_Anonymous_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αφου εφτασες μεχρι εκει μια χαρα φιλε. Βρες τωρα απο ενα αλλο μηχανημα το αρχειο, το οποιο ειναι κρυφο (check=show system hidden files), το οποιο ειναι μεσα στο c:\ και αν τσεκαρεις να βλεπεις τα κρυφα αρχεια συστηματος θα φαινετε blurred (θολο). Βαλτο σε ενα usb ή δισκεττα και εχοντας το πανω στο μηχανημα απο κλειστο, μπουταρεις με το live cd. Το βαζεις χύμα μεσα στο c:\ και οχι οπου αλλου ναναι. Εισαι ετοιμος............. και για να μη περασει κανενας και πει καμια αλχημεια αλλη.......... τοχω κανει και 500 φορες αμα λαχει. Ειναι 10 secs δουλεια αφου εχεις μπουταρει με το Live cd σου. Οση ωρα θες να κανεις copy το αρχειο απο το usb σου στο c:\ σου. τοσος ειναι ο χρονος που χρειαζεσε ΥΓ. θες αρχειο απο ακριβως ιδιο λειτουργικο π.χ. αν εχεις μηχανημα με xp sp3, παρε το αρχειο απο ενα μηχανημα με xp sp3 και οχι απο οτι ναναι
HondaIsMyLife Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εχω κατεβασει τα αρχεια ntldr και ntdetect και τα εχω αντιγραψει μεσα στο c: αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα!!
_Anonymous_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 τι δλδ συνεχιζει και σου γραφει ntldr is missing ενω το εχεις βαλει? Εβαλες ακριβως ιδιο ntldr? Δε παιζει να μη παιζει αν ταχεις κανει ολα σωστα να ξερεις....
The_Judas Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δες το λινκ που σου έδωσα.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, ίσως να μην είναι corrupt το αρχείο, απλά να μην το βρίσκει για άλλους λόγους. 1) Corrupt master boot record (λύνετα με fixmbr ή fixboot). 2) Corrupt εγκατάσταση των windows (repair). 3) Λάθος στο αρχείο boot.ini.
HondaIsMyLife Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τι δλδ συνεχιζει και σου γραφει ntldr is missing ενω το εχεις βαλει? Εβαλες ακριβως ιδιο ntldr? Δε παιζει να μη παιζει αν ταχεις κανει ολα σωστα να ξερεις.... βασικα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι για windows xp sp3 τα κατεβασα απο το youtube! ξερεις εσυ κανενα συνδεσμο για ntldr και ntdetect για windows xp sp3 να τα κατεβασω???
_Anonymous_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 στειλε σε πμ κανα μαιλ, να στα στειλω εγω, γραψε μου λειτουργικο και γλωσσα λειτουργικου απαραιτητα
HondaIsMyLife Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 καμια βοηθεια κανεις??? με ταλαιπωρει εδω και 1 μηνα..
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Aκου φιλε ... Οταν κανεις repair ( checkdisk μαλον προσπαθεις απο τι καταλαβα ) δε νομιζω να χρειαζεται να βαλεις καποιον administrator password ... Επειδη εχω κανει παρα πολλα και ποτε δεν βαζω .. Απλα το αφηνεις κενο και πατας εντερ .... Και μετα γραφεις chkdsk -p -r και περιμενεις να τελειωσει η διαδικασια ... Αν δε πετυχει αυτο τοτε δοκιμασε ενα repair στα windows ... PS. Στο ρεπερ των windows προσεχε με τι cd θα το κανεις .. Αν εχεις καποιο sticker με licence για Windows πρεπει να ειναι OEM το cd για να μη χασεις το licence απο τα widows Ή αν δεν εχεις sticker με licence και εχεις σπασμενα windows να βαλεις σπασμενο cd αντιστοιχα ... Το chkdsk μπορεις να το κανεις με οποιοδηποτε cd ...
lakis.makis Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 θα πώ κάτι κι ίσως γελάσετε... επειδή "σκαλίζω" παλιά μηχανήματα, καμιά φορά αυτό γίνεται λόγω κακής σύνδεσης του disk / dvd drive με την μητρική και το διορθώνω ξεκουμπώνοντας και ξανακουμπώνοντας το σχετικό καλώδιο.... τσέκαρε μήπως υπάρχει κι αυτό ειδικά αν "ταλαιπωρήθηκε" το κουτί σου (κούνημα-κλωτσιά κλπ)
_Anonymous_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 θα πώ κάτι κι ίσως γελάσετε... επειδή "σκαλίζω" παλιά μηχανήματα, καμιά φορά αυτό γίνεται λόγω κακής σύνδεσης του disk / dvd drive με την μητρική και το διορθώνω ξεκουμπώνοντας και ξανακουμπώνοντας το σχετικό καλώδιο.... τσέκαρε μήπως υπάρχει κι αυτό ειδικά αν "ταλαιπωρήθηκε" το κουτί σου (κούνημα-κλωτσιά κλπ) Δεν ειναι για γελια φιλε...... ισχυει και αυτο
ghbgr Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δες το λινκ που σου έδωσα.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, ίσως να μην είναι corrupt το αρχείο, απλά να μην το βρίσκει για άλλους λόγους. 1) Corrupt master boot record (λύνετα με fixmbr ή fixboot). 2) Corrupt εγκατάσταση των windows (repair). 3) Λάθος στο αρχείο boot.ini. αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το το 1ο από αυτά που προτείνει ο φίλος . κάν' το . σε μένα είχε δουλέψει . windows cd -> όταν βρει τις συσκευές πιέζεις το R -> μπαίνεις repair console -> fixboot , fixmbr κ είσαι οκ. όσο για τον κωδικό του ADMIN μήπως δν έχει και πρέπει απλά να πατήσεις enter ? δες και εδώ
alexis333 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα το το 1ο από αυτά που προτείνει ο φίλος . κάν' το . σε μένα είχε δουλέψει . windows cd -> όταν βρει τις συσκευές πιέζεις το R -> μπαίνεις repair console -> fixboot , fixmbr κ είσαι οκ. όσο για τον κωδικό του ADMIN μήπως δν έχει και πρέπει απλά να πατήσεις enter ? δες και εδώ Ωχ ναι .. +1 σε αυτο .... Κι εμενα μου εχει στρωσει μηχανημα με το Fixmbr ... Δοκιμασε το...
lordeco Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως, όσες φορές μου βγάζει το μύνημα ntldr is missing, είναι γιατί, για κάποιο ανεξήγητο για μένα λόγο, το bios έχει βγάλει από πρώτο σκληρό τον boot σκληρό που έχω και έχει βάλει έναν άλλο από τους υπόλοιπους. Οπότε μπαίνω στο bios, ξαναβάζω τον σωστό σκληρό πρώτο και όλα ok. Έλεγξε μήπως συμβαίνει και σε σένα κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.