HondaIsMyLife Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα στα xp μου οποτε παω να τα ανοιξω μου βγαζει ntldr is missing insert your windows dick and restart το κανω αυτο κ μολις παω να κανω repair μ ζηταει administrator password τον γραφω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος αλλα ξερω οτι ειναι αυτος που βαζω!! μπορω να τον καπως απο το bios reset?? δεν θελω να προχωρησω σε format γιατι εχω πολλα πραγματα μεσα! α και τελος εχω δυο λειτουργηκα συστηματα. windows 7 kai windows xp αν σας βοηθαει αυτο κ γινεται να κανω κατι μεσα απτα 7!! guys pls help. εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω τιποτα!! ευχαριστω πολυ!!
doutsos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ΛΟΙΠΟΝ είσαι τυχερός κατα κάποιο τρόπο.. το είχα πάθει και εγώ αυτό.. και έπρεπε να κατεβάσω και να γράψω άλλα windows αλλα τελικά είναι ποιό απλά τα πράγματα... πρέπει να κάνεις format συνεπώς να χάσεις ότι αρχεία έχεις να τα εγκαταστήσεις .. θα συνεχίσει να στο βγάζει το πρόβλημα απλώς με την διαφορά οτι θα bootari για τα windows.. και μετα θα μπεις στα windows θα το διαγράψεις το αρχείο και θα το αντικαταστήσεις πάλι όπως δείχνει το βίντεάκι που σου παραθέτω παρακάτω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WNY1iP74fRc[/ame] για εμένα δούλεψε και στα 2 τα pc που είχα το πρόβλημα αυτό. Καλή επιτυχία
HondaIsMyLife Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εγω στα windows 7 που μου εβγαζαν ntldr is missing κατεβασα ενα recovery disk και τα εκανα repair χωρις να κανω format Και να χασω αρχεια! δεν υπαρχει καποια ιστοσελιδα να βρω recovery disk για τα xp??
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 http://support.microsoft.com/kb/305595/el Μετά το google η microsoft είναι ο δεύτερος καλύτερος σου φίλος.
ChangeAllNow Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Repair τα Xp : http://www.windowsxpprofessional.windowsreinstall.com/installxpcdrepair/indexfullpage.htm και μετά Repair τα 7 : http://www.sevenforums.com/tutorials/681-startup-repair.html .
HondaIsMyLife Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 στην ιστοσελιδα λεει οτι βγαζει σε ενα μενου πριν την εγκατασταση να πατισεις το r για repair μονο που σε εμενα δεν το βγαζει...
_Anonymous_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παρε ρε φιλε το αρχειο NTLDR απο ενα αλλο μηχανημα με ιδιο λειτουργικο και καντο copy-paste απο ενα live cd για να τελειωνεις
HondaIsMyLife Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 που να το κανω επικολληση και τι εννοεις live-cd??
gpolic Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 που να το κανω επικολληση και τι εννοεις live-cd?? Βαλε το DVD των Windows XP. Οταν θα μπουταρει απο κει, θα προσπαθησει να κανει εγκατασταση και θα βρει οτι έχει ηδη εγκατεστημένο συστημα. Εκει θα σου βγαλει επιλογη R για Repair. Λογικά απο εκει θα σου κανει repair το συστημα και θα μπορεσεις να ξαναμπεις.
HondaIsMyLife Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ναι ρε φιλε το εκανα αυτο που λες απλα μου βγαζει administrator password το γραφω τον κωδικο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρος! υπαρχει καποιος τροπος να κανω reset password μεσα απο το bios η απτα αλλα τα windows ?????
HondaIsMyLife Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 βοηθηστε λιγο ρε παιδια ειναι μεγαλη αναγκη!!
_Anonymous_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Σου ειπα τι θα κανεις. Αν εχεις ολα τα σχετικα ετοιμα.... live cd, αρχειο απο αλλο μηχανημα (ειναι κρυφο, πρεπει να ενεργοποιησεις τα κρυφα αρχεια), μπουταρεις απο το live με το usb καρφωμενο πανω στο μηχανημα απο την εκκινηση, αλλιως δε θα δει το usb........ και το κανεις paste μεσα στο c/: . Αν δε καταλαβες τη δοαδικασια, καποιος φιλος απο εδω επειδη εγω δεν εχω χρονο..... θα στα γραψει. Εσυ για την ωρα κατεβασε ενα live cd, καψε το .iso βρες και το ntldr απο μηχανημα με 7 και ξαναελα Αν τα εχεις ολα αυτα στην ουσια ειναι 2 λεπτα δουλεια φιλε μου
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα στα xp μου οποτε παω να τα ανοιξω μου βγαζει ntldr is missing insert your windows dick and restart το κανω αυτο κ μολις παω να κανω repair μ ζηταει administrator password τον γραφω τον κωδικο αλλα μου λεει οτι ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος αλλα ξερω οτι ειναι αυτος που βαζω!! μπορω να τον καπως απο το bios reset?? δεν θελω να προχωρησω σε format γιατι εχω πολλα πραγματα μεσα! α και τελος εχω δυο λειτουργηκα συστηματα. windows 7 kai windows xp αν σας βοηθαει αυτο κ γινεται να κανω κατι μεσα απτα 7!! guys pls help. εδω και 2 μερες δεν μπορω να κανω τιποτα!! ευχαριστω πολυ!! ...........
HondaIsMyLife Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 hahhahaha lol!! ενταξει ρε φιλε ενα λαθακι καναμε... για πες εσυ μπορεις να με βοηθησεις?? ---------- Προσθήκη στις 18:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:54 ---------- παιδια ενταξει καταφερα και μπηκα στα windows xp αντεγραψα και τα αρχεια στο c:. τωρα το προβλημα ειναι οτι οταν προσπαθω να ανοιξω τα windows xp χωρις το Live cd δεν ανοιγουν και μου βγαζει παλι το μυνημα ntldr is missing! τι κανουμε τωρα???
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με το boot.ini ή με διάφορα άλλα πράγματα: http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm Αλλιώς δοκίμασε και repair. Μήπως ο κωδικός admin των windows που ψάχνεις είναι κενός? Δοκίμασες να μην γράψεις τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.