CROM271 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Θελω να βαλω καρτα σε ενα κινητο γιατι για καποιες ωρες της ημερας λογω δουλειας το κινητο με την συνδεση (Cosmote) το παιρνει ο αδερφος μου. Επειδη ειμαι εντελως ασχετως απο καρτοκινητη μιας και ειχα παντα συνδεση θα ηθελα να μου πειτε ποια καρτα συμφερει οικονομικα. Κλησεις θα κανω προς ολα τα δικτυα (ισως λιγο περισσοτερες προς cosmote). Μηνυματα δεν στελνω. Περιμενω την βοηθεια σας.
Shineboy Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Όπως τα περιγράφεις σε συμφέρει η cosmoκάρτα ειδικά τώρα που δίνει και 2 ώρες δωρεάν με κάθε ανανέωση, διάβασε και μόνος σου εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=LhTFT8hPyVXGyT374lHn3Q1jVQT5vR1kv3vL21lCt8tqx90Mr021!1464865681?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L95_COSMOKAPTA_index
CROM271 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Κατσε τωρα γιατι κουφαθηκα. Βαζοντας δηλαδη 10 ευρω καθε μηνα εχω δυο ωρες δωρεαν ομιλιας προς ολα τα δικτυα????
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Κατσε τωρα γιατι κουφαθηκα. Βαζοντας δηλαδη 10 ευρω καθε μηνα εχω δυο ωρες δωρεαν ομιλιας προς ολα τα δικτυα???? Ε όχι και δωρεάν. Πληρώνεις 10€. Αλλά ναι, αν κάνεις ανανέωση από 10€ σου δίνει δύο ώρες προς κάθε δίκτυο. Μέχρι μία φορά το μήνα όμως, δε μπορείς να ξανακάνεις το ίδιο μόλις σου τελειώσει αυτός ο χρόνος.
CROM271 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δηλαδη βαζω π.χ 15 του μηνος 10 ευρω και μετα ως τις 15 του αλλου μηνα εχω δυο ωρες (οχι δωρεαν ) ομιλιας προς ολα τα δικτυα. Αν ομως μεσα σε αυτο το διαστημα βαλω αλλα 10 ευρω δεν εχω αλλες δυο ωρες ετσι? Μετα ομως οταν περασει απο 15 ο μηνας και βαλω αλλα 10 ευρω εχω αλλες δυο ωρες για τον επομενο μηνα. Αν το καταλαβα καλα πολυ καλη προσφορα μου φαινεται. Και κατι ακομα. Λογικα αν εξαντλησεις τις 2 ωρες οι χρεωσεις πρεπει να ειναι σχετικα μεγαλες μετα μεχρι να τελειωσει ο μηνας και να ανανεωσεις.
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δλδ αν βαλεις καρτα 10 ευρω εχεις 2 ωρες να μιλησεις και τα 10 ευρω σου μεσα ετσι; οποτε αν δεν μιλησεις πανω απο 2 ωρες, τον επομενο μηνα μολις ξαναβαλεις καρτα εχεις παλι 2 ωρες + 20 ευρω αυτη την φορα; κοκ; οπως συμβαινει πχ με την καρτοκινητη της wind που αντι για 2 ωρες προς ολους δινει 1500 λεπτα προς wind; και ξερουμε για ποσους μηνες θα παιζει αυτη η προσφορα;
SOWHAT Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά ξέρει κανείς όσον αφορά στην Κοσμοκάρτα, αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί την υπηρεσία 0,01€ το λεπτό για 2 νούμερα Κοσμοτέ, χωρίς να χρειαζεται να κάνεις ανανέωση των 10€ κάθε μήνα; Γιατί τώρα που είδα και αυτήν την προσφορά που λέτε για τις 2 ώρες, φοβήθηκα μήπως πάει "πακέτο"... http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L95_COSMOKAPTA_index
sam sam Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ανεξαρτητα ειναι αποτι καταλαβα... αυτο για τις 2 ωρες που λεει με τι ελαχιστη διαρκεια καθε τηλ ;
basi Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 αυτο με τις 2 ωρες δωρεαν απο την κοσμοκαρτα εχει ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.