Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 nope, δεν είχε...
morgy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 έχοντας δει twilight kai vampire diaries είπα οκ, γαμώ τα βαμπιρ αλλά έλεος πια με τα teen romances. Ήθελα κάτι πιο ενήλικο και ευτυχώς που υπάρχει το true blood. Τα βαμπίρια όπως ακριβώς πρέπει να είναι (αχ Έρικ) Αλλά μπορεί να ψοφήσει η Λορένα; Τη μισώ!! Ευχαριστώ. Επίσης και η Τάρα αρχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Επίσης θέλω σειρά Λαφαγιέτ που να παίζει μόνος του και πετάει ατάκες συνέχεια και να κράζει τους πάντες. Είναι ο καλύτερος χαρακτήρας, θεούλης Θέλω 4ο επεισόδιο τώρα!!
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Παρακαλω να προσεχουμε τα λογια για την Λορενα.... Εγω ανετα γινομουν βαμπιρ και την αγαπουσα μια αιωνιοτητα. Ελεος ομως με το ποιο ανατριχιαστικο sex scene που χω δει σε σειρα. Εκει που απο τα νευρα της γυρναει το κεφαλι αναποδα και αυτη συνεχιζει να γουσταρει. wtf?
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 όντως , χάθηκε μια χαρτοσακούλα; εμένα πάντως μ άρεσε η σκηνή . αρκετά δυνατή
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δυνατη ναι, αλλα θα ηταν εξισου δυνατη χωρις το eww factor...
morgy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Λολ, δε πα να λες ότι θές, εγώ τη μισώ την κ****λα. Αλλά άνετα λέω ότι είναι (αν και δεν μου το επιτρέπει η ανατροφή μου θα το πω ) μ**ναρα. άμα δεν είχε το eeww factor δεν θα ήταν τόσο δυνατή σκηνή γιατί αυτό ακριβώς ήθελε να δείξει ο ποιητής. Ο άλλος τη μισεί θανάσιμα και εμένα αυτό μου φάνηκε σαν βιασμός, όχι δηλαδή κάτι με ερωτικό / σεξουαλικό απωθημένο. Ο κακομοίρης, τον λυπήθηκα στο τέλος όμως που συνειδητοποίησε τι έκανε. Η ανώμαλη όμως δεν μασάει μία και γουστάρει κιόλας. Αρρωστημένη γκόμενα. Τι να πω
IMMORTALFRANK Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Το ξέρατε ότι κανονικά στον δεύτερο κύκλο ο Λαφαγιέτ έπρεπε να πεθάνει (σύμφωνα με τα βιβλία) αλλά για χάρη του κοινού τελευταία στιγμή τον κράτησαν?? Έτσι τώρα ο χαρακτήρας του συνεχίζεται μόνο από τους σεναριογράφους....
WizeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μεγάλη ξενέρα άμα έφευγε ο Λαφαγιέτ. Ο Λαφαγιέτ θα τον λα-φάει για πολλά επεισόδια ακόμα, είναι από τις μορφές της σειράς! LOL!!!
guido Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 η ξαδέλφη του πότε θα ψοφήσει είναι το θέμα. μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι
Kasrith Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Η Ταρα ελευθερα να φυγει, αλλα δεν υπαρχει True Blood χωρις Λαφαιετ
guido Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 δεν θέλω να φύγει απλά θέλω να πεθάνει αργά και βασανιστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.