Προς το περιεχόμενο

True Blood Season 3 [Spoilers έως Season 2]

WizeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14 Ιουνιου ειχε ξεκινησει η προηγουμενη season

Ήταν πείραμα του HBO να προβάλλει μια καινούρια σειρά μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο-Σεπτέμβριο) που παίζουν μόνο επαναλήψεις (τα περίφημα re-runs...).

Και όπως όλοι ξέρουμε το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

TB is back!Πυκνό επεισόδιο , έτσι για να θυμηθούμε τους παλιούς ρυθμούς.Κι ακόμα ο Eric με τον Lafayette κλέβουν την παράσταση:-).

Με αφορμή το bubba που έλεγε ο Jason στον Hoyt, θυμήθηκα ότι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έγινε μάχη για να βάλουν στην δεύτερη σεζόν τον χαρακτήρα Bubba και δυστυχώς απέτυχαν,έχει ακούσει κανείς κάνα νέο ή είναι οριστικό τελικά?

Bubba - από το βιβλίο

O Έλβις πάει στο νοσοκομείο με od και ένας από τους νοσοκόμους είναι fan και vampire οπότε τον γυρνάει.Λόγω ναρκωτικών και άσχημης σωματικής κατάστασης, ο Έλβις είναι αγαθούλης και ελαφρώς ψυχοπαθής και ακούει στο όνομα Bubba.Τρέφεται με γάτες,και εκνευρίζεται όταν ακούει ο,τι για την παλιά του ζωή(όπως το όνομα Έλβις).Ακόμα λέει "thank you thank you very much" βέβαια.Τα vampires δεν τον σκοτώνουν λόγω ιστορίας και απλά τον μεταφέρουν από περιοχή σε περιοχή για να μοιράζονται το βάρος.Δε θα ταν κορυφαίο να είναι στην σειρά;Κάνει την εμφάνιση του στο πρώτο βιβλίο που είναι λίγο διαφορετικό στο σενάριο από το s1. :lol:

Δημοσ.

Καλο επεισοδιο αλλα δε με εντυπωσιασε. Θελω να δειρω τη μανα της Ταρα (και της κορης τα θελει ο κωλος αλλα οχι τοσο οσο της μανας).

Δημοσ.

I hear the water in Arkansas is... very hard.

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο Viking ειναι το αστερι

ειδικά όταν έκλαιγε στη 2η season πριν αυτοκτονήσει ο maker του... :o

Δημοσ.
αλλα και και οταν εκανε σεξ ασκησεις με την Λεττονη.

αργησε πολυ...

τον προλαβανε αλλοι βρυκολακες σε βιντοκασσετες στην πρωτη σεασον, ο jason διπλα στον σκουπιδοτενεκε πισω απο το bar και τα σχετικα...

Δημοσ.

Πως δεν σκεφτηκαν αντι να πουλανε αιμα βρυκολακικο παρανομα να βγαλουν παρανομες βρυκολακοτσοντες.:devil::devil::devil:

Δημοσ.

Λοιπον εχω ακουσει πολλα για το True Blood. Δεν το χω δει, και αναρωτιεμαι αν αξιζει.

Ειναι ενδιαφερον η Twilightηζει σε σαπουνοπερα φαση?

Δημοσ.

Για καλοκαίρι και σπέρμα και αίμα φάση καλό είναι. Η Sookie είναι για πολλά σκαμπίλια αλλά θέλω να τη βιάσω κιόλας, οπότε δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος.

Δες το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...