Francisco Goya Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 14 Ιουνιου ειχε ξεκινησει η προηγουμενη season Ήταν πείραμα του HBO να προβάλλει μια καινούρια σειρά μέσα στο καλοκαίρι (Ιούνιο-Σεπτέμβριο) που παίζουν μόνο επαναλήψεις (τα περίφημα re-runs...). Και όπως όλοι ξέρουμε το πείραμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
ScarletK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 TB is back!Πυκνό επεισόδιο , έτσι για να θυμηθούμε τους παλιούς ρυθμούς.Κι ακόμα ο Eric με τον Lafayette κλέβουν την παράσταση. Με αφορμή το bubba που έλεγε ο Jason στον Hoyt, θυμήθηκα ότι στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έγινε μάχη για να βάλουν στην δεύτερη σεζόν τον χαρακτήρα Bubba και δυστυχώς απέτυχαν,έχει ακούσει κανείς κάνα νέο ή είναι οριστικό τελικά? Bubba - από το βιβλίο O Έλβις πάει στο νοσοκομείο με od και ένας από τους νοσοκόμους είναι fan και vampire οπότε τον γυρνάει.Λόγω ναρκωτικών και άσχημης σωματικής κατάστασης, ο Έλβις είναι αγαθούλης και ελαφρώς ψυχοπαθής και ακούει στο όνομα Bubba.Τρέφεται με γάτες,και εκνευρίζεται όταν ακούει ο,τι για την παλιά του ζωή(όπως το όνομα Έλβις).Ακόμα λέει "thank you thank you very much" βέβαια.Τα vampires δεν τον σκοτώνουν λόγω ιστορίας και απλά τον μεταφέρουν από περιοχή σε περιοχή για να μοιράζονται το βάρος.Δε θα ταν κορυφαίο να είναι στην σειρά;Κάνει την εμφάνιση του στο πρώτο βιβλίο που είναι λίγο διαφορετικό στο σενάριο από το s1.
marantonis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Καλο επεισοδιο αλλα δε με εντυπωσιασε. Θελω να δειρω τη μανα της Ταρα (και της κορης τα θελει ο κωλος αλλα οχι τοσο οσο της μανας).
Achilleas007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Ωραίο επεισοδιο.περιμενω να δω τι θα κάνει ο bill στα werewolves.
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 I hear the water in Arkansas is... very hard. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ο Viking ειναι το αστερι και ο Jason ο αδερφος της Σουκυ με τον σεριφη τα κωμικα αστερια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ο Viking ειναι το αστερι ειδικά όταν έκλαιγε στη 2η season πριν αυτοκτονήσει ο maker του...
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Σωστο αλλα και και οταν εκανε σεξ ασκησεις με την Λεττονη.
viper2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 αλλα και και οταν εκανε σεξ ασκησεις με την Λεττονη. αργησε πολυ... τον προλαβανε αλλοι βρυκολακες σε βιντοκασσετες στην πρωτη σεασον, ο jason διπλα στον σκουπιδοτενεκε πισω απο το bar και τα σχετικα...
benign Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Πως δεν σκεφτηκαν αντι να πουλανε αιμα βρυκολακικο παρανομα να βγαλουν παρανομες βρυκολακοτσοντες.:devil:
Achilleas007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μου άρεσε η εξέλιξη του δεύτερου episode, γίνεται όλο και ποιο ενδιαφέρον. F*ck*ng Werewolves
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 oh yeah, η σειρά ανεβαίνει σταθερά...
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Λοιπον εχω ακουσει πολλα για το True Blood. Δεν το χω δει, και αναρωτιεμαι αν αξιζει. Ειναι ενδιαφερον η Twilightηζει σε σαπουνοπερα φαση?
mindtrapper Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Για καλοκαίρι και σπέρμα και αίμα φάση καλό είναι. Η Sookie είναι για πολλά σκαμπίλια αλλά θέλω να τη βιάσω κιόλας, οπότε δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος. Δες το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.