pano Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ΚΑΛΕΣ:όλες μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου ΚΑΚΕΣ:καμμία μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου :-D:-D
linkin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Παιδες δεν ειναι κακο ενα τετοιο topic....Καποια(σχετικα) συμπερασματα θα βγουν.... Καλες : LG,WD,DELL Kακες : Acer,Siemens,Philips
liopyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Για πάμε σιγά-σιγά..Τη σειρά Liberty την έχεις ακουστά; Θυμάσαι πόσα ελαττωματικά είχε; Τα chieftec ποτέ δε(ν) (θυμάμαι να) αποτελούσαν την επιτομή των ποιοτικών τροφοδοτικών. Εγώ πάλι όσες Gigabyte έχουν πέσει στα χέρια μου είναι αστέρια, με πρώτη και καλύτερη την P35-DS4 rev.2.1 με την οποία γράφω τώρα. Τέτοιο σκυλί δεν έχω ματαδεί. Από Asus παρεμπιπτόντως έχω παράπονα. Άσε που σίγουρα υπήρξαν δύστροπες P35-DS4, ακόμα και rev.2.1. Τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Κατάλαβες για ποιο λόγο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα ένα τέτοιο thread; Απ' την άλλη ίσως θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία ίσως να έχουν ταλαιπωρήσει τους χρήστες. Κάτι θυμάμαι για τα πρώτα revisions της Striker Extreme, εκτός κι αν λανθάνω. Seriously, διαβάζοντας το παραπάνω ποστ νόμιζα πως το έγραψα εγώ! (αν και θα ήμουν πιο απόλυτος στο θέμα με τα chieftec και τις 680i striker)
nikos21aek Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγγύηση:Nintendo,Dell,intel,amd,Sandisc,corsair(psu-ram),ocz(flash technology),Lian Li(cases),CoolerMaster(cases),Seasonic,Panasonic,Canon,Nikon,EVGA,Gainward,Zalman,Silverstone,Thermalright,Cherry Καλές:Nvidia,Ati,Samsung,LG,Enermax(fans-psu),Kingston(flash technology),Geil(flash technology),Msi,Gigabyte,DFI,Logitech,Creative,WD,Seagate,Nexus,Scythe,Xigmatek,Sapphire,XFX,Olympus,Apple,HP,Toshiba Μέτριοκαλές:ASUS,AsRock,Sony,Microsoft Μετριοκακές:Connect3D Κακές:Οι αντιλήψεις των περισσότερων χρηστών πως όταν κάτι τους τυχαίνει φταίει η μάρκα. To να μη σε βολέψει κάτι δεκτό,το να σου κάτσει στραβή δεκτό,το να έκανες την κουτσουκέλα σου εν άγνοιά σου ή να μην θέλεις να το παραδεχτείς και αυτό δεκτό.Αλλά εν έτη 2010 με τόση τεχνογνωσία υπάρχει περίπτωση να βγάζουν εταιρίες και δη πολυεθνικές προϊόντα που τουλάχιστον να μην είναι επαρκή για απλή χρήση;Δεν γίνεται. Είναι περίεργα μηχανήματα οι υπολογιστές και γενικά οτιδήποτε συνδέεται στο ρεύμα.Μπορεί να σε χτυπήσει αναπάσα στιγμή η ατυχία με οτιδήποτε μάρκα και να έχεις.
FaRMaKhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αυτο που θα μπορουσε να γινει σε αυτο το ποστ ειναι καποιο poll με τις προσωπικες γνωμες ωστε να μπορει οποιος μπαινει να βλεπει στη πρωτη σελιδα τα στατιστικα και να μην χρειαζεται να διαβαζει +00 σελιδες αν δε βαριεται ο TS
LouCi4er Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Κακές:Οι αντιλήψεις των περισσότερων χρηστών πως όταν κάτι τους τυχαίνει φταίει η μάρκα. To να μη σε βολέψει κάτι δεκτό,το να σου κάτσει στραβή δεκτό,το να έκανες την κουτσουκέλα σου εν άγνοιά σου ή να μην θέλεις να το παραδεχτείς και αυτό δεκτό.Αλλά εν έτη 2010 με τόση τεχνογνωσία υπάρχει περίπτωση να βγάζουν εταιρίες και δη πολυεθνικές προϊόντα που τουλάχιστον να μην είναι επαρκή για απλή χρήση;Δεν γίνεται. Είναι περίεργα μηχανήματα οι υπολογιστές και γενικά οτιδήποτε συνδέεται στο ρεύμα.Μπορεί να σε χτυπήσει αναπάσα στιγμή η ατυχία με οτιδήποτε μάρκα και να έχεις. Συμφωνω απολυτα με τον φιλο. Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι ολοι στις κακες εχετε την ASUS.Γιατι αραγε?
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα με την παραπάνω κατηγοριοποίηση. Μια εταιρία μπορεί να βγάζει πχ «καλές» μητρικές και «κακές» κάρτες γραφικών ή «καλές» οθόνες και «κακά» drives. Σε ποια κατηγορία πάνε; Και για ν απαντήσω στον OP (που δεν ξέρω τι συμπέρασμα μπορεί να βγει απ αυτό), σ την κατηγορία «μακρυά από μάς», βασεί του hardware που χει περάσει άμεσα ή έμμεσα απ τα χέρια μου, μπορώ να βάλω μόνο τα Q-Tec τροφοδοτικά με 3/3 καμμένα και διάρκεια ζωής <1 έτος. Κάποια απ αυτά πήραν κι άλλα μαζί τους. Α, και κάτι SilenX fans που χρυσοπλήρωσα και ψόφησαν 2/3 πάνω στον χρόνο. Στα «καλά» (ζουν ακόμα απροβλημάτιστα ή κάναν τον κύκλο τους ζώντας πάνω από 3-5 χρόνια): abit, shuttle, asrock, msi, intel, amd, PNY, diamond, hercules, sapphire, soundblaster, lg, wd, samsung, seagate, eizo, logitech, teac, thomson, dlink, connect3d, enermax, corsair, coolermaster, microsoft, acer, fujitsu-siemens και άλλες πολλές που δε μου ρχονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.