Προς το περιεχόμενο

Στατιστικά καλών και κακών κομματιών hardware

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα θα ήταν υποκειμενικό και παντελώς τυχαία ,αλλά θα ήταν ενδιαφέρουσα μια άποψη σύμφωνα με την εμπειρία σας με ποιανών εταιρειών τις υλοποιήσεις αντιμετωπίσατε τα λιγότερα η και καθόλου προβλήματα και το αντίστοιχο με πολλά προβλήματα.Δηλαδή πια θα παίρνατε με κλειστα τα μάτια και πια θα αποφεύγατε αν υπήρχε εναλακτική.

Παράδειγμα για εμένα

Good-----enermax-asus-xfx-saphire-kingston-wd

Bad-----Gigabyte-sony-powercolor-chieftec-acer-fujitsu siemens-plaisio brand name-seagate

• Super Moderators
Δημοσ.
Man το thread είναι άτοπο.

Όλες οι εταιρείες βγάζουν καλά και κακά κομμάτια.

+1000

δυστυχώς δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα

Δημοσ.

ακριβως...υπαρχει και το sony που θα χαλασει την πρωτη μερα,υπαρχει και TyrboX που θα κρατησει 4 χρονια χωρις βλαβη..

το ειδικο δεν γινεται και γενικο παντα

Δημοσ.

Ενδιαφέρον το thread φίλε. Σίγουρα είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά δεν θα πείραζε να εκφράσουμε τις προτιμήσεις μας, με βάση την εμπειρία που έχει ο καθένας με την αντίστοιχη εταιρεία, χωρίς να είναι απόλυτο και δεσμευτικό σε καμμία περίπτωση.

Εχουμε και λέμε λοιπόν,

Για μένα

Good: Dell, Samsung, WD, Msi, Sapphire, Gainward, Enermax, Αntec, Coolermaster, Corsair, LG, XfX, Xigmatek, Seagate, Kingston, Scythe.

Βad: Acer, Asus, AsRock, Sony, Chieftec, Tt, Turbo-X, Innovator, Akasa, Fujitsu Siemens, TwinTech.

Oι εκτιμήσεις είναι καθαρά προσωπικές κατόπιν ανάλογης εμπειρίας μου με τις παραπάνω αναφερόμενες εταιρείες hardware. Πιθανόν να μου διαφεύγει και καμμιά... :P

• Moderators
Δημοσ.

Oι εκτιμήσεις είναι καθαρά προσωπικές κατόπιν ανάλογης εμπειρίας μου με τις παραπάνω αναφερόμενες εταιρείες hardware.

Ακριβως..Πχ εχουν περασει 3 acer laptops απο τα χερια μου και δουλευουν απροσκοπτα(το ενα μαλιστα απο το 2004 περιπου),παρολου που η acer κατα γενικη ομολογια στηριζεται σε φθηνα υλικα για να εχει τις τιμες που εχει.Μ αλλα λογια τα acer θα τα εβαζα στη"οκ λιστα"μια και ειχα 3/3.Το οποιο με την σειρα του δεν σημαινει πως βαζω το χερι μου στη φωτια για την acer και πως τα προτεινω ανεπιφυλακτα.

Οπως ειπαν και τα παιδια πριν,δεν νομιζω πως θα βγαλουμε νοημα.Εκτος και αν το δειγμα φτασει σε σημειο που οντως ειναι υπολογισιμο.

Δημοσ.

Πάντως πιστεύω αν ειναι μεγάλο το δείγμα κάποια συμπεράσματα βγαίνουν.Π.χ στα τροφοδοτικά είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα των enermax,chieftec Εκει που είμαι περίεργος είναι για παράδειγμα η gigabyte .Eίμαι τόσο καντέμης που ποτέ δεν πέρασε από τα χέρια μου part από την εν λόγω εταιρεία που να μην έχει πρόβλημα???

Δημοσ.

Συμφωνω με την αποψη οτι αυτα ειναι υποκειμενικα και οτι ολες οι εταιριες βγαζουν και καλα αλλα και κακα προιοντα.

Αλλα για να μην φανω snob, θα πω ενδεικτικα μερικα.

ΚΑΛΕΣ : DELL,EIZO,IIYAMA,GIGABYTE,MSI,ASUS,LEADTEK,SAPHIRE,SAMSUNG,IBM,SUSE,NZXT.

ΚΑΚΕΣ:ALBATRON,FOXCONN,INTEL(για μητρικες μονο)LG,FUJITSU,CHIEFTEC,TRANSCEND.

Δημοσ.
Πάντως πιστεύω αν ειναι μεγάλο το δείγμα κάποια συμπεράσματα βγαίνουν.Π.χ στα τροφοδοτικά είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα των enermax,chieftec

Για πάμε σιγά-σιγά..

Τη σειρά Liberty την έχεις ακουστά; Θυμάσαι πόσα ελαττωματικά είχε;

Τα chieftec ποτέ δε(ν) (θυμάμαι να) αποτελούσαν την επιτομή των ποιοτικών τροφοδοτικών.

Εκει που είμαι περίεργος είναι για παράδειγμα η gigabyte .Eίμαι τόσο καντέμης που ποτέ δεν πέρασε από τα χέρια μου part από την εν λόγω εταιρεία που να μην έχει πρόβλημα???

Εγώ πάλι όσες Gigabyte έχουν πέσει στα χέρια μου είναι αστέρια, με πρώτη και καλύτερη την P35-DS4 rev.2.1 με την οποία γράφω τώρα.

Τέτοιο σκυλί δεν έχω ματαδεί.

Από Asus παρεμπιπτόντως έχω παράπονα.

Άσε που σίγουρα υπήρξαν δύστροπες P35-DS4, ακόμα και rev.2.1. Τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Κατάλαβες για ποιο λόγο δεν έχει ιδιαίτερο νόημα ένα τέτοιο thread;

Απ' την άλλη ίσως θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία ίσως να έχουν ταλαιπωρήσει τους χρήστες.

Κάτι θυμάμαι για τα πρώτα revisions της Striker Extreme, εκτός κι αν λανθάνω.

Δημοσ.

Είδατε ? Στα κακά π.χ 3 στα 3 chiftec-Fujitsou.Aν το δείγμα ήταν 180 στα 200 και αντίστοιχα δεν υπήρχε σε αυτές τις 2 καμιά καλή η ελάχιστες καλές κριτικές δε θα έβγαινε κάποιο συμπέρασμα?

Δημοσ.

Απ' την άλλη ίσως θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα μοντέλα τα οποία ίσως να έχουν ταλαιπωρήσει τους χρήστες.

.

μονο ετσι εχει νοημα το thread,αν και παλι σε συγκεκριμενα μοντελα μερικα βγαινουν καλα μερικα σκαρτα...

υπαρχουν και μερικα που τα ονομαζουμε προβληματικη σειρα,αν ολα τα μοντελα παρουσιαζουν καποιο συγκεκριμενο προβλημα..

Αλλα δυσκολο να γινει μια τετοια αναλυση γιατι ηδη υπαρχουν παρα πολλες εταιρειες στο χωρο της πληροφορικης και αν βαλουμε τα διαφορα προιοντα που εχει η καθε μια και τα διαφορα μοντελα των διαφορων προιοντων της καθε εταιρειας τοτε παμε σε ενα απειρο αριθμο προιοντων..

[ΨΩΝΑΡΑ] αν δεν παρω νομπελ να με φτυσετε..[/ΨΩΝΑΡΑ]

Δημοσ.

ΚΑΛΕΣ: Enermax, Seagate, WD, HP, Canon, Intel, AMD, Apple, Microsoft (ποντίκια), Lenovo, LG, Samsung, TEAC, Thermalright, Zyxel.

ΚΑΚΕΣ: Chieftec, ASUS, Plextor, Scythe, WD, Speedlink, Trust, NETGEAR, Thomson.

Η WD και καλή και κακή διότι με απογοήτευσε πολλάκις στους σκληρούς αλλά το media player της είναι θεϊκό. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...