Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ειναι εντυπωσιακο δε οτι φαινεται πως μερικοι ενοχοποιουν τις πορειες που προερχονται απο το ενα πολιτικο ακρο, ενω τις πορειες που προερχονται απο το αλλο ακρο τις θεωρουν πανακεια. διεφθαρμενοι ειναι ολοι τους και οι ειδησεις εχουν την 1ια
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι, whatever, συνέχισε midi την invalid επιχειρηματολογία σου στο κουφάρι του thread, πες μας πόσο αδικούνται οι ακροδεξιοί από τα μίντια, θέλουμε κι άλλο. Πρόσθεσε και λίγο συναίσθημα, γράψε για αγέννητο παιδάκι ξανά, βάλε και ένα κεράκι.jpeg να γίνει πιο πιασάρικο. Για τσίπα και ντροπή είπα; Ντροπή και τσίπα ρε.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Kαι οι πορειες για τη δολοφονια του 15χρονου με τους βανδαλισμους που διαφημιστικαν απο τα μιντια, απο ακροαριστερες οργανωσεις ηταν, αλλα δεν ειδα να τις κρινουν αυτοι που κρινουν την πορεια αυτη. Ουτε ειδα τα μιντια να την προβαλουν οπως προεβαλαν εκεινες τις "πορειες" των ακροαριστερων-αντιεξουσιαστων. Ειναι εντυπωσιακο δε οτι φαινεται πως μερικοι ενοχοποιουν τις πορειες που προερχονται απο το ενα πολιτικο ακρο, ενω τις πορειες που προερχονται απο το αλλο ακρο τις θεωρουν πανακεια. Γιατί, οι προχθεσινές πορείες ήταν απο δεξιούς?
elven Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ασχέτως αν θεωρώ ατυχή την σύγκριση των δυο πορειών απο τον MiDi_MiLiZ για εξηγήστε λιγάκι γιατί τον πήρατε απο τα μούτρα; Ο σκοπός των ειδήσεων είναι η ενημέρωση μου για τα όποια γεγονότα γίνονται ή όχι; Αν μαζευτούνε 3.000 άτομα και κάνουν πορεία για την σεξουαλικότητα του Μπομπ του Σφουγγαράκη θέλω η τηλεόραση να με ενημερώσει,αν 1.000 άτομα διαδηλώσουν υπέρ της Πετρούλας του Star πάλι θέλω να ενημερωθώ. Ασχέτως της ιδεολογίας των διαδηλωτών εγώ ο ουδέτερος ο άσχετος θέλω να μάθω για το τι γίνεται στη χώρα την οποία μένω,δεν με νοιάζει αν διαδηλώνει αριστερός,κεντρώος ή δεξιός,εγώ θέλω να μάθω ότι βγήκε στον δρόμο για τον χ,y λόγο . Στην τελική ποιος είναι αυτός που κρίνει ποια ιδεολογία θα παίξει στα κανάλια; Οι μεν λένε οι ακροαριστεροί δεν πρέπει να παίζουν στα κανάλια οι δε οι ακροδεξιοί δεν πρέπει να παίζουν. Κι εγώ ο άμοιρος στα ενημερωτικά δελτία τι θα δω;Το διαζύγιο Μενεγάκης-Λάτσιου; Απο που κι ως που κάποιος κρίνει για μένα το τι πρέπει να μάθω; Είναι δυνατόν να γκρινιάζετε για κατευθυνόμενη ενημέρωση και μετά να λέτε σιγά μη δείξουμε τους φασίστες στην TV; Ή μήπως η εκάστοτε πλευρά γκρινιάζει ότι φιμώνεται και μιλάει για κατευθυνόμενη ενημέρωση αλλά μόλις φιμώνεται ο "αντίπαλος" τότε δεν πειράζει και καλά έκανε η ΤV και δεν το δειξε;Γιατί αυτό γίνεται δεν γίνεται τπτ το διαφορετικό
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Eγω ας φαω ban, αν και δεν μιλησα για καποιον περαν των αναρχικων και κυριως δεν φωτογραφισα καποιον συνομιλητη εδω, οπως κανεις εσυ πχ προσβαλοντας με. Τωρα αν αισθανεσαι να θιγεσαι εσυ προσωπικα και καλεις τον moderator να παρει θεση παρατηρωντας-τιμωροντας με για μια πολιτικη μου αποψη, απο τις πολλες που εκφραζονται εδω, με την οποια εσυ τυχαινει να διαφωνεις, ειναι αλλο θεμα. Παρολα αυτα μιλα καλυτερα, δεν νομιζω να σε προσεβαλλα εγω σε καποιο ποστ μου. Εσυ εγραψες 2 σειρες στις οποιες ξεκινας προσωπικη διαμαχη με εμενα και μονο με προσβαλεις, αρα μαλλον θαρρητα αλλος εχει παρει, οχι εγω. Nα φας ό,τι θες - εγώ πάντως δεν το ζήτησα. Όπως ποτέ για κανέναν δεν έκανα. Κι ό,τι να πω σχετικό, το λέω δημοσίως (ούτε ρεπορτάζ, ούτε τίποτα). Αυτό που υπονόησα ήταν πως αυτό που έγραψες, σήκωνε παρατήρηση (και για την ακρίβεια, δημόσια, κι όχι εκείνα τα επίσημα μέσω pm που έχουν και ημερομηνία λήξης κτλ). Έτσι από ευθιξία δηλαδή. Για να πω την αλήθεια, και κάτι να μη γίνει, ούτε αυτό με πειράζει. Για 'μενα, αρκεί που το τόνισα. Έτσι για να μη συνεχίσεις και πεις ίσως τίποτα για τις μανάδες όσων δολοφονήσαμε τους εν λόγω (και μετά υποστηρίξεις πως σε κανέναν προσωπικά δεν απευθύνθηκες, κι από πάνω). Εμένα δε, έτσι προσωπικά, όπως το θέτεις, όχι βέβαια, ΔΕΝ μου απηύθυνες κάτι. Εκτός όμως ότι εμπειρικλείομαι στη ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ που πέταξες πριν, θα έλεγα το ίδιο ισχύει και για την ειδικότητα "των ευαίσθητων που δεν αντέχουν την αδικία". Κοντός δε ψαλμός αληλούια, το "Προφανως επειδη τους δολοφονησατε εσεις και το συναφι σας" σηκώνει πολλά. Ε μιας κι όπως λέει κι ο άλλος, πίσω απ' τα πληκτρολόγιά μας είμαστε, ας μείνουμε στο ελάχιστα δυνατό : στην γκρίνια, πως τέτοιου είδους προσβλητικά γραφόμενα, αξίζουν τράβηγμα ηλεκτρονικού αυτιού. Κατά τ' άλλα όπως είπα, δεν περιμένω εσύ να καταλάβεις - αν καταλάβαινες θα ζήταγες μια γενική συγγνώμη και θα πέταγες έστω μια γενική αηδιούλα του τύπου "ήμουν τσιτωμένος" για δικαιολογία. Το θράσος να υποστηρίζεις πως την -όποια- πολιτική σου άποψη στοχοποιώ, και ότι ΕΓΩ είμαι αυτός που προσβάλλει (...ναι, θα έπρεπε χωρίς quote, να λέω γενικές αρομαροκουκουνάρες, ότι "κάποιος εδώ δε φέρεται σωστά"...), ας το χαίρεσαι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Tο θέμα έκανε τον κύκλο του. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12911&subid=2&pubid=29633147
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.