washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Τωρα που δολοφονηθηκαν 3 ανθρωποι εν ψυχρώ Fixed . καθετι ελληνική φωνή κουκουλώνεται wtf? ...ε ναι, πλέον ακούγονται μόνο οι Αλβανοπακιστανοτουρκογυφτοι. Ειν' αυτό που λένε στα παιδιά, "μη, κάνει τζιζ!"
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλο ειναι να μην κοιταμε τις σημαιες αλλα αυτους που τις κραταγαν.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ποιος τα χεζει τα e-καναλια? Εδω μιλαμε για τους γνωστους κατευθυνομενους και ξαναλεω οτι οταν δολοφονηθηκε ο Αλεξης επι ενα μηνα μας βομβαρδιζανε μερα νυχτα με το θεμα και τις διοργανωσεις υπερ του και αλλα τετοια μονο και μονο επειδη ο δραστης ηταν μπατσος. Τωρα που εχουμε 3 δολοφονημενους τι γινεται? Ααα ναι, τους "ξεχναμε" γιατι μας συμφερει (προφανως).
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εσυ βρε @alexx20 δε μας ειπες ομως που εργαζεσαι, δημοσιο ή ιδωτικο τομεα. Γιατι απο αυτα που γραφεις αμφιβαλω αν εχεις εργαστει εστω και μια μερα
alexx20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εσυ βρε @alexx20 δε μας ειπες ομως που εργαζεσαι, δημοσιο ή ιδωτικο τομεα.Γιατι απο αυτα που γραφεις αμφιβαλω αν εχεις εργαστει εστω και μια μερα Απο που το συμπερανες αυτο? Οι κριτικη σου ικανοτητα μαλλον ειναι περιορισμενη. καλά θα τρελαθούμε τώραεσύ δεν έκανες quote ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και με ρώτησες ;;;;; Το κείμενό μου ειχε τόσες σειρές αναφέρθηκα σε άλλα χίλια δυο και εσύ στάθηκες σε αυτό το σημείο ε τι να σου κάνω εγώ τώρα;; Το ίδιο θα μπορούσες να ρωτήσεις για ΟΛΑ τα άλλα που έγραψα όμως δεν το έκανες! edit έλεος !!!!ΑΛΛΟΣ την αναφέρει και άλλος αναφέρει τα πορνό της σε αυτό το ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ σοβαρό thread εγώ την ακούω τώρα!!! Δεν ειμαι υποχρεωμενος να αναφερθω σε ολο το ποστ σου, σχολιασα μονο αυτο που μου εκανε εντυπωση. Το προβλημα ποιο ειναι? Και η βιομηχανια πορνο ειναι μια σοβαρη υποθεση αν σκεφτεις ποσα δις αποφερει.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εσυ βρε @alexx20 δε μας ειπες ομως που εργαζεσαι, δημοσιο ή ιδωτικο τομεα.Γιατι απο αυτα που γραφεις αμφιβαλω αν εχεις εργαστει εστω και μια μερα Που ειναι το παραξενο που ειπε ο ανθρωπος? Το δικο μου αφεντικο ειπε ξεκαθαρα "οποιος κανει πως απεργει η επομενη κινηση του θα ειναι να περασει απο το λογιστηριο για την αποζημειωση του και γεια σας και σαφως οι σχεσεις μας κλεινουν μονιμα εκει".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ξεκινάει το γλέντι Αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες είδατε τπτ στα κανάλια? γιατί άραγε? καθετι ελληνική φωνή κουκουλώνεται. τυχαίο? Nα προσθεσω οτι για την αδικη δολοφονια ενος 15χρονου, καηκε και κυριως καταληστευτηκε ολη η Αθηνα και οχι μονο, απο ομαδες τετοιων τραμπουκων, ενω επι ημερες τους σιγονταριζαν και τα ΜΜΕ διαφημιζοντας και ενισχυοντας ουσιαστικα τις "διαδηλωσεις" στη μνημη του 15χρονου. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, γιατι δε βγηκατε να διαδηλωσετε, να ξανακαψετε και να ξαναληστεψετε την Αθηνα τωρα που δολοφονηθηκαν αδικα 3 ψυχες + ενα παιδι οχι 15 ετων, αλλα πρωτου καν γνωρισει την ζωη? Προφανως επειδη τους δολοφονησατε εσεις και το συναφι σας και επειδη προφανως δεν εχετε καμια σχεση με το νοημα της λεξης "αδικο" και "δικαιο", ουτε και ειναι αυτο που σας ενδιαφερει (παροτι παντα ισχυριζεστε το αντιθετο). Απλα ζειτε εγκλωβισμενοι μεσα στα (σχεδον φασιστικα) στερεοτυπα που ειτε συνειδητα ειτε ασυνειδητα (κατοπιν πλυσεως εγκεφαλου που υπαρχει στο χωρο αυτο) κουβαλατε μεσα σας και προσπαθειτε τυφλα να υπερασπιζεστε. Τα δε ΜΜΕ που ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΝ, γιατι δεν προεβαλαν ΚΑΘΟΛΟΥ εστω αυτη τη διαδηλωση των 1000 ατομων για τις 3 αθωες ψυχες, σε αντιθεση με τις κινητοποιησεις για τον 15χρονο? Αδικημενοι μου "επαναστατες". Προφανως δεν την προεβαλαν επειδη αυτα τα 1000 ατομα δεν πιθηκιζουν, δεν σπανε, δεν καινε, δεν δολοφονουν και δεν ληστευουν. Σε αντιθεση με εσας που και τις θεσεις σας προβαλουν τακτικα, και τις διαδηλωσεις σας, και τα επεισοδια σας. Αλλο που μονιμως κλαψουριζετε για τα φασιστικα ΜΜΕ, στα οποια τελικως εχετε ισχυροτερο βημα και απο μικρα πολιτικα κομματα της βουλης. Ρε αι κουνηστε το κεφαλι σας. Ουστ.
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αυτή την ΕΞΥΠΝΗ καραμέλα να δω πότε θα σταματήσετε να την αναμασάτε. Όχι τίποτε άλλο, στην αρχή ήσασταν απλώς κοντόφθαλμοι, τώρα καρφώνεστε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αυτή την ΕΞΥΠΝΗ καραμέλα να δω πότε θα σταματήσετε να την αναμασάτε.Όχι τίποτε άλλο, στην αρχή ήσασταν απλώς κοντόφθαλμοι, τώρα καρφώνεστε. Οτι αντιτιθεται στην αναρχια ειναι: 1. Καραμελα 2. Προπαγανδα 3. Φασισμος 4. Κρυφη ευνοια και στηριξη του καπιταλιστικου συστηματος 5. Γενικευση γεγονοτων κλπ Το θεμα ειναι οτι τα 5 παραπανω, σπανια εχω δει να συνοδευονται απο επιχειρηματα, οπως πχ κανω εγω στο δικο μου ποστ, ασχετως αν καποιος τα βλεπει λογικα η παραλογα. Απλα διδεται ενας εκ των παραπανω αφορισμων-χαρακτηρισμων και μπαινει τελεια ανευ επιχειρηματων.
washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, γιατι δε βγηκατε να διαδηλωσετε, να ξανακαψετε και να ξαναληστεψετε την Αθηνα τωρα που δολοφονηθηκαν αδικα 3 ψυχες + ενα παιδι οχι 15 ετων, αλλα πρωτου καν γνωρισει την ζωη? Προφανως επειδη τους δολοφονησατε εσεις και το συναφι σας ...κύριε μοντερέητορ, κύριε μοντερέητορ, στα παπάρια μου τί λέει ο κύριος -ας τα λέει για να ξεφτιλίζεται- αλλά δεν είναι για φτυ παρατήρηση; Έτσι για να μην πάρει θάρρητα για περαιτέρω δηλαδή (διότι για να καταλάβει τί λέει, δεν το κόβω).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ...κύριε μοντερέητορ, κύριε μοντερέητορ, στα παπάρια μου τί λέει ο κύριος -ας τα λέει για να ξεφτιλίζεται- αλλά δεν είναι για φτυ παρατήρηση; Έτσι για να μην πάρει θάρρητα για περαιτέρω δηλαδή (διότι για να καταλάβει τί λέει, δεν το κόβω). Eγω ας φαω ban, αν και δεν μιλησα για καποιον περαν των αναρχικων και κυριως δεν φωτογραφισα καποιον συνομιλητη εδω, οπως κανεις εσυ πχ προσβαλοντας με. Τωρα αν αισθανεσαι να θιγεσαι εσυ προσωπικα και καλεις τον moderator να παρει θεση παρατηρωντας-τιμωροντας με για μια πολιτικη μου αποψη, απο τις πολλες που εκφραζονται εδω, με την οποια εσυ τυχαινει να διαφωνεις, ειναι αλλο θεμα. Παρολα αυτα μιλα καλυτερα, δεν νομιζω να σε προσεβαλλα εγω σε καποιο ποστ μου. Εσυ εγραψες 2 σειρες στις οποιες ξεκινας προσωπικη διαμαχη με εμενα και μονο με προσβαλεις, αρα μαλλον θαρρητα αλλος εχει παρει, οχι εγω.
liopyr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Και εκεί που κάποιοι αναρωτιόνταν πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα thread που έχει θέμα τρεις αθώους νεκρούς, κάποιοι διαφημίζουν την πορεία της γνωστής ακροδεξιάς παρακρατικής οργάνωσης και διαμαρτύρονται γιατί δε την έδειξαν τα μίντια. Τσίπα ρε. Ντροπή.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πισω απο τα πληκτρολόγια MiDi_MiLiZ ολοι ειναι μάγκες και δεν μιλάω για τον washcloud οποτε θα διαβάσεις πολλά σε διάφορα φορουμ η μαγκιά βέβαια ειναι να μη τζιμπας. Φιλικά. Απο την αλλη ολοι εχουμε την άποψη μας αλλα δεν ειδα κανέναν να εχει και διαφορετική. Η αλήθεια βρίσκετε κάπου ενδιάμεσα και φυσικά τη γνωρίζουν λιγοι. Βλέπω σε κατι βιντεακια yt να βρίζονται μια αναρχοκουμουνια μια δεξιοφασιστες. Ελεος παψτε να βρίσκεστε εκει που σας βαζουν σηκωθειτε απο τη καρεκλα σας δεν υπαρχουν μονο 2 θεσεις. Και οχι δεν μιλαω για να αλλαξετε πολιτικη σταστη πχ κεντο κλπ αλλα να βγειτε ολοι απο αυτο το μπαμπαλεο συστημα. Καιρος ειναι να φτιαχτεί νεο ειδος πολιτισμού που δεν θα εχει να κανει με δημοκρατία με συμφέροντα με χρημα κλπ. Εν γνώσεις σας να ξερετε οτι οταν ειστε σε μια ομάδα δηλαδή δεν ειστε ανεξάρτητοι τοτε θα σας εκμεταλλευτούν τα μεγάλα κεφάλια οπως αυτα θελουν. Για τους 3ης νεκρούς δεν ευθύνεται κανείς αλλος παρα μονο το χρήμα απο ολες τις σκοπιές. Και απο τους μολοτοφτζιδες και απο το αφεντικο τους και απο τους ιδιους ολοι στο γαμωεγκφαλό τους ειχαν το χρημα. Ορίστε λοιπόν αλλη μια κατάντια για το χρήμα. Οπως ολόκληρη η ιστορία μας οι πόλεμοι κλπ εχουν να κάνουν με το χρήμα καθαρά. Εγω εχω πάψει αρκετά χρονια να το υποστηρίζω και να ειμαι υπόδουλος αυτου οσο μπορώ γιατι μια μονάδα αν παει κόντρα στο ποτάμι χάθηκε. Δειτε αριστερα δεξια πανω κατω ισως κατι να δειτε που δεν το ειχατε δει τοσο καιρο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Και εκεί που κάποιοι αναρωτιόνταν πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα thread που έχει θέμα τρεις αθώους νεκρούς, κάποιοι διαφημίζουν την πορεία της γνωστής ακροδεξιάς παρακρατικής οργάνωσης και διαμαρτύρονται γιατί δε την έδειξαν τα μίντια. Τσίπα ρε. Ντροπή. Kαι οι πορειες για τη δολοφονια του 15χρονου με τους βανδαλισμους που διαφημιστικαν απο τα μιντια, απο ακροαριστερες οργανωσεις ηταν, αλλα δεν ειδα να τις κρινουν αυτοι που κρινουν την πορεια αυτη. Ουτε ειδα τα μιντια να την προβαλουν οπως προεβαλαν εκεινες τις "πορειες" των ακροαριστερων-αντιεξουσιαστων. Ειναι εντυπωσιακο δε οτι φαινεται πως μερικοι ενοχοποιουν τις πορειες που προερχονται απο το ενα πολιτικο ακρο, ενω τις πορειες που προερχονται απο το αλλο ακρο τις θεωρουν πανακεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.