Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Θέλω πολύ να δω αν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε συλλήψεις (με συγκεκριμένα στοιχεία όμως και όχι απλές προσαγωγές), ποιοι θα είναι οι υποστηρικτές τους! Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε πολλά και βασικά πράγματα!
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Θέλω πολύ να δω αν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε συλλήψεις (με συγκεκριμένα στοιχεία όμως και όχι απλές προσαγωγές), ποιοι θα είναι οι υποστηρικτές τους! Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε πολλά και βασικά πράγματα! Δεν πρόκειται...
kosmasgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δύσκολο αλλά αν ...αφού ξέρεις. Η γνωστή καραμέλα "φυτέματος" στοιχείων.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δεν πρόκειται... Δύσκολο αλλά αν ...αφού ξέρεις. Η γνωστή καραμέλα "φυτέματος" στοιχείων. Ακούγεται πως κάποια "πουλάκια" κελάηδησαν (με λίγα λόγια ...σε δίνω στεγνά) και ίσως έχουμε αποτέλεσμα! Τα ίδια "εμφυτεύματα" ακουγαμε και για τους άλλους του Ε.Α. αλλά μετά που εσκασε μύτη η επισημη θέση τους ...μούγκα!
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα και δεν ενοχλούμς,το ξες,έτσι ειμαι αν έτσι νομίζουν ...δεν τρέχει κάστανο... ναι ξέρω...τέσπα... edit ρε βαράτε στα κόκκινα ,'αλλοι χτυπαγαν αλλιώς και αντέξαμε ρεεε..... Αλήθεια, τι επαγγέλεσαι κι έτσ';
Radiatedsoul Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Θέλω πολύ να δω αν φτάσουμε στο σημείο να έχουμε συλλήψεις (με συγκεκριμένα στοιχεία όμως και όχι απλές προσαγωγές), ποιοι θα είναι οι υποστηρικτές τους! Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε πολλά και βασικά πράγματα! Διαβασα οτι απο τα βιντεο που εχουν, οι δραστες ειναι τρεις με κουκουλες και μια γυναικα χωρις κουκουλα. Η γυναικα φοραει σακιδιο πλατης με τις μολοτοφ και οι αλλοι τρεις παιρνουν τα μπουκαλια μεσα απο το σακιδιο και τις ριχνουν. Ψαχνουν τωρα να ταυτοποιησουν λενε τους σωματοτυπους των κουκουλοφορων απο αλλα βιντεο με επιθεσεις. Πιαστααυγο και κουρευτο δηλαδη, δεν εχουν πολλα στοιχεια γαμωτι. Πολυ θα γουσταρα να δω ποιοι ειναι και τι ρολο βαρανε. Δε ξερω για τους υποστιρικτες τους , παντως για συνηγορο γραψε απο τωρα, Αλεξης "ο μοντελοπνιχτης" ή αλλιως "ο ψηλος"
markelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 α γεια σου.φαινεται τελικα υπαρχουν και αλλοι με γκρι κυτταρα σε αυτον τον οικο ανοχης που θελει να νομιζει οτι ειναι χωρα. Δυστυχώς πολλοί κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος. edit: Και επειδή βλέπω 2 αρνητικές ψήφους να διευκρινήσω πως με αυτό που έγραψα συμφωνούσα μαζί σου όπως επίσης και με το κείμενο που παρέθεσα... Τυχαίνει και ένας εκ των συγγραφέων να είναι ο κολλητός μου.
hashashin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Η γνωμη μου ειναι πως σαφως φταιγανε αυτοι που πεταγαξαν τις μωλοτοφ.Ομως η τραπεζα θα επρεπε να ηταν κλειστη τετοια μερα αφου ξερανε πως γινονται επισοδια σε αυτην την περιοχη.Μα φυσικα τι τους νοιαζει αφου ο Βγενοπουλος και ο οποιοσδηποτε αλλος εργοδοτης νοιαζεται μονο για την παρτη του. Επισης δεν θα ηθελα να βαζουμε ταμπελες στο ποιος το εκανε.Εμαθα πως αυτοι που πεταξανε τις μωλοτοφ ειχαν δει τους εργαζομενους πραγμα που με σοκαρε.Το μεγαλυτερο ποσοστο ξερω πως κατηγορουν τους αναρχικους ομως οταν καποιος αυτοβαφτιζεται αναρχικος δεν σημαινει οτι ειναι. Για παραδειγμα ειμαι ενας παπας και λεω πως ειμαι ηθικος,ανθρωπος του θεου κτλ ενω κλεβω και τρωω τα λεφτα του κοσμου. Αυτο που εγινε στην τραπεζα δεν το υποστηριζει η αναρχια.Αυτοι που το κανανε ειναι τρομοκτρατες οχι αναρχικοι ασχετα με το τι λενε.Βεβαια στην Ελλαδα το 50% και βαλε των αναρχικων ειναι κατι χουλιγκανια που δεν ξερουν απο ιδεολογια. Αφου ειμαστε τιγκα φανατισμενοι σε αυτην την χωρα.Ειμαστε σε μια αρρωστη κατασταση .Προβλεπω να ερχονται χειροτερα καθως η δυσαρεσκεια του κοσμου μεγαλωνει.Παιδεια μηδεν!Εχουμε πιασει πατο.Αφου ολοι μαθαινουν σε μας στους νεους να κοιταμε μονο την παρτη μας,να γινουμε λαμογια και ολα για τα λεφτα. Σαφως φταει η κοινωνια και το συστημα αλλα ας μην κρυβομαστε απο το δακτυλο μας. Φταιμε και εμεις και δεν βαζουμε μυαλο.Σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει αξιοκρατια και για αυτο δεν υπαρχει προοδος.Αντι να επενδυουμε στους επιστημονες και στις ελληνικες επιχειρισεις τα επενδυουμε σε μιζες και ποζερια(βλ Ολυμπιακου αγωνες) Κριση δεν υπαρχει μονο εδω, υπαρχει σε ολη τον πλανητη, προβλεπω τα επομενα χρονια θα ειναι πολυ ταραγμενα και με πολλες συγκρουσεις αφου ετσι και αλλιως αυτη ειναι η φυση του ανθρωπου.
StrEaMLiNe Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το άλλο μπροστά το κουρδισμένο άστο. ''Και έτσι όπως είμαι σε πολεμάω'', λέει... Απο ποια ταινία το ξεσήκωσε αυτό? Η συγκεκριμένη ατάκα ήταν πράγματι ασύλληπτη. Κάπως έτσι είναι και οι διάφοροι δήθεν επαναστάτες. Νέοι σε ηλικία, ζώντας ονειρώξεις στον δικό τους μικρόκοσμο νομίζουν ότι είναι πρωταγωνιστές ενός νέου Πολυτεχνείου, ενός Μάη του '10. Το γιατί, μόνο εκείνοι το ξέρουν. Ρε μήπως ήταν η sos;
Skia11 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δε ξερω για τους υποστιρικτες τους , παντως για συνηγορο γραψε απο τωρα, Αλεξης "ο μοντελοπνιχτης" ή αλλιως "ο ψηλος" Μάλλον για Κούρτοβικ ανθρωποδιώχτρα και όλο τον προοδευτικό συφερτό μου βρωμάει.
tzizzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ξεκινάει το γλέντι Αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες Την ταυτότητα ενός από τους δράστες του τριπλού εγκλήματος της Marfin γνωρίζει η αστυνομία, καθώς αναγνωρίστηκε σε οπτικό υλικό από αυτόπτη μάρτυρα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους, το άτομο αυτό κινείται στον αντιεξουσιαστικό (τραμπούκο-δολοφονικό) χώρο και αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα σε οπτικό υλικό. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει ενόρκως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Περισσότεροι απο 1000 Έλληνες, όλων των ηλικιών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και τίμησαν έμπρακτα τις τέσσερις αθώες ψυχές που βρήκαν τραγικό θάνατο από τις μολότωφ του αναρχο-δολοφονικού παρακράτους την περασμένη Τετάρτη. είδατε τπτ στα κανάλια? γιατί άραγε? καθετι ελληνική φωνή κουκουλώνεται. τυχαίο?
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Τι οχι αλλο καρβουνο? Ειδε κανεις σας τιποτε για την συγκεντρωση αυτη σε κανενα καναλι? Οταν σκοτωσε ο μπατσος τον Αλεξη επι 1 ολοκληρο μηνα μιλουσανε στα καναλια για το θεμα και καλυπταν οτιδηποτε γινονταν για τον μικρο. Τωρα που δολοφονηθηκαν 3 ανθρωποι το θεμα σταματησε να υπαρχει απο την δευτερη κιολας μερα. Τυχαιο?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Σταματησε να υπαρχει το θεμα? Ποτε ακριβως σταματησε? Στα διαδικτυακα καναλια συνεχιζουν να ασχολουνται (δεν βλεπω τηλεοραση, δεν ξερω). Οσο για την συγκεντρωση, αυτο ελειπε να δειχνουν το καθε κατεστραμενο που κανει διαδηλωση. Αν ειχε μπαχαλα, ναι, να το δειξουν αλλα εκατονταδες ασπονδυλους να κανουν βολτα στο κεντρο της Αθηνας, οχι δεν ειναι ειδηση. Εδω δεν εδειξαν την απογευματινη πορεια της Πεμπτης (που ειχε και 4πλασιο αριθμο απο αυτην των υπερΕλληνων και μικροεπεισοδια λιγο πριν τελειωσει) και θα δειξουν αυτην?
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να κρίνουμε τα πάντα με οπαδικά κριτήρια. Τι δουλειά είχαν οι Ελληνικές σημαίες σε μια τέτοια εκδήλωση; Απλά τις κρατούσαν για να κοντράρουν τους αναρχικούς. Ακόμη και σε μια τέτοια εκδήλωση προσπαθούν να δώσουν ιδεολογικό στίγμα. Όπως ακριβώς κάνει και η άλλη πλευρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.