washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...δεν είναι ότι πειράζει εμένα. Τι αφήνει στους άλλους είναι το θέμα (και πίστεψέ με, πολλά αφήνει. Αδίκως. <-αυτό είναι το πρόβλημα). Στάλιν, Χίτλερ, Μουσολίνι - εννοιολογικά θα ήταν το ίδιο "πετυχημένο" - όμως δε θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα (...στο σχολειό μας μάθανε για τον Χίτλερ τον χασάπη, τον Στάλιν τον σκληροπυρηνικό, και τον Μουσολίνι το κορόιδο, βλέπεις............). Τεσπα.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...νταξ' Τηλέμαχε, δεν θα ξαναπροσπαθήσω τίποτα. KWSN, άμα σε τελειώσουν τα τσουβάλια αδερφέ, πες να στείλω κανένα. Έχω πολλά ακόμα. Αν θες σου στέλνω. Επίσης έχω να σου στείλω και όμορφα λευκά σακάκια. ΥΓ: Ποτέ δε θα σταματήσω να βάζω στο ίδιο τσουβάλι τα ιδεολογικά αντίθετα. Γιατί οι επιδιώξεις τους οι ίδιες είναι έτσι κι αλλιώς.
alexx20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ξαναλέω. Είμαστε σίγουροι ότι απειλούνταν με απόλυση; Πώς το γνωρίζουμε με τόση βεβαιότητα; Nαι ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουροι. Οι ιδιοι οι εργαζομενοι το καταγγελουν. Αλλα δεν θελει και πολυ φαντασια για να γνωριζεις οτι ετσι γινεται παντου στον ιδιωτικο τομεα. Αυτοι που απεργουν ειναι μόνο ο δημοσιος τομεας
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Nαι ειμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ σιγουροι. Οι ιδιοι οι εργαζομενοι το καταγγελουν.Αλλα δεν θελει και πολυ φαντασια για να γνωριζεις οτι ετσι γινεται παντου στον ιδιωτικο τομεα. Αυτοι που απεργουν ειναι μόνο ο δημοσιος τομεας Πούντοι; Επώνυμα;
alexx20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Επωνυμα το κανει η ΟΤΟΕ. Απο τους υπαλληλους της Μαρφιν οπως καταλαβαινεις αν βγουν επωνυμα και πουν κατι τετοιο θα απολυθουν αμεσως. Απορω ομως με τη σπουδη σου να υποστηριξεις τη Τραπεζα... με τους εργαζομενους εισαι εσυ ή με τους τραπεζιτες?? Δεν θεωρώ αυτό το τόπικ κατάλληλο για τέτοια συζήτηση Οποιος παρακολουθεί ξέρει Aφου δεν το θεωρεις καταλληλο τοτε γιατι την ανεφερες? Και παρακολουθω και ξερω. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την Τζουλια.
markelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Για τους νεκρούς της Marfin http://autonomyorbarbarism.blogspot.com/2010/05/marfin.html
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Για τους νεκρούς της Marfinhttp://autonomyorbarbarism.blogspot.com/2010/05/marfin.html α γεια σου.φαινεται τελικα υπαρχουν και αλλοι με γκρι κυτταρα σε αυτον τον οικο ανοχης που θελει να νομιζει οτι ειναι χωρα.
izerman76 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Επωνυμα το κανει η ΟΤΟΕ.Απο τους υπαλληλους της Μαρφιν οπως καταλαβαινεις αν βγουν επωνυμα και πουν κατι τετοιο θα απολυθουν αμεσως. Απορω ομως με τη σπουδη σου να υποστηριξεις τη Τραπεζα... με τους εργαζομενους εισαι εσυ ή με τους τραπεζιτες?? Ωραία η παραπληροφόρηση, αλλά που ακριβώς στην ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ αναφέρει ότι απειλήθηκαν πως θα απολυθούν όσοι απεργούν; Περιμένω quote. Α, εγώ είμαι με τους τραπεζίτες. Και για να καταλάβω, γιατί να απεργήσουν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι; Όλοι οι λογικοί άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι το καράβι βουλιάζει. Κι εμένα σα μηχανικό με σκίζει όταν ενοποιεί το ΤΣΜΕΔΕ που έχει πλεόνασμα με άλλα ελλειματικά ταμεία αλλά το δέχομαι, γιατί μόνο έτσι θα υπάρξει πιθανότητα λειτουργίας των ταμείων πέρα από τα επόμενα 10 χρόνια.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...η διαφορά τω εν λόγω κυρίων, με το quoted κείμενο, είναι ότι αυτοί φροντίζανε να επιβάλλουνε τα λεγόμενα τους, ενώ το εν λόγω κείμενο είναι απλά μια υπενθύμιση καθηκόντων περί συλλογικού δικαίου Ακριβώς έτσι. Βέβαια αν δεν τιμήσεις τα καθήκοντα, σε καίμε, αλλά αυτό δεν είναι φασιστική επιβολή.
Sylvia88 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Επωνυμα το κανει η ΟΤΟΕ.Απο τους υπαλληλους της Μαρφιν οπως καταλαβαινεις αν βγουν επωνυμα και πουν κατι τετοιο θα απολυθουν αμεσως. Απορω ομως με τη σπουδη σου να υποστηριξεις τη Τραπεζα... με τους εργαζομενους εισαι εσυ ή με τους τραπεζιτες?? Aφου δεν το θεωρεις καταλληλο τοτε γιατι την ανεφερες? Και παρακολουθω και ξερω. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την Τζουλια. καλά θα τρελαθούμε τώρα εσύ δεν έκανες quote ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ και με ρώτησες ;;;;; Το κείμενό μου ειχε τόσες σειρές αναφέρθηκα σε άλλα χίλια δυο και εσύ στάθηκες σε αυτό το σημείο ε τι να σου κάνω εγώ τώρα;; Το ίδιο θα μπορούσες να ρωτήσεις για ΟΛΑ τα άλλα που έγραψα όμως δεν το έκανες! edit έλεος !!!!ΑΛΛΟΣ την αναφέρει και άλλος αναφέρει τα πορνό της σε αυτό το ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ σοβαρό thread εγώ την ακούω τώρα!!!
@@sos@@ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα, ατομική πρωτοβουλία 0 δηλαδή για τους εργαζόμενους, καλή φάση, αναρωτήθηκε κανείς πέραν των όποιων απειλών από τη διοίκηση (αν υπήρξαν) αν οι εν λόγω υπάλληλοι ΕΒΓΑΙΝΑΝ να μη πατήσουν πόδι στη δουλειά; Η κοπέλα ήταν έγκυος, την έπαιρνε να χάσει μεροκάματο ή και δουλεία περιμένωντας το παιδί της; Στα @@ μας όμως γιατί όταν έχει απεργία πρέπει να πάμε όλοι, η απεργία φίλτατοι δεν είναι δικαίωμα είναι υποχρέωση (πρέπει δηλαδή, για να μη ξεχνιόμαστε). Το καταπληκτικότατο ποίημα που έγραψε ένας συνφορουμίτης το διάβασε κανείς; Η πολύ ελευθερία μας βλάπτει τελικά. Δε ξέρω τι εργασιακή εμπειρία έχουν αυτοί που τα γράφουν αυτά (αν έχουν δηλαδή), αλλά να κάτσουν στ' αυγά τους γιατί η αγορά πιο πολύ τείνει να έχει τις "απειλές" παρά την ελευθερία της απεργίας, δε λέω ότι είναι σωστό, δε λέω ότι μου αρέσει, αλλά ούτε η ουτοπική θεωριολογία μου αρέσει. Να βάλουμε και λίγο ρεαλισμό στη μέση. συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα,αυτή την φωτογραφία να την έχεις κατά νου ,κάθε φορά που ακους κάποια μητέρα να λέει:"πρέπει να γίνεις άνθρωπος" η κάποιον πατέρα να λέει και αυτός "πρέπει να πας για δουλειά",έγραψες δεν λέω πάντως . δεν θα εμβαθύνω περισσότερο, ούτε θα γράψω για τις συλλογικές συμβάσεις που κατάντησε να τις παρακαλάνε οι εργάτες,αλλά εκεί τις θέλουν,όταν συλλογικά όμως αποφασίζεται απεργία εκεί το παίζουν οικονομικοί μετανάστες και δεν βγαίνουν οικονομικά ενώ θα έπρεπε αυτοί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον να διεκδικήσουν περισσότερα, ατομική πρωτοβουλία άκου εκεί .... βάλτους όλους μόνους τους και για την διαπραγμάτευση των ημερομισθίων ,τι λες;; τους πρέπει;;; φτου θα συμφωνήσω με τον μαρξ οι κοινωνία που ζεις φτιάχνει την συνειδησή σου. τίποτις
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ακριβώς έτσι.Βέβαια αν δεν τιμήσεις τα καθήκοντα, σε καίμε, αλλά αυτό δεν είναι φασιστική επιβολή. ...ξες πολύ καλά ότι μιλάω για την την @@sos@@/που μιλάει για τον εαυτό της ή έστω για όσους έχουν τις ίδιες απόψεις κι όχι για όλο τον αναρχοκομμουνιστοφασιστοξερωγω χώρο/που το πιάνουν μερικοί και το κολλάνε στους μπάχαλους/στους αριστερούς/στον Αλέξη και στην Αλέκα και στον Ιωσήφ και στον Χαρίλαο και στον Μάρκο - και μέχρι εκεί πάει στο διάλο, αλλά το πρόβλημα αρχίζει όταν το κολάνε στον Αδόλφο. Με λίγα λόγια, και με ελάχιστα (παρα)λογικά άλματα, καταλήγουμε στα εξής (εδώ κι ένα χρόνο) :
YiN Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα,αυτή την φωτογραφία να την έχεις κατά νου ,κάθε φορά που ακους κάποια μητέρα να λέει:"πρέπει να γίνεις άνθρωπος" η κάποιον πατέρα να λέει και αυτός "πρέπει να πας για δουλειά",έγραψες δεν λέω πάντως . δεν θα εμβαθύνω περισσότερο, ούτε θα γράψω για τις συλλογικές συμβάσεις που κατάντησε να τις παρακαλάνε οι εργάτες,αλλά εκεί τις θέλουν,όταν συλλογικά όμως αποφασίζεται απεργία εκεί το παίζουν οικονομικοί μετανάστες και δεν βγαίνουν οικονομικά ενώ θα έπρεπε αυτοί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον να διεκδικήσουν περισσότερα, ατομική πρωτοβουλία άκου εκεί .... βάλτους όλους μόνους τους και για την διαπραγμάτευση των ημερομισθίων ,τι λες;; τους πρέπει;;; φτου θα συμφωνήσω με τον μαρξ οι κοινωνία που ζεις φτιάχνει την συνειδησή σου. τίποτις Πρόσεξε όμως, γιατι μια ιδεολογια που εξισώνεται με την οικογενεια και συγκρινει τους υποστηρικτες της με παιδια, τους καθιστα ανευθυνους. Ανηλικα που χρειαζονται καποιον αλλον να τους υποδειξει το συμφερον τους λογω απειριας και ανωριμοτητας - γενικα λόγω όλων αυτων που μας κανουν στα 5 μας να μην ειμαστε σε θεση να κρινουμε για τους σωστους λογους αν πρεπει να παιξουμε ή να παμε για υπνο.
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...ξες πολύ καλά ότι μιλάω για την την @@sos@@/που μιλάει για τον εαυτό της ΑΝ αυτά τα άτομα είχαν ένα 25%+ τοις εκατό πιστεύεις ότι θα έμεναν απλά στην "υπενθύμιση"? Ασχέτως του αν βρίσκω εγώ ηθικό ή όχι να βγάζεις τον άλλο με το ζόρι από τη δουλειά του, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας για "υπενθυμίσεις" και "πρέπει, για το καλό του". Ωμά και ψυχρά ΝΑΙ αν η @@sos@@ και η κάθε @@sos@@ είχαν δύναμη, όταν προκήρυτταν απεργία τα όργανα τους δεν θα δούλευε κανείς. Αυτό που είπε ο Lucifer, ναι μεν σου υπενθυμίζω την απεργία, αλλά αν δεν φροντίσεις να την θυμηθείς και να την καταλάβεις, θα στο κλείσω το μαγαζάκι γιατί έτσι λέω ΕΓΩ.
@@sos@@ Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...ξες πολύ καλά ότι μιλάω για την την @@sos@@/που μιλάει για τον εαυτό της ή έστω για όσους έχουν τις ίδιες απόψεις κι όχι για όλο τον αναρχοκομμουνιστοφασιστοξερωγω χώρο/που το πιάνουν μερικοί και το κολλάνε στους μπάχαλους/στους αριστερούς/στον Αλέξη και στην Αλέκα και στον Ιωσήφ και στον Χαρίλαο και στον Μάρκο - και μέχρι εκεί πάει στο διάλο, αλλά το πρόβλημα αρχίζει όταν το κολάνε στον Αδόλφο.Με λίγα λόγια, και με ελάχιστα (παρα)λογικά άλματα, καταλήγουμε στα εξής (εδώ κι ένα χρόνο) : δεν υπαρχει κανένα πρόβλημα και δεν ενοχλούμς,το ξες,έτσι ειμαι αν έτσι νομίζουν ... δεν τρέχει κάστανο... ναι ξέρω...τέσπα... edit ρε βαράτε στα κόκκινα ,'αλλοι χτυπαγαν αλλιώς και αντέξαμε ρεεε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.