liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εντωμεταξύ, καλά να τους κάνουν των τραπεζών που τις καίνε λέτε... Τα @@ τους αερίζουν... Ασφαλισμένα είναι τα υποκαταστήματα... Το πολύ πολύ να πληρώσουν κανένα ασφάλιστρο παραπάνω... Μιλάμε για reality fail... Αυτό καταλαβαίνεις δηλαδή, πως καίνε τα υποκαταστήματα των τραπεζών για τα πλήξουν οικονομικά;
YiN Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Βεβαια, εχω φιλη που πηγε στη δουλεια της στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ οχι επειδη αν δεν πηγαινε θα την απελυαν αλλα επειδη αν δεν παει ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Αυτα ειναι ψιλα γραμματα φυσικα. Ανοιξε θρεντ για ενα τετοιο γεγονος και καταληξαμε να συζηταμε αν επρεπε ή δεν επρεπε να πανε στις δουλειες τους και γιατι. Ε ναι λοιπον, ηταν ατομικιστες. Ιδου ο αποπατος. Κυριοι.
alexis333 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Πραγματικοί ήρωες οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί! Πως αντέχουν να ακούνε τέτοιες *αλακίες και να μην αντιδρούνε Γαιδουρινη υπομονη μιλαμε .... Και εμεις ακουσαμε ενα βιντεακι 2λεπτων μονο ... Φαντασου ποση ωρα τους ακουνε χωρις να μιλανε ....
random Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Marfin: τέλος εποχής... Αν οι υπάλληλοι της Marfin δεν είχαν δεχτεί πιέσεις για να δουλεύουν σε μέρα απεργίας, αν η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, αν η εταιρεία εισάκουγε την κοινή λογική και τους άφηνε να φύγουν νωρίτερα, αν τα πυροσβεστικά έφταναν γρηγορότερα, αν υπήρχε έξοδος κινδύνου, αν τα τζάμια ήταν θωρακισμένα, αν... Πολλά «αν» στοιχειώνουν την τραγωδία της Marfin. .... +99999999999 συνέχεια : http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=541332 ρεμπεσκέ, μην το κάνεις quote εδώ. όποιος θέλει πατά λινκ.. ..και για τον ανυποψίαστο παρατηρητή απο το διάστημα, μια χρήσιμη πληροφορία: What is "Αυγή" ? Πάμε...
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτό καταλαβαίνεις δηλαδή, πως καίνε τα υποκαταστήματα των τραπεζών για τα πλήξουν οικονομικά; ...εσύ πάλι, αυτό καταλαβαίνεις πως καταλαβαίνει; ...αποτίμηση (...) κάνει
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτό καταλαβαίνεις δηλαδή, πως καίνε τα υποκαταστήματα των τραπεζών για τα πλήξουν οικονομικά; Γιατί, τους περνάνε μήνυμα;
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 οι εργαζόμενοι που δούλευανόταν το συλλογικό σου όργανο καλει σε απεργία οφείλεις να το πράξεις αλλιως χαντακώνεις τον αγώνα που κ΄άνει και τον ακυρώνεις,κοιτάς την πάρτη σου και όχι το σύνολο, για αυτό και πρέπει συνειδητά να πειθαρχήσεις σε αυτό από κει και πέρα ταξικά στέκομαι πλάι στον εργάτη - εργαζόμενο άδικο πέρα ως πέρα αυτό που έπαθαν και τραγικό συνάμα δεν έπρεπε να δουλέυουν και αν λέω αν αναγκάστηκαν δεν έπρεπε να υπακούσουν σίγουρα η επιλογή του να παραμείνουν στην τράπεζα τους βαρύνει κινηματικά αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στην όποια ζωή κάνουν συγγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεξα, ατομική πρωτοβουλία 0 δηλαδή για τους εργαζόμενους, καλή φάση, αναρωτήθηκε κανείς πέραν των όποιων απειλών από τη διοίκηση (αν υπήρξαν) αν οι εν λόγω υπάλληλοι ΕΒΓΑΙΝΑΝ να μη πατήσουν πόδι στη δουλειά; Η κοπέλα ήταν έγκυος, την έπαιρνε να χάσει μεροκάματο ή και δουλεία περιμένωντας το παιδί της; Στα @@ μας όμως γιατί όταν έχει απεργία πρέπει να πάμε όλοι, η απεργία φίλτατοι δεν είναι δικαίωμα είναι υποχρέωση (πρέπει δηλαδή, για να μη ξεχνιόμαστε). Το καταπληκτικότατο ποίημα που έγραψε ένας συνφορουμίτης το διάβασε κανείς; Η πολύ ελευθερία μας βλάπτει τελικά. Δε ξέρω τι εργασιακή εμπειρία έχουν αυτοί που τα γράφουν αυτά (αν έχουν δηλαδή), αλλά να κάτσουν στ' αυγά τους γιατί η αγορά πιο πολύ τείνει να έχει τις "απειλές" παρά την ελευθερία της απεργίας, δε λέω ότι είναι σωστό, δε λέω ότι μου αρέσει, αλλά ούτε η ουτοπική θεωριολογία μου αρέσει. Να βάλουμε και λίγο ρεαλισμό στη μέση. Ο κύριος από πάνω ήταν ο πρώτος μεταξύ πολλών "συναδέλφων" του που μου ήρθε στο μυαλό μόλις διάβασα το παραπάνω απόσπασμα. Για το υπόλοιπο έχουμε τον παρακάτω. Μπορεί να πέθανε αλλά έχει άξιους συνεχιστές . ειλικρινά συγγνώμη για τη διακοπή, σας αφήνω να συνεχίσετε με την ησυχία σας.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...η διαφορά τω εν λόγω κυρίων, με το quoted κείμενο, είναι ότι αυτοί φροντίζανε να επιβάλλουνε τα λεγόμενα τους, ενώ το εν λόγω κείμενο είναι απλά μια υπενθύμιση καθηκόντων περί συλλογικού δικαίου (εκτός κι αν ηθικά είσαι με τους απεργοσπάστες ε -που κατά τ' άλλα το 'χουν το δικαίωμα να εργαστούν). Φυσικά θα (δυστυχώς) κάψεις χλωρά με ξερά τώρα, καθώς θ' ανέβει μάλιστα το αίμα στο κεφάλι σου, καθώς θα θυμηθείς τις (υπαρκτότατες) περιπτώσεεις που ξέρεις ότι μέσω τραμπουκισμού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στους όποιους εργαζομένους να "απεργήσουν με το στανιό". Κι αυτό, μόνο για να δικαιολογηθούν οι γκεμπελοχιτΛΕΡΟπικς. Α ρε Νικ.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...το "ε ναι", υποθέτω απ' τη μια σημαίνει "διάβασα" - απ' την άλλη εκείνο το "είναι γνωστά (-κασσέτα)" εμένα μου λέει ότι στην καλύτερη τα πάτησες μια σάρωση με το μάτι/"δεν σκάλωσες σε κάποιο διαφορετικό pattern"/έβγαλες συμπέρασμα - σχολίασες αναλόγως. Δηλαδή, σε βρίσκει αντίθετο, η κάτωθι ιδεολογία : Με συγχωρείς λοιπόν Τηλέμαχε, αλλά ΤΟΤΕ, ή να διαβάζεις δεν ξέρεις ή να διαβάζεις δεν θέλεις ή απλά ακολουθείς τον δρόμο του καλαμποκιού που είπα και πριν. Στη χειρότερη, κρίμα γιατί είστε συνομήλικοι απ' ότι λες - κι όμως συνειδητά λυπάσαι για τέτοιες απόψεις κι ιδεολογία. Κι όσο εσύ κάνεις κάτι από τα παραπάνω, θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό να φτιάχνουν το μέλλον σου -και των συνομηλίκων σου- αυτοί που το φέρανε στο σήμερα. Και δεν είναι οι κουκουλοφόροι ξέρεις. Μην μου παραθέτεις τα συγκεκριμένα της quotes προσπαθώντας να με ρίξεις στο φιλότιμο. Όπως και να 'χει με αυτά συμφωνώ. ΔΕΝ συμφωνώ όμως με την καραμέλα-προπαγάνδα της υπέρ της αναρχίας κτλ. Καταντάει αστείο.
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Γιατί, τους περνάνε μήνυμα; Αυτό σημαίνει τι; Να συζητήσουμε τον λόγο που το κάνουν ή τι καταφέρνουν;
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...η διαφορά τω εν λόγω κυρίων, με το quoted κείμενο, είναι ότι αυτοί φροντίζανε να επιβάλλουνε τα λεγόμενα τους, ενώ το εν λόγω κείμενο είναι απλά μια υπενθύμιση καθηκόντων περί συλλογικού δικαίου (εκτός κι αν ηθικά είσαι με τους απεργοσπάστες ε -που κατά τ' άλλα το 'χουν το δικαίωμα να εργαστούν). Φυσικά θα (δυστυχώς) κάψεις χλωρά με ξερά τώρα, καθώς θ' ανέβει μάλιστα το αίμα στο κεφάλι σου, καθώς θα θυμηθείς τις (υπαρκτότατες) περιπτώσεεις που ξέρεις ότι μέσω τραμπουκισμού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στους όποιους εργαζομένους να "απεργήσουν με το στανιό".Κι αυτό, μόνο για να δικαιολογηθούν οι γκεμπελοχιτΛΕΡΟπικς. Α ρε Νικ. Η διαφορά έγκειται μόνο στη δυναμική και στους αριθμούς τους... Αν είχαν τους απαραίτητους αριθμούς και δύναμη, τα ίδια θα έκαναν και αυτοί.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...νταξ' Τηλέμαχε, δεν θα ξαναπροσπαθήσω τίποτα. KWSN, άμα σε τελειώσουν τα τσουβάλια αδερφέ, πες να στείλω κανένα.
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δεν είναι άμεση σύγκριση, ένας συνειρμός είναι σήμερα ξύπνησα απ την άλλη πλευρά, αν και ο παραλληλισμός είναι ευκολονόητος. Στο κάτω κάτω τόσα πρέπει εμένα προσωπικά δε μου φαίνονται για υπενθύμιση όπως λες και δε νομίζω ότι είναι άστοχη διατύπωση της πόστερ. Τα συγκεκριμένα πρέπει διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο πάντα απ' τους ομοϊδεάτες. Λογικά και δημοκρατικά δεν είμαι με κανέναν, οι μεν έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν (όχι φυσικά τα αποβράσματα που έκαψαν την τράπεζα) και οι δε να δουλεύουν, παρόλα αυτά. διακρίνω μια τάση να δικαιολογούμε τους απ έξω με κάθε τρόπο και τους μέσα να τους βγάζουμε "κακούς απεργοσπάστες", όχι αυτό δε το ανέχομαι.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...ε τί να κάνει, προσπαθεί (με τον λάθος; Υπάρχει κι άλλος τρόπος; Ακούει κανείς; ) όπως πχ έλεγε ο Χρυσομάλλης του Καλογερόπουλου στο "Άρπα-Κόλα", "με τον τρόπο του, να του ανοίξει του άλλου την κεφάλα, να βάλει αυτά που του λέει μέσα". Όπως πχ πρέπει να φωνάζει κανείς, "μη σκοτώνετε τον συνάνθρωπο", "μην κλέβετε τον συνάνθρωπο", "βοηθάτε τον συνάνθρωπο", "αντιδράστε/επαναστατήστε απέναντι σε όσους κάνουν τα προηγούμενα στον συνάνθρωπο". ....ή δεν πρέπει, λες......; ...btw, εξήγησες - αλλά, σε παραλλαγή ενός παλιού σκυλολαϊκού, "οι κυβερνήσεις πέφτουνε - οι πικς όμως μένουν". Και η πουτάνα η εικόνα έχει μεγάλη δύναμη, και το μυαλό συνδέει ενστικτωδώς καταστάσεις. Εκείνη ειδικά του Αδόλφου ρε παιδί μου.
angmar Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Έλα ρε Τάσο τώρα, όταν διαβάζω το manual της απόδοσης πολιτικής χροιάς σε μια μολότοφ σε μη οργουελική κοινωνία, ε κάπου δε μπορώ, δηλαδή τόσο πολύ μας πειράζει η εικόνα; scripta manent στην τελική, δε θα μείνει μόνο η εικόνα, θα μείνει και το manual και ο καθείς θα πάρει το δρόμο που του ταιριάζει. edit, να αναφέρω ότι μου πέρασε και ο Στάλιν απ το μυαλό, δηλαδή οι εικόνες του Ράιχ είναι το πρόβλημα; Αν έβαζα αυτόν νομίζεις για καλό θα τον έβαζα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.