Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολοτοφ

για να δώσεις πολιτική χροιά σε μια τέτοια δράση πρέπει να έχεις

οργάνωση' date=' γνώση εκπαίδευση και ψυχραιμία[/quote']

Και για τις βομβες το ιδιο ισχυει η μονο για τις μολοτοφ;

@@@sos@@@ Εσυ δεν εισαι που ανοιξες θεμα το πασχα να μη σφαζουμε αρνια γιατι εχουν και αυτα ψυχη τα κακομοιρα;

Που χαθηκες τοσο καιρο ανοιξε κανενα καλο θεματακι σαν και εκεινο να μπουμε να γραψουμε τιποτα να γουσταρουμε.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@@@sos@@@ Εσυ δεν εισαι που ανοιξες θεμα το πασχα να μη σφαζουμε αρνια γιατι εχουν και αυτα ψυχη τα κακομοιρα;

Ήταν για συγκεκριμένα πρόβατα,μόνο για αυτά που απεργούσαν τα Χριστούγεννα για τα δικαιώματα της γαλοπούλας,τα υπόλοιπα που έσπασαν την απεργία και πήγαν για βοσκή μας είναι αδιάφορα,ας τα σφάξουν στα @@ μας

Δημοσ.

...Τηλέμαχε, εσύ τουλάχιστον, διάβασες τί έγραψε - ή απλά ακολούθησες τον δρόμο του καλαμποκιού;

Δημοσ.

33126196.jpg

αυτοι που σπανε το φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη και τις τραπεζες, αυτοι με τα κρανοι και τα σακιδια δεν ειναι οι ιδιοι που καινε τις σημαιες?

γιατι εδω αλλα φαινονται...

οι καιροι ειναι πονηροι ας μην πεφτουμε σε ευκολες παγιδες παιδια.

γνωστο ποιοι σκοτωνουν τοσα χρονα το κοσμακι

Δημοσ.
...Τηλέμαχε, εσύ τουλάχιστον, διάβασες τί έγραψε - ή απλά ακολούθησες τον δρόμο του καλαμποκιού;

Ε ναι, αυτά που γράφει είναι γνωστά (σαν κασσέτα ενα πράγμα), και όπως σου έχω ξαναπεί με βρίσκουν αντίθετο.

Δημοσ.
33126196.jpg

αυτοι που σπανε το φυλακιο του αγνωστου στρατιωτη και τις τραπεζες, αυτοι με τα κρανοι και τα σακιδια δεν ειναι οι ιδιοι που καινε τις σημαιες?

Λαθος blog διαβάζεις B)

• Moderators
Δημοσ.

οι εργαζόμενοι που δούλευαν

όταν το συλλογικό σου όργανο καλει σε απεργία οφείλεις να το πράξεις αλλιως χαντακώνεις τον αγώνα που κ΄άνει και τον ακυρώνεις,κοιτάς την πάρτη σου και όχι το σύνολο, για αυτό και πρέπει συνειδητά να πειθαρχήσεις σε αυτό

μολοτοφ

οργάνωση, γνώση εκπαίδευση και ψυχραιμία,

αυτά πρέπει να έχει και είναι προαπαιτούμενα,

να ξέρεις πως,που ,πότε και γιατί πρέπει να δράσεις έτσι

όχι στα τυφλά και ούτε στον αέρα και προπαντώς όχι εναντίον της ίδιας τάξης (οι μπατσοι είναι εξαίρεση για άλλους λόγους σαφώς) κλπ κλπ κλπ κλπ

Ξεκαθαρισε μου λιγο το ΠΡΕΠΕΙ σε παρακαλω. Αν εσυ διαφωνεις με κατι που το συλλογικο σου οργανο αποφασισε, δεν πρεπει να να το δειξεις με την μη συμμετοχη σου στο ο,τι ειναι αυτο? Ή αν για τον οποιοδηποτε λογο κρινεις πως δεν θελεις να παρεις μερος σε κατι, εισαι υποχρεωμενος να πειθαρχησεις? Δηλαδη η ατομικοτητα παει ακλαφτη ενα πραγμα. Ασε που αυτο που λες προυποθετει πως το συλλογικο σου οργανο εχει οργανωση περαν των απεργιων κλπ. (Εννοειται πως αν ισχυει το οτι απειληθηκαν με απολυση, που δεν το αποκλειω, απλα δεν εχει καμια ουσια αυτο που εγραψα προφανως).

Σε αυτο που λες για το καψιμο της τραπεζας συμφωνω προς το παρον.

Οσον αφορα αυτο που λες για τις μολοτωφ, δεν κρινω το τι πρεπει να κανεις για να δωσεις πολιτικη χροια σε αυτες τις δρασεις διοτι πολυ απλα το απορριπτω εξ΄ορισμου, μια μολοτωφ ειναι ενα οπλο και δεν παιρνει σε καμια περιπτωση πολιτικη χροια κατα την γνωμη μου. Τρομοκρατικη ναι, βιαιη ναι, ενδειξη αγανακτησης ισως, αλλα σε καμια περιπτωση πολιτικη. Κατα την γνωμη μου.

Στεκομαι ομως σε αυτο που εχεις στην παρενθεση (bold στο quote). Γιατι εξαιρουνται, ποιος το κρινει, και για ποιον λογο "σαφως"?

Δημοσ.

33126196.jpg

Λαθος blog διαβάζεις B)

τι εννοεις?εχεις κατι αλλο να μου προτεινεις?

Δημοσ.

Μπά και τα βρ@μοκάναλα παραπληροφορούν ;) Μία πηγή σωστής πληροφόρησης υπάρχει μόνο. Για την ακρίβεια ιδιαίτερα κατά της αντιπληροφόρησης ...

Δημοσ.
Ε ναι, αυτά που γράφει είναι γνωστά (σαν κασσέτα ενα πράγμα), και όπως σου έχω ξαναπεί με βρίσκουν αντίθετο.

...το "ε ναι", υποθέτω απ' τη μια σημαίνει "διάβασα" - απ' την άλλη εκείνο το "είναι γνωστά (-κασσέτα)" εμένα μου λέει ότι στην καλύτερη τα πάτησες μια σάρωση με το μάτι/"δεν σκάλωσες σε κάποιο διαφορετικό pattern"/έβγαλες συμπέρασμα - σχολίασες αναλόγως.

Δηλαδή, σε βρίσκει αντίθετο, η κάτωθι ιδεολογία :

όταν το συλλογικό σου όργανο καλει σε απεργία οφείλεις να το πράξεις

αλλιως χαντακώνεις τον αγώνα που κ΄άνει και τον ακυρώνεις,

κοιτάς την πάρτη σου και όχι το σύνολο,

για αυτό και πρέπει συνειδητά να πειθαρχήσεις σε αυτό

από κει και πέρα ταξικά στέκομαι πλάι στον εργάτη - εργαζόμενο

άδικο πέρα ως πέρα αυτό που έπαθαν και τραγικό συνάμα

δεν έπρεπε να δουλέυουν και αν λέω αν αναγκάστηκαν δεν έπρεπε να υπακούσουν

σίγουρα η επιλογή του να παραμείνουν στην τράπεζα τους βαρύνει κινηματικά

αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα στην όποια ζωή κάνουν

μολοτοφ

οργάνωση, γνώση εκπαίδευση και ψυχραιμία,

αυτά πρέπει να έχει και είναι προαπαιτούμενα,

να ξέρεις πως,που ,πότε και γιατί πρέπει να δράσεις έτσι

όχι στα τυφλά και ούτε στον αέρα και προπαντώς όχι εναντίον της ίδιας τάξης (οι μπατσοι είναι εξαίρεση για άλλους λόγους σαφώς)

αν δεν τα έχεις όλα αυτά τα προαπαιτούμενα τότε είσαι ένας, που για πολλους λόγους(και εδώ υπάρχουν και ηθικές ευθύνες) οπλίστηκε για άλλους λόγους και σαφέστατα όχι κινηματικούς

Με συγχωρείς λοιπόν Τηλέμαχε, αλλά ΤΟΤΕ,

ή

να διαβάζεις δεν ξέρεις

ή

να διαβάζεις δεν θέλεις

ή

απλά ακολουθείς τον δρόμο του καλαμποκιού που είπα και πριν.

Στη χειρότερη, κρίμα γιατί είστε συνομήλικοι απ' ότι λες - κι όμως συνειδητά λυπάσαι για τέτοιες απόψεις κι ιδεολογία.

Κι όσο εσύ κάνεις κάτι από τα παραπάνω, θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό να φτιάχνουν το μέλλον σου -και των συνομηλίκων σου- αυτοί που το φέρανε στο σήμερα.

Και δεν είναι οι κουκουλοφόροι ξέρεις.

Δημοσ.

Κωλόμπατσοι. Δεν τους προκαλει κάνεις.

Εγώ πάντως σαν άνθρωπος, όποια και να ήταν η ιδιότητα μου, δε νομίζω να είχα την απαραίτητη υπομονή να μήν σπάσω τα δοντια απο την αγάμητη εκεί μπροστά. Ούτε απο τα μαστούρια που ακούγονται στο φόντο.

Ο παππούς καλά τα λέει.

Πραγματικοί ήρωες οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί! Πως αντέχουν να ακούνε τέτοιες *αλακίες και να μην αντιδρούνε :devil:

Δυστυχώς αυτά τα κόμπλεξ μας έχουν καταστρέψει... αντί να πολεμάνε ορισμένοι τους πραγματικούς υπεύθυνους, εκτονώνονται πάνω σε άτομα που δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την κατάντια της χώρας.

Ήδη σκοτώθηκαν 4 αθώοι πολίτες, 2 άστεγοι αλλά και αρκετοί αστυνομικοί σε παλιότερες επιθέσεις. Ο πόλεμος με την <<πλουτοκρατία>> καλά κρατεί :rolleyes:

Δημοσ.

Εντωμεταξύ, καλά να τους κάνουν των τραπεζών που τις καίνε λέτε...

Τα @@ τους αερίζουν...

Ασφαλισμένα είναι τα υποκαταστήματα...

Το πολύ πολύ να πληρώσουν κανένα ασφάλιστρο παραπάνω...

Μιλάμε για reality fail...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...