Tilemaxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ε ναι διοτι και στο πορνο πισω ειμαστε.Η Γερμανια εχει ολοκληρη πορνοβιομηχανια,απο τις μεγαλυτερες στον πλανητη ενω η Ελλαδα τι εχει; τον Σειρηνα με τις σαμπανιες απο το Lidl.ντροπη ντροπη. Ούτε για μια πορνοβιομηχανία της προκοπής δεν είμαστε ικανοί σαν έθνος. Τστστσ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Κι εγώ κάτι τέτοιο now that's a demotivational...
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 http://itsaousa.blogspot.com/2010/04/testicles.html πολυ καλο διαβαστε το. Ταυτιζεται ακριβως με τις αποψεις μου σχετικα με την σημερινη κατασταση
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...με το συγκεκριμένο θρεντ δε βλέπω πως ταυτίζεται
Radiatedsoul Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δε διαβασες παρακατω απο τον τιτλο, παραδεξου το
alexx20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 και οι απεργοσπαστες στον Ιαλο υποχρεωμενοι ηταν; Ποιον Iαλο? Info plz? Είμαστε όλοι σίγουροι ότι ήταν υποχρεωμένοι; Aς αφηνουν ελευθερους τους εργαζομενους να πραττουν οπως αυτοι επιθυμουν και οχι να τους εκβιαζουν με απολυση. Ξαναλεω. Εστω οτι η μαρφιν ειναι ο κακος της ιστοριας. ΕΣΤΩ. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ αυτο την πραξη; ποσο πιο απλα πρεπει να πουμε οτι ακομη κι αν ο ενας εχει ευθυνες αυτο ΔΕΝ αναιρει τις ευθυνες του αλλου; ΠΟΣΟ?! Ποια πραξη, τη ριψη των μολοτωφ? Yπαρχει κανενας ηλιθιος που τη νομιμοποιει?
oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 και άμα δεν υπήρχε βενζίνη πάλι δεν θα τους είχανε κάψει, η βενζίνη φταίει παιδιά αποπροσανατολίζεστε, ούτε μεμονωμένο περιστατικό ήταν, ούτε φταίει το σύμπαν, ούτε τπτ εδώ λέμε πως όταν προσπαθούσαν να βγουν οι άλλοι τους λέγανε καλά να πάθετε να καείτε και δεν ήταν αυτοί που την έβαλαν τη φωτιά.. υπάρχουν σοβαρές ευθύνες της εταιρείας και του κράτους αφού αυτά που καταλογίζονται ακόμη και ανήθικα να μην ήταν (με την έννοια ότι μπορεί να το αμφισβητήσουν εκείνοι), ήταν ξεκάθαρα παράνομα αλλά δεν τους σκότωσαν αυτοί δεν ξέρω κατά πόσο θα ζούσαν κιόλας με μια έξοδο κινδύνου, με ένα πυροσβεστικό σύστημα δλδ τι λέμε ακριβώς, πως δεν θα έριχναν μολότοφ από την άλλη έξοδο γιατί δλδ επειδή είναι ευαίσθητοι? ή δεν θα τη βρίσκανε? κι έτσι να ήταν δε γίνεται να αποπροσανατολιζόμαστε έτσι, δλδ πρέπει να σκάσουν με ak47 για να φταίνε αυτοί που το έκαναν σε αυτή τη κ..χώρα δλδ? φτάσανε στο σημείο να γράφουν πως τόσες φορές πέσανε μολότοφ και δεν πέθανε κανείς άρα φταίνε αυτοί που ήταν εκεί, δλδ αν πάρω ένα όπλο και πυροβολώ φταίνε οι άλλοι που θα φάνε τις σφαίρες ναι τις προηγούμενες φορές που το έκανα πχ μπορεί να μη σκότωσα κανέναν, ενώ το να λέω ψοφήστε γουρούνια πχ ενώ πυροβολώ δε σημαίνει πως πραγματικά θέλω να σκοτώσω παιδιά καλή η σφαιρική ανάλυση όχι δεν απαγορεύεται αλλά είναι θεμιτή, αλλά έχουμε φτάσει σε σημεία σχιζοφρένειας, δεν στέκουν αυτά επίσης ποια ελευθερία για απεργία, να συμφωνήσω αλλά οι συνδικαλιστές δλδ αφήνουν τους εργαζόμενους ελεύθερους να απεργήσουν ή να εργαστούν?... αστεία λέμε? απλά άμα γουστάρουν κλείνουν λιμάνια, μαγαζιά, παίρνουν όμηρους, σπάνε στο ξύλο κτλ? ναι πλήρης ελευθερία... χουντικού τύπου
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 σαν να λεει ο κλεφτης/δολοφονος στον δικαστη: -Μα κυριε δικαστα γιατι με κατηγορειτε για φονο; Εγω μια απλη διαρρηξη ηθελα να κανω,δεν μπηκα στο σπιτι με σκοπο να σκοτωσω τον ιδιοκτητη του.Εγω περιμενα ομως οτι το σπιτι θα ηταν αδειο το βραδυ,διοτι ηταν γνωστο σε ολη την γειτονια οτι γινονται συχνα διαρρηξεις και ειναι επικινδυνα να μενεις μονος το βραδυ στο σπιτι. -Αυτος ομως ενω ηξερε οτι συμβαινουν διαρρηξεις προτιμησε να μεινει σπιτι το βραδυ να κοιμηθει.Εγω πηγα να κανω μια διαρρηξη,επεσα πανω του,ηθελε να με εμποδισει να φυγω οποτε και τον σκοτωσα. Γιαυτο σας λεω κυριε δικαστα ειμαι αθωος,δικαστε με για διαρρηξη αλλα οχι για φονο,αυτο λεει η λογικη. -Τι ειπατε ο ιδιοκτητης εμεινε στο σπιτι διοτι ηθελε να παει για κατουρημα τα μεσανυχτα το τσιουαουα που ειχε; ε το τσιουαουα φταιει κυριε δικαστα αυτος ειναι ο ηθικος δραστης διοτι αναγκασε τον ιδιοκτητη του σπιτιου να κοιμηθει στο σπιτι το βραδυ,αυτο φταιει,αυτο πρεπει να πατε φυλακη οχι εμενα.το λεει και ο νομος. Χαχαχα λατρευω αυτον τον λαο,τον λατρευω.
chrmet Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 σαν να λεει ο κλεφτης/δολοφονος στον δικαστη:-Μα κυριε δικαστα γιατι με κατηγορειτε για φονο; Εγω μια απλη διαρρηξη ηθελα να κανω,δεν μπηκα στο σπιτι με σκοπο να σκοτωσω τον ιδιοκτητη του.Εγω περιμενα ομως οτι το σπιτι θα ηταν αδειο το βραδυ,διοτι ηταν γνωστο σε ολη την γειτονια οτι γινονται συχνα διαρρηξεις και ειναι επικινδυνα να μενεις μονος το βραδυ στο σπιτι. -Αυτος ομως ενω ηξερε οτι συμβαινουν διαρρηξεις προτιμησε να μεινει σπιτι το βραδυ να κοιμηθει.Εγω πηγα να κανω μια διαρρηξη,επεσα πανω του,ηθελε να με εμποδισει να φυγω οποτε και τον σκοτωσα. Γιαυτο σας λεω κυριε δικαστα ειμαι αθωος,δικαστε με για διαρρηξη αλλα οχι για φονο,αυτο λεει η λογικη. -Τι ειπατε ο ιδιοκτητης εμεινε στο σπιτι διοτι ηθελε να παει για κατουρημα τα μεσανυχτα το τσιουαουα που ειχε; ε το τσιουαουα φταιει κυριε δικαστα αυτος ειναι ο ηθικος δραστης διοτι αναγκασε τον ιδιοκτητη του σπιτιου να κοιμηθει στο σπιτι το βραδυ,αυτο φταιει,αυτο πρεπει να πατε φυλακη οχι εμενα.το λεει και ο νομος. Χαχαχα λατρευω αυτον τον λαο,τον λατρευω. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνήσω για το οτι φταίει το τσιουαουα ............ ο εκπαιδευτης ειναι αυτος που πρεπει να τιμωρηθει και εξηγω ......... αν το ειχε εκπαιδευσει καταλληλα, δεν θα ζητουσε να παει για κ@τουρημα καθε βραδυ, οποτε δεν θα υπηρχε κανεις λογος για τον ιδιοκτητη να μεινει στο σπιτι του!
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Aς αφηνουν ελευθερους τους εργαζομενους να πραττουν οπως αυτοι επιθυμουν και οχι να τους εκβιαζουν με απολυση. Ξαναλέω. Είμαστε σίγουροι ότι απειλούνταν με απόλυση; Πώς το γνωρίζουμε με τόση βεβαιότητα;
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ξαναλέω.Είμαστε σίγουροι ότι απειλούνταν με απόλυση; Πώς το γνωρίζουμε με τόση βεβαιότητα; Ε ντάξει δεν θα αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ρε KWSN τώρα, είπαμε. Χρειάζεται να σου δείξει κάποιος απόδειξη για να το δεχθείς?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ξαναλέω. Είμαστε σίγουροι ότι απειλούνταν με απόλυση; Πώς το γνωρίζουμε με τόση βεβαιότητα; συμφωνω. Τι μας κάνει να πιστεόυμε οτι δεν είναι και αυτό μια προβοκάτσια εναντι του "κεφαλαίου"-Βγενο; Προσωπικά δεν το πιστεύω...
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ξαναλέω. Είμαστε σίγουροι ότι απειλούνταν με απόλυση; Πώς το γνωρίζουμε με τόση βεβαιότητα; ...όσο σίγουροι είμαστε πως ο Μαρφινίτης τους είχε πει την προηγούμενη να κάτσουν σπίτι, κι αυτοί επαναστατήσανε πως "δε φτάνει που η χώρα πάει κατά διαόλου, τώρα θα υποκύπτουμε και στην τρομοκρατία των κουκουλοφόρων; Εμείς θα είμαστε στις θέσεις μας αύριο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.