Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
υ.γ.2 προτεινω να δειτε/κατεβασετε το ντοκυμαντερ The Take που αναφερεται στα γεγονοτα που οδηγησαν σε χρεωκοπια την Αργεντινη το 2001 και προτεινει κατι εναλλακτικο.δειτε το μπας και ανοιξει κανα μυαλο.

Ναι, γιατί η κατάσταση της Αργεντινής και το τι συνέβει στην Αργεντινή ήταν ακριβώς το ίδιο με το τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Δε θυμάστε τον Dow Jones να κατρακυλάει εκείνες τις ημέρες και τις συνόδους κορυφής τη μία μετά την άλλη;

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρατσιστικές βλακείες, ειδικά από άτομα χωρίς ζωή (40,000 post) δεν δέχομαι!

Που να ξέρεις τι κάνει; Πίσω από μια οθόνη "ζεις"...

SIR YES SIR!

ότι θέλει η αυτού μεγαλειότης σας!

Δημοσ.

Βρηκα ενα κειμενο,δεν ειναι δικο μου,το παραθετω εδω.Θα ανοιγα καινουριο θεμα αλλα δεν πειραζει.

''Βαρεθηκα...Τα βαρεθηκα ολα. Βαρεθηκα αυτη τη χωρα με τα αγια χωματα και τους τσαμπα μαγκες. Βαρεθηκα τους πολιτικους που τα κανουν ΟΛΑ για την ψηφο (και μονο). Που πλουτιζουν με τα λεφτα μας και ζητανε και τα ρεστα. Βαρεθηκα τους ψηφοφορους. Τεσσερα χρονια Αριστεροι επαναστατες και στις εκλογες ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Βαρεθηκα τα ΜΜΕ. Τους αλητες που διαμορφωνουν συνειδησεις και κοινες γνωμες. Βαρεθηκα τους γιατρους. Υφακι, φακελακι και διαγνωση ασθενειας μονο αφου πεθανεις. Βαρεθηκα τους νομοθετες. Οι νομοι τους αφορουν μονο αυτους που ετσι κι αλλιως δε θα παρανομησουν. Βαρεθηκα τους οδηγους. Αυτους τους δολοφονους που θα παρουν το διπλωμα με λαδωμα, θα παραβιασουν STOP και θα πεσουν πανω στη μηχανη μου αφηνοντας με αναπηρο. Και μετα στο δικαστηριο θα ζητησουν και αποζημιωση. Βαρεθηκα τους εκπαιδευτικους και τους δημοσιους υπαλληλους. Ολους αυτους που νομιζουν οτι δεν πρεπει να κανεις σωστα τη δουλεια σου αν δεν παιρνεις τουλαχιστον 5000 ευρω. Βαρεθηκα τους υφισταμενους. Ειναι σχιζοφρενεις. Τους φτιαχνεις, γινονται αχαριστοι και γαιδουρια. Τους γαμας, παλι μουλαρωνουν. Βαρεθηκα τους προισταμενους. Ειναι αχρηστοι. Ειναι ευθυνοφοβοι και κοιτανε την προσωπικη τους εξελιξη, αλλα παντα ζητανε ευθυνες απο σενα. Βαρεθηκα τους δικαστες. Βαζουν μεσα τα πρεζονια και τους μεταναστες και αθωωνουν τους βιαστες, παιδεραστες και εμπορους ναρκωτικων. Βαρεθηκα τους μπατσους. Βαρεθηκα τους συνδικαλιστες- εργατοπατερες. Πουλημενοι ρουφιανοι κομματοσκυλα. Βαρεθηκα τους Ισραηλινους να αποδεκατιζουν τους Παλαιστινιους επειδη ετσι τους καυλωσε. Βαρεθηκα τους σκυφτοκεφαλακηδες που υποκλινονται μετα απο καθε εκλογες στην Αμερικη. Βαρεθηκα σχεδον ολους τους ανθρωπους. Αποζητουν οι ιδιοι το κοπαδι για να γινουν οικειοθελως προβατα. Και ειμαι μονο 27...

Μονο τους κολλητους μου δε βαρεθηκα. Τα "παιδια". Και τους ανθρωπους που αγαπω. Αυτους που θα με δεχτουν σπιτι τους με αδεια χερια και με προχειρα ρουχα. Αυτους που θα ανεχτουν την παραξενια μου. Αυτους που θα ξυπνησουν πριν ξυπνησω μονο και μονο για να με ξυπνησουν να παω στη δουλεια, και μετα να ξανακοιμηθουν (αφου μου εχουν φτιαξει και πρωινο...) Αυτους που με αγαπανε και τους αγαπω. Αυτους θελω. Να φυγουμε ταξιδι, καπου μακρια, και απλα να γυρναμε. Να παμε στην κατασκηνωση μας στη Λουτσα και να ξαναγινουμε πειρατες. Και τα παιδια δε βαρεθηκα. Γιατι αυτα δε βαριουνται. Δε τα νοιαζει ποιος κυβερνα. Γιατι οι μεγαλοι χωριζονται απο τα κομματα, τα παιδια χωριζονται για να παιξουν ποδοσφαιρο. Τα παιδια δε τα νοιαζει αν θα κλεισουν τους δρομους οι απεργοι, στο παιχνιδι και τη φαντασια τους ποτε δεν εχει απεργια. Τα παιδια δε μασανε τα λογια τους, θα μιλησουν στα ισα, οχι απο αγνοια, αλλα απο αγνοτητα. Τα παιδια θα τα δεις στην κατασκηνωση και τα γελια τους θα σε συντροφευουν στις πιο μαυρες μερες του χρονου. Ναι, δε τα βαριεμαι τα "παιδια", ουτε τα παιδια. Θελω κι εγω να γινω παιδι...για παντα...να μη ξαναβαρεθω ποτε...

Ο pirate-παιδι''

Η πηγη ειναι αυτο το μπλογκ.

Δημοσ.

Κωλόμπατσοι. Δεν τους προκαλει κάνεις.

Εγώ πάντως σαν άνθρωπος, όποια και να ήταν η ιδιότητα μου, δε νομίζω να είχα την απαραίτητη υπομονή να μήν σπάσω τα δοντια απο την αγάμητη εκεί μπροστά. Ούτε απο τα μαστούρια που ακούγονται στο φόντο.

Ο παππούς καλά τα λέει.

Δημοσ.
...διότι την επόμενη φορά που θα μας κράξει το Focus, δεν θα βάλει την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει διάφορα με το χέρι, αλλά την άλλη, την Αφρογδύτη, να κάνει διάφορα με το χέρι. Ε κι αυτό όπως και να το κάνεις, ΕΙΝΑΙ ξεφτίλισμα (μαζί με τα υπόλοιπά, πρακτικότερά μας), της ελληνικής "καθημερινότητας", και γενικά του ονόματος διεθνώς.

ε ναι διοτι και στο πορνο πισω ειμαστε.Η Γερμανια εχει ολοκληρη πορνοβιομηχανια,απο τις μεγαλυτερες στον πλανητη ενω η Ελλαδα τι εχει; τον Σειρηνα με τις σαμπανιες απο το Lidl.

ντροπη ντροπη.

Δημοσ.
Ο παππούς καλά τα λέει.

''Την αστυνομία, την έχουμε να πιάνει τους κλέφτες, όχι να τους φυλάει.''

Ντάξει, δίκιο έχει ο παππούς, μην λέμε κι ό,τι θέλουμε. Το άλλο μπροστά το κουρδισμένο άστο. ''Και έτσι όπως είμαι σε πολεμάω'', λέει... :lol: Απο ποια ταινία το ξεσήκωσε αυτό?:lol:

Απο την άλλη όσο σκέφτομαι να δείχνει το βίντεο ο Λαζόπουλος και να παγώνει τον γέρο και να επαναλαμβάνει με φωνή έτοιμη να σπάσει: ''Την αστυνομία... ... την έχουμε για να πιάνει τους κλέφτες κυρία μου... ... όχι.... όχι για να τους φυλάει...'' με πιάνει μια μικρή αναγούλα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σαν άνθρωπος, όποια και να ήταν η ιδιότητα μου, δε νομίζω να είχα την απαραίτητη υπομονή να μήν σπάσω τα δοντια απο την αγάμητη εκεί μπροστά. Ούτε απο τα μαστούρια που ακούγονται στο φόντο.

Ο παππούς καλά τα λέει.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Αυτή η γκόμενα και ο άλλος που βρίζει χωρίς λόγο είναι αδικαιολόγητοι. Ο παππούς καλά τα λέει.

Εγώ αν είμουν εκεί θα τους έλεγε πόσο χαζοί είναι που κάθονται και προστατεύουν αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα μας και ότι και σε αυτούς κόψαν τους μισθούς και να έρθουν με το πλήθος.

Δημοσ.
Η πορεια ειναι αλλοθι

...σαν απλοί συμφορουμίτες, έχουμε ο καθείς την οπτική του. Και μέχρι το αποπάνω, την καταλαβαίνω την διαφορετική οπτική. Αλλά "η πορεία είναι άλλοθι"...;

Τεσπα είμαι πολύ μακρυά απ' ολ' αυτά για να μιλήσω με μεγάλη σιγουριά.

Το δε περί 100Κ κόσμου, σημαίνει ότι από κάτω βράζει καζάνι, και δε νομίζω να το αμφισβητείς αυτό. Και θάνατοι δεν συμβαίνουν όλη την ώρα. Τώρα, για την χθεσινή πυρπόληση, δεν είμαι σε θέση να ξέρω ποιός ευθύνεται. Αλλά ούτε και εσύ, υποθέτω (εκτός κι αν παίζουν είτε γενικές πληροφορίες, είτε ειδησεογραφία). Μπορεί να έγινε είτε από κανένα βλαμμένο 16χρονο που ακόμη δεν ένιωσε την κατάληξη της ρίψης, μέχρι από τραμπούκο, είτε "αναρχικό", είτε "βαλτό". Όπως μπορεί και να έγινε από μέσο "αντιεξουσιαστή", που αυτή τη φορά το τράβηξε περισσότερο. Όσο όμως ζορίζουν τα πράμματα στη χώρα, όσο η οργή θα περισσεύει, κι όσο περισσότεροι θα "εξεγείρονται", τόσο περισσότερα τραγικά περιστατικά νομίζω θα υπάρξουν.

Το περιστατικό με τον θυρωρό που λες, μπορεί να αξιολογηθεί πάντως με διάφορους τρόπους. Πχ, εγώ καταλαβαίνω πως οι χθεσινοί νεκροί, άλλους θα τους παγώσουν/θα τους κάνουν ν' αναθεωρήσουν - άλλους θα τους τσιτώσουν παραπάνω, θα τους κάνουν ακόμα λιγότερο προσεκτικούς, κτλ...."Το αίμα που μυρίζει" δλδ, άλλους τους δίνει το άλλοθι που λες, άλλους τους τσιτώνει, άλλους τους προσγειώνει.

• Moderators
Δημοσ.

Ο παππούς καλά τα λέει.

Εγω αναρωτιεμαι: η κοπελια που τα χωνει και μιλαει για περηφανια και ολα αυτα τα χαριτωμενα, στο σημειο που ρωταει "Θα φαω κακουργημα γι'αυτο?", ξερει τι ακριβως ειναι "αυτο", ή της ειπαν "Φορα το για να μην φαινεται η φατσα σου?"

Δημοσ.
Ναι.

Το σωστό θα ήταν να δικαστούν για φόνο εξ' αμελείας - και να καταδικαστούν για τέτοιον.

Πετάω μολότωφ να κάψω το σπίτι σου.

Δεν καταφέρνεις να βγεις, ατυχία.

Τι φταίω;

Εξ αμελείας να δικαστώ...

Δεν το ήθελα εξάλλου...

---------- Προσθήκη στις 22:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:31 ----------

Στον βωμό της AGB, θα τα ισοπεδώσουν όλα. Τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά, δεν τους ένοιαξε καθόλου (εκτός κι αν είναι κάνας διάσημος). Τώρα όμως που βρήκαν το λαβράκι, τσααααααααακ. Πάρτε να έχετε στην μάπα, για να μην λέτε μόνο μ@λάκες τους πολιτικούς μας!

Ενώ όταν πέθανε ο Αλέξης...

Δημοσ.

Ο παππούς καλά τα λέει.

...μόνο εγώ βλέπω πως η "αγάμητη" είναι μια πιτσιρίκα ρε Τζωρτζ.....;!

[ρε μήπως έπρεπε ν' ακούσεις τον γέρο και αν μπεις στο δημόσιο τελικά; ΕΛ.ΑΣ. λέω(<-μεταξύ χιούμορ και χμμμμμμμμ...)]

ε ναι διοτι και στο πορνο πισω ειμαστε.Η Γερμανια εχει ολοκληρη πορνοβιομηχανια,απο τις μεγαλυτερες στον πλανητη ενω η Ελλαδα τι εχει; τον Σειρηνα με τις σαμπανιες απο το Lidl.

ντροπη ντροπη.

...το στοιχείο που έχεις αφήσει απ' έξω, είναι πως δεν είναι απλά μια πορνοστάρ : έχει υπάρξει τραγουδίστρια, σελέβριτι, τιβοπερσόνα, κεντροαρπαχτού, πλεϊμποϊτζού, μοντέλο - και εσχάτως ΚΑΙ μπορντέλλο. Και γενικά με τα καμώματά της, την έχει πιάσει η ελληνική κενωνία στο στόμα της και την κράζει αβερτοκουβέρτα. Είναι σα να πήγε μια ωραία μέρα η Αριάδνη από το Ψυχικό και γαμήθηκε δημοσίως, έτσι για να τη σπάσει στον μπαμπά που της τα έλεγε χοντρά, κι όχι σαν την Σούλα απ' το Διακοφτό που μια και την βίασαν στα 13 επειδή είχε μεγάλα μεμέ και αλκοολικό πατέρα, το γύρισε στις βίζιτες από τα 16, και ενώ κανείς δεν ήξερε τίποτ' άλλο γι' αυτήν, μια μέρα που στα 20 ανέβηκε Αθήνα, γνώρισε τον Σειρηνάκη και την έκανε πισωθοποιό. Ε αυτό που βλέπουν οι ξένοι, είναι τις σημερινές μας Βουγιουκλάκηδες να τον παίρνουν για πόσα-τόσα και στο χέρι, και τις κυβερνήσεις μας να τον δίνουν σε εμάς.

Ε αν βγει τελευταίος κι ο Αλκαίος, ούτε καν κι οι Σκοπιανοί θα μας φτύνουν μετά.

KWSN, έγραψα κι άλλα. Μη μ' αδικείς.

Δημοσ.
Και επειδή μερικοί τυφλώνεστε από τις γυαλιστερές ταμπέλες που έχετε προσαρτήσει ο ένας στον άλλον, σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι σε μια ειρηνική και μαζική πορεία, να μπούνε 10 άτομα της ασφάλειας και αν ωθούν τον κόσμο στο να κάνει ντου, να πετάξει πέτρες, να βρίσει ώστε να έχουν μετά δικαιολογία τα ματ να επιτεθούν και να διαλύσουν την διαδήλωση. Όπως έγινε χθες το βράδυ...

Το σύστημα αμύνεται, το θέμα είναι πόσοι πέφτουν στην παγίδα.

Μια επανάσταση λαική και ανάληψη της εξουσίας από τον λαό είναι καλύτερα να γίνει τώρα με καθαρό μυαλό και αγνούς λόγους, παρά σε μερικούς μήνες βίαια λόγω της πείνας και της εξαθλίωσης που θα έχει περιέλθει μεγάλο μέρος του λαού. Τότε θα είναι ότι χειρότερο...

Έτσι, πάντα φταίνε οι άλλοι, ποτέ εμείς...

Πάντα το γαμ. το σύστημα, το κακό το ριζικό μας, το θεός που μας μισεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...