Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Κουραγιο,τωρα επιασες βαρδια η την τελειωνεις;

B)

Καλα, ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα..:lol:

Ακούστε πουλάκια μου! 8 χρόνια τώρα έχω φάει στη μάπα άπειρες διαδηλώσεις και γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς την οργάνωσή τους, τα συνδικάτα τους, τα μικροτσούτσουνα μπουμπούκια με τις κουκούλες (και μαζί με αυτούς μερικές ανοργασμικές κοπελίτσες), τον απλό κόσμο που κατεβαίνει για να εκφράσει την αγανάκτησή του και γενικώς ο,τι υπάρχει μέσα σε μια πορεία!

Παράλληλα, επειδή όλα αυτά συνήθως τα ζω από την αντίθετη πλευρά και όχι από αυτή του πλήθους, γνωρίζω επίσης πολύ καλά και την ψυχολογία των "εχθρών", όπως επίσης και των αστυνομικών, των ΜΑΤ κλπ κλπ κλπ.

Οπότε θα μου επιτρέψετε να έχω και γω τη δική μου άποψη και εικόνα για όλα αυτά! Περιμένω όμως σε αυτονόητα πράγματα να μην κάνετε τις πάπιες και να προσπαθήσετε να μας πείσετε πως δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα περίεργο σε αντίστοιχα γεγονότα και πορείες, γιατι στο τέλος το θέμα γίνεται αστείο!

Αυτά!

B)

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Woah...το ξεφτίλισμα στην ολική του μορφή...

Πως άνθρωποι ΠΩΣ να μας πάρουν στα σοβαρά;

Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε έναν σωστό διάλογο;

Μιλάμε για νεκρούς,μιλάμε για την πιο ΕΣΧΑΤΗ μορφή διαδηλώσεων,μιλάμε για οδύνη στις οικογένειες των θυμάτων,και,αν μη τη άλλο,μερικοί θεωρούν αυτόν εδώ το χώρο για αστειάκια;

Μα πόσο πια το χιούμορ έχει ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στις ζωές μας και αναιρεί κάθε λέξη,κάθε συζήτηση σοβαρή;

Χαμογελάκια,εικονίδια,αναφορά στην ιερόδουλη Αλεξανδράτου ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ την Ελληνική Πολιτεία,

...........

Tα επεσημανα κι εγω αυτα, αλλα να σε ρωτησω κατι? γιατι η "ιεροδουλη" Αλεξανδρατου ξεφτιλησε την ελληνικη πολειτια?

Δημοσ.
Ακούστε πουλάκια μου! 8 χρόνια τώρα έχω φάει στη μάπα άπειρες διαδηλώσεις και γνωρίζω πολύ καλύτερα από εσάς την οργάνωσή τους, τα συνδικάτα τους, τα μικροτσούτσουνα μπουμπούκια με τις κουκούλες (και μαζί με αυτούς μερικές ανοργασμικές κοπελίτσες), τον απλό κόσμο που κατεβαίνει για να εκφράσει την αγανάκτησή του και γενικώς ο,τι υπάρχει μέσα σε μια πορεία!

Παράλληλα, επειδή όλα αυτά συνήθως τα ζω από την αντίθετη πλευρά και όχι από αυτή του πλήθους, γνωρίζω επίσης πολύ καλά και την ψυχολογία των "εχθρών", όπως επίσης και των αστυνομικών, των ΜΑΤ κλπ κλπ κλπ.

Οπότε θα μου επιτρέψετε να έχω και γω τη δική μου άποψη και εικόνα για όλα αυτά! Περιμένω όμως σε αυτονόητα πράγματα να μην κάνετε τις πάπιες και να προσπαθήσετε να μας πείσετε πως δεν συμβαίνει ποτέ τίποτα περίεργο σε αντίστοιχα γεγονότα και πορείες, γιατι στο τέλος το θέμα γίνεται αστείο!

Αυτά!

B)

Ηταν το πρωτο ποστ που εκανες σ αυτο το νημα, με επιχειρηματα, χωρις να ειρωνευτεις ή να πεταξεις εξυπναδες προς τους υπολουπους. Σ αυτο το επιπεδο, ευχαριστως να συζητησουμε, οσο και αν διαφωνουμε.

Το bold το κανεις λιγο πιο λιανα?

Δημοσ.
wash, δεν νομιζω να ενδιεφερε. Ακομη κι αν δεν ηξεραν (που δεν το πιστευω), οταν οι ανθρωποι φωναζαν βοηθεια απο τα μπαλκονια η απαντηση ηταν "ας μην πηγαινατε στη δουλεια σημερα". Το σκεπτικο ειναι παρομοιο, δεν νομιζεις; Σε καθε περιπτωση η μολοτοφ δεν νομιμοποιειται περισσοτερο ή λιγοτερο συμφωνα με τη σχεση αιτιου-αποτελεσματος. Επομενως, κι αν δεν ηξεραν ας ενημερώνονταν. Ειναι κατα το "ας μην πηγαινατε" αλλωστε.

H αληθεια ειναι πως αν οι μακαριτες δεν εκαναν απεργοσπασια σημερα θα ζουσαν.

Δημοσ.
Μα γιατί έφυγε? Πως θα τα βγάλει πέρα ο άλλος που δεν μπορεί να ξεχωρήσει ένα "λίτη"? :-)

Εναν ''αλητη'' που μου εφαγε τα λεφτα, σαφως και μπορω. Και ειναι κριμα που ελαχιστοι επικεντρωνονται εκει.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ηταν το πρωτο ποστ που εκανες σ αυτο το νημα, με επιχειρηματα, χωρις να ειρωνευτεις ή να πεταξεις εξυπναδες προς τους υπολουπους. Σ αυτο το επιπεδο, ευχαριστως να συζητησουμε, οσο και αν διαφωνουμε.

Καταλαβαίνεις όμως πως όταν διαβάζω εξωφρενικές αναλυσεις που όλοι ξέρουν πως δεν ισχύουν (απόλυτα), δεν έχω διάθεση πάντα να κάτσω να γεμίσω με άσκοπο κείμενο τη σελίδα! Εξάλλου όσοι γνωριζόμαστε από τα γραπτά μας εδώ μέσα λίγο πολύ καταλαβαινόμαστε ακόμη και με μια γραμμή!

B)

---------- Προσθήκη στις 21:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:24 ----------

Το bold το κανεις λιγο πιο λιανα?

Η κάθε πορεία συνήθως έχει έναν τελικό στόχο συγκέντρωσης και πολλές φορές και ενδιάμεσους σταθμούς. Λόγω δουλειάς λοιπόν, τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκομαι μέσα σε αυτούς τους "στόχους".

B)

Δημοσ.
...το "παράνομη" να σου πω, δε μου λέει τόσα, όσα μου λέει η λογική μου - που μου λέει ότι είναι επικίνδυνη (μιας και παράνομο είναι και που πχ οδηγάω το μηχανάκι μου χωρίς κράνος). Όσο για το "άψυχο υλικό", συνεχίζει βέβαια να εμπίπτει στα πλαίσια νομοθεσίας - μιας όμως νομοθεσίας η οποία κόβεται και ράβεται σε διάφορα μέτρα, υπό την αιγίδα μιας δημοκρατίας η οποία πρακτικά γίνεται κουρέλι στα πλαίσια της εφαρμογής του Υπαρκτού Καπιταλισμού, γι' αυτό και δεν ξέρω πόσο με πειράζει. Ένα μικρομάγαζο σίγουρα με πειράζει, αλλά μια τράπεζα δε θα το 'λεγα.

Το περί πυροσβεστικής, ναι, το είδα κι αλλού, κι αν όντως ισχύει (δεν κάνω τον μαλάκα : εκεί δεν ήμουν, πολλά άλλωστε ΔΕΝ πληροφορήθηκα έστω από απόσταση - αλλά σαφώς το σπασμένο τηλέφωνο παίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, απ' όλες τις μεριές), περιττό να αναλύσω πόσο ανεγκέφαλο είναι ως πιθανό γεγονός.

Περί δε "Ιανού" δηλώνω πλήρη μεσάνυχτα, όμως, όσο κι αν δεν θ' αρέσει αυτό, το ότι "κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι", το θεωρώ ως φυσιολογικό επόμενο. Διότι δεν είναι το σύνολο του κόσμου απλά ζώα ή βαλτοί ή οτιδήποτε άλλο. 100 χιλιάρικα κόσμου (κάπου τόσα διάβασα) όταν βγαίνουν στους δρόμους, ούτε κάτι καλά πάει (και βγαίνουν), ούτε προβλέπεται να μην ανοίξει ρουθούνι (μιλάω για "στατιστικά", κι όχι για ευχολόγια). Μην πω για το ότι πολλοί θεωρούν πως "έχουμε πόλεμο", και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κι άδικο. Κι όταν έχεις πόλεμο........

Τελειώνοντας, απλά μια προσωπική αντίληψη κατέθεσα. Ούτε επίσημος δικαστικός είμαι, για να μιλήσω μέσα σε νομικά πλαίσια, κι ούτε καν την γνώση/εμπειρία έχω ως ύπαρξη για να μπορέσω να κρίνω όδο πιο δίκαια γίνεται. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω παρ' ολ' αυτά, πως σε περίπτωση συλλήψεως, ομολογίας και λοιπόν δια-δικαστικών, θα πρέπει να ζυγιστούν όλα, κι όχι απλά να παραδοθούν "οι φερόμενοι ως εμπρηστές" στο πλήθος. Κι όσο κι αν φαίνεται πιθανώς αδύνατο αυτό σε μερικούς, ναι, τα ίδια θα έλεγα κι αν επρόκειτο για "δικούς μου" ανθρώπους, στη θέση των νεκρών. Ένα παραπάνω που, όπως και θα πρόσεχα που πετάω τη μολότοφ, σε περίπτωση που ήμουν με μία στο χέρι - έτσι και θα είχα "φροντίσει", την εν λόγω μέρα, να ΜΗΝ βρίσκονται δικοί μου σε τράπεζα, ή άλλο κτήριο-πιθανό(τατο...) "στόχο" (αυτό το τελευταίο έχει να κάνει με απλή λογική αυτοπροστασίας, και όχι λογική "μετατόπισης ευθυνών"...). Σα να λέμε, όταν έχουμε δει την YiN να τα πίνει στο μπαράκι, τα μάτια μας 14 μετά - κι απ' το πεζοδρόμιο, αλλιώς πάμε γυρεύοντας.....

κοιτα όπως καταλαβαινεις όταν η διαμαρτυρια του ενος απειλει τη ζωη του αλλου υπάρχει προβλημα. Και δεν εννοω οσους διαδηλωναν απλως, φυσικα. Προσωπικα με κοπτει αν θα καει το μικρομαγαζο ή η μεγαλοτραπεζα το ιδιο (μιλώντας για αψυχο υλικο παντα, στην περιπτωση ζωων δεν το συζηταω καν), θεωρω οτι αυτος που σηκωνει τη βαριοπουλα να σπασει φορώντας κουκουλα δεν διαμαρτυρεται ουτε κανει καποια ουσιαστικη διακριση. Επιπλεον, ο,τι εγινε, εγινε οχι επειδη μαζευτηκε 100 χιλιαρικα κοσμος, όπως καταλαβαινεις πρεπει να γινει μια διακριση σε αυτο. Εγινε με την ιδια λογικη που σε μαγαζι γνωστου μου στο κεντρο εδειραν θυρωρο στις 4 το μεσημερι επειδη νομιζαν οτι ειναι σεκιουριτας, χωρις να γινονται επεισοδια. Με κουκουλες φυσικα. Η πορεια ειναι αλλοθι.

---------- Προσθήκη στις 21:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

H αληθεια ειναι πως αν οι μακαριτες δεν εκαναν απεργοσπασια σημερα θα ζουσαν.

ηταν δικαιωμα τους να μην κανουν.

Δημοσ.
Εναν ''αλητη'' που μου εφαγε τα λεφτα, σαφως και μπορω. Και ειναι κριμα που ελαχιστοι επικεντρωνονται εκει.

Poetic. Trully poetic :-)

Δημοσ.

ηταν δικαιωμα τους να μην κανουν.

Να κανουν, εννοεις. Σαφως και ηταν. Η διαπιστωση ειναι ομως οτι αν δεν εκαναν θα ζουσαν σημερα.

Δημοσ.
Να κανουν, εννοεις. Σαφως και ηταν. Η διαπιστωση ειναι ομως οτι αν δεν εκαναν θα ζουσαν σημερα.

Να μήν κάνουν. Έστω οτι δε θέλω ρε παιδί μου. Με τρομοκρατία και μολότοφ μέσα στο μαγαζί που έχω/δουλεύω θα με αναγκάσεις να κάνω; Δημοκρατικότατο.

"Αν δεν κάνεις είσαι εν δυνάμι(η; ) νεκρός";

Δημοσ.

Αυτο τους νομιμοποιει δλδ; Με λιγα λογια μου λες να μην ασκω τα δικαιωματα μου γιατι μπορει να με σκοτωσουν. Και ναι "να κανουν" εννοουσα.

.....

Να κανουν απεργοσπασια ρε κλαην.

*εν δυναμει :Ρ

Δημοσ.
γιατι η "ιεροδουλη" Αλεξανδρατου ξεφτιλησε την ελληνικη πολειτια?

...διότι την επόμενη φορά που θα μας κράξει το Focus, δεν θα βάλει την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει διάφορα με το χέρι, αλλά την άλλη, την Αφρογδύτη, να κάνει διάφορα με το χέρι. Ε κι αυτό όπως και να το κάνεις, ΕΙΝΑΙ ξεφτίλισμα (μαζί με τα υπόλοιπά, πρακτικότερά μας), της ελληνικής "καθημερινότητας", και γενικά του ονόματος διεθνώς.

Δημοσ.
Αυτο τους νομιμοποιει δλδ; Με λιγα λογια μου λες να μην ασκω τα δικαιωματα μου γιατι μπορει να με σκοτωσουν. Και ναι "να κανουν" εννοουσα.

.....

Να κανουν απεργοσπασια ρε κλαην.

Το ίδιο πράγμα λέμε ρε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...