Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...χωρίς να πάρω κι όρκο, στοιχηματίζω ότι εσύ ποτέ δεν έχεις πετάξει μολότοφ όμως.

Και γενικά για να πετάξεις κάτι τέτοιο, ακόμα και σ' ανοιχτό χώρο (πχ πάνω στα ΜΑΤ), ε μάλλον δεν είσαι πολύ του deep thinking, αλλά ντιπ για ντιπ, οπότε σιγά μη το ψάξεις αν έχει η (κάθε) Μαρφίν κόσμο μέσα κτλ.

Το μόνο ζήτημα για 'μενα, είναι αν όποιος τυχόν πέταγε, ΕΒΛΕΠΕ (αν δηλαδή εμφανώς φαινόταν να υπάρχει κόσμος μέσα) κι όλας κίνηση μέσα...Εκεί ναι, τσεκούρι...

Το δυστύχημα είναι πως αν ζούσα στην Ελλάδα, θα πέταγα και μάλιστα μετά από σκέψη τις μολότοφ.

Όλοι, είναι στα όρια της κατάθλιψης με την κατάσταση που επικρατεί. Λες κάποιο αστείο και σε κάνουν να νοιώθεις άβολα, άγνωστοι μεταξύ τους στο μετρό να βρίζουν για την κατάσταση, η μάνα μου να βρίζει τη Γερμανία που η Λουφτχάνζα Ελλάδας μου ζήτησε χρήματα για την αλλαγή του εισητηρίου λόγω της απεργίας, σε μία εβδομάδα έγινα μουτζούφλης. Επίσης, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε πως ΔΕΝ τα ξέρουμε όλα, έχουν γίνει όλοι μαστερόνια στα σπρέντς και στα οικονομικά μεγέθη και όλοι έχουν άποψη (αυτή που τους βολεύει).

Και ξέρεις ποιο είναι το περίεργο ότι ακόμα δεν έχει γίνει επανάσταση: 23% ο ΦΠΑ; 1.6 ευρώ / λίτρο η βενζίνη; Περικοπές στους συνταξιούχους; Και υποβάθμιση των γενιών (πια) των 700 ευρώ σε γενιά των 500 ευρώ; Πως να θες να ζήσεις;

Κι όλα αυτά αρνούμενοι να δούμε πως δεν έφαγαν μόνο οι πολιτικοί, αλλά όλοι μας, ποιος δεν έχει αγοράσει κάτι χωρίς απόδειξη για 5 ευρώ έκπτωση; ποιος δεν είχε στη δούλεψη του κάποια στιγμή κάποιων που του τα έδινε μαύρα για να γλιτώσει την ασφάλεια και τις εισφορές; ποιος αγρότης αρνήθηκε κάποια γαμωεπιδότηση; ποιος ξενοδόχος/ταβερνιάρης δε βλέπει ως κινούμενο δολάριο τον κάθε τουρίστα προσφέροντας του κάκιστες υπηρεσίες; ποιος αρνήθηκε να εργαστεί για τις εταιρίες ενοικίασης προσωπικού για 400 ευρώ ανασφάλιστος; ποιος ρε γαμώτο αρνήθηκε να τον βολέψει ο μπαμπάς του στο γαμωδημόσιο; Ποιος;;; Ποιος ρε πούστη μου, δέχεται να μην υπάρχει συγκεκριμένο ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης και να εξαρτάται από το μέσο όρο ζωής; Δουλεύετε για να σας πεθάνουμε.

Φωτια φωτιά να καεί η πουτάνα ελληνική νοοτροπία. Να καούν όλα.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3 νεκροί.

ένα τεράστιο δέντρο σε απόσταση αναπνοής -καλά τα καταφέρανε και πάλι.

από εκεί και πέρα, όσοι δεν ήταν στο δρόμο χαρακτηρίζονται από το τι είναι διατεθειμένοι να πιστέψουν.

Δημοσ.

Woah...το ξεφτίλισμα στην ολική του μορφή...

Πως άνθρωποι ΠΩΣ να μας πάρουν στα σοβαρά;

Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε έναν σωστό διάλογο;

Μιλάμε για νεκρούς,μιλάμε για την πιο ΕΣΧΑΤΗ μορφή διαδηλώσεων,μιλάμε για οδύνη στις οικογένειες των θυμάτων,και,αν μη τη άλλο,μερικοί θεωρούν αυτόν εδώ το χώρο για αστειάκια;

Μα πόσο πια το χιούμορ έχει ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ στις ζωές μας και αναιρεί κάθε λέξη,κάθε συζήτηση σοβαρή;

Χαμογελάκια,εικονίδια,αναφορά στην ιερόδουλη Αλεξανδράτου ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ την Ελληνική Πολιτεία,ο ένας μας λέει οι αναρχικοί είναι δολοφόνοι,ο άλλος μετράει τα ορθογραφικά λάθη,οι άλλοι πλακώνονται για το τι είναι αναρχισμός και κομουνισμός,άλλοι πάλι παραπληροφορούν και γράφουν ειδήσεις ΜΗ διασταυρωμένες...

Έχει ΤΟΣΑ τόπικ εδώ πέρα.ΜΑ ΤΟΣΑ!Γιατί ρε παιδιά να γίνεται αυτό;

Γιατί δεν μπορούμε να μείνουμε σοβαροί και να καταλάβουμε ΠΟΥ φτάσαμε σαν κοινωνία να σκοτώνονται άνθρωποι σε διαδηλώσεις;Δεν σας θλίβει;

Και αν η θλίψη σας πέρασε,δεν πρέπει να σας απασχολεί άλλο;

Γιατί πρέπει,μετά από ένα τραγικό γεγονός,να λέμε "αχ τι κρίμα αλλά η ζωή συνεχίζεται" ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;

Να φοβόμαστε μήπως πάμε στην δουλειά μας μήπως πάνε τα παιδιά μας σχολείο μήπως η αστυνομία πυροβολήσει κάποιον μήπως κυκλοφορούν δολοφόνοι ανάμεσά μας;

Γιατί βλέπω αναισθησία παντού;

Γιατί να θέλω να παλέψω για κάτι και να έρχεται ο ένας και ο άλλος να μου λέει χαλάρωσε η ζωή είναι ωραία,είσαι ψευτοεπαναστάτρια,βάλε λίγο χιούμορ στα σοβαρά θέματα;

Κάποιος μου απάντησε περί ήθους που είχα γράψει πριν κάτι μέρες ..μου έγραψες πως "εσύ μπορεί να το έχεις αλλά η πλειοψηφία των συμπολιτών δεν το έχει" (κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά)

Να σου πω λοιπόν πως,ΝΑΙ πιστεύω ΟΛΟΙ έχουμε ήθος μέσα μας!Έιτε το δείχνουν κάποιοι είτε όχι,πηγάζει μέσα μας και είναι καιρός να βγει στην επιφάνεια!να είμαστε σοβαροί παιδιά σε κάποια θέματα,σε θέματα που είναι τραγικά και σε θέματα που δεν είναι φαινόμενα της καθημερινότητάς μας!

έχουμε περάσει κάθε όριο και θεωρούμε και το πιο αισχρό πλέον ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

τι να πω άλλο αυτά

Δημοσ.

Κατεβάστε τις κομματικές σημαίες μπας και ενωθεί ο κοσμάκης να δούμε πως θα τη παλέψουμε.

Δημοσ.

Και επειδη καποιοι ειμασταν εκει και βλεπαμε με τα ιδια μας τα ματια ας ειμαστε πιο προσεκτικοι σε οτι αναπαραγουμε.

Δεν νομιζω οτι το ζητουμενο ηταν εξ αρχης αν παρεμποδιστηκε η ελευση του πυροσβεστικου, ουτε ειδα κανεναν να λεει οτι οσοι διαδηλωναν ειναι υπαιτιοι. Υπαρχει διαφορα μεταξυ διαδηλωνω και πεταω μολοτοφ.

+1 ινσομνιακ, στο "ποιος δεν εχει κανει Χ" ειδικα.

Δημοσ.

Ρε σεις λίγο ντροπή δεν έχει αυτό το Σταρ? Ανοίγω την τηλεόραση και έχει 5 ''ρεπορτάζ'' το ένα μετά το άλλο που μας δείνχει μετα μουσικής πως πέθανα οι υπάλληλοι, πως κλαίνε η οι μανάδες τους, και τι έγινε στην κηδεία τους. Και απο πίσω να παίζουν clapton και purple. Καλά τόσο μαλάκες είναι εκεί πέρα οι άνθρωποι?

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι το ζητουμενο ηταν εξ αρχης αν παρεμποδιστηκε η ελευση του πυροσβεστικου, ουτε ειδα κανεναν να λεει οτι οσοι διαδηλωναν ειναι υπαιτιοι. Υπαρχει διαφορα μεταξυ διαδηλωνω και πεταω μολοτοφ.

Το ζητουμενο ειναι πως αναπαραγονται ανακριβειες και στοχοποιειται χωρος χωρις αποδειξεις.

Το ζητουμενο ειναι να σταματησουν να αναπαραγονται αθλιοτητες που εξυπηρετουν σκοπιμοτητες.

Το ζητουμενο ειναι να μην κανουμε λαστιχο την ανθρωπια μας και να σκυλευουμε νεκρους.

Δημοσ.
Ρε σεις λίγο ντροπή δεν έχει αυτό το Σταρ? Ανοίγω την τηλεόραση και έχει 5 ''ρεπορτάζ'' το ένα μετά το άλλο που μας δείνχει μετα μουσικής πως πέθανα οι υπάλληλοι, πως κλαίνε η οι μανάδες τους, και τι έγινε στην κηδεία τους. Και απο πίσω να παίζουν clapton και purple. Καλά τόσο μαλάκες είναι εκεί πέρα οι άνθρωποι?

Στον βωμό της AGB, θα τα ισοπεδώσουν όλα. Τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά, δεν τους ένοιαξε καθόλου (εκτός κι αν είναι κάνας διάσημος). Τώρα όμως που βρήκαν το λαβράκι, τσααααααααακ. Πάρτε να έχετε στην μάπα, για να μην λέτε μόνο μ@λάκες τους πολιτικούς μας!

Δημοσ.
Στον βωμό της AGP, θα τα ισοπεδώσουν όλα. Τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά, δεν τους ένοιαξε καθόλου (εκτός κι αν είναι κάνας διάσημος). Τώρα όμως που βρήκαν το λαβράκι, τσααααααααακ. Πάρτε να έχετε στην μάπα, για να μην λέτε μόνο μ@λάκες τους πολιτικούς μας!

Ρε δεν την παλεύουν οι μαλάκες.

Αν τους στείλεις ένα mail θα κάνουν τον κόπο να το διαβάσουν ή όπως μπει στα εισερχόμενα, έτσι θα βγει ?

Δημοσ.

Και για να μην είναι πολυ εκτός θέματος το προηγούμενο μήνυμα μου, οι 3 πήγαν από ασφυξία, οι υπόλοιποι θα πάνε από ασιτία.

Δημοσ.
Ρε δεν την παλεύουν οι μαλάκες.

Αν τους στείλεις ένα mail θα κάνουν τον κόπο να το διαβάσουν ή όπως μπει στα εισερχόμενα, έτσι θα βγει ?

Έχει antispaming. Άδικα θα το στείλεις.

Δημοσ.
wash, κατ'αρχας η πραξη εξακολουθει και ειναι παρανομη είτε είχε στοχο ανθρωπους είτε ειχε στόχο αψυχο υλικο.

Κατα δευτερον, οπως ειπωθηκε μεχρι και στην πυροσβεστικη πετουσαν πετρες. Σε καθε περιπτωση οταν καις ο,τι βρεις μπροστα σου ΞΕΡΕΙΣ εκ προοιμιου οτι υπαρχει περιπτωση να βλαψεις κοσμο είτε γυρω είτε μεσα.

Καποια στιγμη ηταν σιγουρο οτι θα συνεβαινε αυτο το πραγμα. Και ξαναλεω στην περιπτωση του Ιανου που τους ειπαν χωρις περιστροφες "θα σας καψουμε", δεν ξερω αν τους ελουσαν κιολας, δεν ηξεραν; Δεν ειχαν συνειδηση;

Επιπλέον, ακομη κι αν δεν ηξεραν, θα μπορουσες να το ονομασεις ανθρωποκτονια εξ αμελείας;

Πολυ απλα, αν εγω παρω το αυτοκινητο μου σημερα μετα απο 3 μπουκαλια ουισκι και παρω σβαρνα οποιον βρω μπροστα μου, μπορει να αποτελεσει υπερασπιση το επιχειρημα "δεν ηξερα οτι θα εχει ανθρωπους στο δρομο" ;

...το "παράνομη" να σου πω, δε μου λέει τόσα, όσα μου λέει η λογική μου - που μου λέει ότι είναι επικίνδυνη (μιας και παράνομο είναι και που πχ οδηγάω το μηχανάκι μου χωρίς κράνος). Όσο για το "άψυχο υλικό", συνεχίζει βέβαια να εμπίπτει στα πλαίσια νομοθεσίας - μιας όμως νομοθεσίας η οποία κόβεται και ράβεται σε διάφορα μέτρα, υπό την αιγίδα μιας δημοκρατίας η οποία πρακτικά γίνεται κουρέλι στα πλαίσια της εφαρμογής του Υπαρκτού Καπιταλισμού, γι' αυτό και δεν ξέρω πόσο με πειράζει. Ένα μικρομάγαζο σίγουρα με πειράζει, αλλά μια τράπεζα δε θα το 'λεγα.

Το περί πυροσβεστικής, ναι, το είδα κι αλλού, κι αν όντως ισχύει (δεν κάνω τον μαλάκα : εκεί δεν ήμουν, πολλά άλλωστε ΔΕΝ πληροφορήθηκα έστω από απόσταση - αλλά σαφώς το σπασμένο τηλέφωνο παίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, απ' όλες τις μεριές), περιττό να αναλύσω πόσο ανεγκέφαλο είναι ως πιθανό γεγονός.

Περί δε "Ιανού" δηλώνω πλήρη μεσάνυχτα, όμως, όσο κι αν δεν θ' αρέσει αυτό, το ότι "κάποια στιγμή θα γινόταν κάτι", το θεωρώ ως φυσιολογικό επόμενο. Διότι δεν είναι το σύνολο του κόσμου απλά ζώα ή βαλτοί ή οτιδήποτε άλλο. 100 χιλιάρικα κόσμου (κάπου τόσα διάβασα) όταν βγαίνουν στους δρόμους, ούτε κάτι καλά πάει (και βγαίνουν), ούτε προβλέπεται να μην ανοίξει ρουθούνι (μιλάω για "στατιστικά", κι όχι για ευχολόγια). Μην πω για το ότι πολλοί θεωρούν πως "έχουμε πόλεμο", και δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κι άδικο. Κι όταν έχεις πόλεμο........

Τελειώνοντας, απλά μια προσωπική αντίληψη κατέθεσα. Ούτε επίσημος δικαστικός είμαι, για να μιλήσω μέσα σε νομικά πλαίσια, κι ούτε καν την γνώση/εμπειρία έχω ως ύπαρξη για να μπορέσω να κρίνω όδο πιο δίκαια γίνεται. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω παρ' ολ' αυτά, πως σε περίπτωση συλλήψεως, ομολογίας και λοιπόν δια-δικαστικών, θα πρέπει να ζυγιστούν όλα, κι όχι απλά να παραδοθούν "οι φερόμενοι ως εμπρηστές" στο πλήθος. Κι όσο κι αν φαίνεται πιθανώς αδύνατο αυτό σε μερικούς, ναι, τα ίδια θα έλεγα κι αν επρόκειτο για "δικούς μου" ανθρώπους, στη θέση των νεκρών. Ένα παραπάνω που, όπως και θα πρόσεχα που πετάω τη μολότοφ, σε περίπτωση που ήμουν με μία στο χέρι - έτσι και θα είχα "φροντίσει", την εν λόγω μέρα, να ΜΗΝ βρίσκονται δικοί μου σε τράπεζα, ή άλλο κτήριο-πιθανό(τατο...) "στόχο" (αυτό το τελευταίο έχει να κάνει με απλή λογική αυτοπροστασίας, και όχι λογική "μετατόπισης ευθυνών"...). Σα να λέμε, όταν έχουμε δει την YiN να τα πίνει στο μπαράκι, τα μάτια μας 14 μετά - κι απ' το πεζοδρόμιο, αλλιώς πάμε γυρεύοντας.....

Δημοσ.
Το ζητουμενο ειναι πως αναπαραγονται ανακριβειες και στοχοποιειται χωρος χωρις αποδειξεις.

Το ζητουμενο ειναι να σταματησουν να αναπαραγονται αθλιοτητες που εξυπηρετουν σκοπιμοτητες.

Το ζητουμενο ειναι να μην κανουμε λαστιχο την ανθρωπια μας και να σκυλευουμε νεκρους.

ε και σεις βαλτε κατι να ξεχωριζετε απο τους υπολοιπους κουκουλοφορους.Φορεστε καμια μασκα του Jason,του Mayers,του Leatherface,του Scream,κατι τετοιο.να ξερουμε ποια ιδεολογικη παραταξη καιει καθε φορα την Αθηνα για να μην γινονται παρεξηγησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...