freedubus Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 δεν χρειαζεται.αυτο-μειωνεσαι απο μονος σου. Θα προσθέσεις τίποτα πιο ουσιώδες, όμως, πέρα από τους χαρακτηρισμούς πρός την- ομολογουμένως και διαπιστευμένα- βδελυρή αφεντιά μου; Αν όχι, όταν φτάσεις στο Πι γράψε οτι έχω και πιτυρίδα, που έλεγε κ ο Μοντεχρήστος.
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ρε παιδια, με το maalox τι παιζει και το εχετε πει μερικοι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ρε παιδια, με το maalox τι παιζει και το εχετε πει μερικοι? κάτι με τα καπνογόνα νομίζω, βοηθάει or something
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Θα προσθέσεις τίποτα πιο ουσιώδες, όμως, πέρα από τους χαρακτηρισμούς πρός την- ομολογουμένως και διαπιστευμένα- βδελυρή αφεντιά μου;Αν όχι, όταν φτάσεις στο Πι γράψε οτι έχω και πιτυρίδα, που έλεγε κ ο Μοντεχρήστος. α μπα οτι ειχα να πω το πα.cheerio.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ρε παιδια, με το maalox τι παιζει και το εχετε πει μερικοι? Βοηθαει καπως στα δακρυγονα. Το καλυτερο βεβαια ειναι να βαλεις νερο και να τριψεις τα ματια σου. NOT.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Χωρίς να θέλω να προκαταβάλλω κάποια απάντηση, μέχρι κι εγώ, ο τουρίστας στην Αθήνα, ήξερα πως η Marfin-Εγνατία δούλευε κανονικά την τετάρτη. Συνεχίστε. ...χωρίς να πάρω κι όρκο, στοιχηματίζω ότι εσύ ποτέ δεν έχεις πετάξει μολότοφ όμως. Και γενικά για να πετάξεις κάτι τέτοιο, ακόμα και σ' ανοιχτό χώρο (πχ πάνω στα ΜΑΤ), ε μάλλον δεν είσαι πολύ του deep thinking, αλλά ντιπ για ντιπ, οπότε σιγά μη το ψάξεις αν έχει η (κάθε) Μαρφίν κόσμο μέσα κτλ. Το μόνο ζήτημα για 'μενα, είναι αν όποιος τυχόν πέταγε, ΕΒΛΕΠΕ (αν δηλαδή εμφανώς φαινόταν να υπάρχει κόσμος μέσα) κι όλας κίνηση μέσα...Εκεί ναι, τσεκούρι...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Στις φυσουνιές βοηθάει το νερό ρε. Ναι, ομως τα αλλα πεφτουν κατα δεκαδες παντου και δεν ειναι καθολου φρονιμο να βαλεις νερο στα ματια σου.
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 wash, δεν νομιζω να ενδιεφερε. Ακομη κι αν δεν ηξεραν (που δεν το πιστευω), οταν οι ανθρωποι φωναζαν βοηθεια απο τα μπαλκονια η απαντηση ηταν "ας μην πηγαινατε στη δουλεια σημερα". Το σκεπτικο ειναι παρομοιο, δεν νομιζεις; Σε καθε περιπτωση η μολοτοφ δεν νομιμοποιειται περισσοτερο ή λιγοτερο συμφωνα με τη σχεση αιτιου-αποτελεσματος. Επομενως, κι αν δεν ηξεραν ας ενημερώνονταν. Ειναι κατα το "ας μην πηγαινατε" αλλωστε.
freedubus Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 'Οσο νομιμοποιεί τη σφαίρα του Κορκονέα το "ας μην έπαιζε ο πιτσιρίκος στα Εξάρχεια".
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ακριβως. άδκφξα ---------- Προσθήκη στις 19:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:15 ---------- P.S.:Μην ξεχναμε τι εγινε και στον Ιανό. Εκει νομιζω οι προθεσεις ηταν ξεκαθαρες.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 wash, δεν νομιζω να ενδιεφερε. Ακομη κι αν δεν ηξεραν (που δεν το πιστευω), οταν οι ανθρωποι φωναζαν βοηθεια απο τα μπαλκονια η απαντηση ηταν "ας μην πηγαινατε στη δουλεια σημερα". Το σκεπτικο ειναι παρομοιο, δεν νομιζεις; Σε καθε περιπτωση η μολοτοφ δεν νομιμοποιειται περισσοτερο ή λιγοτερο συμφωνα με τη σχεση αιτιου-αποτελεσματος. Επομενως, κι αν δεν ηξεραν ας ενημερώνονταν. Ειναι κατα το "ας μην πηγαινατε" αλλωστε. ...εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι αν συνειδητοποιούσαν αυτοί που πέταξαν, τί αποτέλεσμα θα είχε μετά από λίγη ώρα, πως θα το έκαναν. Κατά βάση δηλαδή, όχι ότι δεν υπάρχουν ζώα. Εδώ ρε συ καθαρίζονται άτομα σε γάμους και Αναστάσεις, λόγω κάβλας, τί να λέμε τώρα για τις made in Greece μαλακίες εν κρανίω... Απ' την άλλη, θα μου πεις και θα 'χεις δίκιο, όταν τραβάς γραμμή και το γινόμενο από από κάτω είναι νεκροί, τί να λέμε... (Πάντως το να γίνεσαι κάφρος κάτω απ' το μπαλκόνι, απέχει πολύ από το να πετάξεις μολότοφ) Τεσπα, γενικώς γάμα τα.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι αν συνειδητοποιούσαν αυτοί που πέταξαν, τί αποτέλεσμα θα είχε μετά από λίγη ώρα, πως θα το έκαναν. Γιατί άλλωστε όταν πετάς βόμβα πετρελαίου σε γεμάτη τράπεζα και καπάκια πέτρες στους πυροσβέστες, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Βοηθαει καπως στα δακρυγονα. Το καλυτερο βεβαια ειναι να βαλεις νερο και να τριψεις τα ματια σου. NOT. To καλύτερο είναι Ισραηλινή μάσκα αερίων, φόρμα εργασίας,βιομηχανικά παπούτσια εργάτη με σίδερο,και περνάς τουρίστας από την περιοχή. Θα γίνεις στόχος σίγουρα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.