Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πιστεύετε οτι σε εναν πόλεμο δεν χάνουν και οι αθώοι αιμα; Κάνετε μεγα λάθος λοιπόν! Θάνατος στου προδότες!!!!
Skia11 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πιστεύετε οτι σε εναν πόλεμο δεν χάνουν και οι αθώοι αιμα;Κάνετε μεγα λάθος λοιπόν! Θάνατος στου προδότες!!!! Σε λάθος thread είσαι http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189108 μάλλον για εδώ πήγαινες.
alexx20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Απο που προκυπτει οτι ειναι αναρχικοι/επαναστατες/αριστεροι αυτοι? ΓΙατι να μην ειναι φασιστες/τσιρακια/ακροδεξιοι? Tιποτα απο ολ αυτα. Απλα δολοφονοι. Το ειπα και το ξαναλεω. Οποιος πεταει μολοτοφ, σπαει, εγκληματει, βιαιοπραγει, να μπαινει μεσα. Ποσο πιο απλα να το πω...... Mα λες το αυτονοητο και το κοινως αποδεκτο απο ολους. Υπαρχει κανεις απο δω που να ειναι υπερ των μολοτοφ, των εγκληματων και των βιαιοπραγιων? Οταν ομως εχεις μια αστυνομια προκλητικα αδιαφορη στο να συλλαβει και να σηκωσει επιτελους τις κουκουλες, να δουμε ποιοι κρυβονται απο κατω, και οταν κυκλοφορουν εικονες με ΜΑΤ μαζι με ακροδεξια φασισταρια με κουκουλες, χερι-χερι, ε τοτε ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. Η αστυνομια, ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ??[/b] Και πως ξερεις οτι τα παιδια αυτα βιοποραγουσαν και δεν μετειχαν απλα στη πορεια ειρηνικα οπως και τοσες 10δες χιλιαδες αλλοι?
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Σε λάθος thread είσαιhttp://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=189108 μάλλον για εδώ πήγαινες. μπα εσυ λαθος καταλαβες.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ναι.Το σωστό θα ήταν να δικαστούν για φόνο εξ' αμελείας - και να καταδικαστούν για τέτοιον. Ε οχι και εξ' αμελειας, μην λεμε οτι θελουμε. Σε καταστημα μεσα πεταξαν την μολοτωφ που ηδη υπηρχαν ανθρωποι μεσα.
KilliK Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ΝεοΕΛΛΗΝΑΡΑΣ είμαι, μη με μειώνεις. δεν χρειαζεται.αυτο-μειωνεσαι απο μονος σου.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ε οχι και εξ' αμελειας, μην λεμε οτι θελουμε. Σε καταστημα μεσα πεταξαν την μολοτωφ που ηδη υπηρχαν ανθρωποι μεσα. κάτσε να τους πιάσουν/ανακρίνουν/διακάσουν και ν' απολογηθούν πρώτα...
frieck Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Χωρίς να θέλω να αθωώσω ή να απενοχοποιήσω κανέναν, αναφέρω απλά πως η επίθεση σε τράπεζα ή το κάψιμο τράπεζας θεωρείται κοινωνικο-ιστορικά νομιμοποιημένη πράξη και μάλιστα από την εποχή της Γαλλικής επανάστασης. Και ξανατονίζω: Όταν η μισή Ελλάδα φτάσει στο σημείο να πυρπολεί τράπεζες (μακάρι να μη συμβεί ποτέ αυτό) τότε τι θα λέμε? Πως είμαστε δολοφόνοι αναρχικοί? Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα. Υπάρχει και το γκρίζο. Αναζητήστε τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς αυτής της πράξης.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Αλλο να καις μια αδεια τραπεζα και αλλο μια που εχει ανθρωπους μεσα.
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...είναι βεβαιωμένο αυτό, Bal ; Το ότι οι μολοτοφορίψαντες, γνώριζαν την παρουσία ανθρώπων μέσα. Ούτε ξέρω, ούτε το "πάω" κάπου - απλά ρωτάω αν ξέρεις
insomniaK Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Χωρίς να θέλω να προκαταβάλλω κάποια απάντηση, μέχρι κι εγώ, ο τουρίστας στην Αθήνα, ήξερα πως η Marfin-Εγνατία δούλευε κανονικά την τετάρτη. Συνεχίστε.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...είναι βεβαιωμένο αυτό, Bal ;Το ότι οι μολοτοφορίψαντες, γνώριζαν την παρουσία ανθρώπων μέσα. Ούτε ξέρω, ούτε το "πάω" κάπου - απλά ρωτάω αν ξέρεις Δεν ημουν μπροστα. Στη Βουλη ημουν προσπαθωντας να βρω λιγο maalox. Βεβαια δεν αποκλειεται να το γνωριζαν. Μαρτυριες υπαρχουν πολλες αλλωστε.
timekeeper Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Χωρίς να θέλω να αθωώσω ή να απενοχοποιήσω κανέναν, αναφέρω απλά πως η επίθεση σε τράπεζα ή το κάψιμο τράπεζας θεωρείται κοινωνικο-ιστορικά νομιμοποιημένη πράξη και μάλιστα από την εποχή της Γαλλικής επανάστασης. Και ξανατονίζω: Όταν η μισή Ελλάδα φτάσει στο σημείο να πυρπολεί τράπεζες (μακάρι να μη συμβεί ποτέ αυτό) τότε τι θα λέμε? Πως είμαστε δολοφόνοι αναρχικοί? Τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα. Υπάρχει και το γκρίζο. Αναζητήστε τους πραγματικούς ηθικούς αυτουργούς αυτής της πράξης. Τράπεζα... Τράπεζα... Α, ναι... Είναι αυτό που εκδίδει πιστωτικές και δάνεια, που όλοι αυτοί που θέλουν να τις σπάσουν έχουν από καμιά 10αριά ο καθένας... Ξέρετε τώρα, όλοι αυτοί που γλυκάθηκαν από τον "κερασάκι" του καπιταλισμού αλλά απλά δεν τους έκατσε να είναι αυτοί τα αφεντικά, πυρπολούν με το έτσι θέλω... Δεν έχει και τόση σημασία αν είναι ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, αυτονομιστές την Τσετσενίας ή προβοκάτορες! Μα καμία όμως! Και οι μεν και οι δε έχουν δώσει πατήματα για τέτοιες πράξεις. Η Επανάσταση πρέπει να αρχίσει από μέσα μας, από τον καθένα μας! Που ήταν όλος αυτός ο κόσμος όταν αγρότες στην Πελοπόννησο είχαν σκλάβους Πακιστανούς που δούλευαν με 1 ευρώ την ώρα στις φράουλες; Που ήταν τα συνδικάτα τότε; Που ήταν όταν στέλναμε στρατό στο Αφγανιστάν; Το ότι όλοι φωνάζουν τώρα που το cucumber "απειλεί ηδονικά" τον πισινό τους, σε τι τους διαφοροποιεί από τα "λαμόγια" που κάνουν τα πάντα για το κέρδος; Πολύ πιο εύκολο να ρίξεις το ανάθεμα σε κάποιον άλλον από το να παραδεχθείς τις δικές σου ευθύνες... Συγνώμη για το κατεβατό.
tolis_01 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...είναι βεβαιωμένο αυτό, Bal ;Το ότι οι μολοτοφορίψαντες, γνώριζαν την παρουσία ανθρώπων μέσα. Ούτε ξέρω, ούτε το "πάω" κάπου - απλά ρωτάω αν ξέρεις Δύσκολο να πεις με σιγουριά. Έχω ακούσει (ιντερνετικά πάντα) από άτομα που ήταν μπροστά........ και τα δυο! Άλλοι λένε ότι ήξεραν πως είναι κόσμος μέσα. Άλλοι λένε πως έριξαν τις μολότωφ στο ισόγειο και ο κόσμος ήταν στον πρώτο όροφο και δεν τους είχαν δει. Προσωπικά δεν ήμουν εκεί, δεν παίρνω θέση ---------- Προσθήκη στις 18:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:24 ---------- Τράπεζα... Τράπεζα... Α, ναι... Είναι αυτό που εκδίδει πιστωτικές και δάνεια, που όλοι αυτοί που θέλουν να τις σπάσουν έχουν από καμιά 10αριά ο καθένας... Ξέρετε τώρα, όλοι αυτοί που γλυκάθηκαν από τον "κερασάκι" του καπιταλισμού αλλά απλά δεν τους έκατσε να είναι αυτοί τα αφεντικά, πυρπολούν με το έτσι θέλω... Δεν έχει και τόση σημασία αν είναι ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, αυτονομιστές την Τσετσενίας ή προβοκάτορες! Μα καμία όμως! Και οι μεν και οι δε έχουν δώσει πατήματα για τέτοιες πράξεις. Η Επανάσταση πρέπει να αρχίσει από μέσα μας, από τον καθένα μας! Που ήταν όλος αυτός ο κόσμος όταν αγρότες στην Πελοπόννησο είχαν σκλάβους Πακιστανούς που δούλευαν με 1 ευρώ την ώρα στις φράουλες; Που ήταν τα συνδικάτα τότε; Που ήταν όταν στέλναμε στρατό στο Αφγανιστάν; Το ότι όλοι φωνάζουν τώρα που το cucumber "απειλεί ηδονικά" τον πισινό τους, σε τι τους διαφοροποιεί από τα "λαμόγια" που κάνουν τα πάντα για το κέρδος; Πολύ πιο εύκολο να ρίξεις το ανάθεμα σε κάποιον άλλον από το να παραδεχθείς τις δικές σου ευθύνες... Συγνώμη για το κατεβατό. Εχμ, πολλά λογικά κενά δεν έχει η σκέψη σου; Τα μόνα συμπεράσματα που βγάζω εγώ ας πούμε όταν το διαβάζω είναι ότι: - Αυτοί που καίνε τράπεζες είναι επιχειρηματίες που δεν τους έκατσε η δουλειά. - Οι επαναστάτες/αναρχικοι/ή ότι άλλο θες είναι και αυτοί επιχειρηματίες που επίσης δεν τους έκατσε η δουλειά. - Οι επαναστάτες/αναρχικοί/ή ότι άλλο θες, τώρα τα βάζουν με τις τράπεζες αλλά κάποτε επικροτούσαν το σκλαβοπάζαρο πακιστανών. Κανένα από τα τρια δεν βγάζει νόημα
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Εχμ, πολλά λογικά κενά δεν έχει η σκέψη σου; Τα μόνα συμπεράσματα που βγάζω εγώ ας πούμε όταν το διαβάζω είναι ότι: - Αυτοί που καίνε τράπεζες είναι επιχειρηματίες που δεν τους έκατσε η δουλειά. - Οι επαναστάτες/αναρχικοι/ή ότι άλλο θες είναι και αυτοί επιχειρηματίες που επίσης δεν τους έκατσε η δουλειά. - Οι επαναστάτες/αναρχικοί/ή ότι άλλο θες, τώρα τα βάζουν με τις τράπεζες αλλά κάποτε επικροτούσαν το σκλαβοπάζαρο πακιστανών. Κανένα από τα τρια δεν βγάζει νόημα Ξαναδιάβασε τι έγραψε ο άνθρωπος.... σε ποιο σημείο μίλησε για αναρχικούς; Μην βλέπουμε φαντάσματα παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.