Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω να δεις ποσο λυπαμαι οταν καποιοι κλείνουν τα μάτια λόγω αρρωστημένης ιδεολογίας και προστατεύουν αναρχο-δολοφόνους. αντε το βρήκαμε πάλι. οι "φασιστες" το έκαναν. αγγελούδια οι αναρχικοί. στήριγμα της κοινωνίας μας. τι θα κάναμε χωρίς αυτους ρε παιδί μου?

τα τέλεια υποχείρια.. γιαυτο και υπάρχουν ακόμα, απο το κάθε πολιτικό σύστημα που τους συντηρεί και δεν τους εξαφανίζει. 100 τελειωμένα άτομα κάνουν πάρτυ σε κάθε πορεία ΠΑΝΤΑ όταν κάτι σοβαρό συμβαίνει. καίνε, σπάνε, τραμπουκίζουν , καίνε βιβλιοπωλεία ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

ακόμα να ξυπνήσεις?

πολυ σωστα τα λες.ακριβως ετσι ειναι.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε καλα δεν περιμενα και τπτ αλλο.

Το ειπα και το ξαναλεω. Οποιος πεταει μολοτοφ, σπαει, εγκληματει, βιαιοπραγει, να μπαινει μεσα. Ποσο πιο απλα να το πω για να χωρεσει στο μυαλουδακι σας? Ποσο?

Οταν ομως εχεις μια αστυνομια προκλητικα αδιαφορη στο να συλλαβει και να σηκωσει επιτελους τις κουκουλες, να δουμε ποιοι κρυβονται απο κατω, και οταν κυκλοφορουν εικονες με ΜΑΤ μαζι με ακροδεξια φασισταρια με κουκουλες, χερι-χερι, ε τοτε ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. Η αστυνομια, ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ??

Πιο απλα αδυνατω να το θεσω. Παω να καψω μερικα εγκεφαλικα κυτταρα διαβαζοντας προταγκον, μετα μαλλον θα μπορεσω.

Τελος.

Δημοσ.

ούτε εμείς περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο εσένα.. το κράτος συντηρεί τους αναρχο-φλώρους. είναι ένα απο τα πλοκάμια τους. να σηκώσει κουκούλες? το έχει κάνει πολλές φορές.

κάτω απο τις κουκούλες ηταν γιοι πολιτικών / βουλευτών. και φυσικά έχουν τους καλύτερους δικηγόρους.... και ΤΣΟΥΠ πάρτους έξω. ελεύθεροι να ξανακάψουν στο όνομα αρρωστημένης ιδεολογίας, η για το χαβαλέ τους, ανάλογα το πόσο ηλίθιοι είναι.

Δημοσ.
ούτε εμείς περιμέναμε κάτι διαφορετικό απο εσένα.. το κράτος συντηρεί τους αναρχο-φλώρους. είναι ένα απο τα πλοκάμια τους. να σηκώσει κουκούλες? το έχει κάνει πολλές φορές.

κάτω απο τις κουκούλες ηταν γιοι πολιτικών / βουλευτών. και φυσικά έχουν τους καλύτερους δικηγόρους.... και ΤΣΟΥΠ πάρτους έξω. ελεύθεροι να ξανακάψουν στο όνομα αρρωστημένης ιδεολογίας, η για το χαβαλέ τους, ανάλογα το πόσο ηλίθιοι είναι.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σαν να κλεβω Εκκλησια ειναι..

Ποιος ειναι ο κυριος με το αυτοσχεδιο τσεκουρι στο χερι??? ΓΙα κοιτα καλα...

205360-voridis-2.jpg

Υ.Γ. Δε θελεις υποθετω να αρχισω να σου βαζω λινκς με γιους βουλευτων ακροδεξιου κομματος που συμμετεχουν σε βομβιστικες επιθεσεις, ετσι??

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που περιλαμβάνουν το αγέννητο παιδί στους νεκρούς, πιστεύουν επίσης οτι η έκτρωση είναι φόνος.

Δημοσ.

Κλασική περίπτωση βλάβης. Μου αρέσει που γράφει και για παρωπίδες πριν. Είναι πεπεισμένος οτι είναι ακροδεξιοί οι τύποι (ένας με "κουκούλα", οι άλλοι με μαύρα γυαλιά άρα ο έχων μαύρα γυαλιά είναι ακροδεξιός) ενώ είναι "λίτες". Μπαμ κάνουν.

Σε 3 πορείες και σε 3 γήπεδα να έχεις πάει, τους αναγνωρίζεις κατευθείαν. Αλλά που να το ξέρει. Μήπως πήγε και ποτέ του. Άσε μας καημένε.

Δημοσ.

Αλλοι πιστευουν οτι ειναι αναρχικοι, αλλοι πιστευουν οτι ειναι ακροδεξιοι. Ετσι ειναι αυτα.

Και καλο θα ειναι να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Μην χασουμε και τις ψυχες της παρεας ρε παιδια. :P

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα που δεν με νοιαζει ποιοι το κανανε αλλα μονο να θανατωθουν (αν πιαστουν φυσικα) τα σκατοπαιδα ειμαι παραλογος?

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι αν όλοι αυτοί που περιλαμβάνουν το αγέννητο παιδί στους νεκρούς, πιστεύουν επίσης οτι η έκτρωση είναι φόνος.

ωπ και ελεγα ποτε ο νεοελληνας θα πεταξει και αυτη την μ..α.

μαλιστα ειχα ηδη σκεφτει και την απαντηση:

γιατι η εγκυος που σκοτωθηκε ηταν να κανει εκτρωση;

Δημοσ.

Επίσης υπάρχουν και Πρωθυπουργοί που καμάρωναν για τις βόμβες που έβαζαν νεαροί...

Απ' τα σκατά μας προήλθαν και οι 300 όχι απο τα σπλάχνα μας, απόβλητα με εξουσία.

Δημοσ.
Εμενα προσωπικα που δεν με νοιαζει ποιοι το κανανε αλλα μονο να θανατωθουν (αν πιαστουν φυσικα) τα σκατοπαιδα ειμαι παραλογος?

Ναι.

Το σωστό θα ήταν να δικαστούν για φόνο εξ' αμελείας - και να καταδικαστούν για τέτοιον.

Δημοσ.
Αλλοι πιστευουν οτι ειναι αναρχικοι, αλλοι πιστευουν οτι ειναι ακροδεξιοι. Ετσι ειναι αυτα.

Και καλο θα ειναι να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Μην χασουμε και τις ψυχες της παρεας ρε παιδια. :P

Προσωπικα, αν διαβαζες τι γραφω θα καταλαβαινες πως το μονο που πρεσβευω ειναι να πιαστουν, να βγουν οι κουκουλες και να τιμωρηθουν, ΟΠΟΙΟΙ και να ειναι. Για να μην εχει ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΜΙΑ δικαιολογια.

Τωρα απ τα παραπανω Τρολ δεν περιμενω να το καταλαβουν. Τουλαχιστον εσυ μην παραπληροφορεις, οσον αφορα τα γραφομενα μου τουλαχιστον.

---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ----------

Ναι.

Το σωστό θα ήταν να δικαστούν για φόνο εξ' αμελείας - και να καταδικαστούν για τέτοιον.

Εγω θα ελεγα, για φονο εκ προμελετης, με ενδεχομενο δολο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι είσαι, ο λάκος με τους αράπηδες θα ήταν καλύτερη λύση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...