Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
προσεξτε τι λετε εδω μεσα μην αμολησω τους κουκουλοφορους μου :devil:

υ.γ. ας μην κανουμε τον θανατο 3 εργαζομενων πανηγυρι ελεος

υ.γ.2 προτεινω να δειτε/κατεβασετε το ντοκυμαντερ The Take που αναφερεται στα γεγονοτα που οδηγησαν σε χρεωκοπια την Αργεντινη το 2001 και προτεινει κατι εναλλακτικο.δειτε το μπας και ανοιξει κανα μυαλο.

Aυτο δεν ειναι το θεμα του θρεντ??

Πανυγηρι το κανατε εσεις με τις ασχετες αρλουμπες σας.

Η Αργεντινη τι σχεση εχει με το θεμα του θρεντ?

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ε δεν αντεξα...

Στις 15 βγαινει το dvd της Ντουβλη.. Υπομονη θα ''εκτονωθεις'' τοτε.. Και μεχρι τοτε.. Ξυδακι για τα νευρακια..!

Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στις 17 βγαίνει...

Δημοσ.
Aυτο δεν ειναι το θεμα του θρεντ??

Πανυγηρι το κανατε εσεις με τις ασχετες αρλουμπες σας.

Η Αργεντινη τι σχεση εχει με το θεμα του θρεντ?

καταρχας γραφεται πανηγυρι.μην αφηνεις τα νευρακια σου να μας τυφλωσουν. :lol: κατα δευτερον δες το και θα δεις που κολλαει :-D

Δημοσ.
Ε ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στις 17 βγαίνει...

Report θέλει κανονικά, αλλά ας κάνουμε τόπο στην οργή. Άντε να πούμε, ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς να ξέρει.

Δημοσ.
καταρχας γραφεται πανηγυρι.μην αφηνεις τα νευρακια σου να μας τυφλωσουν. :lol: κατα δευτερον δες το και θα δεις που κολλαει :-D

Ναι το ξερω πως γραφεται αλλα μου ξεφυγε. Ειναι πολυ σπανιο να κανω ορθογραφικο λαθος γιατι τα προσεχω αυτα. Αλλα κι εσυ δεν γνωριζεις οτι μετα απο τελεία γραφουμε με κεφαλαιο? Ασε και το σαρδαμ σου..."μην αφηνεις τα νευρακια σου να μας τυφλωσουν"?

Σημειωσε παντως οτι δεν εχω νευρακια, νηφαλιος ειμαι. Θα περιμενε ομως κανεις σε αυτο το θρεντ να καταγγελονται οι εγκληματιες, οχι να γινεται χαβαλες!

Δημοσ.
4 ανθρωποι κλειδωθηκαν και καηκαν σαν τα ποντικια κι εσεις καθεστε και χαβαλεδιαζεστε...:-(

Κάηκαν τελικά; Δεν ήταν η ασφυξία που προκάλεσε το θάνατό τους;

Ή δεν έχει σημασία;

Δημοσ.

Επαναστάτες - αναρχο - κουραμπιέδες χτυπάνε το σύστημα στην καρδιά του. μετά απο λίγο σκοτώσανε και 4 ανθρώπους.

τώρα θα βρίσκονται σε κανένα υπόγειο κατάληψης 'η σε καμιά βίλα στα ΒΠ.

Δημοσ.

Απο που προκυπτει οτι ειναι αναρχικοι/επαναστατες/αριστεροι αυτοι?

ΓΙατι να μην ειναι φασιστες/τσιρακια/ακροδεξιοι?

Δημοσ.

γιατι τόσα χρόνια τους τρώει η κοινωνία στη μάπα. τα ίδια και τα ίδια. σαν ζώα πετάγονται απο τις πορείες και τα τα γνωστά μπλοκ που τους κρύβουν, τα σπάνε, τα καίνε και μετά πάνε και ανεβάζουν τις φωτό στην γνωστή εμετική σελίδα που την πληρώνει ο ελληνας φορολογούμενος. μετά χάνονται στα στενά των εξαρχείων όπου τους υποθάλπτουν κάτι χαζές κυράτσες που φωνάζουν στα μπαλκόνια όταν γίνεται μια σύλληψη. ναναι καλά οι καταλήψεις και το άσυλο που παρασκευάζουν τις μολώτωφ ανενόχλητοι.

μια ζωή στις τράπεζες και στον κόσμο οι αναρχοφλώροι πετάγανε μολώτωφ μέσα απο πορείες.. όταν οτιδήποτε πάει στραβά ανακαλύπτετε τους "ακροδεξιούς"

ΟΠΩς Η ΜΟΥΦΑ ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΦΓΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΑ. παντα οταν παει κατι στραβά ψάχνετε για δικαιολογίες και βλακείες.

12n.jpg

Δημοσ.
γιατι τόσα χρόνια τους τρώει η κοινωνία στη μάπα. τα ίδια και τα ίδια. σαν ζώα πετάγονται απο τις πορείες και τα τα γνωστά μπλοκ που τους κρύβουν, τα σπάνε, τα καίνε και μετά πάνε και ανεβάζουν τις φωτό στην γνωστή εμετική σελίδα που την πληρώνει ο ελληνας φορολογούμενος. μετά χάνονται στα στενά των εξαρχείων όπου τους υποθάλπτουν κάτι χαζές κυράτσες που φωνάζουν στα μπαλκόνια όταν γίνεται μια σύλληψη. ναναι καλά οι καταλήψεις και το άσυλο που παρασκευάζουν τις μολώτωφ ανενόχλητοι.

μια ζωή στις τράπεζες και στον κόσμο οι αναρχοφλώροι πετάγανε μολώτωφ μέσα απο πορείες.. όταν οτιδήποτε πάει στραβά ανακαλύπτετε τους "ακροδεξιούς"

ΟΠΩς Η ΜΟΥΦΑ ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΟ 15ΧΡΟΝΟ ΑΦΓΑΝΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΑ. παντα οταν παει κατι στραβά ψάχνετε για δικαιολογίες και βλακείες.

12n.jpg

Εγω να δεις ποσο λυπαμαι, που καποιοι φορουν παρωπιδες...

Το ξαναβαζω: http://www.facebook.com/video/video.php?v=389262424173 ''Θα δειτε την αισχρη σταση των κουκουλοφορων,οι οποιοι προκαλουν με χειρονομιες το κοσμο εκ του ασφαλους, συζητωντας με την αστυνομια διπλα-διπλα και ανετα!''

Τουλαχιστον κανε τον κοπο να το δεις, το οφειλεις στον εαυτο σου, πριν μου πεις οτι ''ανακαλυπτω ακροδεξιους''.

Δημοσ.

εγω να δεις ποσο λυπαμαι οταν καποιοι κλείνουν τα μάτια λόγω αρρωστημένης ιδεολογίας και προστατεύουν αναρχο-δολοφόνους. αντε το βρήκαμε πάλι. οι "φασιστες" το έκαναν. αγγελούδια οι αναρχικοί. στήριγμα της κοινωνίας μας. τι θα κάναμε χωρίς αυτους ρε παιδί μου?

τα τέλεια υποχείρια.. γιαυτο και υπάρχουν ακόμα, απο το κάθε πολιτικό σύστημα που τους συντηρεί και δεν τους εξαφανίζει. 100 τελειωμένα άτομα κάνουν πάρτυ σε κάθε πορεία ΠΑΝΤΑ όταν κάτι σοβαρό συμβαίνει. καίνε, σπάνε, τραμπουκίζουν , καίνε βιβλιοπωλεία ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

ακόμα να ξυπνήσεις?

Δημοσ.

Aν δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις ένα "λίτη" από ένα μπαχαλάκια αναρχοτουρμπόβλακα δεν φταίει κανείς. Τράβα και μάθε, το οφείλεις στον εαυτό σου.

υ.γ. ένας από τους δέκα φοράει "κουκούλα"

Δημοσ.

g_alkis μη το ψάχνεις, ασφαλίτης είναι ο τυπάκος στο βίντεο. απο χιλιόμετρο κάνει μπάμ. απο που θα πιαστούν οι γελοίες δικαιολογίες των αναρχο δολοφόνων?

είδαν έναν με μαντήλι και ΤΣΟΥΠ !! να να ναα ορίστε ο δολοφόνος! τι άλλο περιμένεις να ακούσεις απο άτομα που υποστηρίζουν δολοφόνους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...