Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κανεις τεραστιο λαθος. Αυτο που προτεινεις (αν και σαφως εχεις καλη προθεση και το λες) ειναι επικινδυνο. Το ''να βαλουμε το χερακι μας'' μεχρι το ''να παρουμε το νομο στα χερια μας'', σε τετοιες καταστασεις οπου εμπλεκονται εγκληματιες αναρχικοι/προβοκατορες, εγκληματιες πολιτικοι/αστυνομικοι, μολοτοφ/μαχαιρια/πιστολια, απεχει ελαχιστα.

σαν να μου λες λυπαμε που χαθηκες αλλα μαλακ$@#@ ειμαι να ρισκαριζα να χασω και εγω την ζωη μου; ατομικισμος ; φοβος; οκ εχεις δικιο με την παρουσα ιδεολογικη κατασταση αλλα αν δεν ησουν μονος , και δεν μιλαω για οτι εγινε μιλαω γενικα..., αν ειχε και αλλου 50 απο ολο εκεινο το πληθος μηπως θα ο σκεφτοντουσαν λιγο περισσοτερο; μια πολυ μεγαλη συζητηση......

Στην καλύτερη περίπτωση να ελιναι ένας επαναστάτης του καναπέ.. να και μας... Η κοινωνία χρειάζεται ιδεολόγους.. ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.. οχι για αιμα του στύλ Τσε... Επαναστάτες με τις αξίες του σοσιαλισμού στην ψυχή τους... Τραμπουκισμοί, σταλινικές προπαγάνδες και ψευτοπροοδευτισμοί δεν περνάνε.. ΠΛΕΟΝ... Αρκετά με αυτους τους κοπρίτες..

μια κοινωνια μπορει να ειναι ευτυχης και αν εχει απλα σκεφτομενους κυριολεκτικα ανθρωπους.... ολα τα αλλα ειναι για εμενα περιττα...

Δημοσ.
Ολοι ανεξαιρετως κραζουμε τους χουλιγκανους των γηπεδων πχ που δολοφονουν, μαιχαρωνουν, τραυματιζουν, καταστρεφουν, στο ονομα της ομαδος τους.

Εγω λοιπον αυτους τους αναρχικους τους θεωρω πολυ χειροτερους απο τη κατηγορια των χουλιγκανων. Διοτι ο χουλιγκανος κατα κυριο λογο επιτιθεται προς μια συγκεκριμενη ομαδα ατομων, η οποια συνηθως γνωριζει οτι κινδινευει απο την αντιπαλη "παραταξη". Οι αναρχικοι χτυπουν τυφλα και αδιακριτα, οποιον παρει ο χαρος. Ειτε ειναι αστυνομικος των 700 ευρω που πηγε να ασκησει το επαγγελμα του, ειναι ειναι μεροκαματιαρης περιπτερας που πουλαει εφημεριδες και του καινε το βιος, ειτε ειναι τραπεζικος υπαλληλος εγκυος η μη. Δεν υπαρχουν διακρισεις. Ο αναρχικος δολοφονει αδιακριτα, τυχαια και τυφλα. Στη συνεχεια μας πρηζει με τις κοσμοθεωριες του που δεν ενδιαφεροθν κανενα, αλλα παρολα αυτα θεωρει οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στον κοσμο και πρεπει να το επιβαλει σε εμας δια της βιας.

Ευχομαι σε ολους οσους υιοθετουν ή δικαιολογουν την χρηση βιας για την στηριξη αυτης (και οποιας αλλης) ιδελογιας, να ζησουν με τον πονο ψυχης, την λυπη και την δυστυχια που τοσο ευκολα, απερισκεπτα και τυφλα σπερνουν καθημερινα σε πολλες οικογενειες.

Και ευχομαι να βρεθει καποιος χριστιανος να καταφερει να τους αφανισει/καταστειλει τους τροπους που εκφραζουν την ιδεολογια τους.

Ο αναρχικός κομμουνισμός δέν εχει καμια σχέση σαν φιλοσοφία με αυτά τα αποβράσματα του κοινού ποινικού δικαίου.. Ειναι τεσταρισμένο σύστημα και δέν δουλεύει.. μάλιστα σε μερικές κοινωνίες ζουλού στην Αφρικη εχει επικρατησει σαν κοινωνικό συστημα.. Οι τύποι αυτοί είναι μπαλαντέρ.. Δεν ειναι τυχαίο τιποτε απο ότι κανουν.. Οι λεγόμενοι <αριστεροί> στην Ελλάδα ειναι οι χειρότεροι καπιτάλες... βάλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα δηλαδή..

Λαζόπουλος με κοκαινες, κοτερα και πουτάνες.. ΦΟΒΕΡΟΣ Αριστερός.. κανει και τηλεοπτικά μαθήματα να μορφώνεται ο λαός και φυσικά τα τσεπώνει..

Τριανταφυλόπουλος.. α πα πα.. και γαμό τους αριστερους.. και η Πόρσε αριστερη είναι.. δεν ξέρω άν την έχει βάψει κόκκινη..

Δημοσ.
Και μένα όταν βλέπω τράπεζες να καίγονται και ψόφιες εγκύους, αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

Λούσι, σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω αλλά νομίζω ότι εδώ θα συμφωνήσω:

τουλαχιστον αθλιος ο προσδιορισμος σου. οφειλεις νομιζω να τον διορθωσεις. ασχετα με το τι ηθελες να πεις και ποια ειναι αποψη σου, μια σχετικη ευαισθησια οφειλουμε ολοι στους χαρακτηρισμους μας.

φιλικα παντα

Σκέψου να ήταν η δικιά σου γυναίκα που ψόφησε και το δικό σου μωρό που ψόφησε και να διάβαζες κάτι τέτοιο. Επίσης βγάλε με ψεύτη αλλά αν το είχε γράψει χρήστης αυτό, δεν θα το έβρισκε δεύτερη μέρα το μήνυμα.

Ξέρω καλά τι θες να πεις, αλλά όχι έτσι...

Δημοσ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ MARFIN

"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."

Εγω να σημειωσω οτι ο κ.Βγενοπουλος εχει κανει και ενα καλο: Κατεβασε το γαλα στο 1€.

Δημοσ.
Λούσι, σ'αγαπάω, σ'εκτιμάω αλλά νομίζω ότι εδώ θα συμφωνήσω:

Σκέψου να ήταν η δικιά σου γυναίκα που ψόφησε και το δικό σου μωρό που ψόφησε και να διάβαζες κάτι τέτοιο. Επίσης βγάλε με ψεύτη αλλά αν το είχε γράψει χρήστης αυτό, δεν θα το έβρισκε δεύτερη μέρα το μήνυμα.

Ξέρω καλά τι θες να πεις, αλλά όχι έτσι...

Να σου πώ ρε μεγάλε.. εγώ είμαι άθεος.. Την χλευαστική εικόνα του Χριστού με το απαγορευτικό γιατί μας την έβαλες.. Προοδευτισμός είναι αυτό? Εχει καμιά σχέση ο Χριστός σάν σύμβολο μιας συγκεκριμένης ηθικής φιλοσοφίας με τη θεοκρατία.. Γιατί δέν έβαλες τη μάνα σου ας πούμε? Κοιτα ρε κάτι αγράμματα ζώα που το παίζουν αριστεροί..

Δημοσ.

Γιαννακη Μηχανικε προχωρα, σε διαβαζουμε με ενδιαφερον.. Πραγματικα αξιεπαινο να υπερασπιζεσαι το δικαιωμα του να σκεφτεται ο αλλος διαφορετικα απο σενα, κυριως επειδη το κανεις και συ ο ιδιος πραξη με τον τροπο που αναφερεσαι στους συνομιλητες σου.. :)

Δημοσ.
Να σου πώ ρε μεγάλε.. εγώ είμαι άθεος.. Την χλευαστική εικόνα του Χριστού με το απαγορευτικό γιατί μας την έβαλες.. Προοδευτισμός είναι αυτό? Εχει καμιά σχέση ο Χριστός σάν σύμβολο μιας συγκεκριμένης ηθικής φιλοσοφίας με τη θεοκρατία.. Γιατί δέν έβαλες τη μάνα σου ας πούμε? Κοιτα ρε κάτι αγράμματα ζώα που το παίζουν αριστεροί..

Ε δεν αντεξα...

Στις 15 βγαινει το dvd της Ντουβλη.. Υπομονη θα ''εκτονωθεις'' τοτε.. Και μεχρι τοτε.. Ξυδακι για τα νευρακια..!

Δημοσ.

Απο το βιντεο που ποσταρει ο Kιλ, το κομματι που ο Ππααδοπουλος μιλαει για τους αγωνες της Αριστερας, ολα τα λεφτα.

Πολλα χρονια μπροστα

Δημοσ.
Γιατί δέν έβαλες τη μάνα σου ας πούμε?

Δεν μπορούσα να την βάλω πίσω απο το απαγορευτικό.

Να σου πώ ρε μεγάλε.. εγώ είμαι άθεος..

Δεν έχεις τον Θεό σου δηλαδή?

Δημοσ.

Και ομως μπορει να ειναι αριστερος ο Sellers και να εχει δικιο ο Μηχανικος.

Κανε το test Sellers και καλα θα κανεις το επομενο σου ποστ να ειναι pic με τα αποτελεσματα .

Δημοσ.
Κανε το test Sellers και καλα θα κανεις το επομενο σου ποστ να ειναι pic με τα αποτελεσματα .

Ατελείωτο είναι ρε συ. Άσε με τώρα και βάφω τα πανό για αύριο.

Δημοσ.
Δεν ειναι αριστερος ο Sellers Μηχανικε. Θα τον μπερδεψες με καποιον αλλον.

...γιατί ρε μαλάκα, είναι αγράμματο ζώο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...