Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο twitter ο κόσμος που ήταν κοντά μιλάει για μπιτόνι βενζίνα και κάμποσες μολότοφ που ρίχθηκαν μέσα στο κτίριο ενώ ο κόσμος τους παρακλούσε να μην το κάνουν.

Εδω αλλάζει το πράγμα. Dec' 2008 anyone?

Δημοσ.

Εκαβ δεν αναφερει για νεκρους αλλα για εναν σοβαρα τραυματια και αλλους 2 αλλα οχι νεκρους...μολις το ειπανε σκαι ραδιο.

οτι και να ισχυει παντως gtp ολα

Δημοσ.
Πες μου μονο οτι δεν δειχνει Τζουλια. Σοβαρα μιλαω:mad:

Είμαι σίγουρος ότι ετοιμάζει δήλωση/παρέμβαση!

edit: Μια χαρά "επιτυχία" θα έχουν, πάντως, τα σημερινά επεισόδια, η "θυσία" των αδικοχαμένων δεν θα πάει "χαμένη". Την επόμενη φορά θα το σκεφτείς διπλά να κατεβείς στη διαδήλωση...

Δημοσ.

Πραγματικα ανατριχιασα...

Ελεος!Μακαρι να τους πιασουν και να τους βαλουν σε ηλεκτρικη καρεκλα γαμω το σπιτι τους...

Δημοσ.
Πες μου μονο οτι δεν δειχνει Τζουλια. Σοβαρα μιλαω:mad:

Τα επεισόδια έχει. Τώρα έβαλαν όλα. Και τα κρατικά.

Δημοσ.
ενώ ο κόσμος τους παρακλούσε να μην το κάνουν.

Τι έκαναν; Τους παρακαλούσαν; Να τα ποδοπατήσουν τα κωλόπαιδα ρεεε, όχι να τα παρακαλέσουν.

Δημοσ.
Τι έκαναν; Τους παρακαλούσαν; Να τα ποδοπατήσουν τα κωλόπαιδα ρεεε, όχι να τα παρακαλέσουν.

ε ναι αν εισαι εσυ κι εγω ρε φιλε εκει και ο αλλος κραταει μαδερια και μολοτοφ μαλλον θα παρακαλουσαμε.

Δημοσ.

Άντε παιδιά που είναι οι αναρχό-επαναστάτες του φόρουμ να βγούνε να πούνε "αυτοί δεν είναι αληθινοί επαναστάτες είναι μπαχαλάκηδες..." ή το άλλο επίσης αγαπημένο "τα έκανε η αστυνομία για να τρομοκρατήσει τον εξεγερμένο λαό"..

Δημοσ.

Ελπίζω να υπάρχουν φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους ή άλλα χαρακτηριστικά τους. Τα υπόλοιπα είναι εύκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...