Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
κάτσε ρε φίλε

το 1 = Σήμερα, 09:40

το άλλο 1 = Χθες, 23:14

το 3 = Χθες, 22:18

Οπως βλέπεις το πρώτο που ποσταρίστηκε είναι το 3 με το βίντεο που λέμε , και αυτό σχολίασα. Τωρα το πως έκανα το πρωτο πράγμα 3ο και 4ο δεν καταλαβαίνω ...

Επίσης σοβαρά στο λέω χαλάρωσε λιγάκι . Εκφράσεις όπως "ποσταρα για να σου γινει μαθημα" οκ αγγίζουν τα όρια της μεγαλομανίας .

Θα σεβαστώ την προϊστορία σου στο θέμα χιουμοριστικό όπως λες που δεν το χω όπως εσύ και θα το λήξω εδώ . Με έπιασε παλι ένα ρίγος εξάλλου .

...βρε κοίτα εσύ να μην πετάς άδικους χαρακτηρισμούς, κι ας με χώσουν σε κλινική έμενα

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα λέει στον αντ1 4πλη δολοφονία.4 ήτανε οι νεκροί η 3?

Βαζουν μεσα και το αγεννητο μωρακι, για να γινει πιο μελο, το εχω ακουσει δεκαδες φορες σε ολα τα ραδιοφωνα απο το πρωι, και καθε φορα που ελεγε καποιος πχ. "οι 3 αδικοχαμενοι" πεταγοταν ο εκφωνητης να επισημανει με λυγμο στα λογια οτι "ηταν 4, μην ξεχναμε οτι η γυναικα ηταν εγκυος". Κορακια.

Δημοσ.

Τελικά το θέμα για πολλούς από εσάς είναι πως από αυτούς που φωνάζουν κάποιοι ήταν καβατζωμένοι και όχι πως φωνάζουν γιατί έχουμε όλοι μας πρόβλημα.

Η κατσίκα του γείτονα κτλ.

Λυπάμαι πραγματικά που το βλέπετε έτσι.

Δημοσ.
Μαζί σου ρε συ Snoob, και αυτή ακριβώς είναι και η δική μου άποψη, αλλά δεν είναι και τελείως ουτοπική? Δεν είναι ότι ζούμε σε ένα κράτος με τις άπειρες ευκαιρίες εργασίας. Δεν είναι ότι σου δίνουν δύο τρεις επιλογές και εσύ διαλέγεις την χειρότερη (αυτό που λες δηλαδή εσύ). Είναι ότι πολλές φορές δεν βρίσκεις δουλειά. Και όταν μάλιστα έχεις να συντηρήσεις και κάποιους ανθρώπους, τι κάνεις μετά?

Υπάρχουν ας πούμε κάποιοι που από άποψη δεν προσπάθησαν ποτέ να περάσουν τα πτυχία τους από ΔΙΚΑΤΣΑ γιατί από άποψη δεν ήθελαν ποτέ να ασχοληθούν με το δημόσιο...

---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:19 ----------

Τελικά το θέμα για πολλούς από εσάς είναι πως από αυτούς που φωνάζουν κάποιοι ήταν καβατζωμένοι και όχι πως φωνάζουν γιατί έχουμε όλοι μας πρόβλημα.

Η κατσίκα του γείτονα κτλ.

Λυπάμαι πραγματικά που το βλέπετε έτσι.

Μπορεί μερικοί απλά να μη θέλαμε ποτέ να καβατζωθούμε.

Δημοσ.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=DddYGe4yjQE&feature=player_embedded[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=OP360cK8z1U&feature=player_embedded[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=Tp31CG6hIwE[/ame]!

κατι υποπτο συνεβει...

η φωτια δεν ηταν υπερβολικη γιατι δεν την εσβησαν με απλο πυροσβεστηρα...

τα ατομα πανω δεν φαινοντε σε πανικο και σιγουρα ΟΛΟΙ ειχαν τον χρονο τους να πανε στα μπαλκονια...πως εχασαν την ζωη τους τα ατομα στις σκαλες?

Δημοσ.

Μπορεί μερικοί απλά να μη θέλαμε ποτέ να καβατζωθούμε.

Και μπράβο.

Το ο,τι υπάρχουν άνθρωποι που δεν καβατζώθηκαν δεν σημαίνει πως δεν έχουμε πρόβλημα συνολικά όμως.

Δημοσ.

Όχι κομματικά ποστ κτλ κτλ.

Επίσης, δεν είμαι σε φάση να ανακατευτώ στην κουβέντα, αλλά η καρδΓιά μου είναι με σνούμπα και πραιτοριανό.

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου μια ελαφρώς πολιτική τοποθέτηση:

'Αει στο διάολο Αριστεροί, Δεξιοί και Κεντρώοι.

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=DddYGe4yjQE&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=OP360cK8z1U&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Tp31CG6hIwE!

κατι υποπτο συνεβει...

η φωτια δεν ηταν υπερβολικη γιατι δεν την εσβησαν με απλο πυροσβεστηρα...

τα ατομα πανω δεν φαινοντε σε πανικο και σιγουρα ΟΛΟΙ ειχαν τον χρονο τους να πανε στα μπαλκονια...πως εχασαν την ζωη τους τα ατομα στις σκαλες?

Στο youtube γιατι τα βάζουνε αυτα τα βιντεο?

Για να βλεπει και ο υπολοιπος κοσμος την τραγωδία μας και τον ξεπεσμό μας;

Ελεος πιά...

Μου θυμίζει τα ανεγκέφαλα στα σχολεία που παιζουν ξύλο με τους καθηγητές τους,τα τραβάνε βιντεο,μπαίνουν κανουν σχολια Ελληνες και ξένοι γινομαστε ρεζίλι και Ελλαδα και παντού και αυτοι φωναζουν ζητω το τάδε σχολείο μας ε ρε πλάκα που κάναμε...κτλπ

Δημοσ.

Και μένα όταν βλέπω τράπεζες να καίγονται και ψόφιες εγκύους, αυτό μου έρχεται στο μυαλό.

Δημοσ.
Επιτρέψτε μου μια ελαφρώς πολιτική τοποθέτηση:

'Αει στο διάολο Αριστεροί, Δεξιοί και Κεντρώοι.

Κάνεις που κάνεις πολιτικό σχόλιο, δε λες και κάτι χρήσιμο;

Δημοσ.
στην αγγλια δεν εχει μπανακια, και για τις τοπικες εκλογες εδω ψηφισα (οχι τις εθνικες ομως)

το να ψηφισεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να ψηφισεις καποιον καραγκιοζη.

Οταν ολοι ειναι καραγκιόζηδες τι περιμένεις;

Δεν ψήφισα ποτε στη ζωη μου ουτε θα το κάνω ποτέ αυτά ας τα κανουν οι ψηνακιδες ακου εκει έχουμε και δημοκρατία :lol::lol: ας γελάσω με το σύστημα που ζει οι ανθρωπότης εδω και αιώνες :lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 18:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:46 ----------

Στο youtube γιατι τα βάζουνε αυτα τα βιντεο?

Για να βλεπει και ο υπολοιπος κοσμος την τραγωδία μας και τον ξεπεσμό μας;

Ελεος πιά...

Μου θυμίζει τα ανεγκέφαλα στα σχολεία που παιζουν ξύλο με τους καθηγητές τους,τα τραβάνε βιντεο,μπαίνουν κανουν σχολια Ελληνες και ξένοι γινομαστε ρεζίλι και Ελλαδα και παντού και αυτοι φωναζουν ζητω το τάδε σχολείο μας ε ρε πλάκα που κάναμε...κτλπ

Για να μας βάλουν τις κάμερες οπως στην αγγλια παντου.

Ιπτάμενες και μη λοιπόν στο όνομα τις τρομοκρατίας που δεν υπάρχει τρομοκρατία στην ελλαδα αλλα ετσι τους αρέσει η προπαγάνδα ειναι αυτο που λέγαμε και απο κοντα ρε

Θα τις ζητάει ο κοσμάκης κάμερες και τσιπ αργότερα ;)

Δημοσ.
Επειδή βγάζεις πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα, θα εστιάσω μόνο εδώ: το πρόβλημα της χώρας, πολυδιάστατο ήδη, επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από την πεισματική επιμονή στην ουτοπική θεωρία του καλού λαού που τον ξεγέλασαν οι κακοί πολιτικοί.

Εγώ δέχομαι ασυζητητί ότι οι πολιτικοί είναι κακοί, ανεπαρκείς, ανίκανοι, βάλε ό,τι χαρακτηρισμό θέλεις.

Ταυτόχρονα, όμως, όχι απλά δε δέχομαι αλλά αγανακτώ με τη θεωρία του αθώου λαού που έπεσε θύμα των κακών πολιτικών. ΧΡΟΝΙΑ γινόταν αυτή η δουλειά. ΧΡΟΝΙΑ κοιτούσαν τεράστια κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας (αναφέρω και τρανταχτό παράδειγμα από τον ιδιωτικό τομέα, το προσπερνάς και εστιάζεις εκεί που σε βολεύει) να ζήσουν τρώγοντας από το κράτος.

Να διοριστούμε. Επετηρίδα, ΑΣΕΠ, μπείτε παιδιά στην ουρά για μια θέση στο κράτος. Το ποιος θα βγάλει αυτά τα λεφτά, δε μας ένοιαζε. Δεν έχουμε ανταγωνιστική αγροτική παραγωγή; Να τους την επιδοτήσουμε. Ήπιε ο κάμπος όλο τον Πηνειό, ώρα να εκτρέψουμε τον Αχελώο. Δεν υπάρχει δουλειά στον Σκαραμαγκά; Να παραγγείλουμε πέντε υποβρύχια. Κατά τα άλλα, οι κακοί εξοπλισμοί.

Μπαίνει μέσα η Ολυμπιακή; ΔΑΝΕΙΟ για την Ολυμπιακή, γιατί πρέπει να έχουμε "εθνικό αερομεταφορέα". Μπαίνει μέσα ο ΟΣΕ; ΔΑΝΕΙΟ για τον ΟΣΕ, γιατί πρέπει να έχουμε "εθνικούς σιδηροδρόμους".

Δεν μπορούμε να σπάσουμε κανά νύχι στο στρατό; ΕΠΟΠ και βλέπουμε. Δεν μπορούν οι ΕΠΟΠ να βαράνε σκοπιές; Κάνε τους δεκανείς και λοχίες, μη μας φύγουν τα παιδιά.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΠΕΙΡΑ ΑΚΟΜΗ η κοινωνία όχι μόνο τα παρακολουθούσε, αλλά συμμετείχε ενεργά. Έχει περισσότερα άλλοθι οι κοινωνία από τους ηγέτες της; Ναι. Αθώα, όμως, δεν είναι.

Σε πιάνει το κράτος να ΚΛΕΒΕΙΣ; Ρύθμιση, αμέσως. Οι ανίκανοι κατέστησαν τη φοροδιαφυγή συμφέρουσα (πληρώνεις το 1/3 ή 2/5 αν πας αμέσως σε ρύθμιση) και ο κόσμος επικροτούσε. Δεν τα ξέραμε αυτά; Ποιος ξίνισε τα μούτρα του όταν ζήτησα απόδειξη για το δωμάτιο που νοίκιασα στις Κυκλάδες; Το κράτος;

Όταν το κράτος και οι ταγοί του χάριζαν στις ομάδες εκατομμύρια σε οφειλές στο ΙΚΑ, καλά ήταν; Μήπως δεν το ξέραμε κι αυτό; Όταν υπέγραφαν ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ για να κάνουν οι ομάδες γήπεδα, καλά ήταν;

Και τώρα φωνάζουμε. Να φωνάξουμε. Το ξαναέγραψα, κανέναν δεν εμποδίζω.

Διατηρώ, όμως, ασυζητητί, το δικαίωμα να ρωτάω για πόσο ακόμη θα υποδύομαστε τις μωρές βοσκοπούλες που μας ξελόγιασε ο κακός τσέλιγκας;

+1000000000000
Δημοσ.

Δεν μου φαίνεται περίεργο τίποτα πια. Δεν οργίζομαι, δεν ποστάρω, δεν γκρινιάζω. Το πολιτικό σύστημα έχει πεθάνει οριστικά για εμένα. Κρίμα, και ήμουν φιλήσυχος και πειθήνιος υπήκοος 35 χρόνια τώρα. Από εδώ και πέρα...

Γλένταγες στους ουρανούς

με ζάρια και χαρτιά

Και ξάφνου στα σκοτάδια μας

γκρεμίστηκες με φόρα.

Τώρα κρυώνεις και πεινάς

μ' άστο σε μας

για σένα βράζει αυτή

η άδεια κατσαρόλα

Μη δίνεις σημασία

που όλα γίναν βιαστικά

κι αν δεν πρόλαβες να πεις

δυο τρία λόγια.

Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά

όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα.

Άπλωνες στα σύννεφα τη τσόχα και με μιας,

έναν αιώνα κέρδιζες

ποντάροντας μια ώρα.

Τώρα θυμώνεις , ξεφυσάς κι όλο ρωτάς

που σταματάει αυτή η άγρια κατηφόρα.

Μη δίνεις σημασία

που όλα γίναν βιαστικά

κι αν δεν πρόλαβες να πεις

δυο τρία λόγια.

Το ξες πως είναι κερδισμένος τελικά

όποιος χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα.

Δεν πειράζει που δε σου ΄ρθε η ζαριά

τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα

Το λέει κι ένα τραγούδι που μας μάθαιναν παλιά

Ο χαμένος τα παίρνει όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...