Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Snoob, εγώ που προσωπικά δεν έχω βολευτεί από το κράτος και πληρώνω τους φόρους μου κανονικά μέχρι το τελευταίο λεπτό έχω το δικαίωμα να κατεβαίνω στους δρόμους? Γιατί οι περισσότεροι από τους 150.000 εχθές σαν και μένα ήταν. Και το ΓΙΑΤΙ βρέθηκαν τόσοι στους δρόμους δεν προβληματίζει ούτε καν την ίδια την μάζα. Είπα εγώ πουθενά το αντίθετο; Ακόμη και στους αμετροεπείς (δηλαδή σε αυτούς που σήμερα φτύνουν εκεί που μέχρι χτες έγλυφαν) ούτε μπορώ και, πολύ περισσότερο, ούτε θέλω να αρνηθώ το δικαίωμά τους να εκφράζουν τη γνώμη τους, οσοδήποτε σοβαρή ή φαιδρή. Ας βγουν να διαμαρτυρηθούν. Απλά, διατηρώ το δικαίωμα να απορώ πώς επιτίθεται στο κράτος κάποιος που έδινε αγώνα να γίνει υπάλληλός του. Και δεν έδινε αυτόν τον αγώνα παλιά, όταν υπήρχε έστω η ψευδαίσθηση ότι η αδιέξοδη πολιτική του να ζούμε με δανεικά θα μπορούσε να συνεχιστεί εις τον αιώνα τον άπαντα, αλλά πολύ πρόσφατα, όταν βοούσε ο κόσμος από τις σκανδαλώδεις προσπάθειες να τρυπώσουν στο ημιθανές (πλέον, ψόφιο) κουφάρι του κράτους και άλλοι "απαραίτητοι" υπάλληλοι. Ας διαμαρτυρηθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, ας διαμαρτυρηθούν κι αυτοί που παρά τις ποικιλόμορφες και έντονες προσπάθειές τους, δεν κατόρθωσαν να οδηγήσουν το τρούπωμα στην ευτυχή κατάληξή του. Απλά, ζητώ να αναλογιστούν το ρόλο τους σε αυτή την ιστορία. Δε χρειάζεται να το κάνουν, δεν μπορούν να με εμποδίσουν να το ζητώ. Όταν υπουργός έδινε επίδομα "έγκαιρης προσέλευσης στην εργασία" (που πάει να πει, μα τον Κροπότκιν και τον Θωρ) επιπλέον λεφτά για να εμφανίζονται στην ώρα τους για δουλειά, δεν είδα κανέναν κερατά συνδικαλιστή να διαμαρτύρεται για το αίσχος. Τώρα, θα τα λουστούμε όλοι. Και αυτά, και το πασπάλισμα του βαμβακιού με μαρμαρόσκονη για να τσιμπάνε οι αγρότες έξτρα κρατική επιδότηση (κρατικοδίαιτος ιδιωτικός τομέας λέγεται αυτό) και τα πάντα. Σκέψεις είναι, κανέναν δεν εμποδίζω να διαμαρτυρηθεί για ό,τι θεωρεί άδικο.
kosmasgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εμείς στη Θεσσαλονίκη το λέμε "ντίπ για ντιπ". Δυτικά ή ανατολικά είσαι ?
Praetorianos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Από τη στιγμή που οι άλλοι δεν μπορούν να απομακρύνουν αυτά τα άτομα από τις πορείες, εσύ τι άλλο προτείνεις??? Και δεν κατάλαβα, γιατί να με ενοχλεί η αστυνομία από τη στιγμή που βλέπω ζώα να καταστρέφουν τα πάντα? Σε ποια πορεία από αυτές πήγες ή έστω έμαθες τι έγινε από άτομα που πήγαν? Κάτσε να φανταστώ Πρετεντέρης κι άγιος ο θεός έτσι? Απάντησε μου σοβαρά αν θέλεις και μπορείς. Η δική μου φαντασίωση είναι η εξής: Μοιράζουμε σε όλο το πλήθος των διαδηλωτών μπότες Wehrmacht δίπατες (θυμάμαι τα νιάτα μου μη δίνετε σημασία) και αρχίζουν όλοι μαζί ρυθμικό βηματισμό! Και το μόνο που ακούς είναι οι τακουνιές και που και που μερικά κρανία κουκουλοφόρων που συνθλίβονται κάτω από τις μπότες! Παράλογο? Μπα έχει ξαναγίνει: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wQbUe-auuTI&]ι[/ame]. Πρόσεξε το ονοματάκι, σου κανόνισα και τις λεπτομέρειες.
Nauseas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η δική μου φαντασίωση είναι η εξής: Μοιράζουμε σε όλο το πλήθος των διαδηλωτών μπότες Wehrmacht δίπατες (θυμάμαι τα νιάτα μου μη δίνετε σημασία) και αρχίζουν όλοι μαζί ρυθμικό βηματισμό! Και το μόνο που ακούς είναι οι τακουνιές και που και που μερικά κρανία κουκουλοφόρων που συνθλίβονται κάτω από τις μπότες! Παράλογο? Η δική τους φαντασίωση είναι η εξής: Μοιράζουμε σε όλο το πλήθος των κουκουλοφόρων μπουκάλια μπύρας δίλιτρα και αρχίζουν όλοι μαζί και τις πετάνε σε ότι και σε όποιον νομίζουν οτι φταίει για την σημερινή μας κατάρρευση! Και το μόνο που ακούς είναι κρότους, εκρήξεις, συνθήματα και κραυγές! Αν σπάσεις και κάψεις όσους φταίνε θα μείνουν μόνο οι καλοί Παράλογο?
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ωραία πράγμα πάντως δεν είναι σε ένα thread για 3 νεκρούς ,ανεξαρτήτως του πως και τι έγινε ,το πρώτο πράγμα που επιλέγει να πει κάποιος είναι ένα "χιουμοριστικό" βιντεάκι για μπάτσους και στρουμφάκια; εγκέφαλοι γεμάτοι σκατά γμτ... ...ε καθάρισέ τον. Το δε βίντεο, αφήνει συναισθήματα φρίκης κι οργής σε όποιον το παρακολουθήσει, έχοντας δε από πριν κάνει την κάθαρση που λέγαμε. Τραγικό είναι, και όχι χιουμοριστικό. Δούλευα σε γραφεία τράπεζας στη Κοτζιά στα πλαίσια της πρακτικής ως τον Οκτώβριο, έχω προλάβει δύο απεργίες και δεν αφήνανε κανέναν υπάλληλο να μπει μέσα να δουλέψει, ούτε στη τράπεζα που ήμουνα εγώ ούτε γενικά σε όλες τις γύρω τράπεζες ( δε ξέρω για Marfin). Μας είχανε πει ότι ακόμα και να πιάναμε βάρδια πριν αρχίσει η πορεία θα υπογράφαμε ότι φεύγουμε νωρίτερα λόγω πορείας για φόβο της σωματικής μας ακεραιότητας .Οι ανώτεροι τους εκεί τι σκατά σκέφτονταν; ...μάλλον αυτό το οποίο εξ' αιτίας του χθες βγήκε τόσος κόσμος στο δρόμο. αναμενόμενη εμετική απάντηση... ...σε καμμία περίπτωση λιγότερο εμετική, απ' τη μη-εκκένωση της τράπεζας στην ώρα της - συν τα περί τρισάθλιων μέτρων ασφαλείας, για τα οποία ΤΟΣΕΣ χαριτωμενιές γράφτηκαν. Αν οι νεκροί δηλαδή προκύπτανε από τυχαία εσωτερική φωτιά πχ στις 4-5-2010, κι όχι από μολότοφ την επομένη, θα γράφονταν τα ίδια; Τί να πεις. Άρχισαν να αφήνουν διαδρόμους αφού είχε απομακρυνθεί το μεγάλο μέρος των διαδηλωτών. Και γιατί να μην αφήσουν τους αστυνομικούς να περάσουν; Ορίστε το αποτέλεσμα. Μπράβο τους. εχεις παει ποτε σε πορεια? εχεις δει ποτε πως συμπεριφερονται οι μπατσοι στους διαδηλωτες? λογικο ειναι να μην θελεις να μπουνε μεσα ειδικα οταν ερχοντε με τα μηχανακια τους ...(για να μην ξεχνάμε κι όλας, δηλαδή...) ορίστε παράδειγμα ΓΙΑΤΙ δεν τους αφήνουν...: http://www.dailymotion.com/video/xbeicu_yyyy_news Δε ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει,ακουσα οτι οσο πεταγαν τις μολοτωφ χλευαζαν οσους ηταν μεσα επειδη δουλευαν ...Και 'γω δε ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει - αλλά άκουσα ότι κάποιος απ' αυτούς που πέταγαν μολότοφ φώναζε ότι ήταν ο πραγματικός πατέρας. Καλά δεν θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι αλλά... Α}Να βγεί νόμος που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ πια στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Β}Να σταματήσουν πια οι πολιτικοί μας να κρατάνε την αστυνομία σε παθητική στάση.Οφείλουμε τους κοιλιάρες να τους εκπαιδευσουμε καλύτερα και να είναι επιτέλους επιθετικοί και χρηστικοί προς την κοινωνία μας.Τους αστυνόμους δεν τους έχουμε να τρώνε τα ντόνατς το πρωί.Αλλιώς ας κατέβει ο στρατός..... Πραγματικά κρίμα για τους ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο.Κρίμα! Κάποιοι τεμπέληδες και αργόσχολοι κατεβαίνουν σε απεργίες για να ξύνουν τα π@π@ρια τους και κάποιο άλλοι σκοτώνονται ή παιδευονται γενικότερα για να δουλέψουν. Κρίμα! Εγώ πάντως συμφωνώ. Για την ακρίβεια, τονίζω πως δεν αρκούν τα παραπάνω : Α) Ο στρατός όχι μόνο πρέπει να κατέβει (από όπου ψηλά βρίσκεται) - αλλά να παραμείνει κι όλας. Εφτά, δεκαεφτά, εικοσιεφτά - όσα χρόνια χρειάζεται για να βάλουμε μυαλό. Β) Σταδιακά το σώμα των αστυνομικών να περάσει όλο από μετεκπαίδευση στα Ο.Υ.Κ., όπου αληθινοί ΑΝΤΡΕΣ, κι όχι σαπιοκοιλιές, θα τους διδάξουν και θα τους εκπαιδεύσουν σε αυτά που αλλιώς ποτέ δεν πρόκειται να μάθουν στις παθητικές σχολές τους. ΑΝΤΡΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Το διαπιστώσαμε δα και σε πρόσφατη παρέλαση. Γ) Η λέξη "χρηστικοί" είναι το κλειδί. Μπράβο σου που την επισήμανες. Αν βάλεις κάπου υποψηφιότητα, θα σε ψηφίσω. Ή μάλλον, αν επιβαλλόμενα πάρεις κάπου εξουσία, θα σε στηρίξω. Διότι αν περιμένουμε από ψηφοφορίες, σωθήκαμε. Δ) ...Θάνατος στους τεμπέληδες! ...θες ν' απεργήσεις, κύριε; Κάνε όπως οι Γιαπωνέζοι που "απεργούν", φορώντας διακριτικό "απεργού" - αλλά συνεχίζουν κανονικά το δωδεκάωρό τους. Τί διάλο, θα βγάλουμε μαλάκες και τους Γιαπωνέζους τώρα; ...Έτσι, για να μπορούμε να μη λέμε στο μέλλον "Κρίμα!" , αλλά "Μπράβο!" Τα στατιστικά έγραψαν εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στο δρόμο και τρεις αθώους νεκρούς.Πάμε παρακάτω. ...η όλη ουσία.
Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Πεστα SNOOB πεστα. Τωρα θα τα λουστουμε ολοι, οταν επρεπε να φωναξουμε δε φωναζαμε (και μας βαζω ολους μεσα). Τωρα που γκρεμιστηκαν τα παντα βγαινουμε να φωναξουμε, αλλα τωρα ειναι αργα. Το μονο που θα κανουμε αυτη την ωρα με τις φωνες και τις διαδηλωσεις ειναι ενα μεγαλο κακο στην Ελλαδα επειδη ερχεται καλοκαιρινη περιοδος και ηδη εχει εκδοθει ταξιδιωτικη οδηγια απο την Βουλγαρια. Αν γινει καμια μαλακια και εκδοθει ταξιδιωτικη οδηγια στην Ρωσια πραγματικα καταστραφηκαμε, γιατι φετος απο εκει περιμενουμε το μεγαλο πακετο τουριστων, λογω της καταργισης της βιζας για επισκεψη στην Ελλαδα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μπα έχει ξαναγίνει: Μα ακριβως επειδή είναι δοκιμασμένο στο λέω! Η δική τους φαντασίωση είναι η εξής: Μοιράζουμε σε όλο το πλήθος των κουκουλοφόρων μπουκάλια μπύρας δίλιτρα και αρχίζουν όλοι μαζί και τις πετάνε σε ότι και σε όποιον νομίζουν οτι φταίει για την σημερινή μας κατάρρευση! Και το μόνο που ακούς είναι κρότους, εκρήξεις, συνθήματα και κραυγές! Αν σπάσεις και κάψεις όσους φταίνε θα μείνουν μόνο οι καλοίΠαράλογο? Αν η ιστορία έδειχνε πως μένουν μόνο οι καλοί, δεν θα ήταν πολύ παράλογο. Απλά οι κουκουλοφόροι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τη δύναμη του πλήθους... Αλλά που θα πάει!
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καναπεδάκιας γιατι;Επειδη δεν ψηφιζω ΝΔ/ΠΑΣΟΚ;Επειδη δεν ψηφίζω τα αλλα ακρα.Επειδη δεν γουσταρω κανεναν; Επειδη δεν ψηφίζω δλδ ειμαι καναπεδακιας κατα τα λεγομενα σου; Δλδ καλυτερα να ψηφίζω το κακό και να μαι συνενοχος παρα να μην ψηφίζω καθολου και να ειμαι κααπεδακιας. Μαλιστα. Πολυ ωραία... Φυσικα και εσυ φταις, αν θες να αλλαξει κατι, δεν μπορει να αλλαξει οταν δεν εισαι εκει. Δεν σου λεω να πας σε πορειες, σου λεω να ψηφισεις, ειναι το μοναδικο δικαιωμα που εξισωνει τους παντες σε αυτο το συστημα και εσυ το αγνοεις. και απο καποιον που τα λεει πιο ωραια απο μενα : http://www.youtube.com/watch?v=pdRVQ4xwwmQ#t=7m15s
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φυσικα και εσυ φταις, αν θες να αλλαξει κατι, δεν μπορει να αλλαξει οταν δεν εισαι εκει. Δεν σου λεω να πας σε πορειες, σου λεω να ψηφισεις, ειναι το μοναδικο δικαιωμα που εξισωνει τους παντες σε αυτο το συστημα και εσυ το αγνοεις. A κλασσικά.Αυτα τα λένε και οι πολιτικοι στις ειδήσεις του star στην αρχη που βάζει σοβαρες ειδήσεις πριν ρίξει μετα την Τζουλια. Φιλε ειναι ωραιο το κολπάκι και το χεις πιστεψει... Σκεφτονται και λένε απο το να μην ψηφίσει καθόλου το θύμα θα τον βγαλουμε κοινωνικα και πολιτικά ανάπηρο και αβουλο. Οποτε του λέμε πηγαινε να ψηφίσεις εχεις δυναμη. Ακομα και μας αμα δεν ψηφισει, μπορει να μας ψηφίσει κανενας αλλος που θα τον κάνουμε να σκεφτει ετσι... Οποτε ψήφοι πάνε ψήφοι ερχονται... Στις ευρωεκλογες ψήφισες ή πήγες για μπανάκι;
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φυσικα και εσυ φταις, αν θες να αλλαξει κατι, δεν μπορει να αλλαξει οταν δεν εισαι εκει. Δεν σου λεω να πας σε πορειες, σου λεω να ψηφισεις, ειναι το μοναδικο δικαιωμα που εξισωνει τους παντες σε αυτο το συστημα και εσυ το αγνοεις. και απο καποιον που τα λεει πιο ωραια απο μενα : http://www.youtube.com/watch?v=pdRVQ4xwwmQ#t=7m15s :lol::lol::lol::lol: απλα κανεις χαβαλέ έτσι;
Praetorianos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μα ακριβως επειδή είναι δοκιμασμένο στο λέω! Πάρε τώρα 5 ψηφαλάκια μείον μπας και περάσεις από την διαδικασία να αναθεωρήσεις (λέμε τώρα, εδώ σ' άλλα κι άλλα δεν παραδέχεσαι άδικο). Ναι ξέρω, ήσουν είρωνας δεν το εννοούσες. Χαίρομαι πάντως που στηρίζεις τον π@π@ρ@ γερά. Και μετά σου φταίνε οι αφρούρητες πορείες "αφού έτσι έλεγε ο Πρετεντέρης χθες, έτσι πρέπει να είναι".
guido Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...ε καθάρισέ τον.Το δε βίντεο, αφήνει συναισθήματα φρίκης κι οργής σε όποιον το παρακολουθήσει, έχοντας δε από πριν κάνει την κάθαρση που λέγαμε. Τραγικό είναι, και όχι χιουμοριστικό. ντάξει αδελφέ θα τον καθαρίσω και εγώ . ευχαριστώ για την συμβουλή απλά μια ερώτηση κατάλαβες για ποιο βίντεο μιλάω; ( http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=en&v=ltefrUjiN84 ) .Επίσης κατάλαβες οτι απλά είπα πως όταν μιλάμε για 3 νεκρούς το να μπεις για να ποστάρεις ένα βίντεο για μπάτσους με ηχητικά από στρουμφάκια είναι ότι πιο άκυρο και δείχνει τουλάχιστον οτι εισαι στην κοσμάρα σου ; Δεν σχολίασα το ίδιο το βίντεο σαν βίντεο , αλλά το που ποστάρεται και πια στιγμή και σαν απάντηση σε τι. α ναι επίσης έγραψα "χιουμοριστικό" και όχι χιουμοριστικό . υ.γ. όχι δεν θα γράψω καμιά εξυπνάδα για το αν πρέπει να τον καθαρίσεις και εσύ και μπλα μπλα.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 A κλασσικά.Αυτα τα λένε και οι πολιτικοι στις ειδήσεις του star στην αρχη που βάζει σοβαρες ειδήσεις πριν ρίξει μετα την Τζουλια. Φιλε ειναι ωραιο το κολπάκι και το χεις πιστεψει... Σκεφτονται και λένε απο το να μην ψηφίσει καθόλου το θύμα θα τον βγαλουμε κοινωνικα και πολιτικά ανάπηρο και αβουλο. Οποτε του λέμε πηγαινε να ψηφίσεις εχεις δυναμη. Ακομα και μας αμα δεν ψηφισει, μπορει να μας ψηφίσει κανενας αλλος που θα τον κάνουμε να σκεφτει ετσι... Οποτε ψήφοι πάνε ψήφοι ερχονται... Στις ευρωεκλογες ψήφισες ή πήγες για μπανάκι; στην αγγλια δεν εχει μπανακια, και για τις τοπικες εκλογες εδω ψηφισα (οχι τις εθνικες ομως) το να ψηφισεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να ψηφισεις καποιον καραγκιοζη. :lol::lol::lol::lol: απλα κανεις χαβαλέ έτσι; καθολου
tzizzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 καντε το όπως ο τουφας. απο 7000 χλμ μακρυά, απο τον καναπέ, απο άλλη χώρα, ζώντας με μηνιαία τσεκ. άσε μας ρε τούφα και εσύ.
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 καντε το όπως ο τουφας. απο 7000 χλμ μακρυά, απο τον καναπέ, απο άλλη χώρα, ζώντας με μηνιαία τσεκ. άσε μας ρε τούφα και εσύ. Ποια μηναια τσεκ ακριβως με ζουνε? Κριτικη για το τι εγινε στην πορεια δεν με ειδα να κανω πουθενα. Κλασσικο κολπο στα debates παντως, αφου δεν μπορεις να βγαλεις ακυρα οσα λεω, βγαλε ακυρο εμενα το ιδιο κανει ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.