Nauseas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ, δεν έχω να σκεφτώ τίποτε. Δεκατρία χρόνια αγωνίζομαι μόνος μου να ζήσω το σπίτι μου. Ούτε πήγα στο κράτος για λεφτά, ούτε έκλεινα τους δρόμους για να με διορίσουν. το οτι παρόλη την στάση ζωής σου, καλείσαι τώρα να πληρώσεις να σπασμένα δεν σε εξοργίζει; Δεν ξέρω αλλά νομίζω οτι είναι λάθος να θεωρούμε δεδομένο οτι στις πορείες κατεβαίνουν μόνο οι βολεμένοι, κομματικοι, Δ.Υ. κοκ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ τοποθετήθηκα. Λέω το εξής απλό: αν είχα χτυπηθεί να τσιμπήσω μεζέ από το κουφάρι του κράτους, θα είχα τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μη βγαίνω και να κάνω κήρυγμα. Τώρα, τι πιστεύεις πως νομίζω ότι θέλω να πιστέψεις (να χαρώ σαφέστατη διατύπωση) δε με ενδιαφέρει, ακριβώς όπως δεν ενδιαφέρει εσένα πόσοι σε πιστεύουν όταν λες πως οι γνωστοί σου στο ΠΑΜΕ σε διαβεβαιώνουν ότι δεν έκαναν το πέσιμο που καταγγέλει χρήστης. Ανάλογα με την ιστορία και τη συνέπεια του καθενός, όπως μπορούμε να τη δούμε από αυτά που έλεγαν άλλοτε και τώρα, κρίνουμε. Αυτά, καλή συνέχεια. edit γιατί παρενεβλήθη ο Nauseas: βεβαίως με εξοργίζει. Ούτε είπα ΠΟΥΘΕΝΑ πως όποιος διαμαρτύρεται είναι βολεμένος. Την απορία μου διατύπωσα για το πώς γίνεται άνθρωποι που κοιτούσαν παντί τρόπο να τρυπώσουν στο κράτος, μας λένε για το κράτος τώρα.
peravrexei Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ, δεν έχω να σκεφτώ τίποτε. Δεκατρία χρόνια αγωνίζομαι μόνος μου να ζήσω το σπίτι μου. Ούτε πήγα στο κράτος για λεφτά, ούτε έκλεινα τους δρόμους για να με διορίσουν. Αυτοί που τα κάνανε ας σκεφτούν το ρόλο τους στη σημερινή κατάσταση. Δηλαδή εσύ δεν θα βγεις για μένα στον δρόμο να φωνάξεις;
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ τοποθετήθηκα. Λέω το εξής απλό: αν είχα χτυπηθεί να τσιμπήσω μεζέ από το κουφάρι του κράτους, θα είχα τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μη βγαίνω και να κάνω κήρυγμα. Τώρα, τι πιστεύεις πως νομίζω ότι θέλω να πιστέψεις (να χαρώ σαφέστατη διατύπωση) δε με ενδιαφέρει, ακριβώς όπως δεν ενδιαφέρει εσένα πόσοι σε πιστεύουν όταν λες πως οι γνωστοί σου στο ΠΑΜΕ σε διαβεβαιώνουν ότι δεν έκαναν το πέσιμο που καταγγέλει χρήστης. Ανάλογα με την ιστορία και τη συνέπεια του καθενός, όπως μπορούμε να τη δούμε από αυτά που έλεγαν άλλοτε και τώρα, κρίνουμε. Αυτά, καλή συνέχεια. Kαι οταν μπερδευονται πολλες ιστοριες μαζι;Συμπαθητικη η προσπαθεια σου να το πας αλλου, αλλα δεν πειθει. Πασιφανεστατο πλεον το συστημα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Συμπαθητικη η προσπαθεια σου να το πας αλλου, αλλα δεν πειθει. Συμπαθητικό είναι να ρωτάς τους φιλούς σου αν έκαναν πέσιμο και να το διαψεύδεις, όταν δεν ξέρεις καν πού έγινε το πέσιμο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Συμπαθητικό είναι να ρωτάς τους φιλούς σου αν έκαναν πέσιμο και να το διαψεύδεις, όταν δεν ξέρεις καν πού έγινε το πέσιμο. Λεπτομέρειες...
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Συμπαθητικό είναι να ρωτάς τους φιλούς σου αν έκαναν πέσιμο και να το διαψεύδεις, όταν δεν ξέρεις καν πού έγινε το πέσιμο.Καλα ασε εμενα,εσυ mοδerator και να μην εισαι γνωστης του συστηματος;Δεν μου καλοκαθετε.
beastgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ωχ οι ψευτοεπαναστάτες εδ΄ψ καταντάνε λιγο κουραστικοι. Συστημα εδώ, σύστημα εκεί, το κράτος φταίει για όλα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ. Γιατί δε λέτε πια ξεκαθαρα αυτό που γουστάρετε και το γυροφέρνετε με μισόλογα πια; Πείτε ότι γουστάρετε να καούν τα πάντα Πείτε ότι δε γουστάρετε το πολίτευμα Πείτε ότι δε γουστάρετε που όταν απεργείτε υπάρχουν κάποιοι που δουλεύουν και σας τη δίνει αφάνταστα Πείτε ότι πολύ θα γουστάρατε να δείτε όλους τους αντιπροσώπους του κουνοβουλίο (όσο ζώα και να είναι) νεκρούς γιατί έτσι μας αρέσει Πείτε οτι όποιος πολίτης δεν ειναι με εμάς είναι με τους αντίπαλους και πρέπει να εξωντωθεί (όχι μονο πολιτικά) Πείτε ότι γουστάρετε να δείτε αστυνομικούς (και γενικά όσους αντιπροσωπεύουν το σύστημα και κατά προέκταση και πολίτες) νεκρούς Βγάλτε τις κουκούλες θρασύδειλοι!!! Η επανάσταση δε γίνεται με κουκούλες!! Οι σοβαροί επαναστάτες βγαίνουν και πολεμάνε για τις ιδέες τους με ακάλυπτα πρόσωπα (όπως κάνανε χιλιάδες χθες) και όχι καίγοντας και σκοτώνοντας! Θα μου πείτε εδώ ντρέπεστε να παραδεχθείτε τα παραπάνω σε ένα φόρουμ θα βγάζατε και κουκούλες; Ψευτοεπαναστάτες του κ@λου νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα.
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εκφοβισμο-τραμπουκισμο σε ανθρωπους που βρισκονται μεσα σε ενα cafe Μηπως τα τζαμια ειχαν εξεγερθει; Tα τζαμια ειχαν την δικη τους ιστορια. :lol: Αυτη ειναι αναλυσαρα. Μαζι σου. :lol: Nα προσεχεις Στειλε μου pm να αλληλοπροσεχτουμε πηγαινοντας μαζι Μου αρεσει αυτο το συστημα.Πως το λετε μεταξυ σας; Φιλτατε billdanos οι μασκες εχουν πεσει επιτελους. Το ξερω,αλλα τι διαολο μεγαλα παιδια ειμαστε.Καποιοι για να κονομησουν παιζουν κουκλοθεατρο και κρυφτουλι. Μαλλον δεν επιασες για ποιο συστημα μιλαμε.Σκεψου καλύτερα. Δεν πιστευω να νομιζεις πως θελεις να πιστεψω πως δεν εισαι γνωστης του συστηματος που παιζεται.Νιπτεις το πληκτρολογιο σου; Kαι οταν μπερδευονται πολλες ιστοριες μαζι;Συμπαθητικη η προσπαθεια σου να το πας αλλου, αλλα δεν πειθει. Πασιφανεστατο πλεον το συστημα. Emoticons - Σύστημα - Emoticons - Σύστημα - Emoticons - Σύστημα - Ευφράδεια - Λόγος - Σύστημα - Emoticons.
Praetorianos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Να ενισχυθούν αν είναι να σπάσουν τα κεφάλια σε όποιον κατέβει στην πορεία φορώντας κουκούλα ή κράνος. Το bold δείχνει τι θα γίνει αν ακολουθηθεί αυτή η λογική. Το πρόβλημα δηλαδή αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουμε αρκετή αστυνομική δύναμη? Ρε πως τα πετάτε έτσι δεν σκέφτεστε καθόλου, τίποτα, μπιτ για μπιτ? Ορίστε πόση αστυνομική δύναμη συγκεντρώθηκε χθες ΜΕΤΑ την πορεία για να σταματήσει 15 (δεκαπέντε) άτομα: ΜΟΝΟ καβαλαραίοι έτσι? ΕΚΤΟΣ της διμοιρίας που υπήρχε μπροστά τους και των 5 κλουβών τριγύρω από το Σύνταγμα. Αλλά όπως διάβασα κι αλλού όταν ο φαντασμένος καναπεδόκοσμος φοβηθεί για τα υπάρχοντα του (λες και του έχουν μείνει και πολλά) ζητάει αστυνόμευση, περισσότερη αστυνόμευση γιατί έτσι θα λυθούν -νομίζει- τα προβλήματα του. Λες και το πρόβλημα δεν είναι η ατιμωρησία, είναι η μη χρήση βίας και ο μικρός αριθμός αστυνομικής δύναμης. Στενοκέφαλοι.
johnnyestia Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Snoob, εγώ που προσωπικά δεν έχω βολευτεί από το κράτος και πληρώνω τους φόρους μου κανονικά μέχρι το τελευταίο λεπτό έχω το δικαίωμα να κατεβαίνω στους δρόμους? Γιατί οι περισσότεροι από τους 150.000 εχθές σαν και μένα ήταν. Και το ΓΙΑΤΙ βρέθηκαν τόσοι στους δρόμους δεν προβληματίζει ούτε καν την ίδια την μάζα.
manifest Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Βγάλτε τις κουκούλες θρασύδειλοι!!! Η επανάσταση δε γίνεται με κουκούλες!! Οι σοβαροί επαναστάτες βγαίνουν και πολεμάνε για τις ιδέες τους με ακάλυπτα πρόσωπα (όπως κάνανε χιλιάδες χθες) και όχι καίγοντας και σκοτώνοντας! Θα μου πείτε εδώ ντρέπεστε να παραδεχθείτε τα παραπάνω σε ένα φόρουμ θα βγάζατε και κουκούλες; Ψευτοεπαναστάτες του κ@λου νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα και όλοι οι άλλοι είναι πρόβατα. http://en.wikipedia.org/wiki/Zapatista_Army_of_National_Liberation δυστυχως οι δικοι μας εδω δεν τους φτανουν ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι αλλα μην λεμε οτι θελουμε για τις κουκουλες
dkangel000039 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 κριμα απλα κριμα για οσους χασανε τη ζωη τους, οποιοι κ αν ηταν, οτι δουλεια κ αν εκαναν... ελπιζω η απερισκεψια καποιων να μη σταθει εμποδιο σε αυτη τη λαοθαλασσα απο την οποια καμια σωτηρια δεν ειχε χθες αυτο το καθεστως αν δε συνεβαινε αυτο το τραγικο γεγονος που παγωσε τους παντες. δε μπορουμε να χρεωνουμε ολοκληρους χωρους με χιλιαδες ατομα οπως το αναρχικο ή το αντιεξουσιαστικο κινημα στην ελλαδα για την ανεγκεφαλια καποιων. ειναι σα να λες οτι επειδη ενας ολυμπιακος μαχαιρωσε, οι 2 εκατομυρια ολυμπιακοι ειναι εγκληματιες... οι μονοι που ωφεληθηκαν απο αυτη την ατυχια ειναι οι πεθαμενοι καθεστωτικοι που αναστηθηκαν, δυστυχως για ολους μας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Το bold δείχνει τι θα γίνει αν ακολουθηθεί αυτή η λογική. Το πρόβλημα δηλαδή αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν έχουμε αρκετή αστυνομική δύναμη? Ρε πως τα πετάτε έτσι δεν σκέφτεστε καθόλου, τίποτα, μπιτ για μπιτ? Ορίστε πόση αστυνομική δύναμη συγκεντρώθηκε χθες ΜΕΤΑ την πορεία για να σταματήσει 15 (δεκαπέντε) άτομα: Καβαλαραίοι ΜΟΝΟ έτσι? ΕΚΤΟΣ της διμοιρίας που υπήρχε μπροστά τους και των 5 κλουβών τριγύρω από το Σύνταγμα. Αλλά όπως διάβασα κι αλλού όταν η φαντασμένη μικρομεσαία τάξη φοβηθεί για τα υπάρχοντα της (λες και της έχουν μείνει και πολλά) ζητάει αστυνόμευση, περισσότερη αστυνόμευση γιατί έτσι θα λυθούν -νομίζει- τα προβλήματα της. Λες και το πρόβλημα δεν είναι η ατιμωρησία, είναι η μη χρήση βίας και ο μικρός αριθμός αστυνομικής δύναμης. Στενοκέφαλοι. Από τη στιγμή που οι άλλοι δεν μπορούν να απομακρύνουν αυτά τα άτομα από τις πορείες, εσύ τι άλλο προτείνεις??? Και δεν κατάλαβα, γιατί να με ενοχλεί η αστυνομία από τη στιγμή που βλέπω ζώα να καταστρέφουν τα πάντα? Ας τα κάψουμε όλα και μετά να χορέψουμε και ένα βαρύ ζεϊμπέκικο όπως ο Κούρκουλος να στανιάρουμε! Η δική μου φαντασίωση είναι η εξής: Μοιράζουμε σε όλο το πλήθος των διαδηλωτών μπότες Wehrmacht δίπατες (θυμάμαι τα νιάτα μου μη δίνετε σημασία) και αρχίζουν όλοι μαζί ρυθμικό βηματισμό! Και το μόνο που ακούς είναι οι τακουνιές και που και που μερικά κρανία κουκουλοφόρων που συνθλίβονται κάτω από τις μπότες! Παράλογο?
apd453 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ....τίποτα, μπιτ για μπιτ?..... Εμείς στη Θεσσαλονίκη το λέμε "ντίπ για ντιπ".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.