Nauseas Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καναπεδάκιας γιατι;Επειδη δεν ψηφιζω ΝΔ/ΠΑΣΟΚ;Επειδη δεν ψηφίζω τα αλλα ακρα.Επειδη δεν γουσταρω κανεναν; Επειδη δεν ψηφίζω δλδ ειμαι καναπεδακιας κατα τα λεγομενα σου; Δλδ καλυτερα να ψηφίζω το κακό και να μαι συνενοχος παρα να μην ψηφίζω καθολου και να ειμαι κααπεδακιας. Μαλιστα. Πολυ ωραία... με αυτην την λογική είσαι συνένοχος που κυβερνούν ακόμη οι παππουδογιαγάδες που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ σου
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μου αρεσει αυτο το συστημα. Πως το λετε μεταξυ σας; Φιλτατε billdanos οι μασκες εχουν πεσει επιτελους.
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 με αυτην την λογική είσαι συνένοχος που κυβερνούν ακόμη οι παππουδογιαγάδες που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ σου Tι επρεπε να κανω να τους φονεύσω απο μικρός;Να πω εχω ερθει στην γή για εναν απώτερο σκοπό;Παππου γιαγια δεν θα καταλάβεται ειναι για καλο του τόπου! Αλλο τόσο συνένοχος που γεννήθηκες εδω Ελλάδα για την σημερινή κατασταση εισαι και συ.Δεν φοβαμαι να το παραδεχτώ. Απλα με τους πολέμους,τους εμφύλιους,η φτώχια,το χαλια εκπαιδεύτικο σύστημα κτλπ.Που είχαμε σαν Λαός και έχουμε βασιζόμαστε ακόμα σε εναν πολιτικό που για μια παραπάνω ψήφο κανει και κολοτούμπες.Μολις εκλεγει γίνεται ο Κοναν ο βάρβαρος! Αργα η γρήγορα τελειώνει η βασιλεία των Παππουδογιαγιάδων. Σκοπος μας ειναι να κανουμε τα παιδια μας ''εξυπνα'' και να τα ενημερώσουμε σε αυτα τα θέματα. Μην γινουμε και μεις σαν τα μούτρα τους.
Erwdios Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εργαζόμενος στην Marfin – Στο κατάστημα που κάηκε Καταγγελία – Υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους του "Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μήνυμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης. ● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα. ● Το συγκεκριμένο κτίριο δε ... διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη, ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας. ● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό. ● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους. ● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του. ● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου. ● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. ● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι". ● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί. Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ. Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο." http://portal.environment.gr/extra/macgurublog_menu/macgurublog.php?uid=1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μου αρεσει αυτο το συστημα.Πως το λετε μεταξυ σας; Φιλτατε billdanos οι μασκες εχουν πεσει επιτελους. Δεν εχουν πέσει όλες ακόμη! Υπομονή!
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν εχουν πέσει όλες ακόμη! Υπομονή! Το ξερω,αλλα τι διαολο μεγαλα παιδια ειμαστε.Καποιοι για να κονομησουν παιζουν κουκλοθεατρο και κρυφτουλι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω, άνθρωπος που κωλοχτυπιόταν να τρυπώσει στο κράτος, με τι μούτρα βγαίνει και κάνει κήρυγμα για το σύστημα. Πραγματικά απορώ.
oneofthem Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που αυτοορίζονται ως αγωνιστές (μόνο αυτοί έχουν αυτό το προνόμιο βέβαια) και ακολουθούν το δρόμο της αστικής πάλης με βίαιο χαραχτήρα (της πολύ συγκεκριμένης δε, δλδ του κάνω ότι γουστάρω και είμαι και ο πρώτος και όχι συντεταγμένης επανάστασης και στοχευμένης βίας που μπορεί να κριθεί ως απαραίτητη) ξεχνάνε.. αυτόματα τις ιδεολογίες τους όταν πεθαίνει κάποιος.. ενώ μέχρι χθες λέγανε.. θάνατος τι υποκρισία είναι αυτή δλδ εγώ αν έλεγα να πεθάνουν οι εργατοπατέρες (πχ) χθες δεν θα το αρνιόμουν αν γινόταν σήμερα, θα έλεγα καλά τους κάνανε, δεν θα έλεγα πως φταίνε άλλοι αλλά πως ήταν δικαιολογημένο γιατί τους άξιζε (πχ λέμε) αφού χθες υποστήριζες να κάψουμε τις τράπεζες, τους καπιταλιστές, το σύστημα ρε τεράστιε αγωνιστή, γιατί σήμερα που κάηκαν είναι προβοκάτσια των άλλων δλδ? γιατί σήμερα αλλάζεις ξαφνικά γνώμη? αν ήταν όντως αντιεξουσιαστές δεν γνώριζαν ότι υπήρχε κόσμος μέσα λέει... από την άλλη αν ήταν προβοκάτσια σίγουρα γνώριζαν.. ότι βολεύει τον καθένα μάλλον επειδή είσαι υποκριτής και δε μπορείς να δεχθείς ότι μπορεί και τόσο καιρό να ζεις στον κόσμο σου το ότι τόσο καιρό ρίχνουμε μολότοφ και δεν είχαμε θύματα μόνο από 4χρονα θα το περίμενα ως επιχείρημα αν και μέχρι κι αυτά καταλαβαίνουν ότι όταν βάζεις φωτιά... ε που και που μπορεί και να καούν και άνθρωποι...
Erwdios Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω, άνθρωπος που κωλοχτυπιόταν να τρυπώσει στο κράτος, με τι μούτρα βγαίνει και κάνει κήρυγμα για το σύστημα. Πραγματικά απορώ. Ε? Κάντο πενηνταράκια, είναι πολλοί που θέλουν να τρυπώσουν στο κράτος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αυτό λέω. Όταν έδινες αγώνα (όχι εσύ προσωπικά, γενικά) να τρουπώσεις, ΔΕΝ ήξερες πως το κράτος είναι όλα αυτά που λες; Κι αν το ήξερες, γιατί ήθελες να τρουπώσεις; Και με τι μούτρα βγαίνεις και μας λες για αγώνες; Αγώνες για τι πράγμα; Για ακόμη περισσότερους διορισμούς; Αφού εσύ μέχρι προχτές αγωνιζόσουν να γίνεις υπάλληλος αυτού του μηχανισμού που καταγγέλεις τώρα ως διεφθαρμένο και χρεοκωπημένο (ηθικά, εκτός από οικονομικά).
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω, άνθρωπος που κωλοχτυπιόταν να τρυπώσει στο κράτος, με τι μούτρα βγαίνει και κάνει κήρυγμα για το σύστημα. Πραγματικά απορώ. Μαλλον δεν επιασες για ποιο συστημα μιλαμε.Σκεψου καλύτερα.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Η εύκολη απάντηση είναι πως χθες και να βγαινες στους δρόμους, κάποιος άλλος θα σου έτρωγε το ξεροκόμματο του δημοσίου. Τώρα που δεν υπάρχουν ξεροκόμματα για κανέναν και που η επιβίωσή σου ούτως ή αλλιώς διακυβεύεται, μπορείς να ακολουθήσεις την ηθική σου -το ίδιο θα πεινάσεις. Μαλακίες, προφανώς, αλλά.
oneofthem Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ δεν καταλαβαίνω, άνθρωπος που κωλοχτυπιόταν να τρυπώσει στο κράτος, με τι μούτρα βγαίνει και κάνει κήρυγμα για το σύστημα.Πραγματικά απορώ. με την ίδια λογική που οι πολιτικοί στα παράθυρα λένε 'δεν πάει άλλο', πραγματικά ασχολείσαι με τον βγ.. χάνεις τον χρόνο σου πιστεύω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ, δεν έχω να σκεφτώ τίποτε. Δεκατρία χρόνια αγωνίζομαι μόνος μου να ζήσω το σπίτι μου. Ούτε πήγα στο κράτος για λεφτά, ούτε έκλεινα τους δρόμους για να με διορίσουν. Αυτοί που τα κάνανε ας σκεφτούν το ρόλο τους στη σημερινή κατάσταση.
mangepsamin Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εγώ, δεν έχω να σκεφτώ τίποτε. Δεκατρία χρόνια αγωνίζομαι μόνος μου να ζήσω το σπίτι μου. Ούτε πήγα στο κράτος για λεφτά, ούτε έκλεινα τους δρόμους για να με διορίσουν. Αυτοί που τα κάνανε ας σκεφτούν το ρόλο τους στη σημερινή κατάσταση. Δεν πιστευω να νομιζεις πως θελεις να πιστεψω πως δεν εισαι γνωστης του συστηματος που παιζεται.Νιπτεις το πληκτρολογιο σου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.