Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μόλις διάβασα την είδηση γιατί χθες ήμουν απασχολημένος μέχρι αργά, και δεν ξέρω τι να πω, λυπάμαι, διαβάζω ότι τα θύματα ίσως να είναι και 4

δεν καταλαβαίνω σε ποιο σημείο ακριβώς θα καταλάβουν όλα τα νοητικά καθυστερημένα βλήματα και των δύο πλευρών τη διαφορά της πραγματικότητας από το ps3 και ότι τους χρησιμοποιούν τα κόμματα έστω και αν αυτό δε γίνεται με το να τους πουν τι να κάνουν αλλά με το να τους αφήνουν να κάνουν ότι γουστάρουν

δλδ πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να το καταλάβουν, πόσο καθυστερημένοι είναι

κάθε φορά ακούμε τα ίδια και τα ίδια, κατά λάθος έγινε...

ναι ρε ζ.. άντε πείτε στις μάνες αυτών που σκοτώθηκαν ότι κατά λάθος μπήκε η πυρκαγιά σε κατοικημένο κτίριο να δούμε πόσο κατά λάθος θα επιστρέψετε ζωντανοί

αλλά ξέχασα ο βγεν.. τους έκαψε, βέβαια προβοκάτσια ήταν

να δω αν θα πάει κανένας να παραδοθεί

ήλπιζα πως η κλιμάκωση και οι θάνατοι που επιθυμούν τα πολιτικά συμφέροντα με αφορμή την κρίση δεν θα ερχόταν αλλά ακόμη δεν ξεκινήσαμε καλά καλά και θρηνούμε θύματα

Δημοσ.
Υπάρχει δηλαδή νόμος που λέει ότι όσο πιο παλιό είναι ένα κτίριο τόσο πιο εύκολα (ελαστικά) παίρνει άδεια λειτουργίας; Και σου φαίνετε και λογικό εσένα αυτό; Και όχι δεν γνωρίζω αυτούς τους νόμους (είμαι υποχρεωμένος; ). Βοηθησέ με σε παρακαλώ!

Δηλαδή υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι οι στους οποίους εμπίπτουν αναλόγως τα κτίρια.

Γι' δε δουλεύουμε όλοι στη CTU με τον Jack Bauer.

---------- Προσθήκη στις 06:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 06:16 ----------

1. Έξοδος από την Ε.Ε.

2. Πτώχευση τώρα, και όχι ζωντανοί νεκροί σε ένα κρεββάτι με τεχνητά μέσα. (Θα γίνει έτσι και αλλιώς...)

3. Επιστροφή στην δραχμή (και υποτίμηση φυσικά αυτής)

4. Στάση πληρωμής του Χρέους

5. Κλοτσηδόν ολόκληρη η σαπίλα εκτός της χώρας με δήμευση της περιουσίας που έκαναν πατώντας πάνω μας.

6. Επιτέλους να αρχίσουμε να βασιζόμαστε στα δικά μας προιόντα, να περιορίσουμε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τις εισαγωγές κτλ.

Γουέλκαμ του Κιούμπα!!!

Αϊ χόουπ γιορ σίστερζ αρ πρίτι...

Δημοσ.
μια γρήγορη ματιά και ανασκόπηση στα σημερινά συμβάντα να ρίξω και εγώ γιαυτά που με απασχολούν

Ο χαμός 4 ψυχών εν όψη διαδηλώσεων είναι ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε μια διαμαρτυρία

Προσωπικά δεν με ενδοιαφέρει ποιος και γιατί

και ούτε με ενδιαφέρει γιατί ο Βγενόπουλος έκανε το και το

με νοιάζει πως χάθηκαν 4 ψυχές χωρίς αιτία χωρίς λόγο ,μου ανασήκωσαν την οργή μου μέχρι το λαιμό και άρχισαν να με πνίγουν σιγά σιγά

Θεωρώ την κοινωνία μας υποκριτέα και συνεπεύθηνη για τα όποια μέτρα παρθούν στο μέλλον

κάποιος που θέλει πραγματικές αλλαγές επιμένει το φωνάζει αγωνίζεται

και δεν τρέχει μια φορά άντε δυο φορές το μήνα στον δρόμο

Λυπάμαι γιατί κακώς τα ψέμματα σε μαι βδομάδα όλη θα είναι πάλι στις δουλίτσες τους

θα συνεχίζουν να βγένουν στα κανάλια για να παραπονεθούν για την κακιά μαμά κυβέρνηση

αλλά δεν θα τολμήσουν να είναι κάθε μέρα στους δρόμους

όποτε τα γεγονότα τα σημερινά θα φαντάζουν ακόμα πιο τραγικά γιατί ήταν μια μέρα δίχως σκοπό δίχως απήχηση προς στα αυτιά των πολιτικών

και τέλος να μην ακούω ο Λαζόπουλος οι ράδιο αρβύλα κάποια μπλογκ κάποιοι αριστεροί και κάποιοι φασίστες είναι υπεύθηνοι για την κοινή γνώμη

ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει έχει αυτιά και ακούει

θέλω να πιστεύω πως το ήθος δεν πέθανε από μέσα μας οπότε ο κάθε δολοφόνος που κυκλοφορεί ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ελεύθερος είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του που σίγουρα δεν είναι υποκινούμενες ΜΟΝΟΝ από δεύτερους

είμαι σοκαρισμένη γιατί το ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙΝ έγινε φορτίο αίματος για αθώους τι να πω άλλο ντροπή ΜΑΣ

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά το ήθος είναι άγνωστη έννοια για τον νεοελληνάρα.Εσύ μπορεί να το ΄χεις αλλά οι περισσότεροι συμπατριώτες σου ΟΧΙ.

Δημοσ.

Για μένα το ερώτημα είναι, και αυτό δείχνει τον κύριο ηθικό αυτουργό του θανάτου των άτυχων νέων (βλέπε βγενόπουλο) γιατί παρέμειναν ποιος ανάγκασε τους εργαζόμενους να μείνουν μέσα σε μια τράπεζα έξω από την οποία θα περνούσαν 170000 διαδηλωτές μέσα στους οποίους θα υπήρχαν και 1000 προβοκάτορες.

Δημοσ.

Λοιπόν ,

1)από πουθενά δεν προκύπτει πως αυτός που έκαψε την τράπεζα ήταν αναρχικός ή αντιεξουσιαστής(το μπλόκ των αναρχικών δεν είχε καν ξεκινήσει στην πορεία και βρισκόταν στην πατησίων)

2) αν ήταν μπαχαλάκιας είναι κατάπτυστος

αν αυτοπροσδιορίζεται α/α είναι δυο φορές κατάπτυστος

αν ήταν παρακρατικός τρεις.

Δημοσ.
Για μένα το ερώτημα είναι, και αυτό δείχνει τον κύριο ηθικό αυτουργό του θανάτου των άτυχων νέων (βλέπε βγενόπουλο) γιατί παρέμειναν ποιος ανάγκασε τους εργαζόμενους να μείνουν μέσα σε μια τράπεζα έξω από την οποία θα περνούσαν 170000 διαδηλωτές μέσα στους οποίους θα υπήρχαν και 1000 προβοκάτορες.

Συμφωνώ μεν... Αλλά..

Δεν βρίσκεις οτι αυτό είναι τρομοκρατία;

Δουλέψτε εσείς που δεν θέλετε να απεργήσετε.. Αλλα κατα μεγάλη πιθανότητα το μαγαζί που δουλεύετε θα το σπάσουμε επειδή κάνουμε πορεία μέσα στην οποία default φιλοξενούμε άεργους κ αγ@μητους και δεν κάνουμε τίποτα για αυτό.

Α. Και άμα έρθει η αστυνομία να τους διώξει,μιας και εμείς δεν έχουμε τα @@ να το κάνουμε, εμείς θα φωνάζουμε με τις ντουντούκες "έξω η αστυνομία απο την πορεία". Χθές το είδα αυτό και γελούσα μόνος μου.

Έτσι λοιπόν η δική μου πορεία αναγκάζει και εσένα, είτε να δουλεύεις ανήσυχα και αντιπαραγωγικά, είτε να μη δουλεύεις καθόλου. Πολύ δημοκρατικό ε;

Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Αλλα είναι ένας απο τους πολλούς λόγους που είμαστε στα σκ@τα που είμαστε.

Δημοσ.

Και δεν είναι τρομοκρατία να σε αναγκάζουν να δουλεύεις σε τέτοιες συνθήκες;

Δεν είναι περίεργο που σε όλες τις τράπεζες υπήρχε εντολή από πάνω << ούτε καν να διανοηθούν να απεργήσουν>>

Δημοσ.

Επειδή έχω μάθει να εξετάζω τα πράγματα και από την καλή αλλά και από την ανάποδη, ας πάρουμε τα πράγματα ένα ένα εξετάζοντας τα με στοιχειώδη λογική σύμφωνα με όσες διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουμε ως τώρα:

1) Οι πόρτα (πόρτες) της τράπεζας ήταν αμπαρωμένη (αμπαρωμένες).

2) Οι πυροσβέστες σύμφωνα με τη γνώμη αξιωματικών και αυτόπτων

μαρτύρων έφτασαν στην ώρα τους χωρίς την πραγματική καθυστέρηση.

3) Δεν υπήρχε σύστημα πυρασφάλειας.

4) Δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου.

5) Σε όλες τις άλλες τράπεζες τα ρολά ήταν κατεβασμένα.

6) Οι εργαζόμενοι παρακαλούσαν από τις δώδεκα να φύγουν λόγω επεισοδίων.

Τους απαγορεύτηκε από διευθυντή άλλου καταστήματος του ιδίου ομίλου.

7) Η πάνω έξοδος (προς την ταράτσα) ήταν και αυτή αμπαρωμένη.

8) Όσοι εγκλωβίστηκαν προσπάθησαν να διαφύγουν από τα διπλανά μπαλκόνια.

Δυστυχώς κάποιοι δεν πρόλαβαν ή δεν τα κατάφεραν και έμειναν εγκλωβισμένοι με

το γνωστό αποτέλεσμα.

9) Υπήρχε ενάμισυ λίτρο εφλεκτου υλικού μέσα στην τράπεζα το οποίο

λειτούργησε ως ανάφλεξη για την περαιτέρω πορεία της φωτιάς.

Ας σκεφτούμε και κάτι άλλο. Αρκετές φορές έχουν "βομβαρδιστεί" παρομοίως τράπεζες με πολλούς εργαζόμενους μέσα χωρίς νεκρούς.

Επίσης στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρχε πάντα ένα κλειδί στην πόρτα εξόδου για παρόμοιες περιπτώσεις.

Χθες δεν υπήρχε κανένα κλειδί (ΑΛΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ 09:35).

Όταν έφτασε ο Βγενόπουλος, αποδοκιμάστηκε σφόδρα από όλους.

Μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης μίλησαν για τους μεγαλοτραπεζίτες πικρόχολα λέγοντας: μα καλά έπρεπε να λειτουργήσουν και σήμερα οι τράπεζες? Δεν σκέφτηκαν καθόλου τους εργαζόμενους?"

Τα συμπεράσματα δικά σας. Και αυτό δεν το λέω για να απενοχοποιήσω κανέναν. Η ανθρώπινη ζωή είναι ότι πιο πολύτιμο.

Και βέβαια σεβαστές και αναγκαίες κατ'εμέ οι όποιες αντιπαραθέσεις απόψεων λοιπόν.

Όταν όμως θα φτάσουμε στο σημείο η μισή Ελλάδα να πυρπολεί τις τράπεζες, τότε τι θα πρέπει να λέμε? Πως είμαστε ανεγκέφαλοι δολοφόνοι κουκουλοφόροι? Ή μήπως αυτό που έγινε στην Αργεντινή ήταν άμοιρο λογικής?

Ποιοί είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί?

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ:

1) Και για αυτούς που είπαν πως δεν έχουν γίνει παρόμοια σκηνικά στα βόρεια προάστεια, θυμίζω πως η 17 Νοέμβρη έβαλε σκόπιμα φωτιά στην Εκάλη για αυτόν ακριβώς τον λόγο που αναφέρθηκε. Ήταν η περίοδος που την έβγαζαν άτυπα τρίτο κόμμα σε δύναμη. Ήταν τυχαίο άραγε?

2) Δείτε σήμερα πως παρουσιάζουν το θέμα τα ΜΜΕ και θυμηθείτε τι είχε

επακολουθήσει όταν έγινε το σκηνικό με τους δίδυμους πύργους. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης βεβαίως αλλά ο συνειρμός ίσως και να μην είναι τόσο άσχετος. Ειδικά σε παρόμοιες καταστάσεις. Όπως και με τον θάνατο του Αξαρλιάν (για όσους θυμούνται).

3) Ελπίζω οι προβληματισμοί μου να οδηγήσουν σε γόνιμες αντιπαραθέσεις ασχέτως αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με κάποιους από αυτούς. Πάνω από όλα να μας βάλουν να σκεφτούμε και κάνα δυό άλλες παραμέτρους.

4) Και θυμηθείτε: τα φαινόμενα απατούν. Ας είμαστε υποψιασμένοι λοιπόν κι ας μην καταναλώνουμε ότι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ διαμορφώνοντας σκόπιμα συγκεκριμένες "κοινές αντιλήψεις" βασισμένες στην εκμετάλευση της ανθρωπιάς μας.

Δημοσ.
Συμφωνώ μεν... Αλλά..

Δεν βρίσκεις οτι αυτό είναι τρομοκρατία;

Δουλέψτε εσείς που δεν θέλετε να απεργήσετε.. Αλλα κατα μεγάλη πιθανότητα το μαγαζί που δουλεύετε θα το σπάσουμε επειδή κάνουμε πορεία μέσα στην οποία default φιλοξενούμε άεργους κ αγ@μητους και δεν κάνουμε τίποτα για αυτό.

Α. Και άμα έρθει η αστυνομία να τους διώξει,μιας και εμείς δεν έχουμε τα @@ να το κάνουμε, εμείς θα φωνάζουμε με τις ντουντούκες "έξω η αστυνομία απο την πορεία". Χθές το είδα αυτό και γελούσα μόνος μου.

Έτσι λοιπόν η δική μου πορεία αναγκάζει και εσένα, είτε να δουλεύεις ανήσυχα και αντιπαραγωγικά, είτε να μη δουλεύεις καθόλου. Πολύ δημοκρατικό ε;

Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Αλλα είναι ένας απο τους πολλούς λόγους που είμαστε στα σκ@τα που είμαστε.

Επειδή έχω πάει σε αρκετές πορείες, με πληθώρα πλευρών θα συμφωνήσω πως είναι απαράδεκτο να αφήνουν να μπαίνουν στο τάγμα από τις πλευρές διάφοροι παρείσακτοι. Για την αστυνομία έχω άλλη άποψη. Επειδή τα περισσότερα απο αυτά τα έχω ζήσει στη θεσσαλονίκη, όσο ειρηνική και αν ήταν η πορεία, με το που εμφανιζόντουσαν τα ΜΑΤ γινόταν της κακομοίρας αυτομάτως. Έσπαγαν τα φράγματα οι παρείσακτοί γινόταν ένα με το πλήθος και αρχίζαν τις μαλακίες τους. Αυτό γινόταν ΠΑΝΤΑ αφού εμφανιζόντουσαν τα ΜΑΤ. Γι αυτό πολλές πορείες ακυρώνωνταν κατόπιν νεωτέρας, όταν έβλεπαν και παρατάσσονταν κάπου τα ΜΑΤ. Έχουμε να κάνουμε με ύπουλες μεθόδους και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Δημοσ.

Η ΟΤΟΕ ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει για την Πέμπτη 6 Μαϊου 24ωρη πανελλαδική απεργία για το θάνατο των τριών τραπεζικών, που σκοτώθηκαν την Τετάρτη, όταν πυρπολήθηκε από βόμβα μολότωφ η τράπεζα Μαρφίν στο κέντρο της Αθήνας.

"Το τραγικό αυτό γεγονός που στέρησε τη ζωή σε τρεις συναδέλφους μας (2 γυναίκες και 1 άνδρας) είναι η θλιβερή συνέπεια των αντιλαϊκών μέτρων που ξεσήκωσαν τη λαϊκή οργή και τη διαμαρτυρία εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, το οποίο, όμως, έχει φυσικούς αλλά και ηθικούς αυτουργούς.Οι φυσικοί αυτουργοί πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά", τονίζει η ΟΤΟΕ.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, "οι ηθικοί αυτουργοί, όμως, πρέπει να αναζητηθούν στην ασκούμενη πολιτική, στην επιχειρησιακή στάση της αστυνομίας αλλά και στις Διοικήσεις των Τραπεζών που με την εκβιαστική τους πρακτική εμποδίζουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις και με την ανευθυνότητά τους δεν λαμβάνουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές των εργαζομένων και των πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα, που αποτελούν γνώριμους και διαχρονικούς στόχους σε όλη την διαδρομή που ακολουθούν κάθε φορά οι εργατικές πορείες και οι διαδηλώσεις".

Κατά τον ΟΤΟΕ, "σοβαρότητες πολιτικές ευθύνες έχει και η Κυβέρνηση η οποία όπως φαίνεται δεν υπολόγισε το μέγεθος και την έκταση των συνεπειών που έχουν για την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες οι αποφάσεις της που αφορούν στην οικονομική παράδοση της χώρας μας στην τρόικα του Δ.Ν.Τ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της

Ε.Κ.Τ., αλλά και στις διαχρονικές απαιτήσεις του ντόπιου κεφαλαίου".

http://news.ert.gr/el/ellada/koinonia/36232-i-otoe-prokiryssei-gia-tin-pempti-panelladiki-apergia

Αν δεν συνεβαινε χθες αυτο το γεγονος η Βουλή θα ειχε καταληφθει.

Αν νομιζουν πως με τετοιες προβοκατορικες πρακτικες θα εξαφανισουν την οργη του κοσμου,ειναι βαθια νυχτωμενοι.

Δημοσ.
Καταρχήν για τον θάνατο των 3 ανθρώπων φταίμε όλοι όσοι ψηφίζουμε και αναδεικνύουμε τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις και άτομα εδώ και χρόνια.

Eγω που δεν εχω ψηφίσει σε 3 εκλογες που χω προλάβει στην ζωη μου φταίω;

Φιλαράκι για ολα φταινε παππουδογιαγιαδογονείς.Αυτη η ηλιθια εννοια της φαμίλιας στην Ελλαδα.

Ελα ολα θα φτιαξουν θα σου βρουν δουλεια,ψηφισε τους κτλπ.

Οσο για τους πολιτικούς παντα εκει.Δεν ανανεώνονται με τπτ μονο αν πεθάνουν.Γι'αυτο βλεπουμε και πάγκαλους και λοιπους ευτραφεις 35 χρονια μεσα στην Βουλή.

Δημοσ.

5) Σε όλες τις άλλες τράπεζες τα ρολά ήταν κατεβασμένα.

Το κτίριο έχει κριθεί διατηρητέο και γι' αυτό το λόγο δεν υπήρχαν ρολά ασφαλείας.

Αστειότητες...

Δημοσ.

Έτσι, ένα πεντάλεπτο ακόμα θέλανε, αλλά έκατσε αυτό.

Δημοσ.

Αν νομιζουν πως με τετοιες προβοκατορικες πρακτικες θα εξαφανισουν την οργη του κοσμου,ειναι βαθια νυχτωμενοι.

Κοιτούσαν απο τα παράθυρα οι βουλευτές την απόβαση ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...