Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

0.Διωξιμο των 2/3 των δημοσιων υπαλληλων.μονο οσοι ειναι απαραιτητοι και θελουν να δουλεψουν να μεινουν.

οι υπολοιποι ας πανε να σκαψουν στα χωραφια,μπας και ζωντανεψει λιγο η βορεια ελλαδα που εχει ερημωσει.

Δημοσ.
Έχω να διαβάσω το thread από το απόγευμα και συγγνώμη αν ξεφεύγω από τη συζήτηση.Παραθέτω ένα λινκ με την πιο ορθή απορία που έχω διαβάσει/ακούσει στα media και παράλληλα είναι και δικιά μου απορία:

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7177.html

Το οτι είναι από το τροκτικο ξεπεράστε το..δεν είναι αυτός ο σκοπός μου

Αν σκεφτώ πως "χμμμ, ίσως αρκετοί από όσους τα "σπάνε" είναι από αυτές τις περιοχές" θα είμαι παράλογος;

Δημοσ.
Επειδή μάλλον δεν σου είναι αρκετό που επαναλαμβάνεται σε κάθε σελίδα, το γράφω κι εδώ:

Eχεις δικιο, αυτο ειναι το σημαντικο. Να συζηταμε ενα θεμα, αποκλειστικα πολιτικο και υψίστης σημασιας, που θα μας οδηγησει στην εξαθλιωση σαν λαο, αλλα να μην αναφερομαστε σε νδπασοκσυριζαλαοςκκεδες. :X

Δημοσ.
Πλακωσαν ολοι οι οικονομολογοι παλι.

:lol::lol:

Eχεις δικιο, αυτο ειναι το σημαντικο. Να συζηταμε ενα θεμα, αποκλειστικα πολιτικο και υψίστης σημασιας, που θα μας οδηγησει στην εξαθλιωση σαν λαο, αλλα να μην αναφερομαστε σε νδπασοκσυριζαλαοςκκεδες. :X

Επειδή ακριβώς είναι σημαντικό το θέμα δεν θέλω να το δω να κλειδώνεται.

Αν θέλεις στείλε όσα πμ αντέχεις και χώστα σε όσα κόμματα μπορείς, μαζί σου. Εδώ απαγορεύονται. Έλα να μαζέψουμε χρήστες να κάνουμε αίτηση στον Hal να μας το επιτρέψει.

Δημοσ.
Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Θέμα της ημέρας είναι, ένα από τα εκατοντάδες κατά καιρούς. Καλός ο διάλογος και οι αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά ειλικρινά, πιστεύεις ότι όσοι σκίζουν τα ιμάτια τους θα θυμούνται το συμβάν σε ένα μήνα από τώρα;

εμ γιαυτο και το αναφερα ως θεμα της ημερας.μεχρι τον επομενο θανατο.ειδικα αν αυτος γινει και απο μπατσο.....

---------- Προσθήκη στις 01:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:17 ----------

Αν σκεφτώ πως "χμμμ, ίσως αρκετοί από όσους τα "σπάνε" είναι από αυτές τις περιοχές" θα είμαι παράλογος;

οχι,θα ησουν και πολυ λογικος μαλιστα.

Δημοσ.

Αν θα ήμουν λογικός δεν ξέρω. Αυτό που μου -φαίνεται- λογικό όμως είναι πως όποιος καταστρέφει περιουσίες του απλού κοσμάκη (ιδίως όταν βάλλεται κατά όσων "δεν το φυσάνε) δεν έχει ιδέα τι πάει να πεί να αποκτάς δική σου περιουσία από το μηδέν.

Δημοσ.

Εννοείται πως όχι...και με το ερώτημα αυτό εκεί ήθελα να καταλήξω,και όπως ανέφερα και σε ποστ μου το μεσημέρι, ΝΑΙ εγώ πιστεύω το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών τον γουρουνιών προέρχονται απο αυτές τις περιοχές..Σιγα μην χαλάσουν το μαγαζάκι του μπαμπάκα..Θα σπάσουν του αλλουνου..λες και το ενδιαφέρει το τσογλάνι..

Κάθονται όμως και σπάνε/λεηλατούν/καίνε μαγαζιά και καταστήματα και στην προκειμένη περίπτωση και ανθρώπους:mad:

Δημοσ.

Στην Κηφισια και στην Εκαλη ολα τα μαγαζια ειναι του μπαμπακα? Επισης, μπαχαλα γινονται εκει που υπαρχουν κοντα μπατσοι και το κυριοτερο πορειες. Εχετε δει πολλες πορειες στην Κηφισια?

Ειπαμε να λεμε βλακειες αλλα νταξει καπου υπαρχει και ενα οριο. Οι αλλοι με τους "πραγματικους" δολοφονους, εσεις με αυτο, ας σοβαρευτουμε λιγακι.

Δημοσ.
Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Θέμα της ημέρας είναι, ένα από τα εκατοντάδες κατά καιρούς. Καλός ο διάλογος και οι αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά ειλικρινά, πιστεύεις ότι όσοι σκίζουν τα ιμάτια τους θα θυμούνται το συμβάν σε ένα μήνα από τώρα;

Εγω ενα πραγμα ξερω οτι τα παιδια που σκωτοθηκαν με αυτο τον τραγικο τροπο δεν ειναι οι μονοι που σκοτωνονται εξαιτιας των επεισοδιων που συμβαινουν σε πορειες σε εποχη οικονομικη κρισης .

Το κρατος σκοτωνει πολυ περισσοτερο κοσμο καθημερινα , οχι αμεσα αλλα εμεσα , με τις πολιτικες που εφαρμοζει στον ελληνικο λαο.

Και τωρα που εχουμε μπει για τα καλα στην οικονομικη κριση τα πραγματα θα γινονται ολοενα και χειροτερα .

Εγω δεν πιστευω οτι δεν θα το θυμουνται για πολυ , θα περασει καποιος καιρος και θα το ξεχασει ο κοσμος οπως τοσα αλλα παρομοια περιστατικα βλεπε θανατο του αλεξη .

Η τηλεοραση παντα αποπροσανατολιζει τον κοσμο.

Ελπιζω να ξυπνησουμε οι ελληνες και να αλλαξουμε μυαλα , αν θελουμε να σωθουμε σαν λαος.

Τετεια περιστατικα και φαινομενα σε πορειες πρεπει να στιγματιζονται και οι υπευθηνοι να συλαμβανονται , οπως τους αξιζει , σαν ψυχροι δολοφονοι .

Δημοσ.

Τετεια περιστατικα και φαινομενα σε πορειες πρεπει να στιγματιζονται και οι υπευθηνοι να συλαμβανονται , οπως τους αξιζει , σαν ψυχροι δολοφονοι .

Εμ αυτο φωναζουμε τοσα χρονια ολοι μας. Αλλα ειδες εσυ να πιανουν κανενα? Φυσικα και οχι. Τι να πιασουν, ''δικα'' τους παιδια?

Δημοσ.

Μόνο αμα αρχίσει ο κόσμος να σαπίζει στο ξύλο στις πορείες όποιον βλέπει με κουκούλες και μολότωφ θα σταματήσουν αυτά τα περιστατικά. Μόλις τον δείς πάρτον στο κυνήγι με όλο το μπλοκ σου και θα δεις αμα ξαναπατήσει.

Δημοσ.
Στην Κηφισια και στην Εκαλη ολα τα μαγαζια ειναι του μπαμπακα? Επισης, μπαχαλα γινονται εκει που υπαρχουν κοντα μπατσοι και το κυριοτερο πορειες. Εχετε δει πολλες πορειες στην Κηφισια?

Ειπαμε να λεμε βλακειες αλλα νταξει καπου υπαρχει και ενα οριο. Οι αλλοι με τους "πραγματικους" δολοφονους, εσεις με αυτο, ας σοβαρευτουμε λιγακι.

Ναι εντάξει ο συλλογισμός μου είναι εν μέρει λάθος γιατί δεν νομίζω από αυτούς που τα "σπάνε" έστω ο ένας στους δέκα να το κάνει για "διαμαρτυρία". Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα καίγανε καφετέριες και punto, θα καίγανε βίλλες και cayenne.

Όχι οτι αυτό δικαιολογεί το οτιδήποτε, αλλά λέμε τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...