DarkKnight Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Προφανως και ο ενοχος ειναι ενας αυτος που εριξε τη μολοτωφ, απο κει και περα σε ενα κσμο ονειρικο που ζουμε ολες οι εταιρειες, εργαστηρια, εργοταξια οικοδομες και παει λεγοντας τηρουνται τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας κρανη, γιλεκα, γαντια, πυροσβεστηρες, σκαλωσιες κοκ.
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Σαφώς κι αυτό δεν δικαιολογεί την δολοφονία των ανθρώπων, αλλά και αντίστροφα, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο κατάστημα επειδή πάντα φταίει ο δολοφόνος. και που ησουνα ρε φιλε ΠΡΙΝ απο τα σημερινα γεγονοτα να διαμαρτυρηθεις για τα μετρα ασφαλειας στο καταστημα; γιατι δεν κανατε καμια πορεια να φωναξετε για αυτο το προβλημα που ειναι και δημοσιο και ιδιωτικο; αλλα μολις εκανες την μ.κια σου και σκοτωσες ανθρωπους τωρα σε επιασε ο πονος για τους πυροσβεστηρες; ξερεις πως λεγεται αυτο; ριχνω σταχτη στα ματια του κοσμου για να καλυψω τις μαλ.ς μου και να την γλυτωσω φτηνοτερα. υγ.δεν το λεω σε εσενα προσωπικα τολη,γενικα αναφερομαι σε αυτους που εχουν το καταπτυστο θρασος να καλυψουν τους δολοφονους με τετοιο χυδαιο τροπο.ελεος ρε,ελεος.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αφού κοιμάσαι έτσι και αλλιώς τον ύπνο του δικαίου με τα Ράμπο και τα G.I. Joe σου.. Με τον Jake Sully κοιμαται.
akpe Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μα αυτοί δεν μιλάνε για καταμερισμό ευθύνης. Αυτοί κάνουν κοκοκο και τα ρίχνουν αλλού. Όπως πάντα.
Smaug Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Καταρχήν για τον θάνατο των 3 ανθρώπων φταίμε όλοι όσοι ψηφίζουμε και αναδεικνύουμε τις συγκεκριμένες κυβερνήσεις και άτομα εδώ και χρόνια. Προφανώς και οι μπάχαλοι στις πορείες γιατί αναρχικοί δεν είναι, είναι κατευθυνόμενοι και δρούν υπέρ του κράτους. Είναι ένα πάρα πολύ ωραία κατασκευασμένο παρακλάδι. Φασίστες δεν είναι μόνο οι χρυσαυγίτες σε αυτή τη χώρα, φασίστες είναι και οι ΚΚΕδες μαζί με τους υπόλοιπους αριστεριστές που απειλούν και λυντσάρουν κόσμο που δεν απεργεί, και καπελώνουν με τα συνθήματα τους το κόσμο. Φασίστας είναι και ο Βγενόπουλος που εν γνώσει του σκότωσε/ έθεσε σε κίνδυνο αυτούς τους ανθρώπους απειλώντας τους έμμεσα/άμεσα με απόλυση. Μια ακόμα πορεία, που συμμετείχε 99% άσχετος κόσμος καπελώθηκε (ποιός στην χάρη τους) απο τα ΜΜΕ ακριβώς όπως και με τις φοιτητικές πορείες. Έσπειραν τον φόβο για την ανθρώπινη ζωή όπως και τότε μας έπαιρναν τηλέφωνο οι γονείς μας για να μην κατεβούμε στο δρόμο. Όσοι του κομματικού μηχανισμού, βαλτοί, βυσματούχοι κτλ, (ακόμα και αυτοί που προκλητικά γράφουν εδώ) στεναχωρήθηκαν, για μένα θα έπρεπε να χαίρονται καθώς η θεσούλα τους με τέτοια γεγονότα μένει καρφωμένη στο πάτωμα και δεν κουνίεται στο ελάχιστο. YΓ. Το indymedia απο που και ως που φιλοξενείται σε server του ntua; Αυτά, καληνύχτα και να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.
PaNtErAz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μιας και το ιντυμιντια σέρνεται, στο βρήκα εδώ: http://dakrygono-a.blogspot.com/2010/05/blog-post_5916.html έντιτ: να το και απο ιντυμιντια: Ποιός λοιπόν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Μόνο που δεν συμμετέχει το Indymedia στην κουβέντα μας και ο φίλος G.I. Joe έγραψε αυτό που έγραψε χωρίς να μιλάει για Indymedia φωτογραφίζοντας όσους από εμάς τολμήσαμε να κατηγορήσουμε ΚΑΙ τα μεγάλα αφεντικά εκτός από τους φυσικούς υπαίτιους και δολοφόνους.
tolis_01 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 και που ησουνα ρε φιλε ΠΡΙΝ απο τα σημερινα γεγονοτα να διαμαρτυρηθεις για τα μετρα ασφαλειας στο καταστημα; γιατι δεν κανατε καμια πορεια να φωναξετε για αυτο το προβλημα που ειναι και δημοσιο και ιδιωτικο; αλλα μολις εκανες την μ.κια σου και σκοτωσες ανθρωπους τωρα σε επιασε ο πονος για τους πυροσβεστηρες; ξερεις πως λεγεται αυτο; ριχνω σταχτη στα ματια του κοσμου για να καλυψω τις μαλ.ς μου και να την γλυτωσω φτηνοτερα. υγ.δεν το λεω σε εσενα προσωπικα τολη,γενικα αναφερομαι σε αυτους που εχουν το καταπτυστο θρασος να καλυψουν τους δολοφονους με τετοιο χυδαιο τροπο.ελεος ρε,ελεος. Εχμ, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πυροπροστασία στο κτίριο; Που είναι οι αρμόδιοι του κράτους να κάνουν ελέγχους; Αν πχ έπαιρνε φωτιά το κτίριο για άλλο τυχαίο λόγο, ποιος θα ήταν ο υπεύθυνος για τους θανάτους;; Ξαναλέω, αυτό δεν κάνει λιγότερο υπεύθυνο τον δολοφόνο που έριξε τη μολότωφ. Αλλά είναι σαν να λες: δεν φοράω ζώνη στο αμάξι, ας μην έρθει ο δολοφόνος να πέσει πάνω μου.
akpe Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μόνο που δεν συμμετέχει το Indymedia στην κουβέντα μας και ο φίλος G.I. Joe έγραψε αυτό που έγραψε χωρίς να μιλάει για Indymedia φωτογραφίζοντας όσους από εμάς τολμήσαμε να κατηγορήσουμε ΚΑΙ τα μεγάλα αφεντικά εκτός από τους φυσικούς υπαίτιους και δολοφόνους. Συγγνώμη τότε, νόμισα πως αναφέρθηκες στο πόστ του yannis27gr. Στα του καταλογισμού συμφωνούμε. Μόνο που κανένας άλλος εκτός του νεαρού που έριξε ό,τι έριξε στην τράπεζα δεν το έκανε για να σκοτώσει.
OrdeR+240 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Φυσικα φταιει και ο βγαινοπουλος και οποιος αλλος εφθηνεται μηχανικοι που λαδωθηκαν για να δωσουν αδειες σε ακαταληλο κτιριο και ολο το συστημα που επικρατεισ στην ελλαδα , αμα το κτιριο δεν ειχε τα καταλληλα μετρα ασφαλειας . Αλλα κυριως φταινε αυτοι που ριξανε τις μολοτωφ , αυτοι σκωτωσανε τους ανθρωπους , ετσι δεν ειναι ρε παιδια . Δεν λεω οτι ο βγαινοπουλος , και ολοι οι υπολοιποι ειναι αγιοι .
Blondeamon Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ας μην κλειδωθεί το τοπικ...σβήσε το πόστ σου ή μοντ σβήστε μόνο το ποστ του. Πάει καλά η συζήτηση και είναι κρίμα.
KilliK Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Εχμ, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει πυροπροστασία στο κτίριο; Που είναι οι αρμόδιοι του κράτους να κάνουν ελέγχους; Αν πχ έπαιρνε φωτιά το κτίριο για άλλο τυχαίο λόγο, ποιος θα ήταν ο υπεύθυνος για τους θανάτους;;Ξαναλέω, αυτό δεν κάνει λιγότερο υπεύθυνο τον δολοφόνο που έριξε τη μολότωφ. Αλλά είναι σαν να λες: δεν φοράω ζώνη στο αμάξι, ας μην έρθει ο δολοφόνος να πέσει πάνω μου. δεν νομιζεις οτι αυτα που γραφεις ειναι λιγο ασχετα με το θεμα της ημερας;
yayawoot Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Έχω να διαβάσω το thread από το απόγευμα και συγγνώμη αν ξεφεύγω από τη συζήτηση.Παραθέτω ένα λινκ με την πιο ορθή απορία που έχω διαβάσει/ακούσει στα media και παράλληλα είναι και δικιά μου απορία: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7177.html Το οτι είναι από το τροκτικο ξεπεράστε το..δεν είναι αυτός ο σκοπός μου
PaNtErAz Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θα ηθελα παρα πολυ να μου πεις τις εναλλακτικες που εχει μια χωρα που βρισκεται στην δημοσιονομικη κατασταση που ειχε φτασει η δικια μας. 1. Έξοδος από την Ε.Ε. 2. Πτώχευση τώρα, και όχι ζωντανοί νεκροί σε ένα κρεββάτι με τεχνητά μέσα. (Θα γίνει έτσι και αλλιώς...) 3. Επιστροφή στην δραχμή (και υποτίμηση φυσικά αυτής) 4. Στάση πληρωμής του Χρέους 5. Κλοτσηδόν ολόκληρη η σαπίλα εκτός της χώρας με δήμευση της περιουσίας που έκαναν πατώντας πάνω μας. 6. Επιτέλους να αρχίσουμε να βασιζόμαστε στα δικά μας προιόντα, να περιορίσουμε στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τις εισαγωγές κτλ. Και αλλά είναι αλλά δεν είναι η ώρα, που λες και εσύ. Τα 2, 3, 4 είναι αναπόφεκτο να γίνουν... Γνωμη μου γιατι ειναι και αργα ειναι οτι δυστυχως για ολους μας θα περασουμε μια τουλαχιστον διετια σκληρων μετρων τα οποια θα πρεπει να τα υπστουμε με την ελπιδα οτι θα βαλουμε μυαλο και θα αλλαξουμε ολοι μαζι το συστημα. Μακαρι να γινονται μονο ειρηνικες πορειες και να ειναι αυτοι οι τελευταιοι που πεθαινουν ανουσια και αναιτια. Πραγματικα το να μαλωνουμε για το ποιος εφταιγε δεν εχει νοημα... Λυση στο προβλημα δεν δινει. Δεν δέχομαι να πληρώσω για κάτι που δεν έφαγα και θα "πολεμήσω" όσο μπορώ για αυτό, έχοντας τουλάχιστον την συνείδηση μου καθαρή ότι δεν υποτάχθηκα στις θελήσεις ξένων και λίγων και ότι δεν έπεισα τον εαυτό μου να δέχεται τα απανωτά χτυπήματα παθητικά προς χάριν μιας πλαστής εφορίας... Ούτε θα αφήσω άλλους να κάνουν ειρηνικές πορείες για μένα, παραμένοντας μεμψίμοιρος ως προς την λύση του προβλήματος που με απασχολεί και δεν το παραδέχομαι..
StrEaMLiNe Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 [...] το θεμα της ημερας; Αυτό είναι και το σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Θέμα της ημέρας είναι, ένα από τα εκατοντάδες κατά καιρούς. Καλός ο διάλογος και οι αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά ειλικρινά, πιστεύεις ότι όσοι σκίζουν τα ιμάτια τους θα θυμούνται το συμβάν σε ένα μήνα από τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.