Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και πως θα το κρινεις αυτο ομως?τελικα αρχιζω να πιστευω οτι αν δεν το δεις με τα ματια σου δεν πρεπει να πιστευεις τιποτα.

Οσον αναφορα τους εκβιασμους και τις απολυσεις σε δουλειες κτλ ολοι λιγο πολλοι τα εχουμε περασει και θα συνεχισουμε δυστυχως.

Οσον αναφορα τους κουκουλοφορους που βγαινουν μεσα απο αστυνομικα μπλοκα τα εχουμε δει και αυτά. (εννοειτε οτι υπαρχουνε και οι μπαχαλακηδες).

Οσον αναφορα τις λαμογιες που έχουν γινει για παρανομες αδειες και μελετες που δε στεκουν επιστημονικα ή αν θες καλυτερα που δεν τηρουσαν τις απαραιτητες προδιαγραφες αν μη τι αλλο υπαρχουνε ουκ ολιγες.

Απο κει και περα ο καθενας κρινει απο αυτό που είπες σωστα απο το τι εχει ζησει και τι εχει δει.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εσύ το πήρες σαν ειρωνεία. Αλλά ας μην trollάρουμε ε; Κρίμα είναι σε τόσο κρίσιμες στιγμές να παίζουμε την κολοκυθιά...

---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ----------

Θα σου απαντήσω όπως μου απάντησες και εσύ πριν:

"..."

Γνωρίζεις τι είναι οι νόμοι; Γνωρίζεις ότι ανάλογα με την παλαιότητα των κτιρίων υπάγονται και σε διαφορετικές διατάξεις και ανάλογα με αυτές πρέπει να συμμορφώνονται;

Δημοσ.
Γνωρίζεις τι είναι οι νόμοι; Γνωρίζεις ότι ανάλογα με την παλαιότητα των κτιρίων υπάγονται και σε διαφορετικές διατάξεις και ανάλογα με αυτές πρέπει να συμμορφώνονται;

Υπάρχει δηλαδή νόμος που λέει ότι όσο πιο παλιό είναι ένα κτίριο τόσο πιο εύκολα (ελαστικά) παίρνει άδεια λειτουργίας; Και σου φαίνετε και λογικό εσένα αυτό; Και όχι δεν γνωρίζω αυτούς τους νόμους (είμαι υποχρεωμένος; ). Βοηθησέ με σε παρακαλώ!

Δημοσ.

Αν και συμμετεχω σπανια στο φορουμ, δεν μπορω να βλεπω να γραφονται ετσι τετοια πραγματα.

Με τα διατηρητεα κτιρια καταρχασ ισχυει οτι δεν επιτρεπεται να βαλουν ρολα ασφαλειας απο την εξωτερικη μερια. Αρκετες τραπεζες εχουν βαλει απο μεσα. Εκει ειναι λαθος της διοικησης της τραπεζασ που δεν τα τοποθετησε.

Τωρα για το αν ο Βγενοπουλος απειλησε αν καποιος κανει απεργια θα τον απολυσει μαλλον αυτοι που τα γραφουν δεν εχουν δουλεψει ποτε σε τραπεζες ή σε μεγαλες εταιρειες ωστε να ξερουν οτι ολες αυτες οι εταιριες εχουν unions τα οποια εχουν μεγαλη δυναμη και δεν τιθεται επ ουδενη λογο ζητημα να υπηρχε τετοια εντολη. Αν Panteraz ηξερες κατι παραπανω θα ηξερες οτι ολες οι εταιριες ειχαν δωσει εντολη στους υπαληλους τους σε περιπτωση που απειλουνται ή νοιωθουν απειλη να εκκενωνουν κτιρια χωρις δευτερη σκεψη.

Γιατι δεν εγινε δεν ξερω, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι το δικαιωμα να απεργω ειναι ισο με το δικαιωμα να δουλευω. Αλλωστε μια ημερα απεργιας μου μειωνει ακομα παραπανω τον μισθο μου και επισης δουλευω γιατι μου αρεσει η δουλεια μου και δεν ψαχνω ευκαιριες να κανω διακοπες.

Την επιλογη μου την εκανα οταν δεν ψηφισα

Δημοσ.

Αφου τους ξερουνε αυτους τους γνωστους αγνωστους ποιοι ειναι , που τα σπανε μετα τις πορειες , τοσο δυσκολο ειναι πια να τους πιασουνε οι αστυνομικοι .

Η τουλαχιστον να τους πιασουνε οι ιδιοι οι διαδηλωτες και να τους πλακωσουν στο ξυλο , οι διαδηλωτες ειναι χιλιαδες και αυτοι ελαχιστοι .

Τι να πω για το περιστατικο αυτο , τραγικα πραγματα , κριμα στα παιδια που σκοτωθηκαν και στις οικογενειες τους .

Εγω μια ζωη το μονο που ακουω στα καναλια , ειναι τα επεισοδια που γινονται στις πορειες , ποτε δεν λενε για τον κοσμο που διαδηλωσε.

Αντιθετως οταν γινονται επεισοδια δειχνουνε το θεμα γαι ωρες .

Δεν ξερω , λεω , μια σκεψη κανω , μηπως ειναι και τα καναλια στο παιχνιδι των κουκουλοφορων .

Δημοσ.

Σιγα μη κανουν και συλληψεις οι διαδηλωτες.. Οι αστυνομικοι ειναι φανερο πως δε μπορουν να τους πιασουν.. Αν κατα τυχη, λεω εγω τωρα, πιασουν κανεναν, ας του βγαλουν την κουκουλα.. Να δουμε ρε αδερφε τι διαλο σουπερηρωες ειναι και τι υπερφυσικες δυναμεις εχουν αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι.. Που εχει λυσσαξει η αστυνομια να τους πιασει τα τελευταια χρονια, κ αυτοι παντα ξεφευγουν.

Δημοσ.
Και όχι δεν γνωρίζω αυτούς τους νόμους (είμαι υποχρεωμένος; ). Βοηθησέ με σε παρακαλώ!

Ναι είσαι, η άγνοια νόμου απαγορεύεται, ντάξει τώρα?

Και πες ότι δεν ξέρεις, πράγμα που επαναλαμβάνω απαγορεύεται, τι τα αμολάς τότε και εκτίθεσαι?

Δημοσ.
Σιγα μη κανουν και συλληψεις οι διαδηλωτες.. Οι αστυνομικοι ειναι φανερο πως δε μπορουν να τους πιασουν.. Αν κατα τυχη, λεω εγω τωρα, πιασουν κανεναν, ας του βγαλουν την κουκουλα.. Να δουμε ρε αδερφε τι διαλο σουπερηρωες ειναι και τι υπερφυσικες δυναμεις εχουν αυτοι οι γνωστοι-αγνωστοι.. Που εχει λυσσαξει η αστυνομια να τους πιασει τα τελευταια χρονια, κ αυτοι παντα ξεφευγουν.

Να κανουνε συλληψεις , οταν πανε τα κ@λωπαιδα να διαλησουνε μια ειρηνικη πορεια .

Να τους πιασουνε , να τους βγαλουν φωτογραφιες να ξερουμε τις φατσες τους

, και να τους δωσουνε στην αστυνομια.

Δημοσ.
Αν και συμμετεχω σπανια στο φορουμ, δεν μπορω να βλεπω να γραφονται ετσι τετοια πραγματα.

Με τα διατηρητεα κτιρια καταρχασ ισχυει οτι δεν επιτρεπεται να βαλουν ρολα ασφαλειας απο την εξωτερικη μερια. Αρκετες τραπεζες εχουν βαλει απο μεσα. Εκει ειναι λαθος της διοικησης της τραπεζασ που δεν τα τοποθετησε.

Ψιλολαθάκι της τραπεζίτσας μωρέ. Δεν στέκεσαι εδώ φυσικά έχεις πιο σημαντικά πράγματα να πεις πιο κάτω

Αν Panteraz ηξερες κατι παραπανω θα ηξερες οτι ολες οι εταιριες ειχαν δωσει εντολη στους υπαληλους τους σε περιπτωση που απειλουνται ή νοιωθουν απειλη να εκκενωνουν κτιρια χωρις δευτερη σκεψη.

Εσύ το ξέρεις αυτό ε; Από έμπειρες φαντάζομαι πηγές. Εκτός και αν δουλευεις σε όλες τις εταιρείες (με "ει" όχι με "ι") και στο είπαν.

Γιατι δεν εγινε δεν ξερω,

Δηλαδή έδωσαν την ζωή τους για να σώσουν την τράπεζα που αγαπούσαν ε; Ενώ μπορούσαν να φύγουν από την πόρτα ασφαλείας που δεν υπήρχε.. Αλλά γιατί να σταθείς σε αυτό; Αφού έχεις άλλα πιο σημαντικά να τονίσεις πιο κάτω.

Αλλωστε μια ημερα απεργιας μου μειωνει ακομα παραπανω τον μισθο μου και επισης δουλευω γιατι μου αρεσει η δουλεια μου και δεν ψαχνω ευκαιριες να κανω διακοπες.

E ναι, μήπως χάνεις λεφτά από την αύξηση του ΦΠΑ; Μήπως σου κοστίζει ακριβότερα η βενζίνη; Μήπως ανα πάσα στιγμή μπορούν να σε διώξουν από την δουλεία σου πιο εύκολα πλέον για να πάρουν έναν νέο με 560 ευρώ; Μήπως την χώρα σου την παρέδωσαν σε χέρια ξένων;

Μήπως είναι καλύτερα να μην χάσεις το μεροκάματο μιας μέρας και να αφήσεις του άλλους να διαμαρτυρηθούν για σένα; Ε εγωιστή κοντόφθαλμε μια ζωή Έλληνα;

Την επιλογη μου την εκανα οταν δεν ψηφισα

Επιτέλους τα σημαντικά!!!

Δημοσ.

ωπα ωπα μισο διοτι νομιζω ο νεοελληνας μολις αγγιξε νεο πατο.

αν καταλαβα σωστα.

καποιοι,οποιοι και ναναι, σκοτωσανε 4 ανθρωπους (αν αληθευει οτι η μια κοπελα ηταν 4μηνων εγκυος) και βγαινουν καποιοι,οποιοι και αν ειναι αυτοι,και λενε οτι δεν φταινε αυτοι που πεταξανε τις μολοτοφ αλλα φταιει ο Βγενοπουλος γιατι δεν ειχε πυροσβεστηρες η τραπεζα η γιατι δεν τους εδωσε ρεπο να πανε σπιτια τους αφου ηξερε οτι θα γινοταν πορεια αρα και ηταν αυτονοητο οτι θα καιγοταν και η τραπεζα του.

μαλιστα.

καληνυχτα.

Δημοσ.
Από το indymedia: Ο πραγματικός αυτουργός του σημερινού τραγικού θανάτου των 3 ανθρώπων είναι ο “κύριος” Βγενόπουλος, που με τους γνωστούς εργοδοτικούς εκβιασμούς (απειλή απόλυσης) ανάγκασε τους υπαλλήλους του σε ημέρα απεργίας να εργάζονται στα υποκαταστήματα της τράπεζάς του, ακόμα και σε αυτά, όπως της Σταδίου, απ' όπου θα περνούσε η διαδήλωση.

AXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXX

Ψοφήστε ζώα.

Όχι, ο πραγματικός αυτουργός δεν είναι αυτός που έριξε μπιτόνια/κουβάδες τι σκατά ήτανε με βενζίνη μέσα στο κτίριο, και στα καπάκια μολότοφ. Όχι, ο Βγενόπουλος ήταν.

Ρε δεν μας χέζετε λεω εγώ.

Ας ήταν η μάνα σας και ο πατέρας σας εκεί μέσα, να σας έλεγα εγώ για πότε αλλάζετε μυαλά. Ηλίθιοι.

• Super Moderators
Δημοσ.

τι περίμενες να πουν ρε Killik, κάτι διαφορετικό?

αναμενόμενη εμετική απάντηση...

Δημοσ.

αν καταλαβα σωστα.

καποιοι,οποιοι και ναναι, σκοτωσανε 4 ανθρωπους (αν αληθευει οτι η μια κοπελα ηταν 4μηνων εγκυος) και βγαινουν καποιοι,οποιοι και αν ειναι αυτοι,και λενε οτι δεν φταινε αυτοι που πεταξανε τις μολοτοφ αλλα φταιει ο Βγενοπουλος γιατι δεν ειχε πυροσβεστηρες η τραπεζα η γιατι δεν τους εδωσε ρεπο να πανε σπιτια τους αφου ηξερε οτι θα γινοταν πορεια αρα και ηταν αυτονοητο οτι θα καιγοταν και η τραπεζα του.

μαλιστα.

καληνυχτα.

Σαφώς κι αυτό δεν δικαιολογεί την δολοφονία των ανθρώπων, αλλά και αντίστροφα, δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στο κατάστημα επειδή πάντα φταίει ο δολοφόνος.

Δημοσ.

αν καταλαβα σωστα.

μαλιστα.

καληνυχτα.

Βρες ΕΝΑΝ που να το είπε αυτό και κάντο μου quote να το δούμε...

Καληνύχτα γιατί; Αφού κοιμάσαι έτσι και αλλιώς τον ύπνο του δικαίου με τα Ράμπο και τα G.I. Joe σου..

AXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXX

Ψοφήστε ζώα.

Όχι' date=' ο πραγματικός αυτουργός δεν είναι αυτός που έριξε μπιτόνια/κουβάδες τι σκατά ήτανε με βενζίνη μέσα στο κτίριο, και στα καπάκια μολότοφ. Όχι, ο Βγενόπουλος ήταν.

Ρε δεν μας χέζετε λεω εγώ.

Ας ήταν η μάνα σας και ο πατέρας σας εκεί μέσα, να σας έλεγα εγώ για πότε αλλάζετε μυαλά. Ηλίθιοι.[/quote']

τι περίμενες να πουν ρε Killik, κάτι διαφορετικό?

αναμενόμενη εμετική απάντηση...

Είστε για γέλια! Κάντε μου quote ποιος είπε ότι ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ και μαζί δεν κατέκρινε και τους φασιστο-παπάρες...

Αλλά τι περιμένεις από άτομα who have no life (32,5454,5454 post...)

Δημοσ.
Βρες ΕΝΑΝ που να το είπε αυτό και κάντο μου quote να το δούμε...

Καληνύχτα γιατί; Αφού κοιμάσαι έτσι και αλλιώς τον ύπνο του δικαίου με τα Ράμπο και τα G.I. Joe σου..

Μιας και το ιντυμιντια σέρνεται, στο βρήκα εδώ:

http://dakrygono-a.blogspot.com/2010/05/blog-post_5916.html

Η αλήθεια είναι ότι ο πραγματικός δολοφόνος, ο πραγματικός αυτουργός του σημερινού τραγικού θανάτου των 3 ανθρώπων είναι ο “κύριος” Βγενόπουλος, που με τους γνωστούς εργοδοτικούς εκβιασμούς (απειλή απόλυσης) ανάγκασε τους υπαλλήλους του σε ημέρα απεργίας να εργάζονται στα υποκαταστήματα της τράπεζάς του, ακόμα και σε αυτά, όπως της Σταδίου, απ’ όπου θα περνούσε η διαδήλωση. Εκβιασμοί που είναι γνώριμοι σε όλους όσοι βιώνουν καθημερινά την τρομοκρατία της μισθωτής σκλαβιάς. Να δούμε, σήμερα, τι δικαιολογίες θα βρει να ξεφουρνίσει στους οικείους των θυμάτων και σε ολόκληρη την κοινωνία (με το γνωστό σιχαμένο μελιστάλαχτο και σοβαροφανές ύφος του) αυτός ο μεγαλοκεφαλαιούχος, που ορισμένα καθεστωτικά κέντρα τον προωθούν για επόμενο πρωθυπουργό σε κυβέρνηση “εθνικής ενότητας” μετά την αναμενόμενη ολοκληρωτική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος.
έντιτ: να το και απο ιντυμιντια:

Ο πραγματικός αυτουργός του σημερινού τραγικού θανάτου των 3 ανθρώπων είναι ο “κύριος” Βγενόπουλος, που με τους γνωστούς εργοδοτικούς εκβιασμούς (απειλή απόλυσης) ανάγκασε τους υπαλλήλους του σε ημέρα απεργίας να εργάζονται στα υποκαταστήματα της τράπεζάς του, ακόμα και σε αυτά, όπως της Σταδίου, απ' όπου θα περνούσε η διαδήλωση.
Ποιός λοιπόν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...