Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
των τελευταίων ετών (δεκαετίας) σίγουρα, αλλά της σύγχρονης ιστορίας δεν το πιστεύω...

Και καλά κάνεις.

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως εδω στην Αγγλια στο ITV ειδα το βιντεο με την γυναικα με τα μαυρα που ειχε καταφερει να βγει στο μπαλκονι και ηταν καταμαυρη απο τους καπνους κ σε καποια φαση βγηκε στο πρεβαζι καθως ανεβαινε ο πυροσβεστης και εκεινη ηταν ειλικρινα στο κενο.Πιστευω οτι κ αυτη θα πηδουσε οπως ο αλλος αν αργουσε λιγο ακομα η Πυροσβεστικη.Φρικιαστικο παντως

Δημοσ.

H μεγαλυτερη συγκεντρωση διαμαρτυριας /συλλαλητηριο που θυμαμαι εγω στην συγχρονη ιστορια της Ελλαδας ηταν το 92 στην Θεσσαλονικη οπου κοντα στο 1 εκατομμυριο απο ολη την Ελλαδα ειχαν συγκεντρωθει για τα Σκοπια.Φυσικα εντελως ασχετο το ενα με το αλλο αλλα σιγουρα αυτο ηταν το μεγαλυτερο που θυμαμαι εγω

Δημοσ.
H μεγαλυτερη συγκεντρωση διαμαρτυριας /συλλαλητηριο που θυμαμαι εγω στην συγχρονη ιστορια της Ελλαδας ηταν το 92 στην Θεσσαλονικη οπου κοντα στο 1 εκατομμυριο απο ολη την Ελλαδα ειχαν συγκεντρωθει για τα Σκοπια.Φυσικα εντελως ασχετο το ενα με το αλλο αλλα σιγουρα αυτο ηταν το μεγαλυτερο που θυμαμαι εγω

Ο μητσοτέτοιος δεν ήταν τότε που είπε "σε δέκα χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα".

btw,όλοι Μακεδονία δεν αναφωνούν το ψευτοκρατίδιο των αλβανόγυφτων;:P

Δημοσ.

Ο μητσοτέτοιος δεν ήταν τότε που είπε "σε δέκα χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το όνομα".

btw,όλοι Μακεδονία δεν αναφωνούν το ψευτοκρατίδιο των αλβανόγυφτων;:P

Απλα εχω πολυ γερη μνημη!!Εγω κ 2-3 ακομα στην Ελλαδα να θυμομαστε για αυτο το κρατιδιο

Δημοσ.

Σήμερα ήμουνα στην πορεία και σας μεταφέρω ότι πολύς κόσμος εκτός αναρχικού/ αντιεξουσιαστικού/ ακροαριστερού χώρου ήρθε σε λεκτική και υλική αντιπαράθεση με αστυνομικούς. Υπήρχαν πολλές τάσεις, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο συγκρουσιακές. Δεν μπορώ να δεχθώ δηλαδή το δίπολο από τη μια οι "ειρηνικοί διαδηλωτές" και από την άλλη οι "μπάχαλοι αναρχικοί". Όταν το ποτήρι ξεχειλίζει, δεν μπορεί να είναι σαφώς καθορίσιμη η προέλευση της βίας.

Είναι δυνατό να καις την τράπεζα 2 η ώρα το μεσημέρι όταν ξέρεις ότι είναι πολύ πιθανό να είναι κόσμος μέσα; Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να είσαι; Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχε εκκενωθεί η τράπεζα από νωρίς και δεν είχαν κατέβει τα ρολά, από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι ξέρανε ότι αποτελεί στόχο. Εξίσου εγκληματικό.

Είναι πολύ εύκολο να βγεις και να πεις, ωραία ας τους μαζέψουν τους 30-300-3000 που κάνουν τα μπάχαλα να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Ποιος σε διαβεβαιώνει όμως ότι δε θα ξεπηδήσουν κι άλλοι "μπαχαλάκηδες";

Δημοσ.

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τους 3 αθωους.

Ηθελα να γραψω πολλα, αλλα δε βγαινει λεξη.

Ας σεβαστουν καποιοι εδω μεσα τη μνημη τους.

Δημοσ.

Δε ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει,ακουσα οτι οσο πεταγαν τις μολοτωφ χλευαζαν οσους ηταν μεσα επειδη δουλευαν

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δε ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει,ακουσα οτι οσο πεταγαν τις μολοτωφ χλευαζαν οσους ηταν μεσα επειδη δουλευαν

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αυτό ακούγεται όλο και περισσότερο τόσο από αυτόπτες όσο και από τα κανάλια...

Δημοσ.

Μυρίζομαι προβοκάτσια απο τα τσιράκια της κρατικής ασφάλειας για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απο την ουσία, δηλαδή την τεράστια σημερινή διαδήλωση.

Δημοσ.
Μυρίζομαι προβοκάτσια απο τα τσιράκια της κρατικής ασφάλειας για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο απο την ουσία, δηλαδή την τεράστια σημερινή διαδήλωση.

φιλε, ασε μας τωρα...πεθανανε ανθρωποι. τωρα τι προβοκατσια και ουσιες λεμε τωρα.

Δημοσ.

Τα κανάλια και το troktiko θα σας πούν οτι το έκαναν αναρχικοί αντιεξουσιαστές. Όπως και οτι ο μπάτσος σκότωσε τον Γρηγορόπουλο το '08.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...