Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί είναι αυτό!!!!! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!!! Δεν μπορούσαν να την ρίξουν στην Βουλή να πιάσει και τόπο????

*δεν νομίζω να είχαν ως σκοπό να σκοτώσουν ανθρώπους, αλλα Γ@ΜΙΟΝΤΕ πατόκορφα!!! απο την στιγμή που ήξεραν οτι βρίσκονται άνθρωποι μέσα ήταν μεγάλοι τους μαλακία.... Οι "αναρχικοί" το έκαναν γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.
Μια χαρά της έκατσε της πολιτικής ηγεσίας.

Το περίμενα ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό. Μπράβο.

Δημοσ.
Αν κανετε απολυτη ησυχια μπορεί να ακουσετε και ερπυστριες στην Κηφησιας

Θα πω στο Λούλου να κατέβει,νάχουμε μέσον...:P

Δημοσ.

*δεν νομίζω να είχαν ως σκοπό να σκοτώσουν ανθρώπους, αλλα Γ@ΜΙΟΝΤΕ πατόκορφα!!! απο την στιγμή που ήξεραν οτι βρίσκονται άνθρωποι μέσα ήταν μεγάλοι τους μαλακία.... Οι "αναρχικοί" το έκαναν γνωρίζει κανείς?

Οκκκ... Μία μολότοφ είναι συμβολική όπως ένα τριαντάφυλλο. Ότι να ναι όπως να ναι.

Παίζει σημασία ποιος την έριξε;

Δημοσ.
Το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί είναι αυτό!!!!! ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ!!!!! Δεν μπορούσαν να την ρίξουν στην Βουλή να πιάσει και τόπο????

Όχι, όταν πετάς molotov, πυροβολείς κ.τ.λ. δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχει δεν το ήθελα. Όταν φεύγει από το χέρι σου είσαι εν δυνάμει φονιάς.

Δημοσ.

Το επεισοδιο αυτο , πως ξερουμε αν το κανανε ταραξίες ή οι γνωστοί ταραξιες(μπατσοι) για να τρομοκρατησουν τον κοσμο,οπως ειχε βγαλει ενας βιντεο στον Λαζοπουλο πέρσι νομιζω..??

οπως και να εχει τα συλλυπητήρια μου .

Δημοσ.

Δυστυχώς οι "γνωστοί-άγνωστοι" ήταν παντού και έκαναν τις γνωστές καφρίλες.

Η διαδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή και κατά την γνώμη μου θα ήταν προτιμότερο να κυλούσε ειρηνικά.

Δημοσ.
Οκκκ... Μία μολότοφ είναι συμβολική όπως ένα τριαντάφυλλο. Ότι να ναι όπως να ναι.

Παίζει σημασία ποιος την έριξε;

Όχι δεν παίζει σημασία, γιατι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ θέμα είναι το έχασαν 3 άνθρωποι την ζωή τους χωρίς να φταίνε σε τίποτα.... Απλά για προσωπική ενημέρωση το ρώτησα, γιατί σίγουρα μετά θα βγούν κάποιοι και θα πούν οι κόκκινοι το έκαναν, όχι οι κίτρινοι κτλπ κτλπ.

Δημοσ.
Όχι, όταν πετάς molotov, πυροβολείς κ.τ.λ. δεν έχει σημασία. Δεν υπάρχει δεν το ήθελα. Όταν φεύγει από το χέρι σου είσαι εν δυνάμει φονιάς.

ακριβως

αλλωστε τι ηταν ηλιθιοι και δεν ηξεραν οτι μεσα εχει κοσμο? απλα δε τους ενοιαζε αυτοι ηθελαν να καψουν την τραπεζα κι ο,τι γινει

και τωρα ακουω οτι εμπαινε η πυροσβεστικη να σβησει τη φωτια και δεχοταν πετρες!!!!

Δημοσ.

Ορίστε. Ακουώ τώρα στο σκάι ότι πέταξαν πέτρες στους πυροσβέστες που έσβηναν την φωτιά στο υποκατάστημα που πέθαναν οι άνθρωποι.

Μπράβο ρε διαδηλωτές του κ..λου.

Μπράβο.

Δημοσ.

Επειδή άκουγα το ρεπορτάζ από το BBC, σύμφωνα με την κρίση του δημοσιογράφου (όσο αντικειμενική κι αν είναι αυτή), το σημερινό - πρωινό θεωρείται το πρώτο κύμα, αναφέροντας μάλιστα πως πρόκειται για "απλούς" πολίτες και μέλη του κομμουνιστικού κόμματος - παράταξης. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, έτσι, ότι θεωρούσε πως εκείνη την ώρα στην πορεία βρισκόταν το "ειρηνικό" κομμάτι.

Η άποψη του ήταν πως "αναρχικοί" και γενικότερα εξτρεμιστές δεν είχαν κάνει ακόμη την εμφάνιση τους.

Όσον αφορά τη βουλή, πλάνα δείχνουν μέρος της πορείας να προσπαθεί να ανέβει τα σκαλιά για να μπει μέσα, και να απωθείται από τα ΜΑΤ.

Επίσης πέραν του "να καεί, να καεί, το μπ... η Βουλή", ακουγόταν και φωνές για να βγούνε έξω όλοι, μπροστά τους.

Συγκεχυμένα εντελώς μεταφέρω όσα άκουσα.

Δημοσ.

δε καταλαβαινω ρε γαμωτο τι σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι καποιοι???τι φταινε οι αθωοι που πηγαν για δουλεια και δε θα ξαναγυρισουν???

ποτε θα πιασουν αυτα τα ρεμαλια>???

Κανονικά έπρεπε στην τράπεζα να υπήρχε ένα δίκαννο (ή να το κρατούσε κάποιος από εκείνους) και να μοίραζε σφαιρίδια στα κωλόπαιδα που πέταξαν τις μολότοφ! Θάνατος στα μαλακισμένα :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...