Προς το περιεχόμενο

Τρεις νεκροί από molotov σε τράπεζα στην οδό Σταδίου.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εκτος απο τους "αναρχικους" καλο ειναι να βριζετε και τους αγνους και ειρηνικους διαδηλωτες γιατι στα επεισοδεια με πετρες και μπουκαλια (ειδικα στη Βουλη και επι της Σταδιου) συμμετειχαν αυτοι. (δεν αναφερομαι φυσικα στο περιστατικο της τραπεζας και σε καποια αλλα σημεια που υπηρχαν οι γνωστες οργανωμενες ομαδες)

• Απαντ. 905
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To oτι πεθαινει καθημερινα κοσμος απο την πείνα την φτωχιά την δυστυχία την απόγνωση στην Ελλαδα ουτε που μας νοιαζει διοτι δεν βγαινουν στα καναλια..Απο την αλλοι οι ηθικοι αυτουργοί για τους θανατους αυτων..ουτε που ασχολουμαστε...

Πέθαναν 2 υπάλληλοι σε έναν αγώνα και πέσαμε με τα μούτρα ..

Δεν λέω οτι με ψήνει να χάνεται κόσμος αλλά καθημερινά σκοτώνονται

χάνονται-πεθαίνει κοσμος εξαιτιας της πολιτικης που εφορμοζεται (και οχι μονο) και ουτε που ασχολειται κανεις...

Ευχομαι να μην σταματησει εδω ο αγωνας ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...........

Συγχαρητήρια αγνέ αγωνιστή ................. θα μου πείς όμως αν ένα από τα σημερινά θύματα ήτανε αδελφός ή αδελφή σου ............. θα μας έλεγες τα ίδια???

Δημοσ.
To oτι πεθαινει καθημερινα κοσμος απο την πείνα την φτωχιά την δυστυχία την απόγνωση στην Ελλαδα ουτε που μας νοιαζει διοτι δεν βγαινουν στα καναλια..Απο την αλλοι οι ηθικοι αυτουργοί για τους θανατους αυτων..ουτε που ασχολουμαστε...

Πέθαναν 2 υπάλληλοι σε έναν αγώνα και πέσαμε με τα μούτρα ..

Δεν λέω οτι με ψήνει να χάνεται κόσμος αλλά καθημερινά σκοτώνονται

χάνονται-πεθαίνει κοσμος εξαιτιας της πολιτικης που εφορμοζεται (και οχι μονο) και ουτε που ασχολειται κανεις...

Ευχομαι να μην σταματησει εδω ο αγωνας ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...........

3 λαλουν και 2 χορευουν

Δημοσ.

Ε ρε ξύλο θέλουμε όλοι μας που τους βάλαμε εκεί. γαμhμενοι ψήφοι έχω ψήφιση 4 φόρες και αφτες απτο μαλ@κα το πάτερα μου που με πίεζε κάθε λίγο απτά 17 μου, τώρα τέρμα να πανε να γ@μηθουν τα καθκια. εντομεταξι να εχεις και τους άλλους δολοφόνους να καίνε το κοσμομακι

λες και με τη molotov θα λυθούν ολα, είναι επανάσταση τώρα αυτό. κρίμα τους ανθρώπους κρίμα τις οικογένειες τους . Και αφτο που με τσατίζει είναι κάθομαι και λέω για χάθηκαν αφτί οι άνθρωποι. το χειρότερο είναι που τίποτα μα ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε ότι και να γήινε.

Δημοσ.
Συγχαρητήρια αγνέ αγωνιστή ................. θα μου πείς όμως αν ένα από τα σημερινά θύματα ήτανε αδελφός ή αδελφή σου ............. θα μας έλεγες τα ίδια???

Εσυ τι προτεινεις να κανουμε φιλε μη αγωνιστη? Να κατσουμε και να πουμε μπραβο για αυτα τα μετρα?

Δημοσ.
Προς θεού στην πορεία σήμερα δεν ήταν μπάχαλοι

sim4.jpg

Αυτους τους καραγκιοζηδες ψευτοεπαναστατες με τις κουκουλες που κανουν πολυ περισσοτερο κακο απο οτι καλο μπορει να εχουν στο μυαλο τους οτι μπορει να φερουν, γιατι κανείς δεν τους πιανει ποτε?

Και τελικως, τι διαολο ειναι αυτοι? Κακομαθημενα πλουσιοπαιδα που δεν εχουν τι να κανουν και κανουν ο,τι να ναι, ή φτωχα παιδια που αντιδρουν στον καπιταλισμο? Αμορφωτα οντα που δεν "νιωθουν" ή πτυχιουχοι πανεπιστημιων? Ή μηπως ολα αυτα?

Δημοσ.
Εσυ τι προτεινεις να κανουμε φιλε μη αγωνιστη? Να κατσουμε και να πουμε μπραβο για αυτα τα μετρα?

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ .............. αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη υπάρχουν καί άλλοι τρόποι από το να δολοφονείς εν ψυχρώ!

Δημοσ.
Αυτους τους καραγκιοζηδες ψευτοεπαναστατες με τις κουκουλες που κανουν πολυ περισσοτερο κακο απο οτι καλο μπορει να εχουν στο μυαλο τους οτι μπορει να φερουν, γιατι κανείς δεν τους πιανει ποτε?

αυτους δεν τους πειραζουμε.ειναι μερος του συστηματος.τους χρησιμοποιουμε οπως θελουμε εμεις (κυβερνηση και μμε)

Δημοσ.

Να μην βάλλεις κατά συμπολιτών σου αλλά κατά αυτών που το αξίζουν;

Και δεν αναφέρομαι σε εσένα, ούτε στους διαδηλωτές, αναφέρομαι σε αυτούς που πετάνε μολότοφ με στόχο να σκοτώσουν.

Αν και αμφιβάλλω για τον σκοπό και την ιδεολογία που έχουν και δεν έχουν αντίστοιχα όσοι σε κάθε πορεία κάνουν τα ίδια και τα ίδια.

Πάντως αντίδραση κατά των μέτρων, δεν είναι.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά άμα μου τι έδινε και παθενα αμοκ θα χα 1 χειροβομβίδα κα θα πιγενα κατεφθιαν στους πολίτικους οχι αστυνομικούς ουτε αθώους πολίτες θα τούς τιναζα μαζι με έμενα.

Δημοσ.
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ .............. αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη υπάρχουν καί άλλοι τρόποι από το να δολοφονείς εν ψυχρώ!

Ο χρηστης που εκανες quote μιλησε για αγωνα και οχι για "δολοφονιες εν ψυχρω".

Και δεν σε ρωτησα τι δεν θεωρεις λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...