nomisteraki Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 υλικό απο τις κάμερες έχει πάει για εξεταση στην ΓΑΔΑ. μαζευουν κοσμο αβερτα απο "καταληψεις" και κεντρο. η οργή του κόσμου είναι μεγάλη. να δειτε τι έχει να γίνει αν δε βρεθουν οι κουκουλοφόροι αναρχουπάλληλοι που έκαψαν τους ανθρώπους. τελειώσατε
akpe Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Πάντως, ότι και να είχε τελικά μέσα, εμένα μου φαίνεται περίεργο το ότι πήρε φωτιά στον 4ο σήμερα. Μπορεί να είναι και τυχαίο, περίεργο συνεχίζει να μου φαίνεται. Ναι ρε συ, απλά μου τη σπάει απίστευτα η μανία μερικών να προσάψουν, χωρίς αποδείξεις, ευθύνες όχι εκεί που πρέπει, αλλά εκεί που τους συμφέρει. Και μάλιστα στην σκιά τεσσάρων θανάτων.
bobosss Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ενα σύνθημα που θύμησε ενας φίλος φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους Έτσι γίνονται οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις."Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας" είναι το σύνθημα που κυριαρχεί. Όσο δυσάρεστα και αν είναι αυτά τα γεγονότα,όσο και αν δεν συμφονούμε με αυτά που γίνονται γι αυτούς που σήμερα βγήκαν στους δρόμους έχει ξεκινήσει μια επανάσταση-ενας πόλεμος και με νόμους πολέμου θα πορευθούν.Για πολλούς απο αυτούς που ήταν σήμερα στο δρόμο οι υπαλληλοι της marfin δεν ήταν φτωχαδάκια που ακόμα και σήμερα δουλευαν γιατι το παιδί στο σπίτι δεν έχει γάλα να φάει αλλα ηταν οι "προσκυνημένοι" στο σύστημα και στο κεφάλαιο και έτσι τους συμπεριφέρθηκαν.
vagpap Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ναι ρε συ, απλά μου τη σπάει απίστευτα η μανία μερικών να προσάψουν, χωρίς αποδείξεις, ευθύνες όχι εκεί που πρέπει, αλλά εκεί που τους συμφέρει. Και μάλιστα στην σκιά τεσσάρων θανάτων. Σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, οι έχοντες συμφέροντα, όποιοι και να είναι αυτοί, προσπαθούν να "κερδίσουν" ότι μπορούν... Πριν λίγο άκουγα τους πολιτικούς αρχηγούς να κοκκορομάχονται, και αυτοί στη σκιά των θανάτων (3 δεν είναι?)
nomisteraki Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ... και αυτοί στη σκιά των θανάτων (3 δεν είναι?) η μια κοπέλα ηταν έγκυος και κλασικα.. οι αναρχουπάλληλοι κρυβονται στο ασυλο. πρωτότυπο ε?
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Είναι πάντως τραγικό να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι , από ανθρώπινα σκουπίδια που αυτοαποκαλούνται αναρχικοί (και δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς).. Είναι απίστευτη η μαλακία τους και δεν αξίζουν να ζουν τόσο ηλίθιοι άνθρωποι... Αν είναι δυνατόν να θεωρείς τον εαυτό σου επαναστάτη επειδή καις ένα κτίριο.. Αδερφάρες του κερατά και κακομαθημένα μαλακομπάσταρδα είναι...:mad:
akpe Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 [...]Για πολλούς απο αυτούς που ήταν σήμερα στο δρόμο οι υπαλληλοι της marfin δεν ήταν φτωχαδάκια που ακόμα και σήμερα δουλευαν γιατι το παιδί στο σπίτι δεν έχει γάλα να φάει αλλα ηταν οι "προσκυνημένοι" στο σύστημα και στο κεφάλαιο και έτσι τους συμπεριφέρθηκαν. Πολύ θα ήθελα να δω όσους έχουν την ίδια άποψη, να το πούν αυτό στα μούτρα των οικογενειών των θυμάτων, ιδίως στον άντρα της κοπέλας που έχασε μαζί και το παιδί του. Χωρίς καδρόνια, μολότοφ και προπυλακισμούς. Αλλά δεν τους παίρνει. Θρασύδειλοι και ευκαιριακοί επαναστάτες που στο βωμό του ξεκαυλώματος δεν λογαριάζουν τίποτε. Ευχαριστώ, στο διάολο να πάτε (κατά προτίμηση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο), πάμε παρακάτω. Σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, οι έχοντες συμφέροντα, όποιοι και να είναι αυτοί, προσπαθούν να "κερδίσουν" ότι μπορούν... Πριν λίγο άκουγα τους πολιτικούς αρχηγούς να κοκκορομάχονται, και αυτοί στη σκιά των θανάτων (3 δεν είναι?) Αν έχουν ευθύνη; Σαφώς έχουν, και στέκομαι περισότερο στην άμεση ευθύνη που έχουν στην αδυναμία τους να μας προστατέψουν. Για την έμμεση ευθύνη τους δεν θα αναφερθώ, κυρίως γιατί όσοι τα κάνουν αυτά, είμαι σίγουρος πως ποσώς τους ενδιαφέρει να αντιδράσουν στο σύστημα ή να διαμαρτυρηθούν. Και όπως είπα, αυτοί τα ίδια θα κάνανε σε οποιοδήπατε πορεία ή συλλαλητήριο, είτε είναι της ΓΣΕΕ, των συνταξιούχων του μπάογκ, των προσκόπων κ.λπ. Για περαιτέρω δυστυχώς όχι μόνο απαγορεύονται πολιτικές συζητήσεις εδώ, αλλά αν προσπαθούσα να εκφράσω την όποια δυσαρέσκειά μου εδώ, σίγουρα θα έτρωγα ισόβιο ban.
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μακάρι να μαντρωθούν σε κανένα πολυτεχνείο τα κωλόπαιδα, και να μπουν μέσα οι μπάτσοι και να τους λιώσουν, να μην τα γνωρίζουν οι μανάδες τους...
kosmasgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Εφαγε την παλάμη του μέσω δημοκρατικών διαδικασιών του forum Χαλαρώστε μην κλειδωθεί. Που θα συζητάμε μετά
aris1986 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 @bobosss εμεις του Κεφαλαιου θα σας πατάξουμε. Θα σας ξετρυπώσουμε απο κει που κρύβεστε! Πάμε παρακάτω
bobosss Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Για πολλούς απο αυτούς που ήταν σήμερα στο δρόμο οι υπαλληλοι της marfin δεν ήταν φτωχαδάκια που ακόμα και σήμερα δουλευαν γιατι το παιδί στο σπίτι δεν έχει γάλα να φάει αλλα ηταν οι "προσκυνημένοι" στο σύστημα και στο κεφάλαιο και έτσι τους συμπεριφέρθηκαν.Μαλον δεν έγινε αντιλυπτό αυτό που ήθελα να πώ.Δεν ενστερνίζομαι ατην άποψη αυτή.Απλά προσπάθησα να πώ πως σκεύτεται κάποιος ο οποίος προβαίνει σε μια τέτοια πράξη.Ετσι και αλλιως και γώ σήμερα δεν ήμουν σε καμία πορεία αλλα στη θέση μου... Τεσπα
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αν κάνετε ησυχία θα ακούσετε ερπίστριες στην Κηφισίας Quoted for Foresight. Το αυτό. Edit: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Συλλυπητήρια στην κοινωνία μας, όπως την καταντήσαμε, όλοι μας.
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 κρίμα ρε γαμώτο.. Τόσο τεράστια διαδήλωση και διαμαρτυρία να αμαυρωθεί από 100 μούλικα... Και 3 σπίτια κλείσανε επειδή κάποιοι "παίζουν" με τη φωτιά αντί να παίξουν με κάτι άλλο (αν έχουν)..
opera Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 σε προηγούμενο ποστ μίλησα για προβοκάτσια , είναι πολλά τα λεφτά που "παίζονται" υπέρ της χρεωκοπίας της χώρας μας,επίσης η τρομοκρατία γνωρίζουμε ότι φέρνει μέτρα που μειώνουν την ελευθερία μας με πρόσχημα την ασφάλειά μας. ο θάνατος αθώων πολιτών δεν προσφέρει τίποτα το θετικό.
suspiria Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 η μια ηταν εγκυος... εχουν και αυτες τις κωλοπορτες που πρεπει να βγαινεις ενας ενας... ειχαν κλειδωμενη και την εξοδο διαφυγης... ειχαν ζητησει να φυγουν στις 12 επειδη ανησυχουσαν και τους το αρνηθηκαν... 3 νεκροι..............................................................................................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.