arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_de_leche http://www.wikihow.com/Make-Dulce-De-Leche μετά από 4 ώρες σιγοβράσιμο το καφετί μείγμα αναπαύεται στο ψυγείο μου. Το πρότίμησα "thick" όπως λεει η συνταγή, για αυτό το άφησα 4 ώρες. Μου έσπασε λίγο τα νεύρα αλλά χαλάλι, για σως καραμέλας χωρίς κόπο φαίνεται ταμάμ. Το περίεργο είναι ότι από τις τρύπες εξακολουθούσε να φαίνεται άσπρο, οπότε είπα "αποτύχαμε" και ουσιαστικά το έσβησα και το κατέβασα με σκοπό να το πετάξω, σιχτιρίζοντας μια ακόμη "απλή συνταγή" που απλά δεν βγαίνει, αλλά όταν άνοιξα το κουτάκι από κάτω είχε πήξει και είχε σκουρύνει ακριβώς όπως το ήθελα Ήθελε βέβαια και καλό ανακάτεμα. Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι: ποιός είναι ο καλύτερος δοκιμασμένος τρόπος να το φάμε αγαπητή φραντζέσκα; σκεφτόμουν μπανάνα σπλιτ με παγωτό βανίλια :p αλλά είναι κάπως κοινότυπο, no?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 http://www.tastefull.gr/content/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%8C-%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B9
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 παιδιά ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω μαρμελλάδες ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ'' στην αθήνα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.