Προς το περιεχόμενο

Μπισκότα Bonne Maman που>?

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"Τις μαρμελάδες Bonne Maman αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρία ΕΛΓΕΚΑ, Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 60, 136 71 Μενίδι, τηλ. 210 2415100."

ΑΛΛΑ

http://www.elgeka.gr/page/default.asp?la=1&id=1226&pl=1228&pk=2&ap=1227

Δεν φαίνεται να εισάγουν αυτό που θέλεις.

Οπότε μάλλον μόνο απο έξω ή αν υπάρχει κάποιος ακόμα αντιπρόσωπος που δεν βρίσκεται μέσω google search :P

αν ευκαιρήσω θα περάσω από εκεί μέσα στην βδομάδα να σας πώ....:P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε θα καταφέρεις πολλά πράγματα.

Προφανώς είναι αποθήκες κάποιας εισαγωγικής εταιρείας.

Ένα τηλέφωνο εκεί μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Φαντάζομαι παρόλα αυτά οτι πουλάνε χονδρική.

Δημοσ.

Με όλο το συμπάθειο αλλά ο Παπαδόπουλος δεν πάει μία μπροστά στα γαλλικά ταρτάκια και μπισκοτάκια...:P:lol::P:lol::P:-D

Εγώ παιδιά εχτές το βράδυ καθάρισα όλα τα πακέτα που μου έιχαν φέρει...οπότε πρέπει να βρώ νέα οπωσδήποτε...

Πωωω....μιλάμε είναι τρέλα ρε σας λέω...να τρώς όλο το πακέτο...αυτά τα άτιμα ταρτάκιααααα....

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα δώσε κανα τηλ με πμ όταν ξαναπάει ο φίλος σου γαλλία να του κάνω μια παραγγελία :P:P

Δημοσ.

Δεν έχω ρε παιδιά visa...

..ειληκρινά αν παραγκείλει κανείς ας πεί να του πληρώσω να με στείλει...:lol:

...ω ρε φωτιές βραδιάτικα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τί έγινε τελικά, βρήκατε άκρη?

μήπως δοκίμασε κανείς την καραμέλλα γάλακτος της bonne maman? εκεί να δείτε κόλαση :devil: ξέρει κανείς αν βγαίνει κάτι ανάλογο και από ελληνική εταιρεία?

(ή απλά θα καταλήξω να βάζω μπροστά τη συνταγή και να βράζω τα κουτάκια το ζαχαρούχο κατακαλόκαιρο ...)

• Moderators
Δημοσ.

μήπως δοκίμασε κανείς την καραμέλλα γάλακτος της bonne maman? εκεί να δείτε κόλαση :devil: ξέρει κανείς αν βγαίνει κάτι ανάλογο και από ελληνική εταιρεία?

(ή απλά θα καταλήξω να βάζω μπροστά τη συνταγή και να βράζω τα κουτάκια το ζαχαρούχο κατακαλόκαιρο ...)

Δεν εχω υποψη μου κατι τετοιο απο ελληνικη εταιρεια, αλλα η συνταγη που ανεφερες μου κινησε το ενδιαφερον :-) Για γινε λιγο πιο σαφης.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:AruvRw8b3CQJ:www.enet.gr/%3Fi%3Dnews.el.article%26id%3D61579+dulce+de+leche&cd=15&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Θα το βρείτε στα μεγάλα σουπερμάρκετ (πληροφορίες: Χατζηπανάγος ΑΕΕ, τηλ. 210 6040650

http://www.hagipanagou.gr/istos.chtm?prnbr=10856

Οταν τηλεφωνήσεις σου λενε που προμηθεύουν πιο κοντα σου.Ενδεικτικά μου είπαν κηφισιά,κολωνάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...