Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ρε παλικάρια... μου έφερε ένας φίλος κάτι μπισκοτάκια Bonne Maman απο τη Γαλλία... Είναι η εταιρία με τις μαρμελάδες που έχουμε και εδώ... Μιλάμε για κάτι ταρτούλες με μαρμελαδίτσα απο πάνω...οχχχ παναγιά μου .. μιαμ μιαμ Αυτό που ρωτάω είναι ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη...ή γενικά καμιά αλυσίδα στην Ελλάδα που να φέρνει???...όσο και να έχω ψάξει μόνο μαρμελάδες βρίσκω...τα μπισκότα ή τα ταρτάκια πουθενά... Κόλαση είναι...έχω κατασπαράξει ένα κουτί απο χτές...
Pantelwolf Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Πάνω το κουτάκι με τις μαρμελάδες δε γράφει εισαγωγέα-αντιπρόσωπο της εταιρείας? αν ναι ρώτα αν εισάγει γενικά τέτοιο είδος. Αλλιώς ψάξε να παραγγείλεις από Γαλλία. Οι μαρμελάδες της είναι εξίσου πολύ καλές.
De@th L0rd Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θα συμφωνήσω για τις μαρμελάδες. Ακριβές αλλά γευστικότατες και ισορροπημένες.
Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μπορώ να παραγγείλω απο την αντιπροσωπεία έτσι απλά?>.. Δεν πρέπει να πάρω κούτες ολόκληρες?... Αν και δεν θα με χάλαγε...
pikos2000gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Αντιπροσωπος και εισαγωγεας της Bonne Maman ειναι αποσο ξερω η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.
Waldo_Vrs Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Έχει ο Θανόπουλος στην Κηφησιά σίγουρα... Τηλέφωνο έχει να πάρω?... Θεσσαλονίκη είμαι... Έχω φάει το κόσμο μπας και βρώ..
arxaggelos Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Τηλέφωνο έχει να πάρω?... Θεσσαλονίκη είμαι...Έχω φάει το κόσμο μπας και βρώ.. μετά τη λαχταριστή περιγραφή που έκανες στο πρώτο post, ψήθηκα κι εγώ, οπότε αν βρεις Θεσσαλονίκη ενημέρωσε
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 μετά τη λαχταριστή περιγραφή που έκανες στο πρώτο post, ψήθηκα κι εγώ, οπότε αν βρεις Θεσσαλονίκη ενημέρωσε Δεν είναι μπισκότο... είναι ταρτάκι μικρό με στεγνή μαρμελάδα απο πάνω της ίδιας εταιρίας... ...άσε δε σε λέω τίποτα...:p:p:p
elvisjedi Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 καταραμενε.....φωτιες αναψες... αμα βρειτε μαγαζι θεσ/νικη ποσταρετε αμεσως.... (αν κ πιστευω οτι θα επρεπε να διαγραφει το θεμα τετοια εποχη, τετοιες λιχουδιες!!!)
IMAndreas Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Όντως μας λίγωσε...τη περιγραφή ήταν αυτή? χαχα σε αυτά αναφέρεται μάλλον αλλά από ότι βλέπω βγάζει πολλά προϊόντα όπως από ότι φαίνεται έχει διάφορα μπισκότα και όχι μόνο ένα είδος οπότε θέλει ψάξιμο η δουλειά http://www.google.gr/images?q=bonne%20maman%20tartelettes&oe=utf-8&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=el&tab=wi
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ακόμα να μπει κανόνας στο policy που θα απαγορεύει τέτοιες φωτογραφίες?!? ειδικά η προτελευταία με σκότωσε...
Waldo_Vrs Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Η πρώτη φωτογραφία είναι... ..παλικάρια μου έφερε 2 κουτιά και τα έφαγα σε 2 μέρες... ....ρε δε σας λέω τίποτα...αυτά τα άτιμα τα ταρτάκια μα τι μαρμελαδίτσα είναι όλα τα λεφτά... ..αλλά πώς γίνετε να τα βρούμε εδώ?.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ακόμα να μπει κανόνας στο policy που θα απαγορεύει τέτοιες φωτογραφίες?!? ειδικά η προτελευταία με σκότωσε... Φαντάζομαι όταν θα βλέπεις τις κουταλιές από τα επιδόρπια με ένα βουναλάκι την κάθε μια πάνω έ;
klainmaingr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 "Τις μαρμελάδες Bonne Maman αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η εταιρία ΕΛΓΕΚΑ, Αγίου Ιωάννου Θεολόγου 60, 136 71 Μενίδι, τηλ. 210 2415100." ΑΛΛΑ http://www.elgeka.gr/page/default.asp?la=1&id=1226&pl=1228&pk=2&ap=1227 Δεν φαίνεται να εισάγουν αυτό που θέλεις. Οπότε μάλλον μόνο απο έξω ή αν υπάρχει κάποιος ακόμα αντιπρόσωπος που δεν βρίσκεται μέσω google search
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.