Προς το περιεχόμενο

πως γραφουμε ενα video σε DVD

zrek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κατεβασα ενα video απο το you tube και δεν ξερω πως να το γραψω σε ενα cd? για να παιζει σε dvd (κανονικο) με το nero? και πως??

Δημοσ.
καλησπερα κατεβασα ενα video απο το you tube και δεν ξερω πως να το γραψω σε ενα cd? για να παιζει σε dvd (κανονικο) με το nero? και πως??

...ΠΡΩΤΑ το μετατρέπεις σε .avi (υποθέτω πως το κατέβασες ως .flv ...; ) -πχ με το Media Coder- και μετά το γράφεις ως "data cd/dvd" μέσω του Νero (αν και θα πρότεινα τη χρήση του Deep Burner, που έχει πιο "εύκολο" μενού...).

Ό,τι πρόγραμμα και αν χρησιμοποιήσεις πάντως, όρισε να γίνει "multisession disk", για να μην πάνε...τσάμπα, τα υπόλοια MB ή GB του οπτικού δίσκου (να μπορείς να ξαναγράψεις κι άλλο υλικό δλδ)

Δημοσ.

καλημερα,

αν το γραψει σαν data δε θα παιζει στο dvd(φετα).

εαν το κανει multisession μπορει να μη βλεπει τα αρχεια του CD επειδη δεν ειναι finalised.

δοκιμασε αυτο που προτεινει ο cabdik

Δημοσ.

Αν το DVD σου παίζει μόνο DVD, τότε το κάνεις με το convertXtoDVD όπως είπε ο cabdik.

Αν παίζει και Video CD το DVD player σου, τότε (θεωρητικά -δεν το έχω κάνει ποτέ) θα μπορείς να κάνεις ένα VideoCD από το Nero.

Δημοσ.
καλημερα,

αν το γραψει σαν data δε θα παιζει στο dvd(φετα).

εαν το κανει multisession μπορει να μη βλεπει τα αρχεια του CD επειδη δεν ειναι finalised.

δοκιμασε αυτο που προτεινει ο cabdik

...η αλήθεια είναι ότι "φέτα" ποτέ δεν είχα, για να ξέρω στην πράξη - ξέρω όμως πως οι "φέτες" παίζουν "όλες" εδώ και 3-4( ; ) χρόνια, από MPG4 μέχρι και MKV. Oπότε -εκτός κι αν είναι πολύ παλιό το μηχάνημα- το να το γράψει ως data, δε βλέπω -με βάση αυτά που ξέρω- γιατί να μην παίξει το δισκάκι.

Περί finalised (για φέτες) σηκώνω κανονικά πάντως τα χέρια, και δηλώνω πλήρη άγνοια (αν και τώρα που το σκέφτομαι, κάτι όντως σα να 'χω ακούσει...).

Μπορεί είτε να πειραματιστεί με 1-2 δισκάκια -κι ας πάνε στράφι, εγώ αυτό θα έκανα- ή να κατευθείαν να το μετατρέψει/γράψει σε MPG2 με το ConvertX2DVD ή κάποιο άλλο σχετικό πρόγραμμα, όπου θα είναι σίγουρο μεν το παίξιμο, αλλά και η "απώλεια" τόσων GB χώρου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...