Προς το περιεχόμενο

Eρώτηση για εξωτερικό σκληρό..

fastmanakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χέλλοου παίδες..Έχω freeagend 500gb 3.5'' και έχω την εξής απορία.Γίνεται με κάποιο τρόπο να γίνει εσωτερικός;Δηλαδή να βγάλω κάπως την θήκη του και να τον βάλω μέσα στο πισί;Γενικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα στους 3.5'' εξωτερικούς;Λίγο που τον ψαχούλεψα πάντως δεν φαίνεται να ανοίγει κάπως η θήκη.:rolleyes:Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.

εχω τον freeagent desktop 50ααρης και αυτος..Σε αυτους τους σκληρους η μονη λυση ειναι να χαλασεις λιγο το πλαστικο απ εξω

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=NIs3Pz15OFU[/ame]

τωρα για να τον κανεις εσωτερικο,αφου τον ανοιξεις θα πρεπει να δεις τι υποδοχες εχει για να παρεις τα αντιστοιχα ανταπτορακια για να μπει στην μητρικη!

---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:42 ----------

αν δεν ειναι αυτος ο σκληρος που εχεις ψαξε youtube μηπως και βρεις τον δικο σου πως ανοιγει

Δημοσ.

Έλα φίλε μου αυτός ακριβώς είναι ο σκληρός που έχω.Ωστόσο στο βίντεο δεν δείχνει αν μπορεί να συνδεθεί με sata2 :rolleyes:.Πως μπορώ να το δώ κάπου για να μην τον ανοίγω και κάνω όλη αυτή τη διαδικασία τσάμπα και στο τέλος δεν μπαίνει;

---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ----------

Κομπλέ παιδιά έχει κανονικά υποδοχή για sata2.Για όποιον μπορεί να έχει το ίδιο δίσκο και να αναρωτιέται το λέω.2ΤΕΡΑ χώρος για μένα λοιπόν :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

...μόνο να μην είχε εγγύηση, κι άφησες σημάδια "παραβίασης" στο κουτί, γιατί σε περίπτωση επιστροφής (χτυπαξύλο) μπορεί και νασουτημπέσουν....

*και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους

22.gif

δεν είναι "SATA2". To interface λέγεται απλώς SATA.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...