fastmanakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Χέλλοου παίδες..Έχω freeagend 500gb 3.5'' και έχω την εξής απορία.Γίνεται με κάποιο τρόπο να γίνει εσωτερικός;Δηλαδή να βγάλω κάπως την θήκη του και να τον βάλω μέσα στο πισί;Γενικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα στους 3.5'' εξωτερικούς;Λίγο που τον ψαχούλεψα πάντως δεν φαίνεται να ανοίγει κάπως η θήκη.Καμιά βοήθεια;
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εχω τον freeagent desktop 50ααρης και αυτος..Σε αυτους τους σκληρους η μονη λυση ειναι να χαλασεις λιγο το πλαστικο απ εξω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NIs3Pz15OFU[/ame] τωρα για να τον κανεις εσωτερικο,αφου τον ανοιξεις θα πρεπει να δεις τι υποδοχες εχει για να παρεις τα αντιστοιχα ανταπτορακια για να μπει στην μητρικη! ---------- Προσθήκη στις 14:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:42 ---------- αν δεν ειναι αυτος ο σκληρος που εχεις ψαξε youtube μηπως και βρεις τον δικο σου πως ανοιγει
fastmanakos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Έλα φίλε μου αυτός ακριβώς είναι ο σκληρός που έχω.Ωστόσο στο βίντεο δεν δείχνει αν μπορεί να συνδεθεί με sata2 .Πως μπορώ να το δώ κάπου για να μην τον ανοίγω και κάνω όλη αυτή τη διαδικασία τσάμπα και στο τέλος δεν μπαίνει; ---------- Προσθήκη στις 22:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:43 ---------- Κομπλέ παιδιά έχει κανονικά υποδοχή για sata2.Για όποιον μπορεί να έχει το ίδιο δίσκο και να αναρωτιέται το λέω.2ΤΕΡΑ χώρος για μένα λοιπόν :lol::lol:
washcloud Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 ...μόνο να μην είχε εγγύηση, κι άφησες σημάδια "παραβίασης" στο κουτί, γιατί σε περίπτωση επιστροφής (χτυπαξύλο) μπορεί και νασουτημπέσουν.... *και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς λόγους δεν είναι "SATA2". To interface λέγεται απλώς SATA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.