πc stratos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 καλησπερα,εχω το hp compaq 6830s με ενσωματωμένη κάμερα.. χθες το βραδυ μιλουσα κανονικά με video κλήση στο msn..σήμερα το πρωί ομως δεν μου την άνοιγε κάν..στην αρχή άναβε ενα led που έχει διπλα στην καμερα οπου δειχνει ότι είναι σε λειτουργεία.Κάνω επανεκίνηση το led παρέμεινε αναμενο μεχρι που έκλεισε τελείως το laptop και οταν ξαναάνοιξε ανοίγω το πρόγραμμα της καμερας και μου λέει ενεργοποιήστε την καμερα.Μπήκα στην σελίδα της hp κατέβασα τους drivers καθως μου εμφανίζει αγνωστη συσκευή που προφανως ειναι η κάμερα αλλα δεν εγινε τίποτα... ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει και να κάνω; ευχαριστω
ntsili Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Προσωπικά θα έκανα uninstall τους drivers της κάμερας και ένα restart το σύστημα. Μετά θα ξαναπέρναγα τους drivers...
πc stratos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 τελικα λυθηκε μονο του πηγα σε ενα φιλο με σκοπο να καω φορματ και να βαλω αλλη εκδοση windows,του δειχνω το προβλημα και ανοιξε...τεσπα σας ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.