Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop - Συμβουλές

cmi30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Μέχρι τέλος του Μαΐου σκέφτομαι να πάρω ένα laptop για να το χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και στο εξοχικό μου.

Θα ήθελα να τρέχει άνετα το Abobe suite CS4 (οπότε σίγουρα RAM 4 GB) και να έχει οθόνη σίγουρα πάνω από 16 ίντσες.Από games τα μοναδικά που ασχολούμαι είναι το wow και το EVE Online...:)

Από τιμή το πλαίσιο μου είναι 600-1000 euro.

Τι έχετε να προτείνετε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

σίγουρα όχι ΠΛΑΙΣΙΟ/ TURBO-X ..

αν θες να μάθεις γιατί ψάξε στα forum.. (για να μη νομίζεις ότι είμαι εγκάθετος)

Δημοσ.

αν θες να μάθεις γιατί ψάξε στα forum.. (για να μη νομίζεις ότι είμαι εγκάθετος)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά ποτέ δεν θα πήγαινα σε τέτοια λύση...ούτε και εγώ τα έχω σε εκτίμηση...

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στα laptop του multirama. Δεν έχουν καμιά σχέση με Turbo-X και τα 3 χρόνια εγγύηση που δίνει το multirama μαλλόν δεν θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσεις.

Δημοσ.

Οταν λεει πλαισιο - εννοει για την τιμη απο που μεχρι που και οχι για τα φορητα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ;)

Δημοσ.

Οι εφαρμογές για τις οποίες το προορίζεις δεν είναι και τόσο βαριές. :-)

Ένα οποιοδήποτε laptop μπορεί να τις τρέξει άνετα. Στη θέση σου θα κοίταζα περισσότερο για μια καλή μάρκα (π.χ. DELL) ώστε να έχω ήσυχο το κεφάλι μου (από θέμα εγγύησης, κλπ) παρά για τεχνικά χαρακτηριστικά.

Καλό θα ήταν πάντως να πάρεις μηχάνημα με μεγάλη ανάλυση. Μην αρκεστείς στο 1280*800 / 1366*768 των περισσοτέρων μηχανημάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...