Προς το περιεχόμενο

Dell u2711 Vs. Dell u2410

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και βλέπω πως υπάρχουν άτομα που έχουν την 2711 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχω ακόμα βγάλει άκρη από τα όσα διαβάζω.Τελικά η οθόνη υποστηρίζει 1:1 pixel mapping;Μπορείς δηλαδή να βάλεις πχ ένα παιχνίδι σε χαμηλότερη ανάλυση και να ρυθμίσεις την οθόνη και την κάρτα έτσι ώστε να εμφανίζουν τα pixel ένα προς ένα και στα πλαινά να βγάζει μαύρες μπάρες;

Νομίζω πως τελικά μόνο ήδη κάτοχοι μπορούν να το βεβαιώσουν.Ευχαριστώ.

Αυτό γίνεται και από τα settings της κάρτας γραφικών

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αυτό την ρυθμίζεις σε σωστό επίπεδο και δεν την αφήνεις στην αρχική της τιμή... :rolleyes:

Αρχική-Τελική, είναι μια επιφάνεια 2 τετραγωνικά πανελ τα οποία σε βομβαρδίζουν με φωτεινότητα. Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το να ανοίγεις 2 παράλληλα παράθυρα και να βλέπεις ταινίες από το κρεβάτι σου, ποιος ο λόγος κάποιος να αφήσει μια 22ρα ή 24ρα οθόνη για να πάει στα 27??

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχική-Τελική, είναι μια επιφάνεια 2 τετραγωνικά πανελ τα οποία σε βομβαρδίζουν με φωτεινότητα. Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το να ανοίγεις 2 παράλληλα παράθυρα και να βλέπεις ταινίες από το κρεβάτι σου, ποιος ο λόγος κάποιος να αφήσει μια 22ρα ή 24ρα οθόνη για να πάει στα 27??

για την τρομακτικά μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας που προσφέρει η ανάλυσή της , ο σπουδαιότερος λόγος με διαφορά...

να φανταστώ όλοι οι επαγγελματίες που παίρνουν 27-30αρια monitors και κάθονται με τις ώρες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, σύμφωνα με τη λογική σου... :rolleyes:

Δημοσ.

για την τρομακτικά μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας που προσφέρει η ανάλυσή της , ο σπουδαιότερος λόγος με διαφορά...

να φανταστώ όλοι οι επαγγελματίες που παίρνουν 27-30αρια monitors και κάθονται με τις ώρες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, σύμφωνα με τη λογική σου... :rolleyes:

...απλά αυτοί ή έχουν σχέδια/μακέτες ή ανοίγουν πολλά excelόφυλλα και τέτοια. Απλά ρωτάω για να δω αν υπάρχει χρησιμότητα για τις δικές μου ανάγκες. Να έχω μια οθόνη στην οποία θα ανοίγω ιστοσελίδες για να τις βλέπω στη μισή, με χαλάει λίγο. Άντε να δω καμιά ταινία, αλλά από απόσταση. Για κανά παιχνίδι θα είναι σούπερ. Γενικά με φοβίζει πολύ όλη αυτή η φωτεινή ακτινοβολία...πολύ real-estate ρε παιδί μου! Όπότε έχω δει 27ρα από κοντά είναι ουσάου, αλλά σε 2 λεπτά τα μάτια μου τα έχουν παίξει!!

• Super Moderators
Δημοσ.

οι δικές σου ανάγκες μπορεί να καλύπτονται και από 15 ίντσες, αυτό δεν κάνει αυτομάτως τις παραπάνω "άχρηστες", έτσι τουλάχιστον φαινόταν από τα λεγομένα σου, τώρα διευκρίνησες ότι μιλάς για σένα μόνο...

ναι γιατί όπου τις βλέπεις τις έχουν ρυθμισμένες είτε αρκετά ψηλά στο θέμα της φωτεινότητας είτε με την εργοστασιακή τους τιμή που είναι πάλι υψηλή...

το να τις δεις σωστά ρυθμισμένες είναι σχεδόν μαθηματικά αδύνατο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...