Προς το περιεχόμενο

Dell u2711 Vs. Dell u2410

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη για το offtopic αλλα μπορει να μου λισει καποιος μια απορια γιατι γνωστα καταστηματα οπως π.χ. πλαισιο eshop δεν φερνουν dell;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να είναι θέμα αντιπροσωπίας της DELL στην Ελλάδα...

Λογικά τα άλλα μαγαζιά τα φέρνουν απέξω...

υποθέσεις κάνω...παίζει να είμαι πολύ off

Δημοσ.

Ψήνομαι άσχημα για την u2711..πιστεύω θα είναι αρκετά καλύτερη από την 2493 samsung που έχω τώρα. Απλά αναρωτιέμαι, η ανάλυση 2560 χ 1440 δεν είναι παρατραβηγμένη στο πλάτος?

Δημοσ.

Δεν είναι ίσα ίσα που σου φαίνεται πιο φυσιολογικό το σχήμα αυτό από μία 24αρα 16:10. Πάρε την 2711 δεν θα το μετανιώσεις, και εγώ στο ίδιο δίλημμα ήμουνα και πήρα την 27αρα και πιστεύω ότι έκανα καλύτερα.

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, τα γράμματα σε τόσο μεγάλη ανάλυση διαβάζονται άνετα?εννοώ, στο internet ένα άρθρο, το διαβάζεις χωρίς να σου βγάλει τα μάτια? ευχαριστώ Κώστα.

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, τα γράμματα σε τόσο μεγάλη ανάλυση διαβάζονται άνετα?εννοώ, στο internet ένα άρθρο, το διαβάζεις χωρίς να σου βγάλει τα μάτια? ευχαριστώ Κώστα.

Δημοσ.

Κοίτα τα γράμματα είναι λίγο μικρά αλλά εννοείται ότι θα αλλάξεις το dpi αι θα το βάλεις στα 125 τουλάχσιτον όποτε είναι μια χαρά. Στο ιντερνετ έτσι και αλλιώς μπορείς να κάνεις όσο zoom θες.

Δημοσ.

Κοίτα τα γράμματα είναι λίγο μικρά αλλά εννοείται ότι θα αλλάξεις το dpi αι θα το βάλεις στα 125 τουλάχσιτον όποτε είναι μια χαρά. Στο ιντερνετ έτσι και αλλιώς μπορείς να κάνεις όσο zoom θες.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά!

Επειδή πρόσφατα άρχισα να έχω προβλήματα με τη μια από τις οθόνες μου (Samsung Syncmaster 214T) αυτού ακριβώς του είδους :

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/tremopaizei-i-othoni-88393.html

και δεν έχω σκοπό να χειρουργήσω την οθόνη, αλλά απλώς να την αφήσω να ζήσει όσο αντέχει, άρχισα όσο είναι καιρός μια έρευνα αγοράς και ας πούμε πως κατέληξα στην Dell U2711 για την οποία και θα ήθελα τις γνώμες των κατόχων ανάμεσα σας :)

Θα ήθελα να πω ότι γενικά δεν πολυπαίζω παιχνίδια, αντιθέτως ασχολούμαι με 3d γραφικά, τόσο επαγγελματικά όσο και σαν hobby και είμαι οπαδός των 2 οθονών ( για την ώρα χρησιμοποιώ 2 σχεδόν πανομοιότυπες - όσο και παμπάλαιες οθόνες, τις Syncmaster 213T και 214T).

Οι 2 οθόνες συνδέονται σε 2 υπολογιστές, ο ένας με μια 470GTX και ο άλλος (βοηθητικός) με μια 6600 pci-e (...).

Αντιλαμβάνομαι πως εφ' όσον πάρω την U2711 αυτομάτως πρέπει να ξεχάσω την τρέχουσα συνδεσμολογία με τον παλιό υπολογιστή.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αφ' ενός αν πιστεύετε πως σηκώνει μια 470GTX την U2711 + μια επιπλέον οθόνη (21.3", 1600x1200), αφ' ετέρου αν τυχόν κάποιος κάτοχος της U2711 χρησιμοποιεί καθόλου προγράμματα όπως Photoshop ή/και διάφορα 3d πακέτα όπως Softimage/Maya/ZBrush πέρα από τα παιχνίδια ή άλλες

απαιτητικές εφαρμογές, γιατί με απασχολεί η "ιδιαίτερη" ανάλυση της U2711 από πλευράς συμβατότητας με interfaces κτλ. και γενικά η συμπεριφορά της αφού δυστυχώς είναι αδύνατο να την δω από κοντά σε καταστήματα, αλλά και τα διάφορα reviews δεν αναφέρονται στις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν.

Ας αναφέρω σαν συμπληρωματική χρήση της οθόνης σύνδεση με PS3 και media server, αλλά το 3d/2d είναι ως επί το πλείστον η χρήση της.

Κάθε γνώμη και σχόλιο καλοδεχούμενα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Νίκος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένα απολύτως πρόβλημα δε δημιουργεί η ανάλυση… ισα ισα. Σε χρήση Photoshop / autocad κ.ο.κ. θα γουστάρεις τρελά. Pixelcout counts.

H 470 μια χαρά καρτα είναι. Και με τόσες εισόδους στην οθόνη, μπορείς να συνδέσεις και ps3 και ότι άλλο θές.

Επεξ/σία από tmjuju
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και βλέπω πως υπάρχουν άτομα που έχουν την 2711 θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το οποίο δεν έχω ακόμα βγάλει άκρη από τα όσα διαβάζω.Τελικά η οθόνη υποστηρίζει 1:1 pixel mapping;Μπορείς δηλαδή να βάλεις πχ ένα παιχνίδι σε χαμηλότερη ανάλυση και να ρυθμίσεις την οθόνη και την κάρτα έτσι ώστε να εμφανίζουν τα pixel ένα προς ένα και στα πλαινά να βγάζει μαύρες μπάρες;

Νομίζω πως τελικά μόνο ήδη κάτοχοι μπορούν να το βεβαιώσουν.Ευχαριστώ.

• 10 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό την ρυθμίζεις σε σωστό επίπεδο και δεν την αφήνεις στην αρχική της τιμή... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...