Προς το περιεχόμενο

Dell u2711 Vs. Dell u2410

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η u2410 έχει ανάλυση 1920x1200 ενώ η u2711 έχει ανάλυση 2560 x 1440 .

Από ότι έχω διαβάσει , αυτή είναι και η μόνη διαφορά τους , πέρα από τις ίντσες .

Και εγώ για την 27αρα μαζεύω χρήματα σιγά-σιγά , αφού αναβαθμίσω το PC μου .

Δημοσ.

Για να παίζεις στη native ανάλυση όχι...ήδη στα 1920χ1080 ζορίζεται η 4870 σε τελευταίους (6-9μήνου) τίτλους

Δημοσ.

Μεγαλύτερη ανάλυση, αντίστοιχα κορυφαίο panel, και όπως θα σου πει κάθε γυναίκα - 3 ίντσες είναι ΜΕΓΑΛΗ διαφορά :devil:

Σε games και με full res η 4870 θα τα βρει σκούρα :/

Δημοσ.

Προσωπικά έχω μείνει κατευχαριστημένος από την U2711. Έχω την 4870Χ2 αλλά ακόμα δεν έχω παίξει παιχνίδι με native ανάλυση.

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:53 ----------

Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι η u2711 είναι πιο ψυχρή στα χρώματα από την T240HD που είχα πριν. Υπάρχει κάποια οδηγία που να την κάνει πιο.... ζεστή σε χρώματα;

• Super Moderators
Δημοσ.

το tftcentral έχει κάποια έτοιμα profiles, αλλά είσαι σίγουρος ότι το πιο ψυχρό δεν είναι το σωστό? :-)

Δημοσ.

Από ό,τι κατάλαβα παραθέτει στο tftcentral κάποια tests. Υπάρχει κάποιο.... σκονάκι για να δείχνει η οθόνη λίγο καλύτερα;

Δημοσ.

Εβαλα ενα icc profile για το ταπεινο και βρωμο-μονιτορ μου (samsung 2233) αλλα δεν ειδα διαφορα δυστηχως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...