Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.eurogamer.net/articles/pro-evolution-soccer-2011-summer-hands-on

Μου φαίνεται πολύ ικανοποιημένος με αυτό που έπαιξε ο reviewer του eurogamer. Όλα δείχνουν ότι το PES2011 έχει κάνει αρκετά βήματα για να πλησιάσει την ποδοσφαιρική ευφυΐα του FIFA:WC2010. Μένει να δούμε πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα που θα μας δώσουν η Konami και η EA και να κάνουμε τις συγκρίσεις μας.

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
n1 για μένα είναι ο αμερικάνος απο το goltv,μετά επειδή δεν χάνω ματς της μπαρτσελόνα και την βλέπω με ισπανούς σχολιαστές τους πρωτειμώ,καμία σχέση.

Όντως αυτοί είναι όλα τα λεφτά, παρότι αμερικανοί.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ περιμένω πολλά πράγματα απο το νέο prο θα ήθελα να μου δίνει και ονόματα ομάδων γιατί αυτό πια κοντεύει να καναντησει ανέκδοτο

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.
Παιδιά εγώ περιμένω πολλά πράγματα απο το νέο prο θα ήθελα να μου δίνει και ονόματα ομάδων γιατί αυτό πια κοντεύει να καναντησει ανέκδοτο

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

δεν τα δίνει τα δικαιόματα η φίφα ρε παλίκαρε,τα έχει κλειδωμένα για χρόνια,όσες είναι μεγάλες ομάδες και τα έχουν κατοχυρώσει "δεν ξέρω και εγώ πως και τι" συνεργάζονται με αυτές για να τα πάρουν. δεν γνωρίζω και πάρα πολλά για το θέμα,αλλα βλέποντας και το football manager στην αρχή τα licences που βάζουν ξεχωριστά για κάθε ομάδα μεγάλη και μαζικά κάποια μικρά πρωταθλήματα έτσι μου φαίνεται να είναι

Δημοσ.
δεν τα δίνει τα δικαιόματα η φίφα ρε παλίκαρε,τα έχει κλειδωμένα για χρόνια,όσες είναι μεγάλες ομάδες και τα έχουν κατοχυρώσει "δεν ξέρω και εγώ πως και τι" συνεργάζονται με αυτές για να τα πάρουν. δεν γνωρίζω και πάρα πολλά για το θέμα,αλλα βλέποντας και το football manager στην αρχή τα licences που βάζουν ξεχωριστά για κάθε ομάδα μεγάλη και μαζικά κάποια μικρά πρωταθλήματα έτσι μου φαίνεται να είναι

και εφόσον μιλάμε για πολλά εκατομμύρια συνεργασία με την EA για το ομώνυμο παιχνίδι λογικά μου φαίνονται όλα αυτά.

Δημοσ.

Εγω απο τα βιντεο που ειδα μεχρι τωρα βλεπω:

Πολυ δυνατα γραφικα

Ωραια (αρκετα) βελτιωμενη κηνηση

πιο ωραιες και φυσικοτερες πασες και γενικοτερα μια αισθηση στο παιξιμο που μου θυμιζει τις παλιοτερες καλες εποχες του προ.αναμενουμε

Δημοσ.

Οσον αφορα το σχολιασμο στο παιχνιδι και γενικοτερα στα ματς που βλεπουμε και γω προτιμω τον αγγλικο αλλα μην νομιζετε οτι και αυτοι δεν λενε τις παπαριες τους και ανακριβειες.Παντου υπαρχουν τετοια παραδειγματα και σε πιο προηγμενα καναλια.Οσο για τα δικαιωματα,η κοναμι δεν μπορει να πληρωσει και να τα παρει και αυτη ή θα πει οχι στα λεφτα η φιφα;Στο μπασκετακι πως και εχουν και οι δυο εταιριες τα δικαιωματα;

Οσον αφορα το βιντεακι και μενα μ΄άρεσει αυτο που βλεπω φετος και φαινεται οτι πραγματικα δουλεψαν και δεν ειναι μπαρουφες των προηγουμενων χρονων.Μακαρι να καλυψει το χαμενο εδαφος διοτι εμας θα ωφελησει στο μελλον ανεξαρτητα απο τις προτιμησεις μας.

Δημοσ.

με τα δικαιόματα παίζονται πολλά,τώρα αν μπορεί να τα πάρει κανείς δεν γνωρίζει,αν το ζήτημα είναι τα λεφτά υπάρχουν και κάποια όρια που δεν μπορούν να υπερβούν λογικά. και η barcelona έπερνε τον fabregas φέτος αν έδινε 60 +mil αλλα έδινε μέχρι 40 και δεν τον πήρε τελικά...

απότι κατάλαβα εγώ πάντος στο 2010 Pes μας έδειξαν που θέλαν να πάει το παιχνίδι αλλα μέσα σε έναν χρόνο δεν είχαν την δυνατότητα να φτιάξουν τα πάντα,φέτος λογικά θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό προ και αυτό φαίνεται απο τα βίντεο,όπως και κάθε χρονιά τα τελευταία twiks γίνονται μετά το demo,οπότε ούτε το demo αντιπροσωπέυει συνήθως το τελικό παιχνίδι.δεν μπορώ να περιμένω όμως!!!! έστω το demo θέλω να το παίξω.

Δημοσ.

To θέμα με τους περισσότερους Άγγλους (αυτούς που έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον) δεν είναι το ότι τα λένε όλα σωστά, είναι το ότι έχει πιο πολλή "ένταση" η περιγραφή τους (δεν σε κοιμίζουν οπως στο μουντιάλ πχ), ο δεύτερος σχολιαστής συνήθως ξέρει μπάλα και κάνει ωραίες παρατηρήσεις(και δεν είναι για να λέει "3 τα λεπτά των καθυστερήσεων") και γενικά δεν περιγράφουν λες και είναι πολιτικοί.

Δημοσ.
To θέμα με τους περισσότερους Άγγλους (αυτούς που έχω ακούσει εγώ τουλάχιστον) δεν είναι το ότι τα λένε όλα σωστά, είναι το ότι έχει πιο πολλή "ένταση" η περιγραφή τους (δεν σε κοιμίζουν οπως στο μουντιάλ πχ), ο δεύτερος σχολιαστής συνήθως ξέρει μπάλα και κάνει ωραίες παρατηρήσεις(και δεν είναι για να λέει "3 τα λεπτά των καθυστερήσεων") και γενικά δεν περιγράφουν λες και είναι πολιτικοί.

Γιατί δεν έχει "ένταση" η περιγραφή του Πουρουπουπού:P

Τον φαντάζεστε να έκανε την περιγραφή στο Pro.Must buy θα ταν ο τίτλος:-D

Δημοσ.

Ο δευτερος σχολιαστης εκει περα ειναι πολλες φορες πρωην ποδοσφαιριστης απο τους οποιους οι περισσοτεροι που εχω ακουσει ειναι λιγο πιο πανω απο το επιπεδο του Γκωνια.Αρα χαλια.Ιδιαιτερα ο τζειμι ρεντναπ δεν μπορει να σταματησει ν' αμολαει την μια μπουρδα μετα την αλλη στο sky sports

Δημοσ.

πφφφ.... μπούρδες ,εγώ περιμένω να φέρουν τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Μίνο για σχολιαστή στο Pro,θα παίζεις Barcelona/arsenal και θα λέει "ο Παοκ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη......."

πλάκα πλάκα τώρα που πιάσαμε το θέμα πιστέυετε οτι θα ηχογραφήσουν αρκετά πράγματα η μπά? εγώ πάντος έχω βαρεθεί να ακούω τις ίδιες ατάκες απο τον άγγλο, θυμάμαι κάποτε ένα ποδοσφαιράκι με Ελληνικό σχολιασμό (Μητσικώστα αν δεν κάνω λάθος) που έλεγε συνέχεια τα ίδια και καταντούσε αηδία. λογικά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη γκάμα όσοι οι άγγλοι σχολιαστές αλλα ελπίζω να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα γιατί είναι αρκετά καλό project.

Δημοσ.
πλάκα πλάκα τώρα που πιάσαμε το θέμα πιστέυετε οτι θα ηχογραφήσουν αρκετά πράγματα η μπά? εγώ πάντος έχω βαρεθεί να ακούω τις ίδιες ατάκες απο τον άγγλο, θυμάμαι κάποτε ένα ποδοσφαιράκι με Ελληνικό σχολιασμό (Μητσικώστα αν δεν κάνω λάθος) που έλεγε συνέχεια τα ίδια και καταντούσε αηδία. λογικά δεν θα έχουν τόσο μεγάλη γκάμα όσοι οι άγγλοι σχολιαστές αλλα ελπίζω να είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα γιατί είναι αρκετά καλό project.

Όπως είχα γράψει και στη σχετική ανταπόκριση από την παρουσίαση του παιχνιδιού, στη συνομιλία που είχα με τον Σωτηρακόπουλο, μου είπε πως η ηχογράφηση έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και μερικούς μήνες. Ο αριθμός των ατακών είναι προφανώς ο ίδιος με της αγγλικής περιγραφής, ενώ όπως με διαβεβαίωσε όταν του έκανα τη σχετική ερώτηση, σε αρκετές περιπτώσεις προσάρμοσαν τις ατάκες στα ελληνικά δεδομένα και δεν ήταν απλή μετάφραση λέξη-προς-λέξη (κάτι π.χ. που δεν είχαν κάνει στα FIFA 2000-2001 και είχαμε τα γνωστά τραγελαφικά αποτελέσματα...).

Δημοσ.
πφφφ.... μπούρδες ,εγώ περιμένω να φέρουν τον τιτανοτεράστιο Γιώργο Μίνο για σχολιαστή στο Pro,θα παίζεις Barcelona/arsenal και θα λέει "ο Παοκ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη......."

εκτος τον μινο εχουν και κατω πολλα λουλουδια που μπορουν να το κανουν

τελεια ....π.χ πουρουπουπου θεοφιλοπουλος σεφτελης (χαχα ....παλιοι

καλοι καιροι) και τοσοι αλλοι ......:))))

Δημοσ.

Θα μπορούσε να "παίζει" και Αλευρόπουλος...

"Γεωργάτος, πασάρει στον Γεωργάτο, τρομερή μπαλιά αυτός στην πλάτη της άμυνας στον Γεωργάτο και ωωωωω.... Απίστευτη επέμβαση του Γεωργάτου!!!".....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...