Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πρόλαβε ο Πέτρος και μετέφερε τις πρώτες εντυπώσεις μου από την παρουσίαση του PES...

Ευτυχώς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους έκατσα περισσότερο στον χώρο και αντί για το ένα ημίχρονο που δικαιούμασταν, βρήκα χρόνο να παίξω 4-5 αγώνες...

Η γενική μου εντύπωση είναι πως πλησιάζει αρκετά το FIFA, ειδικά σε στοιχεία όπως ο αργός ρυθμός και η ελευθερία στις πάσες...

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εμενα μου αρεσε το τελευταιο βιντεακι...

αλλα εκεινο που με προβληματιζει ειναι το γεγονος πως μπορεις να κανεις assign skill moves απλα στην κινηση του δεξιου μοχλου...δηλαδη δεν απαιτει καθολου skill για να βγαλεις ενα πχ rainbow και βλεπω να γινεται ..τσιρκο!!!

Δημοσ.
εμενα μου αρεσε το τελευταιο βιντεακι...

αλλα εκεινο που με προβληματιζει ειναι το γεγονος πως μπορεις να κανεις assign skill moves απλα στην κινηση του δεξιου μοχλου...δηλαδη δεν απαιτει καθολου skill για να βγαλεις ενα πχ rainbow και βλεπω να γινεται ..τσιρκο!!!

Αυτό κι εγώ το φοβάμαι, κυρίως γιατί αποφεύγω γενικά να παίζω με skill moves (π.χ. στο hands-on μόνο 1-2 φορές το έκανα και αυτό για να δοκιμάσω πόσο εύκολα γίνεται πλέον). Δεν θα ήθελα να είναι τόσο απλό ώστε να καταντήσει... FIFA Street.

Από την άλλη βέβαια, από ό,τι είδα δεν είναι δα και ασταμάτητες, ενώ επειδή ακριβώς γίνονται εύκολα και μπορούν να συνδεθούν σαν combo 2-3 μαζί χωρίς να το καταλάβεις, όσοι το δοκίμασαν εναντίον μου ή τους έδωσα τα πόδια στο χέρι ή τράκαραν στις διαφημιστικές πινακίδες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νέο βίντεο με καθαρό gameplay:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ygdLxFszqco&feature=player_embedded[/ame]

Πολύ βελτιωμένο. Βέβαια πάλι βλέπω μπάλα ψιλομπαλόνι και τον messi να τους περνάει όλους για πλάκα...

Δεν ξέρω αν μπορεί να χτυπήσει το ήδη καλό fifa world cup και το ακόμα πιο βελτιωμένο fifa 11...

Δημοσ.

Και επιτέλους όταν μπαίνει γκολ δεν αισθάνεσαι ότι κάποιος πέθανε!

Τι ήταν και εκείνο με την απόκριση των πανηγυρισμών και της γενικότερης αίσθησης ; αντί της έκπληξης ,

έψαχνες να δεις αν έκανες κάτι λάθος μεχρι να επέλθει η συνειδητοποίηση! σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες βελτιώσεις και των Ελληνικό σχολιασμό, σαν κάτι αρχίζει να φαίνεται :o

Δημοσ.

Εγώ εκτός απο το μενού δεν είδα πολλές αλλαγές. Βέβαια το θέμα είναι τι αίσθηση των κινήσεων έχεις όταν παίζεις εσύ, αλλά εγώ μαλλον για πρώτη φορά δεν θα το τιμήσω πολύ. Δεν με έπεισε καθόλου.

Δημοσ.

πολυ βελτιωμενο με τον προκάτοχό του σε ολα τα σημεία. θα το δοκιμασω αν και νομιζω οτι και το φετινο fifa θα ειναι καλυτερο στα περισσότερα σημεια

Δημοσ.
Ακουσα οτι εχει ελληνικο σχολιασμο.Δηλαδη o commentator θα μιλαει ελληνικα?

Ειναι μονο για pc(κανα patch) ή και για κονσολες?

παντού φίλε, Σωτηρακόπουλο/Θαναηλάκη θα έχει, champions league φάση χεχε. εμένα μου φαίνεται απίστευτο το gameplay video.ελπίζω πάντα για καλό κώδικα Online αλλα δύσκολα, έτσι και αλλιώς προ χωρίς καζούρα στον διπλανό δεν λέει

Δημοσ.

Απο το τελευταίο βίντεο πάντως συμπαιρένουμε οτι η Κονάμι δεν κόβει τις κακές συνήθειες. Που ήταν οι 360 μοίρες; Γιατί το ίδιο χάλια animation;

Αναμένουμε το demo για πιο αναλυτικά.

Δημοσ.

Πω πω με εχει ψησει τωρα το ελληνικο commendator... αμα δεν μας ικανοποιησει η EA με το ελληνικο πρωταθλημα....βλεπω να γινεται στροφη....

Δημοσ.

Όπως έχω ξαναπεί, η μεγαλύτερη διαφορά από όλα τα υπόλοιπα PES είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει ένα αξιοπρεπές collision system, για τα άλλα φαίνεται να έχουν κάνει κάποια δουλειά , τώρα μένει να το παίξουμε και να κρίνουμε

Δημοσ.

παντως και εγω απο αυτο που ειδα πιστευω οτι εχει πολυ καλες πιθανοτιτες να με ικανοποιησει φετος. και ο ελληνικος σχολιασμος για καποιους μπορει να μην λεει κατι κατι αλλα για εμενα μετραει παρα πολυ.Ελληνες ειμαστε δηλαδη γιατι να το σνομπαρουμε αυτο? Οταν βλεπουμε αγωνα στην TV προτιμαμε να ακουμε εναν αγγλο με την χαρακτηρηστικη προφορα του ή εναν ελληνα? + οτι δειχνει οτι εστω και ετσι λαμβανουν υποψην και το Ελληνικο αγοραστικο κοινο τους.Μπραβο απο εμενα

Δημοσ.
Οταν βλεπουμε αγωνα στην TV προτιμαμε να ακουμε εναν αγγλο με την χαρακτηρηστικη προφορα του ή εναν ελληνα?

Χίλιες φορές τον Άγγλο

Δημοσ.
Οταν βλεπουμε αγωνα στην TV προτιμαμε να ακουμε εναν αγγλο με την χαρακτηρηστικη προφορα του ή εναν ελληνα?

n1 για μένα είναι ο αμερικάνος απο το goltv,μετά επειδή δεν χάνω ματς της μπαρτσελόνα και την βλέπω με ισπανούς σχολιαστές τους πρωτειμώ,καμία σχέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...