anamenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 απότι έχουμε δεί μέχρι στιγμής πάλι πίσω είναι ,πως σου ήρθε αυτό? αν κρίνω (προσωπική άποψη) από WC είναι μπροστά , εσύ ο ίδιος σχολίασες πιο πάνω ότι έχουν φτιάξει πολύ τις φάτσες...
skanjos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 αν κρίνω (προσωπική άποψη) από WC είναι μπροστά , εσύ ο ίδιος σχολίασες πιο πάνω ότι έχουν φτιάξει πολύ τις φάτσες... ναι φυσικά από το wc είναι πολύ καλύτερο,και τις φάτσες τις φτιάξανε onpar με το προ,πάρα πολύ καλή δουλειά εγώ πάντος εντυποσιάστηκα ,ειδικά με των παιχτών της άρσεναλ.αλλα δεν είναι μόνο οι φάτσες τα γραφικά,τα σώματα των παιχτών παραμένουν τσιμεντόληθοι (ίσια,πάνε πίσω να δεις την ακτή ελεφαντοστού στο pes2011 να καταλάβεις)για τα character models,και ο φωτισμός δεν φαίνεται να άλλαξε και πολύ,δλδ θα είναι καλύτερος στο pes2011 αν δεν αλλάξουν τραγικά τα πράγματα.το χορτάρι φαίνεται καλύτερο και τα σχετικά. μην το γυρνάμε πάλι το θέμα όμως γιατί πλησιάζει ο πολάκις με το "πάλι φίφα για φέτος παίδες".ας περιμένουμε τις τελικές βερσιόν έστω πριν τα κάνουμε μαντάρα για άλλη μια φορά
activex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 παίδες η konami ίδια έκδοση δε βγάζει για τα pc και τις κονσόλες ;
skanjos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 παίδες η konami ίδια έκδοση δε βγάζει για τα pc και τις κονσόλες ; σχεδόν ίδια είναι,φέτος πάντος είχε μικρές διαφορές .
activex Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 σχεδόν ίδια είναι,φέτος πάντος είχε μικρές διαφορές . Ευχαριστώ, φαίνεται ελπιδοφόρο και επειδή με ενδιαφέρει μόνο η pc έκδοση, είπα να ρωτήσω.
activex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Pro Evolution Soccer 2011: Beta έκδοση Οι πρώτες εντυπώσεις από όσα μας επιφυλάσσει το Pro Evolution Soccer 2011. Η Konami έχει ήδη εκδώσει μία πρώτη beta έκδοση του Pro Evolution Soccer, αποκλειστικά για δημοσιογράφους, απ’ την οποία έχουν βγει και τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα του νέου PES. Σύμφωνα με τον Shingo 'Seabass' Takatsuka, παραγωγό του project και της Konami, κύριος προσανατολισμός στο gameplay θα είναι φέτος η ελευθερία και ο έλεγχος του παίκτη. Το περιβάλλον του PES 2011 θα είναι για άλλη μια φορά διαφορετικό, όπως άλλωστε σε κάθε έκδοσή του. Όπως είχαμε πέρυσι μια βελτίωση στην απεικόνιση των μενού, έτσι αναμένεται να έχουμε και φέτος αρκετές θετικές αλλαγές. Η σημαντικότερη αλλαγή στο περιβάλλον είναι η δυνατότητα για drag & drop στην οθόνη του Team Management. Πλέον, θα μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές παικτών και τακτικής εύκολα και γρήγορα, κάτι που ασφαλώς αφορά ειδικότερα τους κατόχους PC. Στον κυρίως αγώνα, προστίθενται δύο νέες κάμερες, οι οποίες σας δίνουν οπτική τύπου τηλεοπτικής αναμετάδοσης αγώνα. Υπάρχει επίσης καλύτερος σχεδιασμός των γηπέδων και πολύ πιο προσεγμένη απεικόνιση του κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να απεικονίζεται με ακρίβεια ο πραγματικός αντίστοιχος σωματότυπος. Όσο για τον χειρισμό, στο νέο Pro θα έχετε μία μπάρα δύναμης για κάθε παίκτη, με την οποία θα καθορίζετε την δύναμη κάθε πάσας, τα στημένα, τα πλάγια και φυσικά τα σουτ. Στον αμυντικό τομέα όμως, έχουμε τελείως διαφορετική προσέγγιση. Με το X και την κατεύθυνση θα πιέζετε τον αντίπαλο, με το Χ χωρίς κατεύθυνση θα πιέζετε και θα δράτε μόνο αν ο αντίπαλος σταματήσει, ενώ με το Χ και κατεύθυνση προς το τέρμα σας θα αντιγράφετε με ακρίβεια τις κινήσεις του αντιπάλου (δηλαδή θα κινείστε ακριβώς εκεί που κινείται). Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο της αυτόματης πάσας από την στιγμή που θα κλέψετε την μπάλα (καθότι θα πατάτε το “X” που επιθετικά χρησιμεύει για την πάσα κι όταν κλέβετε θα δίνετε αμέσως πάσα). Aς ελπίζουμε να υπάρξουν κι εδώ προσεγμένες διορθώσεις μέχρι την τελική έκδοση. Οι ντρίμπλες και οι προσποιήσεις στην πρώτη αυτή beta έκδοση, δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε, οπότε και εκεί αναμένουμε σαφή περιθώρια βελτίωσης. Γενικά η αμυντική λειτουργία είναι αρκετά θετική και οι τερματοφύλακες πιέζουν για να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Ανά διαστήματα βέβαια παγώνουν σε κάποια σουτ, αν και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να διορθωθεί μέχρι τον Νοέμβριο. Άλλωστε, το PES έχει τα τελευταία χρόνια στους τερματοφύλακες μια πολύ καλύτερη παράδοση σε σχέση με το Fifa. Στα πέναλτι έχουμε μία νέα προσέγγιση, καθώς μία πλάγια μπάρα θα κινείται παράλληλα προς το τέρμα κι εσείς θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί την σωστή στιγμή και με την σωστή δύναμη για να εξαπολύσετε το σουτ. Εξίσου σημαντικό είναι ότι στα δικαιώματα των πρωταθλημάτων, μετά το Uefa Champions League και το Europa League, έχουμε την εισαγωγή του Copa Libertadores, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει ρύθμιση της ταχύτητας παιχνιδιού από εσάς, καθώς και έξι επίπεδα δυσκολίας, συν ένα κρυφό και ακόμη πιο δύσκολο. Το μόνο που δεν είδαμε μέχρι στιγμής στο Pro Evolution Soccer 2011 είναι το Master League Online, στο οποίο για ευνόητους λόγους θα μπορείτε να παίξετε μόνο ένας εναντίον ενός. Όπως και να ‘χει, ο Shingo Takatsuka υποστηρίζει ότι στο φετινό PES θα μπορείτε να παίξετε πραγματικά όπως θέλετε. Άραγε οι υποσχέσεις της Konami θα γίνουν πραγματικότητα; Μένει να έρθει ο Νοέμβριος για να μάθουμε τι μας επιφυλάσσουν οι Ιάπωνες, καθώς τότε το Pro Evolution Soccer 2011 θα κάνει την εμφάνισή του για PC, Playstation 3, Xbox 360, Playstation 2, Wii και PSP. Κι αυτή τη φορά η Konami παίζει τα ρέστα της. http://www.gameworld.gr/previews/sports/2625-pro-evolution-soccer-2011-beta-
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πολλά υποσχόμενο νέο trailer που δείχνει ότι έχει πέσει τρελή δουλειά: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FOCaN_1RdrU[/ame] Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και να ξαναπαίξουμε pro? Το φιφα11 περιμένει στην γωνία βέβαια...
dp@pa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πολλά υποσχόμενο νέο trailer που δείχνει ότι έχει πέσει τρελή δουλειά: http://www.youtube.com/watch?v=FOCaN_1RdrU Λέτε να γίνει κανένα θαύμα και να ξαναπαίξουμε pro? Το φιφα11 περιμένει στην γωνία βέβαια... μπα.τα ιδια και τα ιδια. Φιφα.
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εσύ αμέσως δεν μπορείς. Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις βελτίωση πάλι...
dp@pa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εσύ αμέσως δεν μπορείς. Μην μου πεις ότι δεν βλέπεις βελτίωση πάλι... Βελτιωση βλεπω, αλλα μονο και μονο που σκεφτομαι οτι ειναι βασισμενη στην παλια μηχανη, τι να πρωτο περιμενεις βρε πολακι? TWEAKS ειναι τιποτα αλλο. Εδω το φιφα εχει ξεφυγει με το World, και τωρα ακομη πιο μπροστα με το επομενο. Και φενεται. Δεν αντιλεω, ενοειτε οτι θα το δοκιμασω, αλλα χλωμο το βλεπω, οπως ειδαμε και στα προηγουμενα. ΑΝ αλλαζε ριζικα την μηχανη που βασιζεται το PRO, τοτε, θα συζητουσαμε αλλα πραγματα. Και εσυ πολακι, μεσα σε αυτο το θρεντ. ΣΕ καθε ποστ που κανεις, αμεσως μετα πετας και το ποιο ενοχλητικο σχολιο εβερ! ''Λετε φετος να το γυρισουμε στο προ, αλλα το φιφα παντα εδω θα ειναι ,'' λιγο αλλαγμενο, αλλα παλι το ιδιο οπως αναφερνεις συνεχεια ομως.
skanjos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 απο το 2007 που είμαι σε αυτό το φόρουμ κάθε χρόνο τα ίδια γράφεις ρε Polakis......πάω στοίχημα σε 3-4 μήνες θα λες "πάλι φίφα παίδες,ο τακατσούκας μας κοροιδεψε πάλι"... κάθε χρόνο έχει αρκετές βελτιώσει το pro ,σε όποιους αρέσουν,οι υπόλοιποι πάντε παίξτε φίφα... εγώ βλέπω τραγική βελτίωση σε πολλούς τομείς στο παραπάνω βίντεο,αν δεν το πιάσω στα χέρια μου να δοκιμάσω την απόκριση του 1-2 τότε δεν λέω τπτ.μακάρι να γυρίσουν στο στυλ του 2008-2009 στα 1-2,να μπορείς να τα πάιξεις και απο το μισό μέτρο,κάτι που στο 10 δεν γίνεται.
The Dean Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Hands on Preview του Authority από τη σημερινή παρουσίαση του παιχνιδιού στο Intercontinental. Τα πράγματα δείχνουν καλά.
polakis21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 απο το 2007 που είμαι σε αυτό το φόρουμ κάθε χρόνο τα ίδια γράφεις ρε Polakis......πάω στοίχημα σε 3-4 μήνες θα λες "πάλι φίφα παίδες,ο τακατσούκας μας κοροιδεψε πάλι"... κάθε χρόνο έχει αρκετές βελτιώσει το pro ,σε όποιους αρέσουν,οι υπόλοιποι πάντε παίξτε φίφα... εγώ βλέπω τραγική βελτίωση σε πολλούς τομείς στο παραπάνω βίντεο,αν δεν το πιάσω στα χέρια μου να δοκιμάσω την απόκριση του 1-2 τότε δεν λέω τπτ.μακάρι να γυρίσουν στο στυλ του 2008-2009 στα 1-2,να μπορείς να τα πάιξεις και απο το μισό μέτρο,κάτι που στο 10 δεν γίνεται. Φίλε είσαι βαθιά νυχτωμένος! Εγώ παρακαλάω για ένα τέλειο pro Κάθε χρόνο, γιατί με αυτό μεγαλώσαμε. Όταν όμως μου βγάζουν πατάτες τα τελευταία χρόνια, είναι δικαίωμά μου να τους κράζω, όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης. Μέχρι και οι ίδιοι οι κατασκευαστές παραδέχονται πως έμειναν πίσω κλπ. Μόνο κάτι κολλημένοι υποστηρίζουν προ σήμερα, οι οποίοι μόνο για ψυχολογικούς λόγους και επειδή βαριούνται να ασχοληθούν με φιφα, παίζουν ακόμα προ. Αυτή είναι η αλήθεια, τί να κάνουμε...
Sir Pretender Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Απ' ότι μου 'πε πάντως ο Νότης, το παιδί που έπαιξε (ή μάλλον "έλιωσε") το παιχνίδι για λογαριασμό του byteme, το PES 2011... FIF-ίζει αρκετά καθώς το gameplay του υιοθετεί αρκετά από τα στοιχεία και κυρίως τη λογική του FIFA. Πλάκα θα 'χει πάντως να δούμε του χρόνου ένα PES που να μοιάζει στο FIFA τη στιγμή που το τελευταίο θα έχει κάνει άλματα προόδου (αν κρίνουμε κι από το πρόσφατο 2010 FIFA World Cup) σε ό,τι αφορά τα γραφικά. Ντέρμπι επιτέλους... Για όποιον ενδιαφέρεται, το hands-on θα το βρείτε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.