skanjos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πολύ πίσω ακόμη από το World Cup 2010... για μένα πολύ μπροστά από το world cup 2010.δεν νομίζω να βγεί νωρίτερα... γύρω στον οκτόμβριο το κόβω.... ξέρω για πιο πράγμα μιλούσε .sarcasm. δεν περιμένω τπτ διαφορετικό απο polakis/anamenos/dzeppos..... τουλάχιστον φτιάξτε ένα fifa11 vs pes2011 και βγάλτε εκεί το άχτι σας,αφήστε αυτό το thread να έχει μόνο νέα,μην το γεμίζετε και φέτος με τα "και πάλι φίφα φέτος""ο απίστευτος τακατσούκας" και τα κλασικά,καταντάει αηδία....
xavier Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 η κινηση δειχνει βελτιωμενη και νομιζω οτι εχει αλλαξει ο τροπος που παιχτες παιρνουν την μπαλα. Ας πουμε στην αρχη αφου ο ιμπρα κλεψει την μπαλα κανει ενα περιεργο κλικ αριστερα.επισης η πασα που κανει ο βαλεντσια στον παρκ εχει ενα φαλτσο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι πασα ειναι... τεσπα δεν βγαινει ακρη...αν δεν το πιασουμε στα χερια μας...
polakis21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Κανονικό βίντεο από Ε3: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yQKAT8z83Jc[/ame] Σαφώς βελτιωμένο! Λέτε να γίνει το θαύμα? Μακάρι για όλους μας...
anamenos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 παίρνω πίσω αυτό που είπα ποιο πάνω , το PRO πλησιάζει... περιμένουμε την παρουσίαση του FIFA11 αύριο
frou-frou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Για μένα πάλι φλιπερίζει. Πολύ γρήγορο πινκ πονκ χωρίς τον ρεαλισμό του Fifa. Αρκεί να με διαψεύσει όταν βγεί.
The_Sheep Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 τα ανιμασιονς ειναι ενα χρονο πισω....χωρια που τα παιχτακια φαινονται σαν να γυρισαν με 15 κιλα περισσοτερα το καθενα απο τις διακοπες του πασχα.....αυτοι δεν ειναι ποδοσφαιριστες....ειναι ο μαραντονα οπως ειναι τωρα
anamenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Έχουν φτιάξει πολύ τες επαφές, έχουν κάνει λίγο καλύτερο το pace(δείτε την φάση με το out) και νομίζω κινούνται αντιγράφοντας την ΕΑ ως προς το trimpling system, αυτά μπορώ να κρίνω από το video. Όταν με το καλό βγάλουν κι άλλα gameplay video , εδώ θα είμαστε να τα σχολιάσουμε....
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μάρεσε αρκετά αλλα θα ήθελα τις κλασικές μπάρες.η μπάρα της πάσας δεν μου αρέσει,ξέρω εγώ πόση ώρα το έχω κρατημένο και σε ποιόν παίχτη θα πάει η μπάλα δεν θέλω να το βλέπει και ο αντίπαλος.μακάρι να υπάρχει επιλογή για turn off,μόνο την μπάρα όχι να φύγει σαν utility.
polakis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 μάρεσε αρκετά αλλα θα ήθελα τις κλασικές μπάρες.η μπάρα της πάσας δεν μου αρέσει,ξέρω εγώ πόση ώρα το έχω κρατημένο και σε ποιόν παίχτη θα πάει η μπάλα δεν θέλω να το βλέπει και ο αντίπαλος.μακάρι να υπάρχει επιλογή για turn off,μόνο την μπάρα όχι να φύγει σαν utility. Ναι το ειπε ο Αγγλος producer. Την μπαρα θα μπορεις να την κανεις off...
butcher13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 εχω να ακουμπησω το προ 2 χρονια γιατι ειχε μεινει πολυ πισω. απο αυτα που ειδα βλεπω να εχει κανει πολλα βηματα προς τα εμπρος. αντιγραφει σε πολλα το φιφα αλλα αυτο δεν ειναι καθολου κακο. Θυμηθειτε το φιφα 06 που ειχε αντιγραψει τα περισσοτερα απο το προ της τοτε εποχης. Το πρωταθλητριων της λατινικης Αμερικής ολα τα λεφτα
anamenos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 στα γραφικά , (άποψη μου) το FIFA 11 θα είναι μπροστά... δεν είναι κακό αυτό , σημαίνει ότι η Konami δούλεψε σε πιο σημαντικά κομμάτια που αφορούν κυρίως το gameplay...
skanjos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 στα γραφικά , (άποψη μου) το FIFA 11 θα είναι μπροστά... δεν είναι κακό αυτό , σημαίνει ότι η Konami δούλεψε σε πιο σημαντικά κομμάτια που αφορούν κυρίως το gameplay... απότι έχουμε δεί μέχρι στιγμής πάλι πίσω είναι ,πως σου ήρθε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.