Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα κι εσύ pro hater είσαι όπως έχουμε κατηγορηθεί τόσες φορές. Εμείς λέμε την αληθεία...Αν τώρα αυτό το έκτρωμα της Κονάμι τους αρέσει, με γειά τους...Αλλά όχι και να μας λένε ότι το pes2011 είναι καλύτερο από το fifa11...

Κάτσε και τον Οκτώβριο έρχεται η οριστική κατραπακιά πιστεύω...

Το pes έχει χάσει τον δρόμο του προ πολλού...

Ποιο FIFA ρε παιδιά? Εγώ δεν παίζω FIFA. Το FIFA είναι χειρότερο, οπότε δεν το βάζω καν σε σύγκριση. Καταρχήν είναι κάτι διαφορετικό. Συγκρινω Pro με Pro το Fifa δεν με αφορά γιατί αυτό και αν είναι Scripted ποδοσφαιράκι. Ένα Video όλο είναι!

αρχίσανε τα όργανα και φέτος.... μια φωτογραφία του fifa12 και μπάμ έκρηξη στο pes2011 thread για το πόσο απαίσιο είναι και πόσο απαίσιο θα είναι και το pes 2012 που έχουμε δει τόσα πολλά γιαυτό

Αν εννοείς για το δικό μου σχόλιο, επλίζω αν δεν σε κάλυψε ο πρόλογος που έκανε στην κριτική μου, να σε κάλυψε αυτό που έγραψα από πάνω.

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι heat δεν εννοώ το δικό σου σχόλιο το γράφω κιόλας απλά γράφω heart :P. ,δεν έχω πάθει αλντζχάιμερ ,θυμάμαι αυτούς που πετάγονται και κράζουν το προ έτσι για να το κράζουν με 2-3 σειρές εντελώς άκυρες (thats trolling btw)όπως θυμάμαι οτι τους κράζεις και εσύ χεχε,οπως έγραψα και εγώ μια σαν και σένα αισθάνομαι με το 2011 αλλα αυτός δεν είναι λόγος να κράζουμε και το 12 με τα "ο καιρός γαρ εγγύς"/"χαόδη διαφορά"/"οριστική κατραπακιά"/"εκτρωμα της κοναμι"/"το pes εχει χάσει τον δρόμο του προπολου"

κάθε χρόνο τις ίδιες !@#%$$^ ακούμε , ακόμα και όταν διαβάσει κάποιος ενα ποστ που έχει να πει κάτι για το παιχνίδι όπως το δικό σου που προσφέρει κάτι στην συζήτηση ,τσουυυυυυυυυπ "ποιό προ ακόμα προ παίζετε?πάτε να δείτε την μαμάτη 1 φωτογραφία που βγήκε για το fifa12 και έχω δει στην κρυστάλλινη σφαίρα μου πόσο μαμάτο θα είναι" yeah ξέρω δεν είπε για το fifa12 ακόμα αλλα "o καιρός γαρ εγγύς",το είπε και ο λιακόπουλος, κάποιο δικαιο θα έχει??.... not

Δημοσ.

γεια σας, πηρε ενας φιλος το play station 3 και το pro 2011 και οταν τα συνδεσε με HDMI στο μενου του ps3 ελεγε 1920x1080 αλλα οταν ανοιγει το παιχνιδι το κατεβαζει στα 1200 περιπου. Η τηλεοραση του ειναι full HD (samsung p2770HD). Θελει καποια ρυθμιση ή το παιχνιδι δε παιζει σε 1920?? ευχαριστω!!!

Δημοσ.

στο ps3 δεν παιζουν ολα τα παιχνιδια σε 1080p μονο το μενου παντα τρεχει στη μεγαλυτερη αναλυση οθονης

δειτε το κουτι του παιχνιδιου τι αναλυση λεει οτι τρεχει(πχ 720ρ)

ΔΕΝ υπαρχει καποιο προβλημα ουτε με την κονσολα ουτε με την τηλεοραση ουτε τιποτα..

Δημοσ.

μαλιστα... και δηλαδη αν υποθεσουμε οτι παιζει σε χαμηλοτερη αναλυση πρεπει να ρυθμιζω το ps3 στη συγκεκριμενη αναλυση (πχ 720) και μετα να το ξαναγυρναω στα 1080 η το κανει αυτοματα?? πιανει δηλαδη μονο του τη μεγιστη δυνατη αναλυση του παιχνιδιου?

Δημοσ.

αν δεν εχετε βαλει χειροκινητα το display settings η κονσολα ειναι στο αυτοματο δηλαδη προσαρμοζει την αναλυση της για το παιχνιδι και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο

Δημοσ.

αν δεν εχετε βαλει χειροκινητα το display settings η κονσολα ειναι στο αυτοματο δηλαδη προσαρμοζει την αναλυση της για το παιχνιδι και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο

οοκ...ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εγω παντως εχω επιστρεψει εδω και λιγο καιρο στο φετινο PES.Υπαρχουν αρκετα πραγματα που μ'αρεσουν στο Fifa αλλα δυστυχως αποτυγχανει σε 2 βασικα που τα θεωρω σημαντικα για football videogame.Το πρωτο ειναι το μεγεθος του γηπεδου.Στο pes το γηπεδο ειναι τεραστιο και δινεται η δυνατοτητα για build-up play και αποτρεπεται η παρατεταμενη χρηση τις πιεσης Χ στην αμυνα.Το δευτερο ειναι οι random καταστασεις μεσα στην περιοχη.Δυστυχως το fifa ακομα και στο manual δεν βγαζει τις φασεις που θα με κανουν να πεταχτω απο τον καναπε.Επισης η ταχυτητα -2 που μπορει να επιλεξει καποιος στο Pes ειναι εξαιρετικη.Βεβαια εχει και πολλα προβληματα το Pes.Και κατι ακομα: Στο Pes οταν η ΑΙ κινειται στον αξονα αν βρεθει ελευθερος χωρος θα γινει το σουτ εκτος περιοχης.Στο fifa για να σουταρουν εκτος περιοχης πρεπει να καταρρευσει ο αλγοριθμος..

Οπως ειχα πει και παλιοτερα και τα 2 παιχνιδια ειναι ακρως προβληματικα και εχουν μεινει πολυ πισω σε σχεση με τα αλλα αθληματα.Το baseball εχει τελειοποιηθει με το The Show και με το Pro Yakuu Spirits 2011 (ειναι και της KONAMI κιολας..), το basketball με το 2k11, το χοκει ειναι σε υψηλα επιπεδα με το NHL 11, σε καλα επιπεδα ειναι το american football με το NCAA Football 11 και προσφατα το τεννις εκανε τεραστιο βημα με το Top Spin 4.Ας ξυπνησουν λιγο οι devs λοιπον να φτιαξουν κανα ποδοσφαιρακι της προκοπης.

Δημοσ.

Όπως τόσα χρόνια...

Έκαναν μία μεγάλη αλλαγή και η αλλαγές είναι δύσκολες. Ενώ τόσα χρόνια που ήταν το ίδιο περίπου κάθε χρονιά δεν μας κακοφαινόταν.

Τα σπαστικά του πάντα τα είχε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νίκησα σήμερα στον ημιτελικό του Champions League με την Barcelona 7-0 την Inter και στον τελικό 5-1 την Chelsea στο TOP Player.Εσείς ποιο είναι το μεγαλύτερο σκόρ που έχετε νικήσει μεγάλη ομάδα?Οχι σε online

Δημοσ.

Εγώ θα πω για το μεγαλύτερο σκορ που έχω χάσει. Ήταν 0-100 στο Fifa94 του MegaDrive. Καθόμουν επί 45' κι έβαζα συνέχεια αυτογκόλ μέχρι να φτάσω σε διψήφιο νούμερο. Πρώτον για να δω αν το σκορ θα εμφανιζόταν σωστά και δεν θα κράσαρε το παιχνίδι και δεύτερον για να περάσει η ώρα... B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...